Εθνικές Εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου 2007
- f_angel
- Real Name: Βικούλα
- Facebook ID: 0
Απορώ ειλικρινά πως μια γυναίκα με τόσο χαμηλό δείκτη νοημοσύνης διεκδικεί την ψήφο του κόσμου...Εκτός βέβαια αν οι ψηφοφόροι της εν λόγω, έχουν αντίστοιχο IQ..
Ας μου εξηγήσει κάποιος πως την έχει δει η συγκεκριμένη τύπισσα, η οποία μετά από αρκετό καιρό απουσίας από το τραγούδι (ένα από τα δύο πράγματα που ξέρει να κάνει, το άλλο παραλείπεται), πήρε σβάρνα όλες τις εκπομπές διαφημίζοντας ένα δυο καινούρια τραγούδια, ανεβαίνοντας σε τραπέζια, ξαπλώνοντας σε κρεβάτια κτλ.. Και σα να μην έφτανε αυτό, τώρα διεκδικεί μια θέση στη Βουλή με ανοιχτά τα πόδια, λέγοντας μάλιστα "η Βουλή θέλει κέφι"..
Τι πιό ευχάριστο από μια Βουλή στην οποία ανάμεσα στις ομιλίες, ακούγεται σε replay το "ψιτ στο λέω σε ξεχάσαμε" και η Έφη Σαρρή ανεβαίνει στα έδρανα με το μίνι και χορεύει...μμμμ...
Ακόμα κ αν η συγκεκριμένη "κυρία" έχει κάποιους προβληματισμούς και θέλει να συνεισφέρει στη βελτίωσή μας ως κράτος(λέμε τώρα), είναι σωστό να εμφανίζεται έτσι?? "Πιστεύω στο Χριστό" με ντεκολτέ?
Έλεος πιά, δεν έχω κάτι άλλο να πω...άκουσα χτες βράδυ στις ειδήσεις ενός τηλεοπτικού σταθμού, τον αδερφό της γυναίκας που κάηκε στη Ζαχάρω μαζί με τα παιδιά της.Γύρισε όλο απόγνωση και είπε : "Πως να εμπιστευτούμε μια χώρα την οποία κυβερνούν ηθοποιοί και τραγουδιστές;" (ή κάπως έτσι τέλωσπάντων, το συμπέρασμα είναι το ίδιο)..
Μήπως θα έπρεπε να υπάρχει κάποιο πλαφόν και στους υποψήφιους βουλευτές-δημοτικούς συμβούλους κτλ;
Ας μου εξηγήσει κάποιος πως την έχει δει η συγκεκριμένη τύπισσα, η οποία μετά από αρκετό καιρό απουσίας από το τραγούδι (ένα από τα δύο πράγματα που ξέρει να κάνει, το άλλο παραλείπεται), πήρε σβάρνα όλες τις εκπομπές διαφημίζοντας ένα δυο καινούρια τραγούδια, ανεβαίνοντας σε τραπέζια, ξαπλώνοντας σε κρεβάτια κτλ.. Και σα να μην έφτανε αυτό, τώρα διεκδικεί μια θέση στη Βουλή με ανοιχτά τα πόδια, λέγοντας μάλιστα "η Βουλή θέλει κέφι"..
Τι πιό ευχάριστο από μια Βουλή στην οποία ανάμεσα στις ομιλίες, ακούγεται σε replay το "ψιτ στο λέω σε ξεχάσαμε" και η Έφη Σαρρή ανεβαίνει στα έδρανα με το μίνι και χορεύει...μμμμ...
Ακόμα κ αν η συγκεκριμένη "κυρία" έχει κάποιους προβληματισμούς και θέλει να συνεισφέρει στη βελτίωσή μας ως κράτος(λέμε τώρα), είναι σωστό να εμφανίζεται έτσι?? "Πιστεύω στο Χριστό" με ντεκολτέ?
Έλεος πιά, δεν έχω κάτι άλλο να πω...άκουσα χτες βράδυ στις ειδήσεις ενός τηλεοπτικού σταθμού, τον αδερφό της γυναίκας που κάηκε στη Ζαχάρω μαζί με τα παιδιά της.Γύρισε όλο απόγνωση και είπε : "Πως να εμπιστευτούμε μια χώρα την οποία κυβερνούν ηθοποιοί και τραγουδιστές;" (ή κάπως έτσι τέλωσπάντων, το συμπέρασμα είναι το ίδιο)..
Μήπως θα έπρεπε να υπάρχει κάποιο πλαφόν και στους υποψήφιους βουλευτές-δημοτικούς συμβούλους κτλ;
Respect my authoritah
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
"ψιτ στο λέω σε ξεχάσαμε"
εγω γιατι ακουω "ψολεω σε ξεχασαμε" ???

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
μήπως είχες πάει στην τελευταία πορεία που φορούσαν όλοι μαύρα και έφαγες καμιά κροτίδα; Γιατί κοίτα τι ακούνε μερικοί:
Για ολους/ες δέχθηκαν από απόσταση αναπνοής τις χειροβομβίδες κρότου και εχουν προβλημα ..
από Σ.Χ 0:17πμ, Παρασκευή 31 Αυγούστου 2007
(Τροποποιήθηκε 9:05πμ, Παρασκευή 31 Αυγούστου 2007)
Για ολους/ες δέχθηκαν από απόσταση αναπνοής τις χειροβομβίδες κρότου τις οποίες οι ένστολοι των ΜΑΤ εκτόξευσαν απευθείας πάνω στους συγκεντρωμένους διαδηλωτές στη Βουλή.
