Φοβού τις γυναίκες, φίλε!
Συντονιστής: AlexandraDC
- Remali tis Fokionos Negri
- Real Name: KX
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Φοβού τις γυναίκες, φίλε!

"Εάν ταίς γλώσσαις τών ανθρώπων λαλώ καί τών αγγέλων, αγάπη δέ μήν έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον."
-
Ευ-Αγγελος
- Real Name: ...
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Η γυναίκα απλώς δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεπεράσει τον αρρωστημένο κτητικό εγωισμό της. Δεν είναι δα καμία αμαρτία να δεχτείς την ήττα σου με αξιοπρέπεια και να το παρατήσεις. Just let it go woman!
Η εκδίκηση είναι η μεγάλη αδερφή της γυναίκας και κάθε άντρας που επιτρέπει να εξευτελίζεται γιατί ήταν "άπιστος" τελικά αξίζει τα χειρότερα. Ούτε οι Ισλαμιστές δεν τιμωρούν τους άπιστους όπως οι γυναίκες.
Θα επαναλάβω την ιαχή μου: Στα όπλα!
Η εκδίκηση είναι η μεγάλη αδερφή της γυναίκας και κάθε άντρας που επιτρέπει να εξευτελίζεται γιατί ήταν "άπιστος" τελικά αξίζει τα χειρότερα. Ούτε οι Ισλαμιστές δεν τιμωρούν τους άπιστους όπως οι γυναίκες.
Θα επαναλάβω την ιαχή μου: Στα όπλα!
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- Skliraios
- Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης
εμενα παλι γιατι μου προκαλει γελιο?????????πω ρε φιλε τι κανουν μερικες γκομενες!!!!!!!!πρεπει να την ετσουξε πολυ!!!φανταζομαι τη σκηνη του τσακωμου, ερε γλεντια!!!!!!!!!!και ο τυπος ομως πολυ κακομοιρογλου,αφου ρε δυσμοιρε δε το πας το αθλημα ,τι μπερδευεσαι με τα πιτουρα???!!!!!και μετα ο κλασσικος κλαψομ**νης ..........πολυ καλο
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Αρχίσαμε...
Το περίμενα ότι κάποιος θα γενίκευε το θέμα και θα το παρουσίαζε ως πρόβλημα όλων των γυναικών και μάλιστα μόνο των γυναικών. Θεώρησα όμως ότι είναι μεγαλύτερη η πιθανότητα να το κάνει ο ΜanOzzY
Και αρκετές φορές οι γυναίκες έχουν πέσει θύματα μιας τέτοιας λογικής. Όπως επίσης και οι Αλβανοί και οι Πακιστανοί και οι ομοφυλόφιλοι κλπ κλπ.
Το περίμενα ότι κάποιος θα γενίκευε το θέμα και θα το παρουσίαζε ως πρόβλημα όλων των γυναικών και μάλιστα μόνο των γυναικών. Θεώρησα όμως ότι είναι μεγαλύτερη η πιθανότητα να το κάνει ο ΜanOzzY
Και αρκετές φορές οι γυναίκες έχουν πέσει θύματα μιας τέτοιας λογικής. Όπως επίσης και οι Αλβανοί και οι Πακιστανοί και οι ομοφυλόφιλοι κλπ κλπ.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
- ManOzzY
- Real Name: Αλυσανδράτος Μανώλης
- Facebook ID: 624949615
Βλέπω καλά; Είναι ManOzzY και όχι [ you ] !!!Θεώρησα όμως ότι είναι μεγαλύτερη η πιθανότητα να το κάνει ο ΜanOzzY
Κλάρα θα σε απογοητεύσω αλλά εγώ δικαιολογώ τη γυναίκα του και το γράμμα το βρίσκω εμπνευσμένο!!!
Ε πάει πολύ να ανέχεται τόσα χρόνια αυτόν και το ελατωματικό πουλί του, να μένει σπίτι για τα παιδιά επειδή αυτός της το είπε, και αυτός για το καλό ευχαριστώ να την απατάει με μία πρεζού!!! Ε, πάει πολύ...!
- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
@Manoozy:Δεν νομίζω ότι το πουλί του ήταν πραγματικά ελλατωματικό.Αλλίως πως είχε βρει και γκόμενα? Είπαμε, καλά τα λεφτά αλλά χρειάζεται και το sex...
Απλώς πολλές φορές όταν οι γυναίκες πικραίνονται λένε πολλές κακίες. Μου έχει τύχει αυτό....
Ο τύπος από την άλλη ήταν εντελώς "καημένος". Είχε τις πιπιλιές και κατάφερε να τις δείξει στη γυναίκα του??? Χίλιοι τρόποι θα υπήρχαν να τις κρύψει.
Από την άλλη αυτή η γυναίκα εντελώς καμένη!!!! Κάθισε και ασχολήθηκε να γράψει ολόκληρο γράμμα στην γκόμενα!! Καλά, δε βαριόταν? Το πιθανότερο είναι πως λίγο αργότερα θα τον συγχωρούσε τον άντρα της. Γυναίκες που συμπεριφέρονται έτσι είναι πολύ πιο ευκολόπιστες από τις άλλες. Λειτουργούν με το συναίσθημα και αν το καταλάβει αυτό ο άντρας τις κάνει ότι θέλει....
