Απλά κάντε refresh ανά τακτά χρονικά διαστήματα και μην ανησυχείτε, θα επανέλθουμε
Αλλαγή server
Συντονιστές: constant, AlexandraDC, markelos
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Αλλαγή server
Λόγω προβλημάτων (οικονομικών κυρίως) αναγκαζόμαστε να αλλάξουμε server. Συνεπώς υπάρχει περίπτωση το site να μείνει εκτός για λίγη ώρα.
Απλά κάντε refresh ανά τακτά χρονικά διαστήματα και μην ανησυχείτε, θα επανέλθουμε
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Έτσι φαίνεται. Παρόλα αυτά να σημειώσω πως για μερικές ώρες κάποιοι χρήστες (π.χ. της OTEnet) μπορεί να μην βλέπουν σωστά το site. Το "πρόβλημα" αφορά τους ISPs και θα διορθωθεί αυτόματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Παρακαλούμε να αναφέρετε οποιεσδήποτε δυσλειτουργίες παρατηρήσετε πως προέκυψαν μετά τη μεταφορά μας στον νέο server
Παρακαλούμε να αναφέρετε οποιεσδήποτε δυσλειτουργίες παρατηρήσετε πως προέκυψαν μετά τη μεταφορά μας στον νέο server
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
1) Δε βλεπω το αβαταρ μου
2) Στα στατιστικα, στις πιο χρησιμοποιουμενες λεξεις, βλεπω ακαταλαβιστικα συμβολα.
(Χρησιμοποιω firefox, συνδεση vivodi(παιζει ρολο;))
2) Στα στατιστικα, στις πιο χρησιμοποιουμενες λεξεις, βλεπω ακαταλαβιστικα συμβολα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος noir την Παρ Μάιος 25, 2007 5:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Facebook ID: 0
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Ούτε εγώ γλέπω το άβατάρ του. Χρησιμοποιώ κι εγώ firefox, σύνδεση AltecTelecoms.noir έγραψε:1) Δε βλεπω το αβαταρ μου
Επίσης, όταν πατάω "Υποβολή" για να ποστάρω, μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει "DEBUG MODE", αλλά παρόλ'αυτά ποστάρει.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Είναι πρόβλημα με το e-mail που θα έπρεπε να στείλει. Το κοιτάω αυτή τη στιγμή.O kanenas έγραψε: Επίσης, όταν πατάω "Υποβολή" για να ποστάρω, μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει "DEBUG MODE", αλλά παρόλ'αυτά ποστάρει.
noir, για το άβατάρ σου κάμια βλακεία παίχτηκε. Ξανανέβασέ το σε παρακαλώ αν είναι εύκολο
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...