Συγκεκριμένα η πρώτη χειροβομβίδα κρότου την οποία πέταξε με ιδιαίτερη ευστοχία ένας από τους ένστολους* εξερράγη στο ύψος των γεννητικών οργάνων μπροστά από εμένα και ένα ακόμη σ. δημοσιογράφο που βρισκόταν δίπλα μου
(*Αναφέρομαι σε αυτόν τον ένστολο που μόνος του βγήκε από το κορδόνι που είχαν δημιουργήσει μπροστά στον άγνωστο στρατιώτη και επιτέθηκε σε έναν από τους διαδηλωτές. Μετά ακολούθησαν οι εκτοξεύσεις και των τουλάχιστον άλλων τριών κροτίδων στην πρώτη επίθεση της αστυνομίας ενώ τουλάχιστον άλλες τέσσερις κροτίδες έπεσαν λίγη ώρα αργότερα).
Εκτός της απίστευτης πίεσης που νιώσαμε στα γεννητικά όργανα και την κοιλιά το οστικό κύμα μας χτύπησε και στο πρόσωπο.
Η επόμενη χειροβομβίδα κρότου τραυμάτισε έναν άλλο διαδηλωτή στα πόδια και του προκάλεσε εγκαύματα.
Προσωπικά για αρκετή ώρα μετά δεν είχα την αίσθηση ισορροπίας και σταθερότητας. Για τις δυο πρώτες ώρες δεν άκουγα από το δεξί αυτί ενώ πέντε ώρες αργότερα η ακοή μου δεν είχε επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα. Επίσης μέχρι και σήμερα Πέμπτη ένιωθα βουητό και πίεση γύρω και μέσα από το αυτί.
(Το βουητό γίνεται περισσότερο αντιληπτό σε σχετική ησυχία ενώ μέχρι και τώρα ακούω τη φωνή μου σε πολυεπίπεδο και κάπως σαν χαλασμένο στερεοφωνικό)
Το γεγονός ότι τα συμπτώματα βουητού δεν εξαφανίσθηκαν (παραμένουν ακόμη) με έξαναν να επισκεφτώ ωτορινολαρυγγολόγο. Η γιατρός μετά από τις ανάλογες εξετάσεις ακουοδιαγράμματα και τα διάφορα ανάλογα ιατρικά, διαπίστωσε ότι ευτυχώς δεν έχω χάσει την ακοή αλλά ότι έχει προκληθεί τραυματισμός στο τύμπανο και φλεγμονή από την οστική πίεση.
Μου χορήγησε κορτιζόνη για 6 ημέρες (με όλες τις σχετικές απαγορεύσεις σχετικά με το φαγητό και το αλάτι)
Μου είπε επίσης ότι η κορτιζόνη είναι η μόνη σωτήρια λύση και θα βοηθήσει ώστε να σταματήσει το βουητό κάτι το οποίο αν το άφηνα θα μπορούσε να παραμείνει και σε μόνιμη βάση.
Αν μετά τη θεραπεία εξακολουθεί η πίεση θα χρειαστεί να την επισκεφτώ ξανά.
ΠΡΟΣΟΧΗ (ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ 14)
Οσοι/ες δέχθηκαν τις περιποιήσεις των ΜΑΤ και έχουν ανάλογα προβλήματα ακοής και αίσθηση βουητού στα αυτιά καλό θα ήταν να μην το αψηφήσουν και να επισκεφτούν γιατρό αφού υπάρχει ο κίνδυνος να παραμείνει η αίσθηση βουητού μόνιμα.
Υ.Γ Μέχρι και τώρα ακούω τον ίδιο βόμβο… σαν να έχω βάλει ένα κοχύλι στο αυτί η σαν να κάνω βουτιά στη θάλασσα… ββββββββββββββββββ (ενώ τώρα που γράφω περνάει ένα χταπόδι από την δεξιά πλευρά)
Απάντηση από ένα γιατρό:
τι εννοείς?
από γιατρός 0:22πμ, Παρασκευή 31 Αυγούστου 2007
όταν λες ότι περνάει ένα χταπόδι?
Για ολους/ες δέχθηκαν από απόσταση αναπνοής τις χειροβομβίδες κρότου και εχουν προβλημα ..
από Σ.Χ 0:17πμ, Παρασκευή 31 Αυγούστου 2007
(Τροποποιήθηκε 9:05πμ, Παρασκευή 31 Αυγούστου 2007)
Για ολους/ες δέχθηκαν από απόσταση αναπνοής τις χειροβομβίδες κρότου τις οποίες οι ένστολοι των ΜΑΤ εκτόξευσαν απευθείας πάνω στους συγκεντρωμένους διαδηλωτές στη Βουλή.
Συγκεκριμένα η πρώτη χειροβομβίδα κρότου την οποία πέταξε με ιδιαίτερη ευστοχία ένας από τους ένστολους* εξερράγη στο ύψος των γεννητικών οργάνων μπροστά από εμένα και ένα ακόμη σ. δημοσιογράφο που βρισκόταν δίπλα μου
(*Αναφέρομαι σε αυτόν τον ένστολο που μόνος του βγήκε από το κορδόνι που είχαν δημιουργήσει μπροστά στον άγνωστο στρατιώτη και επιτέθηκε σε έναν από τους διαδηλωτές. Μετά ακολούθησαν οι εκτοξεύσεις και των τουλάχιστον άλλων τριών κροτίδων στην πρώτη επίθεση της αστυνομίας ενώ τουλάχιστον άλλες τέσσερις κροτίδες έπεσαν λίγη ώρα αργότερα).
Εκτός της απίστευτης πίεσης που νιώσαμε στα γεννητικά όργανα και την κοιλιά το οστικό κύμα μας χτύπησε και στο πρόσωπο.