Απλώς πολλές φορές όταν οι γυναίκες πικραίνονται λένε πολλές κακίες. Μου έχει τύχει αυτό....
Ο τύπος από την άλλη ήταν εντελώς "καημένος". Είχε τις πιπιλιές και κατάφερε να τις δείξει στη γυναίκα του??? Χίλιοι τρόποι θα υπήρχαν να τις κρύψει.
Από την άλλη αυτή η γυναίκα εντελώς καμένη!!!! Κάθισε και ασχολήθηκε να γράψει ολόκληρο γράμμα στην γκόμενα!! Καλά, δε βαριόταν? Το πιθανότερο είναι πως λίγο αργότερα θα τον συγχωρούσε τον άντρα της. Γυναίκες που συμπεριφέρονται έτσι είναι πολύ πιο ευκολόπιστες από τις άλλες. Λειτουργούν με το συναίσθημα και αν το καταλάβει αυτό ο άντρας τις κάνει ότι θέλει....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theos την Σάβ Δεκ 02, 2006 4:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
- ManOzzY
Σε όλους μας φίλε theos αλλά δεν έχει να κάνει.Απλώς πολλές φορές όταν οι γυναίκες πικραίνονται λένε πολλές κακίες. Μου έχει τύχει αυτό....
Κάνεις όμως ένα μεγάλο λάθος. Προσπαθείς να κατατάξεις τις γυναίκες σε κατηγορίες με μεγάλη ακρίβεια. Προσπαθείς να τις ψυχολογήσεις. Ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι αυτό δε γίνεται; Τουλάχιστον όχι με τη λογική των αντρών. Εδώ ολόκληρος Φρόυντ πέθανε και δε κατάφερε να τις ψυχολογήσει.
Και κάτι άλλο για να ξέρεις φίλε theos. Δεν υπάρχει κόλαση για μια πληγωμένη-απογοητευμένη-θυμωμένη γυναίκα. Αυτό να το θυμάσαι.
- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
Εννοούσα ότι μου έχει συμβεί πολλές φορές. Και ευτυχώς δεν έχει συμβεί σε όλους πολλές φορές. Αλλά σε αυτό μάλλον φταίω εγώ που τις πληγώνωManOzzY έγραψε:Απλώς πολλές φορές όταν οι γυναίκες πικραίνονται λένε πολλές κακίες. Μου έχει τύχει αυτό....
Σε όλους μας φίλε theos αλλά δεν έχει να κάνει.
Διαφωνώ ότι δεν μπορώ να τις κατηγοριοποιήσω. Απλώς θα πρέπει να φτιάξω μια κατηγορία για κάθε γυναίκα που υπάρχειManOzzY έγραψε: Κάνεις όμως ένα μεγάλο λάθος. Προσπαθείς να κατατάξεις τις γυναίκες σε κατηγορίες με μεγάλη ακρίβεια. Προσπαθείς να τις ψυχολογήσεις. Ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι αυτό δε γίνεται; Τουλάχιστον όχι με τη λογική των αντρών. Εδώ ολόκληρος Φρόυντ πέθανε και δε κατάφερε να τις ψυχολογήσει.
Το ότι δεν μπορώ να τις ψυχολογήσω δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθήσω. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν προσπαθώ να κατατάξω όλες τις γυναίκες σε μια συγκεκριμένη κατηγορία. Απλώς λέω ότι οι γυναίκες που λειτουργούν μόνο με το συναίσθημα και όχι με τη λογική, είναι πιο ευκολόπιστες από τις άλλες. Αρκεί να ξέρει πως να τις χειριστεί ο άντρας.
Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις αλλά δεν έχω γνωρίσει καμία εξαίρεση ακόμα
Το ξέρω φίλε μου, το ξέρω.....ManOzzY έγραψε: Και κάτι άλλο για να ξέρεις φίλε theos. Δεν υπάρχει κόλαση για μια πληγωμένη-απογοητευμένη-θυμωμένη γυναίκα. Αυτό να το θυμάσαι.
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
- ManOzzY
Καλά αυτό εννοείται!! Απλώς να ξέρεις ότι τα συμπεράσματα που θα βγάλεις θα είναι πολύ εύθραυστα.Το ότι δεν μπορώ να τις ψυχολογήσω δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθήσω.
Δυστυχώς πρέπει να σε πληροφορήσω ότι οι γυναίκες δεν έχουν συναισθήματα, όχι αληθινά τουλάχιστον. Σίγουρα οι άντρες είναι πιο ευαίσθητοι όσο και να προσπαθούν να δείξουν το αντίθετο.Απλώς λέω ότι οι γυναίκες που λειτουργούν μόνο με το συναίσθημα και όχι με τη λογική, είναι πιο ευκολόπιστες από τις άλλες.
Οι γυναίκες λειτουργούν όχι με το συναίσθημα αλλά με τη λογική(!!!), τη δική τους λογική που καμία σχέση δεν έχει με αυτή των αντρών (ή αλλιώς τη κοινή λογική)!!!
Αχ...