Δημοσίευση στίχων

Έλα έγκω γκαινούριο Βολάνη! Μπάρε-μπάρε! 2€!
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση στίχων

Δημοσίευση από pao132003 »

Δε βαριέστε να postάρετε στίχους; Τι ικανοποίηση σας δίνει; Και ποιος τους διαβάζει;
:?
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
skywalker
Real Name: skywalker
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skywalker »

oso gia ayto exo problimatistei kai go.To thema einai omos oti sou ayxanei ta post.Kai bebaia kapoia tragoudia axizoun:D
:StarWars:
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Επειδή θες ένα επιχείρημα χρησιμότητας απλώς να σου θυμίσω πόσες φορές μπορεί να ψάχνεις για στίχους στο Internet και να μη βρίσκεις... Τροφή στο Γούγλη... κυρίως για τραγούδια που δεν θα βρεις π.χ. στο kithara.vu. Οι περισσότεροι στίχοι που έχω βρει για τραγούδια είναι από fora 8)

Από τον Αποστόλη δεν περίμενα τίποτα καλύτερο :D :P

Τα υπόλοιπα είναι θέμα (στιγμιαίας?) ψυχοσύνθεσης. Είναι σα να αφιερώνεις σε κάποιους το τραγούδι, ή να σ' αρέσει τόσο πολύ που θες να το θέσεις υπ' όψιν και των υπολοίπων. Δεν σε νοιάζει πόσοι και αν θα το δουν. Είναι έκφραση, οι παραλήπτες συχνά δε σε απασχολούν. Αλλά αυτό ή σου σκάει ή δε σου σκάει... Κι όπως φαίνεται δε σου σκάει, οπότε κράτα το πρώτο επιχείρημα ;)
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
Skliraios
Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης

Δημοσίευση από Skliraios »

συμφωνω οτι δινεις τροφη στο γουγλη...αλλα η πλακα ειναι οτι πολλοι απο τους στιχουν εδω μεσα εχουν ποσταριστει μετα απο ευρεση στο γουγλη....απο αλλο φορα.....τωρα σου γκρεμισα το επιχειρημα....?
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif

ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.

Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)

http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator

Το γκρέμισες ως "επιχείρημά σου", γιατί εγώ στο 98% των περιπτώσεων γράφω στίχους εξ' ακοής 8)
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
Skliraios
Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης

Δημοσίευση από Skliraios »

αρα παραπληροφορεις το γουγλη....ρε δοκτορα εισαι σιγουρος οτι ακους καλα?εγω πλακα πλακα συμφωνω με τον φιλτατο παο132003 και εχω ποσταρει ελαχιστα τραγουδια,μπορει και κανενα σε αυτο το φορουμ...απο καποιο σημειο και μετα το εβρισκα ανουσιο τελειως
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif

ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.

Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)

http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
Άβαταρ μέλους
pao132003
Επικοινωνία:

@drcypher: Και σου δίνει ικανοποίηση το να ακούς ένα τραγούδι και να κάθεσαι να γράφεις όλους τους στίχους; Αυτό είναι βίτσιο. Δεν πρόκειται να σε πείσω βέβαια -ούτε εγώ ούτε ο Σκληραίος-.
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.

-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
HeartDoc
Real Name: Νίκος Καραστάθης

Δημοσίευση από HeartDoc »

Όποιος μπορέσει να μου βρει στίχους από Razastarr, εποχές 1997 (το "Μ.Μ.Ε." για παράδειγμα), στο google και όχι από κάποιο forum είναι θεός. :)
Και αυτό είναι το εύκολο κομμάτι, καθώς οι Razastarr είναι γνωστό group (από τα μεγαλύτερα ελληνικά hip-hop συγκροτήματα). Αν ζητούσα κάτι από Βόρεια Αστέρια πχ; ;)

Αλλά με την ίδια λογική (του να μην ποστάρουμε στίχους) δεν θα έπρεπε να ποστάρουμε ανέκδοτα, αστείες εικόνες, άρθρα από εφημερίδες κλπ. Θα ποστάραμε μια φορά την εβδομάδα το αποτέλεσμα του derby (= Γ.Σ.), μια φορά το χρόνο το αποτέλεσμα των εκλογών, θα παραπέμπαμε σε ήδη υπάρχουσες σελίδες ή σε αναζήτηση στον Googlη όσους ρωτούσαν για ένα μάθημα ή μια ανακοίνωση χωρίς να επιτρέπουμε περεταίρω συζήτηση, θα διαγράφαμε οποιαδήποτε χαζομάρα που τυχόν να ήθελε να γράψει κάποιος για χαβαλέ κλπ κλπ και θα είμασταν χαρούμενοι...

Χμμ.. τώρα γιατί εμένα δε μου θυμίζει forum αυτό... :?