Η επόμενη χειροβομβίδα κρότου τραυμάτισε έναν άλλο διαδηλωτή στα πόδια και του προκάλεσε εγκαύματα.
Προσωπικά για αρκετή ώρα μετά δεν είχα την αίσθηση ισορροπίας και σταθερότητας. Για τις δυο πρώτες ώρες δεν άκουγα από το δεξί αυτί ενώ πέντε ώρες αργότερα η ακοή μου δεν είχε επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα. Επίσης μέχρι και σήμερα Πέμπτη ένιωθα βουητό και πίεση γύρω και μέσα από το αυτί.
(Το βουητό γίνεται περισσότερο αντιληπτό σε σχετική ησυχία ενώ μέχρι και τώρα ακούω τη φωνή μου σε πολυεπίπεδο και κάπως σαν χαλασμένο στερεοφωνικό)
Το γεγονός ότι τα συμπτώματα βουητού δεν εξαφανίσθηκαν (παραμένουν ακόμη) με έξαναν να επισκεφτώ ωτορινολαρυγγολόγο. Η γιατρός μετά από τις ανάλογες εξετάσεις ακουοδιαγράμματα και τα διάφορα ανάλογα ιατρικά, διαπίστωσε ότι ευτυχώς δεν έχω χάσει την ακοή αλλά ότι έχει προκληθεί τραυματισμός στο τύμπανο και φλεγμονή από την οστική πίεση.
Μου χορήγησε κορτιζόνη για 6 ημέρες (με όλες τις σχετικές απαγορεύσεις σχετικά με το φαγητό και το αλάτι)
Μου είπε επίσης ότι η κορτιζόνη είναι η μόνη σωτήρια λύση και θα βοηθήσει ώστε να σταματήσει το βουητό κάτι το οποίο αν το άφηνα θα μπορούσε να παραμείνει και σε μόνιμη βάση.
Αν μετά τη θεραπεία εξακολουθεί η πίεση θα χρειαστεί να την επισκεφτώ ξανά.
ΠΡΟΣΟΧΗ (ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ 14)
Οσοι/ες δέχθηκαν τις περιποιήσεις των ΜΑΤ και έχουν ανάλογα προβλήματα ακοής και αίσθηση βουητού στα αυτιά καλό θα ήταν να μην το αψηφήσουν και να επισκεφτούν γιατρό αφού υπάρχει ο κίνδυνος να παραμείνει η αίσθηση βουητού μόνιμα.
Υ.Γ Μέχρι και τώρα ακούω τον ίδιο βόμβο… σαν να έχω βάλει ένα κοχύλι στο αυτί η σαν να κάνω βουτιά στη θάλασσα… ββββββββββββββββββ (ενώ τώρα που γράφω περνάει ένα χταπόδι από την δεξιά πλευρά)
Απάντηση από ένα γιατρό:
τι εννοείς?
από γιατρός 0:22πμ, Παρασκευή 31 Αυγούστου 2007
όταν λες ότι περνάει ένα χταπόδι?
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Συμπεράσματα από το "debate"
Η δήλωση αυτή ήταν αναμενόμενη δεδομένου πως η ΝΔ "κινδυνεύει" να μην έχει αυτοδυναμία ελέω του εκλογικού νόμου Σκανδαλίδη. Αν, λοιπόν, δεν πετύχει αυτοδυναμία και πάει εκ νέου σε εκλογές, θα ισχύει ο εκλογικός νόμος που ψηφίστηκε από την Κυβέρνησή της, ο οποίος με τα ίδια ακριβώς ποσοστά θα της δώσει πολύ πιο ισχυρή αυτοδυναμία.in.gr έγραψε:Νέες εκλογές σε περίπτωση μη επίτευξης αυτοδυναμίας είναι το νέο πολιτικό δεδομένο που προέκυψε από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών.
«Δεν υπάρχουν αντικειμενικές προϋποθέσεις για συνεργασία με άλλα κόμματα. Σεβόμαστε την Αριστερά και την κριτική της, αλλά δεν υπάρχει πεδίο συνεργασίας. Το ΠΑΣΟΚ αρνήθηκε να στηρίξει τις θέσεις μας και να συνεννοηθεί μαζί μας ακόμη και στα πιο στοιχειώδη πράγματα. Με τον ΛΑΟΣ δεν συνεργαζόμαστε, γιατί γενικότερα δεν συνεργαζόμαστε με τα άκρα. Συνεπώς, εάν δεν υπάρξει αυτοδυναμία, θα πάμε σε νέες εκλογές» είπε ο κ. Καραμανλής.
Η δήλωση αυτή, η οποία μεταφράζεται από το Τύπο στο δίλημμα «ακυβερνησία ή (νέες) κάλπες», έρχεται σε συνέχεια δηλώσεων του ίδιου του πρωθυπουργού, δύο ημέρες νωρίτερα, ότι «δεν είναι τώρα η ώρα για αρνητική ψήφο. Η άρνηση δεν οδηγεί παρά σε αδιέξοδα» και εμηνεύτηκε ως προσπάθειας συσπείρωσης της κομματικής βάσης της ΝΔ.
Αυτό για όσους σκέφτονται να ψηφίσουν με βάση σενάρια έλλειψης αυτοδυναμίας, κτλ..
