Καρατζαφέρης: ανέκδοτο ή επικίνδυνος?

"Η πολιτική αφορά το παρόν, ενώ μια μαθηματική εξίσωση την αιωνιότητα. "
Albert Einstein

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

Ο πολυδωρας ειχε πει καποτε πως μπαινει στο indymedia. Απ' οτι φαινεται γραφει και στο forum της ΣΕΜΦΕ! :lol:

@ mort costantine

age quod agis

:thumbup: τα λατινικα τελικα ειναι φετιχ!
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Άβαταρ μέλους
timos_m
Real Name: ΤΜ

Δημοσίευση από timos_m »

mort constantine αναρωτιέμαι, τί ακριβώς εξυπηρετούν όλες αυτές οι λατινικές φράσεις που προσθέτεις σε κάθε σου post; Αν, ας πούμε, θες να μας προσφέρεις τις γνώσεις σου, εγώ προσωπικά σε ευχαριστώ, αλλά σε παρακαλώ έλεγχέ τις πριν τις υποβάλεις.. Η φράση του Καίσαρα που έγραψες, σωστά γράφεται ως alea jacta est...
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

amantes sunt amentes
abusus non tollit usum
ars gratia artis
audaces fortune iuvat
audi alteram partem
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
Master Chief
Real Name: φουφουτος

Δημοσίευση από Master Chief »

Ο Καρατζαφέρης θα γίνει επικίνδυνος όταν πάψει να είναι ανέκδοτο...
Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense.
Άβαταρ μέλους
Qbric

Δημοσίευση από Qbric »

einai o karatzaferis epikindinos?

Nai , opos mas apodeikse o mort Byron
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Αν μη τι άλλο φαίνεται πως ακόμα και στην ακμή του το ακροατήριό του είναι μπερδεμένοι 19χρονοι και αμετανόητοι 80χρονοι νοσταλγοί της χούντας (ξέρετε, απ' αυτούς που κυκλοφορούν στο 140 και εξηγούν σε όποιον βρουν ότι στη Χούντα τρώγανε με χρυσά κουτάλια και κυκλοφορούσαν με μαύρες κουκούλες)...
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Lifo

Δημοσίευση από Lifo »

mort constantine αναρωτιέμαι, τί ακριβώς εξυπηρετούν όλες αυτές οι λατινικές φράσεις που προσθέτεις σε κάθε σου post;
Το ανούσιο showing-off υποθέτω.. ανούσιο γιατί ακόμα και να μην ξέρεις τί σημαίνει lux μία αναζήτηση κάνεις και σου βγάζει 100 μεταφράσεις.  :roll:
Ο Καρατζαφέρης θα γίνει επικίνδυνος όταν πάψει να είναι ανέκδοτο...
Ο Καρατζαφέρης ήταν βουλευτής σε κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευση και είναι εκλεγμένος ευρωβουλευτής, μην το προσπερνάς.
( αλήθεια, αυτός παραιτείται αν εκλεγεί στην ελληνική Βουλή, τί γίνεται με τη θέση του ? ).
Πιο σωστά θα έλεγα ότι είναι ένα επικίνδυνο ανέκδοτο.
(καλά, με τις λέξεις μπορούμε να διασκεδάζουμε ώρες.. Από την επόμενη εβδομάδα δεν ξέρω τί μας ξημερώνει :twisted: )

ps. Άσχημη αλλά διαφωτιστική εμπειρία drcypher ?  :stupid:  :)
' Όσο υπάρχουν σφαγεία θα υπάρχουν και πεδία μαχών ' - L. Τolstoy
Άβαταρ μέλους
coyote

Δημοσίευση από coyote »

totus fasistus mos intereo

spurcus-caput mort constantine

tantum mortuus fasist est bonus fasist
Άβαταρ μέλους
timos_m
Real Name: ΤΜ

Δημοσίευση από timos_m »

totus fasistus mos intereo

fasistus affectus, tantum mortuus

spurcus-caput mort constantine

tantum mortuus fasist est bonus fasist
lol
Άβαταρ μέλους
philip
Real Name: Φίλιππος
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από philip »

Μπράβο! Έχουμε πολλούς λατινομαθείς στη ΣΕΜΦΕ. Τώρα θα χρειαζόμαστε και λεξικά για να διαβάζουμε τα posts..

