[Forthnet] Ταλαιπωρία και κοροϊδία

Πριν το βάψεις μπλε και το ρίξεις στη θάλασσα γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά εδώ;

Συντονιστές: kostas213, markelos

Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Ναι, το παλιό modem δεν είναι για adsl 2+. Αλλά γιατί να αγοράσεις? Δε σου στέλνουν? :?
Εμένα μου έστειλαν ένα siemens. Νομίζω για νέες συνδέσεις τώρα δίνουν δώρο wifi router.

burst, η τελευταία καμπάνα ήταν 3 εκατομύρια...
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από Hengeo »

Κάτι ξέρω εγώ που έχω παραμείνει στην απλή 2048/256 από πέρυσι.. Μια χαρά δουλεύει, η ταχύτητα μου αρκεί, γιατί να μπλέκω με ιδιόκτητα, νέες αιτήσεις κλπ; 8)
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Άβαταρ μέλους
Enigma

Δημοσίευση από Enigma »

Φταινε τα κονε σου Remali tis Fokionos Negri!!!Εγω εχω καλυτερα  :lol:
Wizard εχω και γω το ιδιο προβλημα,δλδ καμια φορα οταν με καλουν μου λενε οτι ειναι σαν κενο.Δε ξερω τι συμβαινει.
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

Remali, αν έχεις το  crypto είναι για πέταμα! Άλλαξέ το!
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
skywalker
Real Name: skywalker
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skywalker »

Wizard έγραψε:Ναι, το παλιό modem δεν είναι για adsl 2+. Αλλά γιατί να αγοράσεις? Δε σου στέλνουν? :?
Εμένα μου έστειλαν ένα siemens. Νομίζω για νέες συνδέσεις τώρα δίνουν δώρο wifi router.

Otan elega ego gia tin usr me douleyate.Na tora pou ta modem sas den ypostirizoun adsl2.Oi anthropoi stin usr einai sto mellon{para ta probokatsia tou i robot me ton will smith :P }
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Remali tis Fokionos Negri
Real Name: KX
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Remali tis Fokionos Negri »

Wizard έγραψε:Ναι, το παλιό modem δεν είναι για adsl 2+. Αλλά γιατί να αγοράσεις? Δε σου στέλνουν? :?

Τους ρώτησα ακριβώς αυτό "π΄ρεπει δηλαδή να το αγοράσω;;" Και είπαν "ναι"... Πόσο πάει είπαμε;;
Enigma έγραψε:Φταινε τα κονε σου Remali tis Fokionos Negri!!!Εγω εχω καλυτερα  Laughing
Wizard εχω και γω το ιδιο προβλημα,δλδ καμια φορα οταν με καλουν μου λενε οτι ειναι σαν κενο.Δε ξερω τι συμβαινει.
Ένας Θεός ξέρει πώς :wink: τους κατάφερες..........
Εικόνα
"Εάν ταίς γλώσσαις τών ανθρώπων λαλώ καί τών αγγέλων, αγάπη δέ μήν έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον."
Άβαταρ μέλους
sparc
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από sparc »

Εχτές, επιτέλους, ενεργοποιήθηκε το doubleplay μετά από 3 μήνες ακριβώς. Το κέντρο Πεντέλης είναι γνωστό πως αποτελεί το πιο overbooked κέντρο της Αττικής. Συνδέομαι στα 13Mbit μέχρι τώρα. Προς το παρόν δε με ενοχλεί καθόλου, αν όμως αυτό συνεχιστεί μετά από εύλογο διάστημα που θα έχει καταλαγιάσει ο πανικός με τις αιτήσεις και τις μεταφορές, θα ακολουθήσουν παράπονα και email...
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

1. Κι εμένα την πρώτη μέρα κάπως έτσι ήταν η κατάσταση μετά από 2-3 μέρες είχε στρώσει και συνδεόμουν πλέον στα 17ΜΒps.
2. Εμμμ ξέρεις ότι δε δικαιούσαι να κάνεις παράπονα έτσι? :? Σου δίνουν έως 24 Mbps που είναι το όριο του χαλκού. Και ξέρες φυσικά ότι είναι αδύνατον να τα πιάσεις αυτά :D
Όχι μόνο η fortnet, αλλά κάθε εταιρία λέει έως τόσα Mbps.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