Ένα τελευταίο σχόλιο για το debate, από το οποίο φυσικά δεν περίμενα να ακουστούν κουβέντες ή προτάσεις ουσίας, καθώς σε όποιον χώρο κι αν τοποθετήσεις έναν πολιτικό "αρχηγό", σε όποια διαδικασία και να τον υποβάλλεις, παραμένει πολιτικός αρχηγός (=περιορίζεται σε γενικόλογα και ασάφειες είτε επειδή δεν έχει κάτι να πει είτε προσπαθεί να αποκρύψει τις πραγματικές και συγκεκριμένες του προθέσεις): Στις "πρωτολογίες τους" (δηλ. στα 90 δευτερόλεπτα μετά από την πρώτη ερώτηση ανά θεματικό κύκλο) περιορίζονταν σε κριτική κατά της πρώην ή της νυν κυβέρνησης αποφεύγοντας καταφανώς μια ευθεία απάνητηση στην ουσία του εκάστοτε ερώτημα. Στην "δευτερολογία" τους, δε, προσέγγιζαν λίγο περισσότερο τον πυρήνα του θέματος, μένοντας κάθε φορά τόσο πιο μακρυά από μια σαφή απόκριση όσο πιο ενοχλητική θα ήταν η σχετική ειλικρινής τους ομολογία.
Αποτέλεσμα:
1. Ο Καραμανλής "μάλλον" δικαιολογείται που απέτυχε σε βασικές προεκλογικές δεσμεύσεις του το 2004, καθώς είχε εκδόσει πρόγραμμα 8ετίας (αυτό αξίζει από μόνο του σχολιασμό, αλλά τέλος πάντων)
2. Ο Γιωργάκης "μάλλον" δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΔ και με τις μακρόχρονες πράσινες κυβερνήσεις που έφεραν τον τόπο ένα βήμα πριν την καταστροφή (την οποία ολοκλήρωσε η ΝΔ)
3. Το ΚΚΕ "μάλλον" δεν βασίζει την επιχειρηματολογία της σε ένα τελείως διαφορετικό, ουτοπικό, κοινωνικό σύστημα το οποίο γνωρίζει εκ των προτέρων ότι δεν πρόκειται ποτέ να κληθεί να εφαρμόσει (οπότε "μάλλον" ηθικολογεί εκ του ασφαλούς)
4. Ο Συνασπισμός "μάλλον" δεν είναι ουρά του ΠΑΣΟΚ και εν γένει δεν ψάχνει ευκαιρία για συγκυβέρνηση με οποιονδήποτε μπροστά στον σοβαρό κίνδυνο στις ερχόμενες ή τις επαναληπτικές/μεθεπόμενες εκλογές να βρεθεί τελείως εκτός κοινοβουλίου.
5. Ο Καρατζαφέρης "μάλλον" είναι κομμουνιστής αλλά δεν μπορεί να συμβιβάσει τον ακραίο αριστερισμό του με το κυνήγι Χριστόπληκτων και Βασιλοχουντοφρώνων.
6. Ο Παπαθεμελής "μάλλον" θα πρέπει να λάβει μια γερή σύνταξη από το κράτος μπας και σταματήσει να προσθέτει Εθνικοχριστιανικές ανοησίες ανάμεσα στα πεντακομματικά σκουπίδια που τον περιβάλλουν.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
χμμμ...καλη αναλυση... τον παπαχελα τι τον εχεις ορε δοκτορα???
να δουμε ποτε θα ειναι η ωρα των μικρων... των εξωκοινοβουλευτικων... τωρα που το ξανασκεφτομαι... αυτοι δεν μιλανε στα καναλια, μιλανε στους δρομους
να δουμε ποτε θα ειναι η ωρα των μικρων... των εξωκοινοβουλευτικων... τωρα που το ξανασκεφτομαι... αυτοι δεν μιλανε στα καναλια, μιλανε στους δρομους

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
ο χαμένος τα παίρνει όλα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
Το μόνο που θέλω να σχολιάσω είναι ο άκρατος λαϊκισμός του Καρατζαφέρη..Μου έκανε τρομερή εντύπωση η "ειλικρίνεια" με την οποία κοίταζε την κάμερα (άρα και το λαό) στα μάτια,όταν έκανε τον μονόλογό του. Και βεβαίως, "ξεχνάει" τα κόπρανα που σέρνει πίσω του,τους δωδεκαθεϊστές και τα Πλευροειδή,όπως και τα χουντο-"εθνεγερτικά" του συνθήματα...
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
- Eric Roberts
Ε,καλά...Ο άκρατος λαϊκισμός του Καρατζαφέρη...Δηλαδή περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό;
Μα ο άνθρωπος είναι απίστευτα επικοινωνιακός και μεγάλη ψωνάρα.Στο κανάλι του κάνει μονολόγους επί 1 ώρα.
Το οτι κοιτάζει την κάμερα δεν είναι επειδή θέλει να κοιτάξει το λαό στα μάτια,αλλά επειδή του αρέσει να δείχνει ωραίος στην κάμερα.
Εδώ στο κλείσιμο της βραδιάς όταν καληνύχτιζε τους δημοσιογράφους το βλέμμα του ήταν καρφωμένο στην κάμερα.
Ο τύπος έχει ανεβάσει στο site του ΛΑ.Ο.Σ φωτο απο τα καμμένα με τον ίδιο να κρατάει μια μάνικα!!!Έπαιξε μάλιστα και video στο κανάλι του απο τα καμμένα,με πρωταγωνιστή τον ίδιο να "σβήνει" τις φωτιές!!! Δεν είναι μόνο λαϊκιστής,αλλά και νάρκισσος.
Όσον αφορά τους υπόλοιπους...
Ο Καραμανλής είναι απλά επικοινωνιακός (όχι κατηγορίας Καρατζαφέρη).Απο ουσία βέβαια μηδέν.Ελληνίδες,Έλληνες μπλα μπλα μπλα.
Ο Giorgakis είναι απλά...Πώς να το πώ...Αμερικανός τουρίστας ένα πράγμα.Αφού δεν τον πάει η ελληνική γλώσσα,τί θέλει και πηγαίνει σε debate...
