Εμένα μου έστειλαν ένα siemens. Νομίζω για νέες συνδέσεις τώρα δίνουν δώρο wifi router.
burst, η τελευταία καμπάνα ήταν 3 εκατομύρια...
Συντονιστές: kostas213, markelos

Otan elega ego gia tin usr me douleyate.Na tora pou ta modem sas den ypostirizoun adsl2.Oi anthropoi stin usr einai sto mellon{para ta probokatsia tou i robot me ton will smithWizard έγραψε:Ναι, το παλιό modem δεν είναι για adsl 2+. Αλλά γιατί να αγοράσεις? Δε σου στέλνουν?
Εμένα μου έστειλαν ένα siemens. Νομίζω για νέες συνδέσεις τώρα δίνουν δώρο wifi router.

Τους ρώτησα ακριβώς αυτό "π΄ρεπει δηλαδή να το αγοράσω;;" Και είπαν "ναι"... Πόσο πάει είπαμε;;Wizard έγραψε:Ναι, το παλιό modem δεν είναι για adsl 2+. Αλλά γιατί να αγοράσεις? Δε σου στέλνουν?
Ένας Θεός ξέρει πώςEnigma έγραψε:Φταινε τα κονε σου Remali tis Fokionos Negri!!!Εγω εχω καλυτερα Laughing
Wizard εχω και γω το ιδιο προβλημα,δλδ καμια φορα οταν με καλουν μου λενε οτι ειναι σαν κενο.Δε ξερω τι συμβαινει.

Γεγονόςnoir έγραψε:Προσωπικα κατεληξα πως ειναι καθαρα θεμα τυχης
Γεγονότερος... Μάλιστα το συγκεκριμένο θα μπορούσε κανείς να το παίζει σε συνδυασμό με το άλλο καλό: Πόση ώρα θα περιμένεις στην αναμονή για τεχνική υποστήριξη;noir έγραψε:ενας τομεας που προσφερεται για στοιχηματα.