Πάντως, νομίζω πως όλα είναι θέμα προσωπικής επιλογής. Αν το θέλω δηλαδής, μου φαίνεται σωστό (αφού κινούμαι μέσα στα πλαίσια των κανόνων του forum) να γράψω ό,τι θέλω κι από την άλλη μπορώ να παρακολουθήσω οποιαδήποτε συζήτηση θέλω (το 2ο σκέλος βέβαια δεν αφορά τους mods και admins ... τους πιάσαμε κορόιδα... χαχα). :D

Αυτά τα λίγαααα...  :lol:
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

Απορω που βρισκετε το περιεργο. Δε συνηθιζεται η αναδημοσιευση ενος κειμενου, ενος ποιηματος ή και η απομαγνητοφωνηση μιας ομιλιας;
Γιατι οχι και ενος τραγουδιου; Ολα ξεκινανε απο τη διαθεση να μοιραστεις κατι που ειτε σ' αρεσει ειτε σου προξενει εντυπωση. Μια μορφη διαλογου ειναι.
Ασε που εχει και πρακτικα πλεονεκτηματα:
1) συγκεντρωνεις στιχους απο μια θεματαλογια τραγουδιων ή τους ανεβαζεις ενω δεν υπαρχουν αλλου.
2) αυξανεις τα ποστ, οπως λεει και ο sky :P !!
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Άβαταρ μέλους
pao132003
Επικοινωνία:

HeartDoc, τα ισοπέδωσες όλα!

Πρώτον: τι πάει να πει "στο google και όχι από κάποιο forum"; Το google δεν ψάχνει σε fora;
Δεύτερον: Εντελώς διαφορετικό πράγμα η δημοσίευση ανεκδότου, άρθρου από εφημερίδα κτλ. και δεν κάθομαι να εξηγήσω τα αυτονόητα. (ιδιαίτερα τα υπόλοιπα αυτής της παραγράφου σου που ξέφυγε εντελώς)
Τρίτον: Φυσικά και μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις στο φόρουμ. Είπα εγώ το αντίθετο;;; Απλά ρώτησα γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου! Και ακόμα δεν έλαβα ικανοποιητική απάντηση!

-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator

Γιαννη, δεν προσπαθει καποιος να σε ικανοποιησει. Τουναντίον, εξηγούμε γιατί ικανοποιούμαστε με το να ποστάρουμε στιχους. Τώρα το αν θα σου είναι αδιάφορο, εξωγήινο, παράλογο, μαζοχιστικό ή ενδιαφέρον αυτό που σου περιγράφουμε είναι δικό σου θέμα, και σε καμία περίπτωση δεν ανάγει αυτήν την ανταλλαγή προθέσεων ή κινήτρων σε επιχειρηματολογία υπέρ ή κατά της δημοσίευσης στίχων. Με λίγα λόγια δεν προσπαθεί κανένας να σε πείσει, όπως φαντάζομαι κι εσύ δεν προσπαθείς να πείσεις κανέναν. Και δεν νομίζω ότι κανείς μετά απ' αυτό το topic θα ξεκινήσει ή θα σταματήσει να δημοσιεύει στιχάκια ;)
Άβαταρ μέλους
HeartDoc

pao132003 έγραψε:Πρώτον: τι πάει να πει "στο google και όχι από κάποιο forum"; Το google δεν ψάχνει σε fora;
Αυτό που λέω είναι ότι δύσκολα βρίσκεις ελληνικούς στίχους, τουλάχιστον στο είδος που μ'αρέσει, με search στο google. Και να πώ και κάτι παραπάνω; Επειδή λοιπόν το google ψάχνει και σε fora ίσως να έχω κι έναν παραπάνω λόγω να postάρω στίχους, που δύσκολα υπάρχουν αλλού... :)

pao132003 έγραψε:Δεύτερον: Εντελώς διαφορετικό πράγμα η δημοσίευση ανεκδότου, άρθρου από εφημερίδα κτλ. και δεν κάθομαι να εξηγήσω τα αυτονόητα. (ιδιαίτερα τα υπόλοιπα αυτής της παραγράφου σου που ξέφυγε εντελώς)

Εχμ.. sorry κι όλας, αλλά η παράγραφος στην οποία αναφέρεσαι είναι μια επέκταση αυτού που μας λες. :?
Άν την βρίσκεις παράλογη, τότε...

pao132003 έγραψε:Τρίτον: Φυσικά και μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις στο φόρουμ. Είπα εγώ το αντίθετο;;; Απλά ρώτησα γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου! Και ακόμα δεν έλαβα ικανοποιητική απάντηση!
  1. Δεν βρίσκω πουθενά αλλού στίχους ελληνικού hip-hop.
  2. Κάνω χαβαλέ με καφροκόμματα που ποστάρω
  3. Σε πολλά hip-hop κομμάτια που ποστάρω, τονίζω κάποια σημεία, ίσως να θέλω να πω κάτι μέσα από αυτά σε όποιον τα διαβάσει (αν τύχει)
  4. Δείχνω πως το είδος-τρόπος ζωής "hip-hop" δεν είναι το "πετάω δυο παπαρίτσες που κάνουν ομοιοκαταληξία και το παίζω γκάνγκστερ" όπως λανθασμένα πιστεύει η μεγαλύτερη μερίδα κόσμου.
  5. Νιώθω πως αφιερώνω κάποια στιχάκια, γι' αυτό και το κομμάτι που γράφω συνήθως ταιριάζει με την ψυχολογία μου την συγκεκριμένη στιγμή
  6. Ίσως πολλοί χρήστες κρατούν αμυντική στάση προς το site. Η μουσική όμως είναι κάτι κοινό. Ίσως κάποιοι ξεκινήσουν από εκεί και αργότερα συνεχίσουν και σε άλλες κατηγορίες. Αν ήταν να φτιάξουμε ένα forum για να μιλάω εγώ με τον Κώστα και τους Μάνους, τότε τα λέγαμε και από msn.
  7. Έχει τύχει να γνωρίσω και να λατρέψω κομμάτια τα οποία είδα τους στίχους τους στο topic, που αλλιώς δεν θα τα έβρισκα ποτέ. Ελπίζω να συμβεί κάποτε το ίδιο και με τους δικούς μου στίχους.
  8. Δίνω "τροφή" στα google/yahoo κλπ
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι κάποιος που δεν γουστάρει να γράψει (ή να αντιγράψει) στίχους θα πρέπει να το ξεκινήσει άμεσα, ή κάποιος που γράφει να σταματήσει. Εξάλλου, νομίζω πως έχει φανεί πως ο καθένας μας γράφει ό,τι νιώθει/γουστάρει εδώ μέσα (αρκεί να ακολουθεί κάποιους κανόνες "συμπεριφοράς").
Δηλαδή, αν φτιάξω ένα topic "Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος, Κούλα" -- τα ονόματα είναι μεταβλητές :P :( -- θα έχω κάνει πατάτα; :? :D  :lol:

Anyway... έχει "Γιάννης ο Όμορφος"... πάωωωω...  :lol:  :lol:
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
Άβαταρ μέλους
pao132003
Επικοινωνία:

Ευχαριστώ για το χρόνο σου.

-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
ManOzzY
Real Name: Αλυσανδράτος Μανώλης
Facebook ID: 624949615

Δημοσίευση από ManOzzY »

Προσωπικά βρίσκω και εγώ εντελώς ανούσιο να δημοσιεύουμε στίχους, στη τελική ποιος τους διαβάζει;
Αν θες να αφιερώσεις ένα τραγούδι γράψε το τίτλο. Αν θέλει κάποιος τόσο πολύ να το βρει να είστε σίγουρος ότι θα το κάνει και πολύ εύκολα.
Αν από την άλλη μερικά είναι τόσο σπάνια που δε τα βρίσκει κανείς πουθενά, τότε να φτιάξουμε ένα συγκεκριμένο τόπικ με σπάνιους στίχους. Θα είμαστε όλοι ικανοποιημένοι.

Όμως, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Αν κάποιος αισθάνεται ότι θέλει να δημοσιεύσει στίχους γιατί έτσι θα εκφράσει κάποιο συναίσθημα ή θα στείλει κάποιο μήνυμα, τότε καλά θα κάνει να τους δημοσιεύσει. Στη τελική, δεν ενοχλεί και κανένα.
Άβαταρ μέλους
HeartDoc

ManOzzY έγραψε:Αν από την άλλη μερικά είναι τόσο σπάνια που δε τα βρίσκει κανείς πουθενά, τότε να φτιάξουμε ένα συγκεκριμένο τόπικ με σπάνιους στίχους. Θα είμαστε όλοι ικανοποιημένοι.
Εχμ.. μα είμαστε όλοι ικανοποιημένοι.  :?
Αυτοί που θέλουν να ποστάρουν, ποστάρουν και αυτοί που βαριούνται να διαβάζουν, προσπερνούν το topic...

Η απορία του pao (ωωωωωω!! 4οοο Ευρωπαικόοοο .. εχμ.. ναι.. ) ήταν τι "απόλαυση" βρίσκουμε στην συγγραφή posts με στίχους και τουλάχιστον εγώ είπα μερικούς λόγους που μ'αρέσει.. :)

Νομίζω ότι σκαλώσαμε πάλι σε κάτι ασήμαντο...  :roll:
... δε βαριέσαι, συνηθεια  :mrgreen:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μουσική”