Η Παπαρήγα πρέπει να'χει ανακαλύψει τη χρονομηχανή,αλλιώς δεν εξηγούνται αυτά που λέει.
Ο Αλαβάνος συνεχίζει να το παίζει αριστερός,με γεμάτες τσέπες όμως...Είναι αυτό που λέμε,"Αριστερός με δεξιά τσέπη"...
Τέλος,ο Παπαθεμελής έμενε συνέχεια με την "μπάλα" στα χέρια...Όλο τελείωνε ο χρόνος...
Και μια αναφορά στο Λιάτσο.Ευτυχώς που υπήρχε κι αυτός,να γελάσουμε και λίγο.Κάτι η μικρή Αννούλα,κάτι οι ερωτήσεις εκτός θεματολογίας-και μάλιστα η διευκρινιστική των 20 δευτερολέπτων!-και κάτι οι αναφορές περί δημοσιογραφικών security,έδωσαν μια άλλη πινελιά στο debate.
Πάλι καλά που δε ρώτησε τί σκοπεύουν να κάνουν για την ελληνική συμμετοχή στην επόμενη eurovision.
Μα ο άνθρωπος είναι απίστευτα επικοινωνιακός και μεγάλη ψωνάρα.Στο κανάλι του κάνει μονολόγους επί 1 ώρα.
Το οτι κοιτάζει την κάμερα δεν είναι επειδή θέλει να κοιτάξει το λαό στα μάτια,αλλά επειδή του αρέσει να δείχνει ωραίος στην κάμερα.
Εδώ στο κλείσιμο της βραδιάς όταν καληνύχτιζε τους δημοσιογράφους το βλέμμα του ήταν καρφωμένο στην κάμερα.
Ο τύπος έχει ανεβάσει στο site του ΛΑ.Ο.Σ φωτο απο τα καμμένα με τον ίδιο να κρατάει μια μάνικα!!!Έπαιξε μάλιστα και video στο κανάλι του απο τα καμμένα,με πρωταγωνιστή τον ίδιο να "σβήνει" τις φωτιές!!! Δεν είναι μόνο λαϊκιστής,αλλά και νάρκισσος.
Όσον αφορά τους υπόλοιπους...
Ο Καραμανλής είναι απλά επικοινωνιακός (όχι κατηγορίας Καρατζαφέρη).Απο ουσία βέβαια μηδέν.Ελληνίδες,Έλληνες μπλα μπλα μπλα.
Ο Giorgakis είναι απλά...Πώς να το πώ...Αμερικανός τουρίστας ένα πράγμα.Αφού δεν τον πάει η ελληνική γλώσσα,τί θέλει και πηγαίνει σε debate...
Η Παπαρήγα πρέπει να'χει ανακαλύψει τη χρονομηχανή,αλλιώς δεν εξηγούνται αυτά που λέει.
Ο Αλαβάνος συνεχίζει να το παίζει αριστερός,με γεμάτες τσέπες όμως...Είναι αυτό που λέμε,"Αριστερός με δεξιά τσέπη"...
Τέλος,ο Παπαθεμελής έμενε συνέχεια με την "μπάλα" στα χέρια...Όλο τελείωνε ο χρόνος...
Και μια αναφορά στο Λιάτσο.Ευτυχώς που υπήρχε κι αυτός,να γελάσουμε και λίγο.Κάτι η μικρή Αννούλα,κάτι οι ερωτήσεις εκτός θεματολογίας-και μάλιστα η διευκρινιστική των 20 δευτερολέπτων!-και κάτι οι αναφορές περί δημοσιογραφικών security,έδωσαν μια άλλη πινελιά στο debate.
Πάλι καλά που δε ρώτησε τί σκοπεύουν να κάνουν για την ελληνική συμμετοχή στην επόμενη eurovision.

Don't worry be happy...
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
Αναστασία τη λέγανEric Roberts έγραψε:Κάτι η μικρή Αννούλα
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Μιας και σε προηγούμενο Post είχα θάψει τους Οικολόγους Πράσινους
νομίζω είναι χρέος μου να μιλήσω και θετικά γι αυτούς, τη στιγμή που τους αδικούν τα κανάλια, καθώς έχουν αρκετές πιθανότητες να πάρουν 3% και να μπουν στη βουλή. Αν είναι να γίνει αυτή η έκπληξη θα γίνει από στόμα σε στόμα.
Θα δώσω κάποιες πληροφορίες για όσους αναποφάσιστους βρίσκουν τον εαυτό τους πιο κοντά στην οικολογία παρά οπουδήποτε αλλού (επαναλαμβάνω: δεν αναφέρομαι ούτε σε αριστερούς, ούτε σε δεξιούς, αλλά σε εν δυνάμει οικολόγους). Συμφωνώ με τον Κωστάκη (που να του πάρει ο διάολος το όνομα) όσον αφορά το θέμα της "αρνητικής" ψήφου και καλό είναι να στρεφόμαστε σε ανθρώπους με έργο.
Έλληνες Οικολόγοι: Βεργής. Ουδέν σχόλιον
Οικολόγοι Εναλλακτικοί: το οικολογικό τμήμα του ΜΕ.Ρ.Α. (αν σταματήσει ο καπιταλισμός το περιβάλλον θα γίνει μια χαρά. Κατά τη γνώμη μου καλή η επικέντρωση στις εργασιακές σχέσεις, αλλά όταν το κάνουμε και κοσμοθεώρηση χάνουμε τον άνθρωπο, πόσο μάλλον την οικολογία....)
Αν και τα κόμματα πρασίνοι και εναλλακτικοί δεν έχουν σχέση σαν κόμματα, υπάρχει κάποια διάχυση των ανθρώπων μεταξύ τους.
