Φοβού τις γυναίκες, φίλε!

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Άβαταρ μέλους
Remali tis Fokionos Negri
Real Name: KX
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Φοβού τις γυναίκες, φίλε!

Δημοσίευση από Remali tis Fokionos Negri »

http://www.men24.gr/html/ent/912/ent.8912.asp

Τι να πεις μετά από αυτό;
Εικόνα
"Εάν ταίς γλώσσαις τών ανθρώπων λαλώ καί τών αγγέλων, αγάπη δέ μήν έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον."
Ευ-Αγγελος
Real Name: ...

Δημοσίευση από Ευ-Αγγελος »

Παναγιά μου!!! :(  :(  :binkybaby:  :binkybaby: Βοήθα!
Άβαταρ μέλους
skywalker
Real Name: skywalker
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skywalker »

ayta einai agria pragmata
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Νάξιος
Real Name: Λάμπρος

Δημοσίευση από Νάξιος »

Πρέπει να ήταν πολύ "κόπανος" ο τύπος αυτός. Αποδεικνύται ατράνταχτα όχι μόνο από τη συμπεριφορά του αλλά και από τη γυναίκα που πήγε και παντρεύτηκε.Άκου να κάτσει να φάει μπουνιά στο μάτι........... :execute:
Κακίας απέχου.
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Η γυναίκα απλώς δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεπεράσει τον αρρωστημένο κτητικό εγωισμό της. Δεν είναι δα καμία αμαρτία να δεχτείς την ήττα σου με αξιοπρέπεια και να το παρατήσεις. Just let it go woman!

Η εκδίκηση είναι η μεγάλη αδερφή της γυναίκας και κάθε άντρας που επιτρέπει να εξευτελίζεται γιατί ήταν "άπιστος" τελικά αξίζει τα χειρότερα. Ούτε οι Ισλαμιστές δεν τιμωρούν τους άπιστους όπως οι γυναίκες.

Θα επαναλάβω την ιαχή μου: Στα όπλα! :P
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
Skliraios
Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης

Δημοσίευση από Skliraios »

:lol:  :rolleyes:  :ROFL2:  :ROFL2:  :ROFL2:  :ROFL2:  :ROFL2:  :lolmen:
εμενα παλι γιατι μου προκαλει γελιο?????????πω ρε φιλε τι κανουν μερικες γκομενες!!!!!!!!πρεπει να την ετσουξε πολυ!!!φανταζομαι τη σκηνη του τσακωμου, ερε γλεντια!!!!!!!!!!και ο τυπος ομως πολυ κακομοιρογλου,αφου ρε δυσμοιρε δε το πας το αθλημα ,τι μπερδευεσαι με τα πιτουρα???!!!!!και μετα ο κλασσικος κλαψομ**νης ..........πολυ καλο
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif

ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.

Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)

http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Αρχίσαμε...

Το περίμενα ότι κάποιος θα γενίκευε το θέμα και θα το παρουσίαζε ως πρόβλημα όλων των γυναικών και μάλιστα μόνο των γυναικών. Θεώρησα όμως ότι είναι μεγαλύτερη η πιθανότητα να το κάνει ο ΜanOzzY :P

Και αρκετές φορές οι γυναίκες έχουν πέσει θύματα μιας τέτοιας λογικής. Όπως επίσης και οι Αλβανοί και οι Πακιστανοί και οι ομοφυλόφιλοι κλπ κλπ.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Κοίτα, Κλάρα, επειδή εκ των πραγμάτων δεν πρόκειται να πέσω θύμα ανδρικού σωβινισμού, επίτρεψέ μου να αναφέρω και να στηλιτεύσω εκείνη την πλευρά της ιστορίας που με ενδιαφέρει :P
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
Νάξιος
Real Name: Λάμπρος

Δημοσίευση από Νάξιος »

Πράγματι, θα είχε πολύ γέλιο η σκηνή αυτή της ζηλοτυπίας. το φαντάζεστε αυτό πεσμένο στα γόνατα να τρώει ξύλο και να ζητάει συγνώμη;;
Λύνομαι στα γέλια μόνο που το σκέφτομαι!!!
Κακίας απέχου.
Άβαταρ μέλους
ManOzzY
Real Name: Αλυσανδράτος Μανώλης
Facebook ID: 624949615

Δημοσίευση από ManOzzY »

Θεώρησα όμως ότι είναι μεγαλύτερη η πιθανότητα να το κάνει ο ΜanOzzY
Βλέπω καλά; Είναι ManOzzY και όχι [ you ] !!!

Κλάρα θα σε απογοητεύσω αλλά εγώ δικαιολογώ τη γυναίκα του και το γράμμα το βρίσκω εμπνευσμένο!!!
Ε πάει πολύ να ανέχεται τόσα χρόνια αυτόν και το ελατωματικό πουλί του, να μένει σπίτι για τα παιδιά επειδή αυτός της το είπε, και αυτός για το καλό ευχαριστώ να την απατάει με μία πρεζού!!! Ε, πάει πολύ...!
Άβαταρ μέλους
theos
Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017

Δημοσίευση από theos »

@Manoozy:Δεν νομίζω ότι το πουλί του ήταν πραγματικά ελλατωματικό.Αλλίως πως είχε βρει και γκόμενα? Είπαμε, καλά τα λεφτά αλλά χρειάζεται και το sex...

Απλώς πολλές φορές όταν οι γυναίκες πικραίνονται λένε πολλές κακίες. Μου έχει τύχει αυτό....