μμμμ.... και εγω κανω νταουνλοουντ με 0.8 κιλομπιπιες κατα μεσω ορο...
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Re: [Forthnet] Ταλαιπωρία και κοροϊδία

Δημοσίευση από drcypher »

Θέλω απλώς κάπου να το πω να ξεσπάσω... Στις 24 του μηνός Οκτωβρίου η Forthnet παρέλαβε και καταχώρισε την αίτηση ακύρωσης παραγγελίας (γιατί δεν είχα συνδεθεί ποτέ ώστε να κάνω διακοπή). Σύντομα μετά από αυτό ανακοίνωσαν την ημερομηνία σύνδεσής μου (!) στο δίκτυό τους, την οποία τοποθετούσαν περίπου την 2η Νοεμβρίου 2007. Εκείνες τις ημέρες, μάλιστα μου στείλανε και router...

Έκτοτε συνέχιζα να έχω κακής ποιότητας σύνδεση (με χαμηλές ταχύτητες ή/και διακοπές στην καλύτερη κάθε ώρα, στη χειρότερη κάθε 2-3 λεπτά) με την HOL (την αρχική μου εταιρία), ενοχλώντας κάθε τόσο την Forthnet πότε θα μου διακόψει και την On πότε τελικά θα με συνδέσει.

Σήμερα, λοιπόν, έγινε το απίστευτο: Ενώ περιμένω από τις 13 Οκτωβρίου να συνδεθώ στο δίκτυο της On, ξαφνικά σταμάτησε η σύνδεσή μου με την HOL. Μπορείτε να φανταστείτε γιατί; Γιατί ο ΟΤΕ με συνέδεσε στο δίκτυο της Forthnet... :S

Νιώθω τους ΟΤΕ, HOL, Forthnet και On να πηδάνε τα νεύρα μου εν χορώ και δεν μπορώ να κάνω τίποτα... Σ' αυτήν την κωλοχώρα, βλέπεις, η ελεύθερη αγορά θέλει 2 μήνες για να καταχωρίσει την παραγγελία σου και 3 μήνες για να την ακυρώσει ανεπιτυχώς... Γαμώ το κέρατό μου γαμώ :twisted:
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
Skliraios
Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης

Δημοσίευση από Skliraios »

ναι αλλα φταις και εσυ....ρε φιλε αποφασισε τι θες πια.....θες το ενα θες το αλλο,αυτοι ειναι καλα παιδια που απλα προσπαθουν να σ εξυπηρετησουν....τι κι αν δε σε συνδεουν,τι κι αν σε συνδεουν οταν εχεις ακυρωσει τι κι αν περιμενεις αλους να σε συνδεσουν......1 ειναι σιγουρο δεν εχεις παγιο οτε!!!

εγω ειχα περασει τα παθη του χριστου για να κανω τους τυπους στην τελλας να καταλαβουν οτι το τηλεφωνο στο σπιτι μου δεν ειναι επαγγελματικο,βλεπεις ειχα κανει το λαθος να μπω σε ενα προγραμμα της τελλας παλιοτερα ......τι κι αν οταν εκανα την αιτηση εκανα γραπτη δηλωση με τους κωδικους του επαγγελματικου προγραμματος οτι το νουμερο δεν ανηκει στην εν λογω εταιρια......χρειαστηκαν 3 και κατι μηνες και 3 φαχ για να συνδεθω τελικα.....αλλα δεν εχω παγιο οτε!!!
αλλα να μην παραπονιεμαι απο τοτε η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παραπονο ουτε απο ιντερνετ ουτε απο τηλεφωνο,μονο τωρα με την αναβαθμηση τα 12μβ που λενε ...δεν τα εχω δει ακομα...
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif

ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.

Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)

http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

Αλληλεγγυη στους εγκλωβισμενους και απηυδισμενους χρηστες ιντερνετ!
Μετα απο 2,5 μηνες αλληλεπαληλων τηλεφωνηματων για τον εντοπισμο μια βλαβης (προεκυψε απο μια αναβαθμιση (!) στο δικτυο της vivodi ) που τελικα ποτε δε βρεθηκε, μετα απο 4 μηνες για τη ρημαδα την HOL που οποτε επαιρνα τηλ "η γραμμη μου ηταν σε φορητοτητα και σε 15 μερες το πολυ θα με συνεδεαν "μεχρι να μου πουν να ξαναστειλω την αιτηση επειδη πρεπει να ειχε γινει καποιο λαθος (!!!), τελικα σταθηκα απο τους λιγους τυχερους και με την on εχω πλεον ιντερνετ (ενω σε αλλες περιοχες γνωριζω πως υπαρχουν αυξημενα προβληματα με την ιδια εταιρεια)!! :D :D Προσωπικα κατεληξα πως ειναι καθαρα θεμα τυχης και ενας τομεας που προσφερεται για στοιχηματα. :P :P
Καποτε πιστευα πως οι καταγελλειες στον ΕΕΤΤ θα επιαναν τοπο ή ακομα και η αποχωρηση απο τις υπηρεσιες μια εταιρειας.... :roll:
μαλλον επεσα εξω...
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

noir έγραψε:Προσωπικα κατεληξα πως ειναι καθαρα θεμα τυχης
Γεγονός
noir έγραψε:ενας τομεας που προσφερεται για στοιχηματα. :P
Γεγονότερος... Μάλιστα το συγκεκριμένο θα μπορούσε κανείς να το παίζει σε συνδυασμό με το άλλο καλό: Πόση ώρα θα περιμένεις στην αναμονή για τεχνική υποστήριξη;

Το ρεκόρ έχει η HOL... Ξεκίνησα στις 12 τα μεσάνυχτα. Στη 1 ώρα αναμονής (δεν είχαν ακόμα τον αριθμό χωρίς χρέωση=>"πλέρωνα ρεεε!", που θα 'λεγε και ο Ζαμπέτας) μου ρίξανε αυτόματα τη γραμμή. Ξαναπαίρνω... Ξανά στη 1 ώρα μου ρίξανε τη γραμμή... Ξαναπαίρνω... το σηκώσανε στα 48 λεπτά... Χρόνος ρεκόρ 2 ώρες και 48 λεπτά αναμονή!

Για την περίπτωση που σας αναφέρω παραπάνω, πάντως, φανταστείτε ότι πήρα στην forthnet να τους ρωτήσω γιατί μου τα κάνουν όλα αυτά και ο τυπάς γέλαγε που η εταιρία του (!) έκανε 2 μήνες να με συνδέσει, έλαβε αίτηση ακύρωσης και προχώρησε σε υπόσχεση σύνδεσης την οποία υλοποίησε 2 μήνες αργότερα... Η αλήθεια είναι πως αν δεν το αντιμετώπιζε κι εκείνος με (αυτο)σαρκαστικό γέλιο θα είχα εκραγεί.

@noir: Ψήνεσαι να οργανώσουμε καμία ποδηλατική διαμαρτυρία για τους δοκιμαζόμενους και οριακά νευροπαθείς (πλέον) πελάτες των εταιριών τηλεφωνίας και internet;
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
HeartDoc
Real Name: Νίκος Καραστάθης

Δημοσίευση από HeartDoc »

Κοίτα, το internet είναι ένα αγαθό πολυτελείας (όπως και οι τομάτες σε αυτή τη χώρα, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Και από τη στιγμή που πληρώνεις φθηνά για ίΝΤερνετ, θα πρέπει κάπως να ξεπληρώσεις τον χρόνο και την εξυπηρέτηση που σου προσφέρει ο ISP σου... 3 ώρες στο τηλέφωνο δεν είναι τίποτα! Τη κυρία που θα το σηκώσει, παρατώντας τη λίμα και λέγοντας σου πως "θα σας καλέσει κάποιος τεχνικός μας. Ευχαριστούμε που καλέσατε το τεχνικό τμήμα της _________ . " δεν τη σκέφτεσαι;

Τς τς τς...

Off Topic
Το ξέρω ότι δεν είναι πάντα έτσι, αλλά δυστυχώς αυτός είναι ο κανόνας. Eγώ ήμουν τυχερός που τις περισσότερες φορές έπεσα στην εξαίρεση. :)
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

στην χολ πιανεις ανετα γραμμη (περιπου 35 λεπτα αναμονη) κυριακες κατα τις 3 το βραδυ...
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υπολογιστές - Εφαρμογές - Internet”