Στο τελευταίο γκάλοπ της μετρον ανάλυσις για τον Αντέννα ήρθαν 6οι μετά το ΛΑΟΣ με 1,7%
Λόγω νομικής υποχρέωσης τους έδειξε μόνο η κρατική τηλεόραση και το mega σε μία πρωϊνή εκπομπή
Με πρωτοβουλία τους το ευρωπαϊκό πράσινο κόμμα πέρασε θέση απέναντι στην αναθεώρηση του αρ24, πράγμα που ενόχλησε τη ΝΔ και μίλησε και γι αυτό ο Ρουσόπουλος. Μόνο που από την ομιλία του όταν το δείξαν τα κανάλια έκοψαν το κομμάτι που αναφερόταν στους Πράσινους που το πρότειναν (μόνο το ευρωπαϊκό Λαϊκό κόμμα (της ΝΔ) τέθηκε ενάντια σε αυτή την πρόταση-κάλεσμα)
Μέσα σε πολλά άλλα που έχουν κάνει οι άνθρωποι αυτοί, είναι και ο νόμος που έχει περάσει για τα μεταλλαγμένα.
Φανταστείτε τι ενόχληση θα είναι για αυτούς που θέλουν να τα σκεπάσουν και να μη βρεθούν λύσεις που δε τους συμφέρουν αν μπουν στη βουλή, καθώς θα θέτουν καθημερινά στο τραπέζι ζητήματα περιβάλλοντος, όπως η μόλυνση του νερού που ακούγεται τελευταία σε περιοχές της Αττικής. (αν βέβαια δεν πάρουν κανένα υπουργείο. Γιατί αν πάρουν ξέρουμε τη συνέχεια....)
Άνθρωποι των Τεχνών και των Γραμμάτων όπως ο ποιητής Νάνος Βαλαωρίτης βάζουν υποψηφιότητα μαζί τους (http://www.ecogreens.gr/gr/modules.php? ... le&sid=670)
Ακόμα και το ΚΚΕ είχε ζητήσει διάλογο μαζί τους
"... το ΚΚΕ ζήτησε να υποβάλουμε γραπτά αίτηση για συνάντηση μαζί του (έ, δεν θα το κάναμε αυτό ποτέ, να παρακαλάμε με γραπτή αίτηση για πολιτικό διάλογο!) ..." (πήγη: εκλογικό FAQ του site )
Σύμφωνα με δημοσιογράφο στην ΕΤ1 (αλλά υπάρχει και η αντίθετη άποψη), ψήφος στα μικρά κόμματα αποδυναμώνει την κυβέρνηση, ακόμα και αν αυτά δε μπουν στη βουλή.
ΥΓ: αρνητικά σχόλια μόνο από τον noir θέλω :lol:
νομίζω είναι χρέος μου να μιλήσω και θετικά γι αυτούς, τη στιγμή που τους αδικούν τα κανάλια, καθώς έχουν αρκετές πιθανότητες να πάρουν 3% και να μπουν στη βουλή. Αν είναι να γίνει αυτή η έκπληξη θα γίνει από στόμα σε στόμα.
Θα δώσω κάποιες πληροφορίες για όσους αναποφάσιστους βρίσκουν τον εαυτό τους πιο κοντά στην οικολογία παρά οπουδήποτε αλλού (επαναλαμβάνω: δεν αναφέρομαι ούτε σε αριστερούς, ούτε σε δεξιούς, αλλά σε εν δυνάμει οικολόγους). Συμφωνώ με τον Κωστάκη (που να του πάρει ο διάολος το όνομα) όσον αφορά το θέμα της "αρνητικής" ψήφου και καλό είναι να στρεφόμαστε σε ανθρώπους με έργο.
Έλληνες Οικολόγοι: Βεργής. Ουδέν σχόλιον
Οικολόγοι Εναλλακτικοί: το οικολογικό τμήμα του ΜΕ.Ρ.Α. (αν σταματήσει ο καπιταλισμός το περιβάλλον θα γίνει μια χαρά. Κατά τη γνώμη μου καλή η επικέντρωση στις εργασιακές σχέσεις, αλλά όταν το κάνουμε και κοσμοθεώρηση χάνουμε τον άνθρωπο, πόσο μάλλον την οικολογία....)
Αν και τα κόμματα πρασίνοι και εναλλακτικοί δεν έχουν σχέση σαν κόμματα, υπάρχει κάποια διάχυση των ανθρώπων μεταξύ τους.
Στο τελευταίο γκάλοπ της μετρον ανάλυσις για τον Αντέννα ήρθαν 6οι μετά το ΛΑΟΣ με 1,7%
Λόγω νομικής υποχρέωσης τους έδειξε μόνο η κρατική τηλεόραση και το mega σε μία πρωϊνή εκπομπή
Με πρωτοβουλία τους το ευρωπαϊκό πράσινο κόμμα πέρασε θέση απέναντι στην αναθεώρηση του αρ24, πράγμα που ενόχλησε τη ΝΔ και μίλησε και γι αυτό ο Ρουσόπουλος. Μόνο που από την ομιλία του όταν το δείξαν τα κανάλια έκοψαν το κομμάτι που αναφερόταν στους Πράσινους που το πρότειναν (μόνο το ευρωπαϊκό Λαϊκό κόμμα (της ΝΔ) τέθηκε ενάντια σε αυτή την πρόταση-κάλεσμα)
Μέσα σε πολλά άλλα που έχουν κάνει οι άνθρωποι αυτοί, είναι και ο νόμος που έχει περάσει για τα μεταλλαγμένα.
Φανταστείτε τι ενόχληση θα είναι για αυτούς που θέλουν να τα σκεπάσουν και να μη βρεθούν λύσεις που δε τους συμφέρουν αν μπουν στη βουλή, καθώς θα θέτουν καθημερινά στο τραπέζι ζητήματα περιβάλλοντος, όπως η μόλυνση του νερού που ακούγεται τελευταία σε περιοχές της Αττικής. (αν βέβαια δεν πάρουν κανένα υπουργείο. Γιατί αν πάρουν ξέρουμε τη συνέχεια....)
Άνθρωποι των Τεχνών και των Γραμμάτων όπως ο ποιητής Νάνος Βαλαωρίτης βάζουν υποψηφιότητα μαζί τους (http://www.ecogreens.gr/gr/modules.php? ... le&sid=670)
Ακόμα και το ΚΚΕ είχε ζητήσει διάλογο μαζί τους
"... το ΚΚΕ ζήτησε να υποβάλουμε γραπτά αίτηση για συνάντηση μαζί του (έ, δεν θα το κάναμε αυτό ποτέ, να παρακαλάμε με γραπτή αίτηση για πολιτικό διάλογο!) ..." (πήγη: εκλογικό FAQ του site )
Σύμφωνα με δημοσιογράφο στην ΕΤ1 (αλλά υπάρχει και η αντίθετη άποψη), ψήφος στα μικρά κόμματα αποδυναμώνει την κυβέρνηση, ακόμα και αν αυτά δε μπουν στη βουλή.
ΥΓ: αρνητικά σχόλια μόνο από τον noir θέλω :lol:
Λυπάμαι που στενοχωρώ τον δημοσιογράφο, την ΕΤ-1 και εσένα όλους μαζί αλλά η ψήφος στα μικρά κόμματα αποδυναμώνει τα μεγάλα μόνο στην περίπτωση που αυτά συγκεντρώσουν το απαιτούμενο 3% ώστε να εκλέξουν βουλευτή.Σύμφωνα με δημοσιογράφο στην ΕΤ1 (αλλά υπάρχει και η αντίθετη άποψη), ψήφος στα μικρά κόμματα αποδυναμώνει την κυβέρνηση, ακόμα και αν αυτά δε μπουν στη βουλή.
Στην αντίθετη περίπτωση -την πιο πιθανή, εδώ που τα λέμε- το ποσοστό τους συμψηφίζεται με τα υπόλοιπα κόμματα που δεν έχουν καμία πιθανότητα να μπουν στη Βουλή ( βλέπε όλα τα διασπασμένα κομμάτια της Αριστεράς, στυλ (Μ-Λ) κκε, ΚΚΕ (μ-λ), μαλακ... συγγνώμη, αυτοί δεν έχουν κάνει κόμμα, έχουν αυτοδυναμία στην Ελλάδα έτσι κι αλλιώς ).
Έτσι αφενός μειώνεται το εκλογικό μέτρο -και κατ'επέκταση το ποσοστό που απαιτείται από το πρώτο κόμμα των εκλογών για να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση- αφετέρου ο ψηφοφόρος ανταλλάσει την εκλογική του δύναμη να στηρίξει έναν υποψήφιο βουλευτή της επικρατείας του με πιθανότητες να τον εκπροσωπήσει απλά και μόνο για να στηρίξει "λεπτές"(sic) ιδεολογικές διαφωνίες που στη σημερινή εποχή φαντάζουν γραφικές και ξεπερασμένες.
Αυτός είναι και ο λόγος που αποκλείεται να ψηφίσω κάποιο από τα πολύ μικρά.
Ίσως δώσω ψήφο στα "μικρά" μεγάλα που θα μπουν στη Βουλή, παρόλο που διαφωνώ με τις τάσεις που κυριαρχούν σε αυτά και τη γραμμή που ακολουθούν ( του Αλέκου και της Αλέκας -κοίτα διαβολική συνωνυμία- αντίστοιχα ).
Πάντως, σε κάθε περίπτωση, θα προσπαθήσω να ψηφίσω με κριτήριο πρώτα κομματικό και μετά εξετάζοντας τους υποψηφίους του κόμματος κατά περίπτωση.
Θα δούμε - μπορεί τελικά να σταυρώσω την Έφη.
Κανονικά όμως, δηλαδή να τη σχεδιάσω σταυρωμένη πάνω σε δυο ξύλα να τραγουδά "Οι νέοι προπαντό(ς), αν θέλουν να 'ναι εντό(ς), πιστεύουν στην Ελλάδα, πιστεύουν στο Θεό!"
( είναι γνωστό το πρόβλημα άρθρωσης που αντιμετωπίζει η αοιδός, τα ΑΜΕΑ χρειάζονται σεβασμό και συμπαράσταση, όχι στείρα λύπηση ).
:roll: :lol: :lol:
' Όσο υπάρχουν σφαγεία θα υπάρχουν και πεδία μαχών ' - L. Τolstoy
Δεν πειράζει, ακόμα κι έτσι να είναι το ρίσκο αξίζει.