Πάντως το να κράζετε κάποιον επειδή έχει διαφορετικές απόψεις και να του προσάπτετε χαρακτηρισμούς (πχ. αφελής ή stupid) μόνο δημοκρατικό δεν είναι..
Genius is 20% inspiration and 80% perspiration...
Άβαταρ μέλους
theos
Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017

Δημοσίευση από theos »

Μπράβο mort constantine! Εγώ είμαι μαζί σου. Κάθε τύραννος πρέπει να έχει το θάρρος του αυταρχισμού του και να μην θυσιάζει ποτέ τις φασιστικές του απόψεις για να γίνει αρεστός στη μάζα(λόγια που πρέπει να μπουν είτε στο hall of fame, είτε στις υπογραφές μας στο semfe.gr υποχρεωτικώς!!!)

Θα προσθέσω επίσης ότι με την χούντα, η Ελλάδα πήγε μπροστά! Έγιναν πολλά έργα, υπήρχε αξιοκρατία,πάταξη της διαφθοράς και της εγληματικότητας. Επιπροσθέτως, κανείς δεν έκλεβε τα λεφτά του κοσμάκη όπως γίνεται σήμερα!

Η σημαντικότερη συνεισφορά ήταν όμως ότι εξαλείφθηκαν οι μεθύστακες και οι ξενύχτηδες (συνεπώς και οι τεμπέληδες φοιτητές) που είναι ένα μείζον πρόβλημα της σημερινής κοινωνίας

Έχω να δηλώσω δε, ότι θα έμπαινα και γω σε τανκς αν δεν είχαν τόση αδικαιολόγητη μανία ενάντια στις ψυχότροπες ουσίες και τα ψυχαγωγικά ναρκωτικά

Οι παραπάνω δηλώσεις-απόψεις είναι μια δημιουργία σε συνομιλία στο msn μεταξύ theos και drcypher. Τα hall of fame ανήκοντα πλέον λόγια ξεστομίστηκαν από τον απίστευτο drcypher (που όταν δεν μιλάει για linux λέει πολύ έξυπνα πράγματα)

Ευχαριστώ για την προσοχή σας και εύχομαι τα λόγια αυτά να αποτελέσουν έναν αντίποδα της κασέτας των κνιτών, χρησιμοποιούμενα από τους φανατικούς αλλά και από τους wanna be φασίστες :D

Ps: Άντε, γιατί καιρό είχα να την πω την μ@λ@κ1α μου
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

philip έγραψε:Πάντως το να κράζετε κάποιον επειδή έχει διαφορετικές απόψεις και να του προσάπτετε χαρακτηρισμούς (πχ. αφελής ή stupid) μόνο δημοκρατικό δεν είναι..
Μισό λεπτάκι, γιατί αυτή η συζήτηση έχει ξαναγίνει. Καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται δημοσίως (δημοκρατία), ακόμη οι απόψεις του είναι θεωρητικά ή πρακτικά εναντίον του πολιτεύματος που του προσδίδει αυτό το δικαίωμα. Εξηγήθηκε παραπάνω. Από την άλλη, εκτός από το δικαίωμα του λόγου, υπάρχει και το δικαίωμα του αντιλόγου, δηλ. το δικαίωμα να απαντηθούν, να σχολιασθούν και να χαρακτηρισθούν δημοσίως αυτά που λέχθηκαν ή αυτός που τα είπε (επίσης δημοκρατία).

Έχω κάθε δικαίωμα να θεωρώ αφελή ή σαθρά τα επιχειρήματα, να αμφιβάλλω ακόμα-ακόμα και με την νοημοσύνη ενός ανθρώπου που φτιάχνει μια ακατανόητη σούπα από λέξεις προσπαθώντας να την παρουσιάσει ως ιδεολογία με πολύχρωμη λατινική ουρά. Εκείνος με τη σειρά του έχει το δικαίωμα, ως "αντίδραση" στην υποκειμενική μου κρίση να κλάψει κάτω από το μαξιλάρι του, να καπνίσει ένα πακέτο prince με σκέτο τζώνυ για να ξεχάσει, να βγει στο δρόμο και να γαζώσει 4 αλβανούς για να ξεθυμάνει, να μου απαντήσει με κακές λέξεις (παρόλο που δεν έκανα κάτι τέτοιο), να μου κάνει μήνυση για να μάθω να κράζω τις φασιστικές μειοψηφίες ή (στην καλύτερη) να κάνει μια αναθεώρηση των όσων είπε και των όσων θεωρεί πως έχει καταλάβει και οδήγησαν στα σχόλιά μου. Μπορεί κάλλιστα να με αγνοήσει.

