Συνάδελφε αντέγραφες;

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Κλειδωμένο
Rainbow

Δημοσίευση από Rainbow »

Μολισ τελειωσα την αναγνωση αυτου του μακροσκελουσ θεματοσ και ομολογω οτι σε μερικα σημεια απλωσ εφριξα...
Υπαρχουν φοιτητριεσ(συμφωνουμε ολοι πιστευω οτι δεν ειναι φοιτητεσ,ετσι?)που παιρνουν πιπεσ στουσ καθηγητεσ για να περασουν τα μαθηματα?και ποια μαθηματα?ολα?ειμαστε σοβαροι? :shock: και πωσ δεν εχει ακουστει κατι τοσα χρονια που ειμαι εγω στη σχολη?δε μπορει...κατι θα ειχε διαρευσει,ετσι δεν ειναι?και τελοσπαντων , αν αυτεσ οι κακομοιρεσ παιρνουν πιπα απο 55 και 65αρηδεσ ζαρωμενουσ,ε,τοτε και μονο για τον κοπο τουσ εναν βαθμο τον αξιζουν...τι να πω!(ΜΠΛΙΑΧ).Σοβαρα τωρα,ποιοσ καθηγητησ πιστευετε οτι θα ρισκαρει ν αγινει ρομπα πανελληνιωσ αν μαθευτει κατι,απλα και μονο για να του παρουν μια...Ελεοσ.
Κατα τα αλλα , οσον αφορα το θεμα τησ αντιγραφησ ,πιστευω οτι ειμαι καπου στη μεση.
Αρχικα πηγαινα με τον σταυρο στο χερι,δεν εκανα καθολου σκονακια,τιποτα,ουτε τυπουσ ουτε τιποτα!Στη συνεχεια ομωσ απογοητευτηκα,και πιστευω οτι για αυτο φταιει εν πολλοισ ο τροποσ εισαγωγησ στα ανωτερα εκπαιδευτικα ιδρυματα.Διοτι δεν ειναι δυνατον εγω που μπηκα στη σχολη σχεδον τελευταιοσ στο ετοσ μου (και αυτο επειδη εγραψα καλα σε εκθεση,ιστορια,κτλ-στα μαθηματικα πατωσα!) να εχω τισ ιδιεσ δυνατοτητεσ και το ιδιο μυαλο με καποιον που μπηκε απο τουσ πρωτουσ και αριστευσε στα μαθηματικα(στισ πανελληνιεσ).Αναρωτιεμαι δηλαδη κατα ποσο ειναι ικανοι ολοι οι φοιτητεσ,υπο τισ παραπανω συνθηκεσ να αντιληφθουν και να εμβαθυνουν σε μαθηματα του επιπεδου των στοχαστικων ανελιξεων,των διαφορων αναλυσεων και γενικα σε μαθηματα που απαιτουν κατι παραπανω απο απλη λυση ασκεσεων παρομοιεσ με αυτεσ που λυνονται στην ταξη....
Με το σταυρο στο χερι λοιπον,εφτασα καπου στα μεσα του 4ου ετουσ,να μη μπορω να περασω μαθημα,και να μου εχουν μαζευτει πανω απο 20 βαρβατα μαθηματα.Τι θα επρεπε λοιπον να κανω εγω τοτε?Να τα παρατησω,να αλλαξω σχολη,και να εχω 4 χαμενα χρονια στη πλατη μου?Ειλικρινα,θα μπορουσα προσωπικα να διαβαζω με τισ ωρεσ,να κοψω εξοδουσ,παρεεσ τα παντα,φτανει να ειχε αποτελεσμα ο κοποσ μου.Πραγμα το οποιο δεν συνεβη!Εχω φτασει στο 14εξαμηνο και χρωσταω μαθηματα στα οποια πραγματικα πιστευω οτι το μυαλο μου δεν επαρκει,για τα οποια το μυαλο μου πιστευω οτι δεν ειναι αρκετο! :( Αν καταφυγω λοιπον τωρα στην αντιγραφη θα φταιω εγω,η θα φταιει το συστημα το οποιο εκρινε οτι επειδη εγραψα καλα σε εκθεσεισ,ιστοριεσ και μ@λ@κιες,ημουν ικανοσ να σπουδασω στο πολυτεχνειο??? :cry:

