[Διαχειριστικά] Προβλήματα Καταχωρήσεων στα εργαλεία
Συντονιστές: constant, AlexandraDC, markelos
-
Neo
- Real Name: Thomas Anderson
- Facebook ID: 0
[Διαχειριστικά] Προβλήματα Καταχωρήσεων στα εργαλεία
Εγκαινιάζω την κατηγορία τούτη, προκειμένου να διατηρηθεί η λειτουργικότητα του εργαλείου, όσον αφορά τις καταχωρήσεις των μαθημάτων.
Το προαιρετικό μάθημα "Η τεχνολογία και η Ιστορία της" που είναι και στις δύο κατευθύνσεις στο 5ο εξάμηνο, δεν εμφανίζεται στην κατεύθυνση Φυσικού.
Το προαιρετικό μάθημα "Η τεχνολογία και η Ιστορία της" που είναι και στις δύο κατευθύνσεις στο 5ο εξάμηνο, δεν εμφανίζεται στην κατεύθυνση Φυσικού.
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Στη γενικη χημεια 5ου εξαμηνου:
Τα αρχεια με τις διαλεξεις εχουν περαστει λαθος στο εργαλειο.
Αντι για το πρωτο μερος των διαλεξεων, εχει καποιο αρχειο απο θεωρια συνολων, ενω εχει περαστει δυο φορες το δευτερο μερος (πατησα διαγραφη, και εκκρεμει η αιτηση). Το πρωτο μερος διαλεξεων εμφανιζεται στα θεματα εξετασεων (του ιδιου μαθηματος).
Επισης στα θεματα εξετασεων το ενα απο τα δυο pdf που λεει ιανουαριος του 2004, κανονικα ειναι του 2002.
Ολα τα παραπανω ισχυουν, με την επιλογη "ολο το υλικο".
Τα αρχεια με τις διαλεξεις εχουν περαστει λαθος στο εργαλειο.
Αντι για το πρωτο μερος των διαλεξεων, εχει καποιο αρχειο απο θεωρια συνολων, ενω εχει περαστει δυο φορες το δευτερο μερος (πατησα διαγραφη, και εκκρεμει η αιτηση). Το πρωτο μερος διαλεξεων εμφανιζεται στα θεματα εξετασεων (του ιδιου μαθηματος).
Επισης στα θεματα εξετασεων το ενα απο τα δυο pdf που λεει ιανουαριος του 2004, κανονικα ειναι του 2002.
Ολα τα παραπανω ισχυουν, με την επιλογη "ολο το υλικο".

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
Slym διορθώθηκε
Παρ'όλα αυτά, υπενθυμίζω ότι όταν κάτι είναι λάθος, μπορείτε (αν θέλετε φυσικά) να το διορθώσετε και μόνοι σας
Πατάτε πάνω στο μολυβάκι, που εμφανίζεται, όταν περνάτε το ποντίκι πάνω από αυτό που θέλετε να αλλάξετε, και αλλάζετε ότι είναι λάθος!
Παρ'όλα αυτά, υπενθυμίζω ότι όταν κάτι είναι λάθος, μπορείτε (αν θέλετε φυσικά) να το διορθώσετε και μόνοι σας
Πατάτε πάνω στο μολυβάκι, που εμφανίζεται, όταν περνάτε το ποντίκι πάνω από αυτό που θέλετε να αλλάξετε, και αλλάζετε ότι είναι λάθος!
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
Όταν έγινε η αναβάθμιση στο site, αυτή ήταν μία από τις πιο καίριες αλλαγές. Ο χρήστης, ο απλός user όπως το λες, μπορεί να αλλάξει οτιδήποτε θεωρεί λανθασμένο, όπως και να κάνει ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα.
Για ευνόητους λόγους, όμως, πριν φανούν αυτές οι αλλαγές σε όλους, απλώς τις εγκρίνει ένας administrator ή ένας portal moderator
Για ευνόητους λόγους, όμως, πριν φανούν αυτές οι αλλαγές σε όλους, απλώς τις εγκρίνει ένας administrator ή ένας portal moderator
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
- sparc
- Real Name: Γιώργος
Τα θέματα [Μ6ο] Δυναμικά συστήματα - Ιούλ. 2003 δίνουν λάθος αρχείο (Κβάντο 1 - Ιαν 04)
ΥΓ: το μενού με τα κουμπάκια αλλαγών των καταχωρήσεων δεν μου εμφανίζεται.
ΥΓ: το μενού με τα κουμπάκια αλλαγών των καταχωρήσεων δεν μου εμφανίζεται.
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική