Μουσική...γιατί όχι προσωπική υπόθεση?

Έλα έγκω γκαινούριο Βολάνη! Μπάρε-μπάρε! 2€!
Άβαταρ μέλους
Μεταβαρόνος Isnogood

Δημοσίευση από Μεταβαρόνος Isnogood »

Luke Skywalker έγραψε:Εγώ ε΄χω μια απορία.
Θέλω να μάθω κιθάρα αλλά δεν έχω χρόνο για δασκάλο.Κάποια μέθοδο να προτείνετε?
Ψάξε στο νετ γι ατο βιβλίο του Troy Stetina... lead Guitar I, και το Rhythm Guitar I... Για μένα απο τα καλύτερα...

Αυτό για ηλεκτρική... Αν εσύ θές κάτι άλλο, το λές και βλέπουμε...
Άβαταρ μέλους
van_der_kaafr
Real Name: δεν σας λεω
Τοποθεσία: κάπου στην ελλάδα-ναι υπάρχει ακόμη ελλάδα, μη γελάτε!-

Δημοσίευση από van_der_kaafr »

psilo asxeto alla epeidi grafo ena kommati gia mia parousiash odeiou kai thelo na valo violi kserei kanei s na mou pei poses oktaves exei kai an einai eukolo na paikseis tonous sthn seira?(opos C D E C D E C D E G C D E)....kai kati allo...exei paei kaneis sto studio ths politexnioupolis?exoun kana organo h einai ola parathmena os sunhthos?
Πάντα θλιμένος...
Άβαταρ μέλους
Μεταβαρόνος Isnogood

Το βιολί, δεν έχει κανένα πρόβλημα σε αυτό που λές.Υπολόγισε 3-3,5 οκτάβες και ξεκινάει απο σολ

Όσο για το στούντιο , έχω μήνες να το δώ ανοιχτό.
Άβαταρ μέλους
van_der_kaafr

opos leme sta merh mou: kalla krasia.......eyxaristo pantos....an anoiksei tha pao kai tha enhmeroso olous tous filomousous semfites na kseroun ti tous perimenei an tolmisoun na kanoun prova sths yperoxa organomenes kai diamorfomenes egatastaseis ths agaphmenhs mas politexnioupolis!!!!
Πάντα θλιμένος...
Άβαταρ μέλους
Μεταβαρόνος Isnogood

Αν θές ,στείλε τη παρτιτούρα, και θα τη φτιάξω για βιολί...
Άβαταρ μέλους
van_der_kaafr

a 10000 thenks alla akomh eimai sto poia kommatia tha balo kai ti tha afhso...dystixos me ta odeia prepei na ypakous se kanones kai enas einai o elaxistos kai o megistos xronos tou kommatiou kai tora psaxnomai na do ti tha kratiso....otan anoiksei to odeio mou kai etoimasoume tis partitures tha sousteilo kamia na pareis mia idea...pantos ena allo provlhma einai ta atoma ta opoia tha synodepsoun pou tha prepei na vgaloun to kommati se liges proves kai synythos ektos apo asxeta pou einai variountai kiolas....etsi koitao na vazo eykola pragmata kai as xasei ligo apo to komati....toulaxiston den tha fame kounoupidia kai ntomates....
Πάντα θλιμένος...
Άβαταρ μέλους
alexaiv
Real Name: Αλέξης Αϊβαλιώτης

Δημοσίευση από alexaiv »

Εγώ παίζω κλασική κιθάρα στο ωδείο αλλά στο σπίτι και ηλεκτρική (κυρίως) και ακουστική. Προσποιούμαι επίσης ότι παίζω και λίγο πιάνο. Γεγονός είναι όπως λέει και ο van, ότι δεν είναι ποτέ αργά να αρχίσει κανείς να παίζει μουσική και δεν υπάρχει κάτι πιο ευχάριστο και που να σε ολοκληρώνει απ το να κάτσεις να παίξεις δυο ώρες αντί να λιώσεις στην τηλεόραση ή στο pc.

Η μόνη "εμπειρία" μπάντας που είχα εγώ μέχρι στιγμής ήταν στην 3η γυμνασίου όπου με έναν ντραμίστα έναν ακόμα που έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε και μια κοπέλα στα πλήκτρα κάναμε συναυλίες στο σχολείο. Ελπίζω τώρα άμα αρχίσει η σχολή να χωθώ πουθενά γιατί όλο κάτι καινούργιο γράφω (μουσική κυρίως)  και δεν έχω άτομα να το φτιάξουμε.
Άβαταρ μέλους
van_der_kaafr

an exeis oreksh kai mousikh apopsh eyprosdektos...psaxno kainouria atoma kai afou les pos exeis k mia A empeiria me synaylies kai to kalytero mporeis na anapthkseis ena rythmo....steile m an to skeftesai kai tha sou po leptomeries...pantos ego viazomai.....
Πάντα θλιμένος...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μουσική”