Εξάλλου από τα υπόλοιπα κόμματα δεν έχεις να περιμένεις τίποτα το καινούργιο, παρά αναμέτρηση δυνάμεων
και την έξαρση νεοφασισμού-νεοναζισμού που παρατηρούμε
εγώ περιμένω τον noir να πει καμία μέθοδο για το πως θα πάρουν φωτιά οι κάλπες. Υπάρχουν βιβλία χημικών που εξηγούν πως μπορείς να βάλεις κάποια ουσία και να πάρει φωτιά μετά από λίγη ώρα, στην προσπάθειά τους να ερμηνεύσουν την έλευση του αγίου φωτός το πάσχα
Εξάλλου από τα υπόλοιπα κόμματα δεν έχεις να περιμένεις τίποτα το καινούργιο, παρά αναμέτρηση δυνάμεων
και την έξαρση νεοφασισμού-νεοναζισμού που παρατηρούμε
εγώ περιμένω τον noir να πει καμία μέθοδο για το πως θα πάρουν φωτιά οι κάλπες. Υπάρχουν βιβλία χημικών που εξηγούν πως μπορείς να βάλεις κάποια ουσία και να πάρει φωτιά μετά από λίγη ώρα, στην προσπάθειά τους να ερμηνεύσουν την έλευση του αγίου φωτός το πάσχα
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Επικοινωνία:
Ασε βρε μετα θα λενε πως καψαμε και τα δασηtemfeboy έγραψε: εγώ περιμένω τον noir να πει καμία μέθοδο για το πως θα πάρουν φωτιά οι κάλπες. Υπάρχουν βιβλία χημικών που εξηγούν πως μπορείς να βάλεις κάποια ουσία και να πάρει φωτιά μετά από λίγη ώρα, στην προσπάθειά τους να ερμηνεύσουν την έλευση του αγίου φωτός το πάσχα
Περαν της πλακας, αν καποιος πιστευει στο θεσμο των εκλογων στα πλαισια της αστικης δημοκρατιας ως μεσο για μια ριζικη αλλαγη στη κοινωνια, τις ζωες μας κλπ δικαιωμα του. Δε νομιζω να υπαρχει κανεις που να δικαιουται να αφαιρεσει το δικαιωμα αυτο περαν απο τον ιδιο το ψηφοφορο απο τον εαυτο του. Και αυτο μαλιστα θα ηταν το καλυτερο αν γινοταν οχι απο απογοητευση και αποδοχη της καταστασης αλλα απο μια προσπαθεια για αλλαγη εξω απο τις δομες του υπαρχοντος συστηματος. (αυτα πολυ προχειρα μιας και αναφερθηκε το θεμα).

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
αν απαντάς στο "κάψιμο" και γω αυτής της άποψης είμαι, αλλά μπορεί να υπάρχει και η άλλη λογική. πχ θα μπορούσε να τη βαρέσει σε ένα πυρόπληκτο και να κάνει μία τέτοια ενέργεια και να πει: "δε θέλω ούτε την αντιπροσωπευτική δημοκρατία σας ούτε τα χρήματά σας που μου κάναν τη ζωή αβίωτη. Σας καίω τις κάλπες, σας καίω το χρήμα και τις ιδέες σας. Δε μπορούν να κάνουν τίποτα αυτά για μένα. Αν θέλετε πολιτική ελάτε εδώ και πιάστε φτυάρια"
τώρα γενικότερα έξω από τις υπάρχουσες δομές δε μπορούμε να λειτουργήσουμε. Η φωτιά που καίει η αντιπροσωπευτική αστική δημοκρατία απελευθερώνει ρύπους και μετά θα έρθουν πλημμύρες.
Αν είσαι ενάντια σε αυτά, το θέμα είναι να μπεις και μέσα της (χωρίς να σε αλλοτροιώσει βέβαια και τελείως), ώστε να επηρεάζεις αποφάσεις, αλλά και απ' έξω (κατά κύριο λόγο) ώστε να την αποδυναμώσεις ή μάλλον να έρθεις σε σύγκρουση αν χρειαστεί και να αυτοοργανωθείς, προκειμένου να δυναμώσεις τον έλεγχο του εαυτού σου - γι αυτό δηλαδή θες να κάνεις αποδυνάμωση του μηχανισμού.
Με λίγα λόγια δε νομίζω η αυτοοργάνωση να απαγορεύει σε κάποιον να ψηφίσει και το αντίστροφο: η συμμετοχή κάποιου στο σύστημα (το οποίο βέβαια και συμβιβασμός είναι για τον ίδιο και αλλοτροίωση) δε του απαγορεύει να αυτοοργανωθεί
ΥΓ: όσον αφορά μόνο την περίπτωση άλλου τύπου εκλογών,
όπως είναι οι φοιτητικές, εκεί το πράγμα αλλάζει και πράγματι οι
κινήσεις για κατάργησή τους πρέπει να είναι πιο άμεσες.
τώρα γενικότερα έξω από τις υπάρχουσες δομές δε μπορούμε να λειτουργήσουμε. Η φωτιά που καίει η αντιπροσωπευτική αστική δημοκρατία απελευθερώνει ρύπους και μετά θα έρθουν πλημμύρες.
Αν είσαι ενάντια σε αυτά, το θέμα είναι να μπεις και μέσα της (χωρίς να σε αλλοτροιώσει βέβαια και τελείως), ώστε να επηρεάζεις αποφάσεις, αλλά και απ' έξω (κατά κύριο λόγο) ώστε να την αποδυναμώσεις ή μάλλον να έρθεις σε σύγκρουση αν χρειαστεί και να αυτοοργανωθείς, προκειμένου να δυναμώσεις τον έλεγχο του εαυτού σου - γι αυτό δηλαδή θες να κάνεις αποδυνάμωση του μηχανισμού.
Με λίγα λόγια δε νομίζω η αυτοοργάνωση να απαγορεύει σε κάποιον να ψηφίσει και το αντίστροφο: η συμμετοχή κάποιου στο σύστημα (το οποίο βέβαια και συμβιβασμός είναι για τον ίδιο και αλλοτροίωση) δε του απαγορεύει να αυτοοργανωθεί
ΥΓ: όσον αφορά μόνο την περίπτωση άλλου τύπου εκλογών,
όπως είναι οι φοιτητικές, εκεί το πράγμα αλλάζει και πράγματι οι
κινήσεις για κατάργησή τους πρέπει να είναι πιο άμεσες.