Τροφική δηλητηρίαση στη λέσχη;
Συντονιστής: AlexandraDC
- skywalker
- Real Name: skywalker
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Τροφική δηλητηρίαση στη λέσχη;
Αμα ισχυει αυτο που εμαθα τωρα θα γινει πολυ τραμπουκισμος.Ειμαι απο το πρωι σκατα και ελεγα πως εχω γριππη.Με παιρνει ενας φιλος τωρα και μου λεει οτι ενα παλικαρι απο συμμη επαθε τροφικη δηλητηριαση επειδη εφαγε χτες το μεσημερι.Απλα το γραφω αυτο για να ενημερωσω.Αμα εχει κανει τπτ τετοιο και εφαγε χτες λεσχη ειναι πολυ πιθανον.Δεν ξερω πως να αντιδρασω αυτη τη στιγμη.Γ!@#$!#$!@#$μο με τα ζωα τους μαγειρους
edited by drcypher: Προσέθεσα τόνους και ερωτηματικό στον τίτλο του topic. Δεν νομίζω πως μπορείς με σιγουριά να πεις ότι δηλητηριάστηκες από φαγητό στη λέσχη, και σίγουρα δεν είναι μια απλή κατηγορία για να την διατυπώνεις χωρίς επιφυλάξεις.
edited by drcypher: Προσέθεσα τόνους και ερωτηματικό στον τίτλο του topic. Δεν νομίζω πως μπορείς με σιγουριά να πεις ότι δηλητηριάστηκες από φαγητό στη λέσχη, και σίγουρα δεν είναι μια απλή κατηγορία για να την διατυπώνεις χωρίς επιφυλάξεις.
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Επειδή δεν μπορώ να αποφασίσω αν το συγκεκριμένο κειμενάκι πρέπει να μείνει μόνο ως σημείωση στο edited post σου, αντιγράφω: "Δεν νομίζω πως μπορείς με σιγουριά να πεις ότι δηλητηριάστηκες από φαγητό στη λέσχη, και σίγουρα δεν είναι μια απλή κατηγορία για να την διατυπώνεις χωρίς επιφυλάξεις."
Παιδιά, εντάξει, είπαμε, μπορεί όντως το φαγητό να μην είναι το καλύτερο, μπορεί ακόμα-ακόμα να προκάλεσε τροφική δηλητηρίαση. Αλλά σας παρακαλώ να είστε πιο σοβαροί και πιο συγκρατημένοι όταν κάνετε τέτοιες καταγγελίες... φυλλάδα γίναμε.
Τέλος πάντων, "κάψιμο-κόλαση" είσαι σίγουρος ότι δεν έπαθες όντως γρίπη ή κανένα εκτεταμένο hang-over? Πήγαινε σε ένα γιατρό πρώτα κι αν σου διαπιστώσει δηλητηρίαση εδώ είμαστε
Παιδιά, εντάξει, είπαμε, μπορεί όντως το φαγητό να μην είναι το καλύτερο, μπορεί ακόμα-ακόμα να προκάλεσε τροφική δηλητηρίαση. Αλλά σας παρακαλώ να είστε πιο σοβαροί και πιο συγκρατημένοι όταν κάνετε τέτοιες καταγγελίες... φυλλάδα γίναμε.
Τέλος πάντων, "κάψιμο-κόλαση" είσαι σίγουρος ότι δεν έπαθες όντως γρίπη ή κανένα εκτεταμένο hang-over? Πήγαινε σε ένα γιατρό πρώτα κι αν σου διαπιστώσει δηλητηρίαση εδώ είμαστε
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- drcypher
- Portal Administrator

Και εγώ αυτό θα σου συνιστούσα... ο εκνευρισμός συχνά αφήνει μόνο εντυπώσεις, ενώ ο κίνδυνος της υπερβολής είναι πολύ μεγάλος. Δεν νομίζω πώς θες να δημιουργήσεις ενδεχομένως χωρίς λόγο καχυποψία σε τόσους εκατοντάδες φοιτητών που τρώνε στη λέσχη επειδή είσαι άρρωστος και έχεις νεύρα 
Τέλος, παρόλο που δεν είμαι γιατρός και θα σε συμβούλευα να επισκεφθείς έναν, η δηλητηρίαση δεν έχει ως συμπτώματα απλή ατονία και τσαντίλα. Συνοδεύεται από πυρετό, εμετούς, πόνο στο στομάχι και γενικά έντονες αντιδράσεις. Όταν μάθεις νεότερα πες μας. Μέχρι τότε περαστικά σου.
Τέλος, παρόλο που δεν είμαι γιατρός και θα σε συμβούλευα να επισκεφθείς έναν, η δηλητηρίαση δεν έχει ως συμπτώματα απλή ατονία και τσαντίλα. Συνοδεύεται από πυρετό, εμετούς, πόνο στο στομάχι και γενικά έντονες αντιδράσεις. Όταν μάθεις νεότερα πες μας. Μέχρι τότε περαστικά σου.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- drcypher
- Portal Administrator

Δεν είπα ότι είσαι κακοήθης. Αλλά μπορεί από κάποια σύμπτωση να βγουν εσφαλμένα συμπεράσματα. Κι ακριβώς όταν δεν είσαι κακοήθης μετανιώνεις περισσότερο που δεν έψαξες το θέμα πριν αποφανθείς δημοσίως. Δεν το λέω μόνο για τη λέσχη, το λέω και για σένα. Εγώ τη μίζα μου θα την πάρω ούτως ή άλλως 
Τέλος πάντων, νομίζω γίναμε αμφότεροι κατανοητοί. Και πάλι περαστικά σου. Πάω να κάνω καμιά εργασία πυρηνικής
Τέλος πάντων, νομίζω γίναμε αμφότεροι κατανοητοί. Και πάλι περαστικά σου. Πάω να κάνω καμιά εργασία πυρηνικής