Συγνωμη για τη λογοδιαρροια,περιμενω τισ αποψεισ σασ.
Άβαταρ μέλους
timos_m
Real Name: ΤΜ

Δημοσίευση από timos_m »

Off Topic
Πλάκα έχει αυτό το σίγμα το ατελείωτο (το μη-τελικό) :P
Άβαταρ μέλους
theos
Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017

Δημοσίευση από theos »

Rainbow έγραψε: Υπαρχουν φοιτητριεσ(συμφωνουμε ολοι πιστευω οτι δεν ειναι φοιτητεσ,ετσι?)που παιρνουν πιπεσ στουσ καθηγητεσ για να περασουν τα μαθηματα?και ποια μαθηματα?ολα?ειμαστε σοβαροι? :shock: και πωσ δεν εχει ακουστει κατι τοσα χρονια που ειμαι εγω στη σχολη?δε μπορει...κατι θα ειχε διαρευσει,ετσι δεν ειναι?και τελοσπαντων , αν αυτεσ οι κακομοιρεσ παιρνουν πιπα απο 55 και 65αρηδεσ ζαρωμενουσ,ε,τοτε και μονο για τον κοπο τουσ εναν βαθμο τον αξιζουν...τι να πω!(ΜΠΛΙΑΧ).Σοβαρα τωρα,ποιοσ καθηγητησ πιστευετε οτι θα ρισκαρει ν αγινει ρομπα πανελληνιωσ αν μαθευτει κατι,απλα και μονο για να του παρουν μια...Ελεοσ.
Rainbow παλιότερα έγραψε: Αντι να φωναζουμε εμεις που μας κουβαληθηκατε ολοι οι βλαχοι εδω και τρωμε τα σκ@$@ σας φωναζετε εσεις!!!  Και το να εισαι βλαχος δεν ειναι απλα θεμα καταγωγης,ειναι θεμα συμπεριφορας.Δε σας κατηγορω,ετσι μαθατε στα χωρια σας να συμπεριφερεστε...Αλλα γιατι αφησες χρυσο μου την Περα Συκαλιτσα και ανεβηκες στην πολη και κανεις τις ζωες μας δυσκολες???
Σίγουρα αυτά τα κορίτσια είναι από την επαρχία έτσι????

Άκου και κάτι καινούργιο: Υπάρχει και μεταφορικό γλύψιμο που μπορείς να το κάνεις χωρίς να βάλεις το πουλί του άλλου στο στόμα σου!!! Και μπορούν να το κάνουν και αγόρια!!!
Διοτι δεν ειναι δυνατον εγω που μπηκα στη σχολη σχεδον τελευταιοσ στο ετοσ μου (και αυτο επειδη εγραψα καλα σε εκθεση,ιστορια,κτλ-στα μαθηματικα πατωσα!) να εχω τισ ιδιεσ δυνατοτητεσ και το ιδιο μυαλο με καποιον που μπηκε απο τουσ πρωτουσ και αριστευσε στα μαθηματικα(στισ πανελληνιεσ).
Σίγουρα αυτοί που μπήκαν από τους πρώτους και αρίστευσαν και δεν μπορούν να έχουν το ίδιο μυαλό με σένα, είναι Αθηναίοι, έτσι??
Rainbow έγραψε:μπηκα στη σχολη σχεδον τελευταιοσ στο ετοσ μου,    ημουν ικανοσ να σπουδασω

Τελικά θα μας απαντήσεις σε κάτι? Τι είσαι, αγόρι ή κορίτσι[..]? Τελικά τον κούκλο που καθόταν στο πίσω μέρος του αμφιθεάτρου 4 που έψαχνες τον βρήκες?

ΥΓ: Με το πλήκτρο w μπορείς να βάζεις σίγμα τελικό!!!

Edited by Wizard.
Αφαίρεσα τη φράση που θα μπορούσε να θεωρηθεί προσωπική επίθεση.
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
Lifo

Δημοσίευση από Lifo »

:) Όλα τα 'χαμε τα flame-trolls μας έλειπαν.
Γιατί αυτό είναι ο χρήστης Rainbow. :wink:
' Όσο υπάρχουν σφαγεία θα υπάρχουν και πεδία μαχών ' - L. Τolstoy
Jheremias
Real Name: Ένας περίεργος τύπος
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Jheremias »

Πότε οι moderators θα καταλάβουν οτι το θέμα ξέφυγε; Κλειδώστε το επιτέλους...κατάντησε pie fight...
Η αχαριστία είναι το χειρότερο πράγμα. Μέμνησο τον νόμο της Μάνης....
Άβαταρ μέλους
Takis
Real Name: Παναγιώτης

Δημοσίευση από Takis »

Jheremias έγραψε:Πότε οι moderators θα καταλάβουν οτι το θέμα ξέφυγε; Κλειδώστε το επιτέλους...κατάντησε pie fight...
Off Topic
Άντε να φάμε και κάνα γλυκό!!! Όλε
Συμφωνώ πως το topic έχει προσφέρει ότι είχε να προσφέρει  :!:
και καλό θα ήταν να αποσυρθεί σιγά σιγά το topic από μόνο του για να κρατήσει την δόξα του πριν χάσει την αξία του
:wink:

:idea: Ένα πράγμα σαν τον Michael Jordan και τον Michael Schumacher που αποσύρθηκαν στις ένδοξες μέρες τους!!!
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." {Albert Einstein}

"Great spirits have often encountered violent opposition from weak minds."
Rainbow

Δημοσίευση από Rainbow »

Edited by theos: Προσωπική επίθεση! Rainbow να μην επαναληφθεί
Rainbow

Δημοσίευση από Rainbow »

Ετσι,ετσι...
Η δημοκρατια και η ελευθερια τησ εκφρασησ σε ολο τησ το μεγαλειο!!!
Η δημοσιευση απο πανω δεν ειναι προσωπικη επιθεση,ετσι?Αλλα,βεβαια,εσυ εισαι ο διαχειριστησ,οτι σου γουσταρει κανεισ προφανωσ!!! :wink:
Αν ειχεσ να δωσεισ μια ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην ερωτηση που εκανα πιο πανω,τοτε επρεπε να μιλησεισ,αλλιωσ κλειστο,οκ??? :?
Άβαταρ μέλους
theos
Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017

Δημοσίευση από theos »

Όχι, δεν είναι προσωπική επίθεση!!! Σχολιάζω και ειρωνεύομαι τις αστειότητες που έχεις πει κατά καιρούς. Κάνε το ίδιο αλλά χωρίς να βρίζεις. Εγώ ούτε μαλάκ@ σε είπα (άσχετα με το τι πιστεύω) ούτε άλλους υβριστικούς χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησα. Αυτά που λες κατά καιρούς είναι αστεία και γελάω μαζί τους. Οπότε συνέχισε χωρίς να βρίζεις, να μας κάνεις να γελάμε που και που.

ΥΓ: Είμαι Αθηναίος αλλά αυτό δεν με κάνει καθόλου περήφανο.....
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

Rainbow, αυτά που σου είπε ο "διαχειριστής" theos, θα στα έλεγε ο οποιοσδήποτε. Απλώς μας πρόλαβε ο theos.
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Το θέμα κλειδώνεται. Δεν έχει πλέον νόημα να συνεχιστεί.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”