Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!
Neo έγραψε:
Γι' αυτό μισώ όσους σπουδάζουν με τους γονείς τους. Επειδή (με ελάχιστες εξαιρέσεις) δεν έχουν πιάσει ποτέ σκούπα, δεν έχουν πιάσει ποτέ το AZAX για τα τζάμια, δεν έχουν κάνει ποτέ "Ποπίτσα", αλλά κατά τα άλλα τους αρέσει η μπίχλα.
Κι εγώ με μισώ. Αλλά την αγαπάω τη μανούλα μου. Δεν μπορώ να την εγκαταλείψω!!!!!
Neo έγραψε:
Με συγχίσατε πάλι κωλόπαιδα!!!
8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8)
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
ωπα ωπα μεγαλε χανεις τη μπαλα,κανεις δε θελει να φιανεται καφρος,απλα να εχει τα πραγματα του εκει που ειναι λειτουργικα για τον ιδιο και οχι για τους αλλους,το αν εμενα μου αρεσει να αφηνω τα λεφτα επανω στν καρεκλα ή τα φυλλαδια μου και τις σημειωσεις μου πανω στο πληκτολογιο και οχι σε ενα συρταρι ειναι δικο μου θεμα και οχι καποιου αλλου,εχω μεινει και εγω καποια φεγγαρια σε φοιτητοσπιτο και εχω μια ιδεα σε πληροφορω οτι καθαριζα το χωρο,αλλα με τον τροπο που ηθελα εγω,γενικα ισως να εχω προβλημα εντολων,αν μου πει καποιος να κανω κατι μπορει να μην το κανω ,αν και θα το εκανα αν δε μου το ελεγε.........
α και κατι αλλο λιγα λογια για τη μανουλα μου!!!!!!!!!!!!
επισης αν ο ιδιοας κανεις το σπιτι σου χαμετιπειο αργοσχολων τεμπεληδων φοιτητων-κακοφημο καταγωγι στεκι μαστροπων και μαχεροβγαλτων (και το επικαλυπτεις λεγοντας πιναμε κανενα κρασακι) επιβαλλεται να το καθαριζεις!!!αν ησουν ολομοναχως για να πιεις νερο θα χαλαγες περισσοτερα απο ενα ποτηρια???
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς... Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω... Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά! ο χαμένος τα παίρνει όλα
Μία είναι η λύση για όσους βαριούνται να πλένουν. Πλαστικά πιάτα/μαχαιροπίρουνα/ποτήρια!!!
Είναι μίας χρήσης και μετά τα πετάς, και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Αρκεί βέβαια να έχεις όρεξη να πετάς τα σκουπίδια συχνά!
Wizard, πες για το φίλο μου το Μιχάλη... (Εκείνον που όταν είχαμε πάει σπίτι του είχε τασάκι νοσοκομείου για να αδειάζει μέσα τα αποτσίγαρα)...
Αγοράζοντας πλαστικά πιάτα ξεκίνησε... Μετά, επειδή βαριόταν να πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ έστρωνε εφημερίδα κι έτρωγε, στη συνέχεια έβαζε την εφημερίδα πάνω από τα λάδια από τα σουβλάκια κι έτσι έχει στείλει για κατεδάφιση 2 σπίτια...
Κάποια πράγματα είναι χειρότερα από τα ναρκωτικά. Καλύτερα να μην τα αρχίσεις ποτέ.
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς... Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω... Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά! ο χαμένος τα παίρνει όλα
To "τασάκι" του, αν μπορεί να οριστεί τασάκι όταν έχει ύψος μισό μέτρο -ξέρετε, από αυτά τα γκρι) ήταν γεμάτο από αποτσίγαρα και στάχτη μέχρι τη μέση όταν πήγα σπίτι του
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...