Ο τύπος από την άλλη ήταν εντελώς "καημένος". Είχε τις πιπιλιές και κατάφερε να τις δείξει στη γυναίκα του??? Χίλιοι τρόποι θα υπήρχαν να τις κρύψει.

Από την άλλη αυτή η γυναίκα εντελώς καμένη!!!! Κάθισε και ασχολήθηκε να γράψει ολόκληρο γράμμα στην γκόμενα!! Καλά, δε βαριόταν? Το πιθανότερο είναι πως λίγο αργότερα θα τον συγχωρούσε τον άντρα της. Γυναίκες που συμπεριφέρονται έτσι είναι πολύ πιο ευκολόπιστες από τις άλλες. Λειτουργούν με το συναίσθημα και αν το καταλάβει αυτό ο άντρας τις κάνει ότι θέλει....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theos την Σάβ Δεκ 02, 2006 4:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
Άβαταρ μέλους
ManOzzY

Δημοσίευση από ManOzzY »

Απλώς πολλές φορές όταν οι γυναίκες πικραίνονται λένε πολλές κακίες. Μου έχει τύχει αυτό....
Σε όλους μας φίλε theos αλλά δεν έχει να κάνει.
Κάνεις όμως ένα μεγάλο λάθος. Προσπαθείς να κατατάξεις τις γυναίκες σε κατηγορίες με μεγάλη ακρίβεια. Προσπαθείς να τις ψυχολογήσεις. Ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι αυτό δε γίνεται; Τουλάχιστον όχι με τη λογική των αντρών. Εδώ ολόκληρος Φρόυντ πέθανε και δε κατάφερε να τις ψυχολογήσει.

Και κάτι άλλο για να ξέρεις φίλε theos. Δεν υπάρχει κόλαση για μια πληγωμένη-απογοητευμένη-θυμωμένη γυναίκα. Αυτό να το θυμάσαι.
Άβαταρ μέλους
theos
Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017

Δημοσίευση από theos »

ManOzzY έγραψε:

Σε όλους μας φίλε theos αλλά δεν έχει να κάνει.
Εννοούσα ότι μου έχει συμβεί πολλές φορές. Και ευτυχώς δεν έχει συμβεί σε όλους πολλές φορές. Αλλά σε αυτό μάλλον φταίω εγώ που τις πληγώνω
ManOzzY έγραψε: Κάνεις όμως ένα μεγάλο λάθος. Προσπαθείς να κατατάξεις τις γυναίκες σε κατηγορίες με μεγάλη ακρίβεια. Προσπαθείς να τις ψυχολογήσεις. Ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι αυτό δε γίνεται; Τουλάχιστον όχι με τη λογική των αντρών. Εδώ ολόκληρος Φρόυντ πέθανε και δε κατάφερε να τις ψυχολογήσει.
Διαφωνώ ότι δεν μπορώ να τις κατηγοριοποιήσω. Απλώς θα πρέπει να φτιάξω μια κατηγορία για κάθε γυναίκα που υπάρχει :D

Το ότι δεν μπορώ να τις ψυχολογήσω δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθήσω. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν προσπαθώ να κατατάξω όλες τις γυναίκες σε μια συγκεκριμένη κατηγορία. Απλώς λέω ότι οι γυναίκες που λειτουργούν μόνο με το συναίσθημα και όχι με τη λογική, είναι πιο ευκολόπιστες από τις άλλες. Αρκεί να ξέρει πως να τις χειριστεί ο άντρας.

Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις αλλά δεν έχω γνωρίσει καμία εξαίρεση ακόμα

ManOzzY έγραψε: Και κάτι άλλο για να ξέρεις φίλε theos. Δεν υπάρχει κόλαση για μια πληγωμένη-απογοητευμένη-θυμωμένη γυναίκα. Αυτό να το θυμάσαι.
Το ξέρω φίλε μου, το ξέρω.....
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
Άβαταρ μέλους
HeartDoc
Real Name: Νίκος Καραστάθης

Δημοσίευση από HeartDoc »

ManOzzY έγραψε:Εδώ ολόκληρος Φρόυντ πέθανε και δε κατάφερε να τις ψυχολογήσει.
Ωπ.. ξεπέρασα τον δάσκαλο;  :lol:  :lol:   :oops:
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
Άβαταρ μέλους
ManOzzY

Δημοσίευση από ManOzzY »

Το ότι δεν μπορώ να τις ψυχολογήσω δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθήσω.
Καλά αυτό εννοείται!! Απλώς να ξέρεις ότι τα συμπεράσματα που θα βγάλεις θα είναι πολύ εύθραυστα.

Απλώς λέω ότι οι γυναίκες που λειτουργούν μόνο με το συναίσθημα και όχι με τη λογική, είναι πιο ευκολόπιστες από τις άλλες.
Δυστυχώς πρέπει να σε πληροφορήσω ότι οι γυναίκες δεν έχουν συναισθήματα, όχι αληθινά τουλάχιστον. Σίγουρα οι άντρες είναι πιο ευαίσθητοι όσο και να προσπαθούν να δείξουν το αντίθετο.
Οι γυναίκες λειτουργούν όχι με το συναίσθημα αλλά με τη λογική(!!!), τη δική τους λογική που καμία σχέση δεν έχει με αυτή των αντρών (ή αλλιώς τη κοινή λογική)!!!

Αχ...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”