Η αλήθεια είναι πως εν γένει αποφεύγω να ασχολούμαι με τα πρόσωπα καθ' αυτά (ειδικά όταν λένε ασυναρτησίες), και έχω την αίσθηση πως ούτε εδώ έδωσα (αναλογικά) σημαντική έκταση σχολίων σχετικά με το πρόσωπο του συναδέλφου (τον οποίο δεν γνωρίζω κιόλας) σε σύγκριση με τις παρατηρήσεις μου επί των λεγομένων του.

Αν σε ενόχλησε, λοιπόν, philip, το γεγονός ότι έγραψα όσα έγραψα για τον ίδιο τον νεαρό δημοσίως (αντί για pm), τότε δέχομαι την ένστασή σου. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτώ μια νέα παράλογη ερμηνεία της δημοκρατίας (μετά από τόσες που εκστόμισε ο ίδιος ο mort) σύμφωνα με την οποία δεν έχω το δικαίωμα (εγώ και άλλοι 5 εκατομμύρια) να θεωρούμε κάποιον αφελή ή ανόητο και να το εκφράζουμε.

Ο συγκεκριμένος νεαρός για μένα δεν έχει απλώς διαφορετικές απόψεις. Έχει επικίνδυνες και προσβλητικές απόψεις (κυρίως για τον ίδιο), καθώς δείχνουν έλλειψη ανοχής (πόσο μάλλον σεβασμού) στην ετερότητα, την πολυφωνία, τη δημοκρατία. Ο τρόπος, δε, με τον οποίο παρουσιάζει είναι τόσο αφελής, όσο ο τρόπος με τον οποίο (συμπεραίνω) πως έφτασε σε αυτές τις απόψεις. Ποιες από τις τρεις προσωπικές μου κρίσεις θεωρείς πως δεν συνάδουν με τη δημοκρατία; Ποιες από αυτές δεν φανερώνουν δημοκρατία (όπως την έχεις στο μυαλό σου);

Θες πεις αυτό που έκανα αγενές; Πες το. Δεν σε ενδιαφέρει η γνώμη μου; Δεκτόν. Δεν το θεωρείς ειλικρινές; Μην το θεωρείς. Αλλά αντιδημοκρατικό δεν είναι. Αν επιμένεις μπορούμε να ανοίξουμε ένα νέο topic όπου καθένας θα βάλει την προσωπική του ιδέα, τα ειδικά του κριτήρια σχετικά με το τι είναι δημοκρατία. Αν μη τι άλλο θα έχει πολλή πλάκα ;)

Off Topic
@theos: Αν δεν τα μεταφράσεις στα λατινικά, σε αυτό το topic τουλάχιστον δεν έχουν αξία όσα ανέφερες... θα κάνεις την υπέρβαση; :P
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
theos
Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017

Δημοσίευση από theos »

Off Topic
@drcypher: Staaaaandaaaard!!!
Δουλειά δεν είχε ο διάβολος και έδερνε τα παιδιά του
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
Lifo

Δημοσίευση από Lifo »

Μπράβο! Έχουμε πολλούς λατινομαθείς στη ΣΕΜΦΕ.
Τώρα θα χρειαζόμαστε και λεξικά για να διαβάζουμε τα posts..

Πάντως το να κράζετε κάποιον επειδή έχει διαφορετικές απόψεις και να του προσάπτετε χαρακτηρισμούς (πχ. αφελής ή stupid) μόνο δημοκρατικό δεν είναι..
Πιστεύω ότι ο drcypher με κάλυψε - καθένας έχει την ευθύνη των λεγομένων και των πράξεων του, εφόσον αυτές είναι δημόσιες. ( _Αξίωμα_Νο1 )
Τώρα, αν θέλεις να μιλήσουμε για την κοινωνική πίεση και τον κομφορμισμό που προκαλεί στη συμπεριφορά... θα ανοίξουμε όχι μόνο άλλο topic αλλά και ιστορίες.

Γιατί δε κάνεις αναζήτηση τα λατινικά - τόση βαρεμάρα ?  :)
' Όσο υπάρχουν σφαγεία θα υπάρχουν και πεδία μαχών ' - L. Τolstoy
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

τα δικα μου παντως ανηκουν στο Μειζων Ελληνικο Λεξικο (Τεγοπουλος Φυτρακης) ΤΜ και μπορειτε να τα βρειτε στο υπομνημα με τις "ξενες εκφρασεις"...

αναμενω τον ελ γκρεκο να προσθεσει κανα δυο λατινικες εκφρασεις μιας και αρεσκεται στην επιδειξιομανια!!! χιχιχι
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική”