"Η ΣΕΜΦΕ", όχι "Το ΣΕΜΦΕ"!
Συντονιστής: AlexandraDC
- timos_m
- Real Name: ΤΜ
"Η ΣΕΜΦΕ", όχι "Το ΣΕΜΦΕ"!
Μα γιατί ακόμα και οι σεμφίτες λένε το ΣΕΜΦΕ;
split by drcypher
split by drcypher
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Re: "Η ΣΕΜΦΕ", όχι "Το ΣΕΜΦΕ"!
Συμφωνώ μαζί σου Τίμο... δεν ξέρω πόσο δύσκολο είναι για έναν άνθρωπο που το κεφάλι του σκαμπάζει 2 ιδέες παραπάνω από έναν μαθητή 4ης Δημοτικού (γιατί εκεί μαθαίνει κανείς στοιχειώδη γραμματική) να καταλάβει ότι είναι "Η σχολή" και όχι "Το σχολή". Εδώ το λένε καθηγητές, οι φοιτητές δεν θα το λένε;
Ένιχου, θα προτιμούσα για τέτοιες ερωτήσεις (όπου ξέρετε ότι θα λάβετε αν μη τι άλλο απάντηση από αυτόν που σχολιάζετε και τον skywalker που ψάχνει αφορμή να πετάξει την παπαρίτσα του αρκεί να είναι offtopic) να τις κάνετε είτε με pm είτε σε ξεχωριστό topic
Ένιχου, θα προτιμούσα για τέτοιες ερωτήσεις (όπου ξέρετε ότι θα λάβετε αν μη τι άλλο απάντηση από αυτόν που σχολιάζετε και τον skywalker που ψάχνει αφορμή να πετάξει την παπαρίτσα του αρκεί να είναι offtopic) να τις κάνετε είτε με pm είτε σε ξεχωριστό topic
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
Κώστα, ξέρεις πολύ καλά ότι τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησες είναι στην καλύτερη περίπτωση πολύ υπερβολικά. Κανείς δεν είπε το σχολή. Όταν κάποιος λέει το Σεμφε είναι είτε επειδή δεν έχει "τριφτεί" με την σημασία των αρχικών γραμμάτων, είτε επειδή κάποιος του το είπε έτσι και κόλλησε, είτε επειδή το λέει εκ παραδρομής ή από λάθος. Το πρόβλημά σας ποιό είναι? Σας προσβάλανε τη σχολή?
Κώστα, δεν είναι κάπως τραβηγμένο να χαρακτηρίζεις κάποιον επιπέδου δημοτικού για αυτό το λόγο?
Κώστα, δεν είναι κάπως τραβηγμένο να χαρακτηρίζεις κάποιον επιπέδου δημοτικού για αυτό το λόγο?
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
- drcypher
- Portal Administrator

Όποιος λέει "το ΣΕΜΦΕ" λέει "Το Σχολή Εφαρμ....". Είναι λάθος δημοτικού. Αν το κάνει επειδή δεν καταλαβαίνει τί σημαίνει αυτό που λέει τότε ξέρει γραμματική δημοτικού αλλά έχει νοοτροπία δημοτικού (τότε λέγαμε ό,τι ακούγαμε χωρίς να το καταλαβαίνουμε). Αν το κάνει επίτηδες (ενώ ξέρει και γραμματική και τί σημαίνει) τότε απλώς κατάφερε να με εκνευρίσει (οπότε θα κάνουμε καβγά δημοτικού)... Γενικά, η ιδέα είναι "δημοτικό"theos έγραψε:Κώστα, ξέρεις πολύ καλά ότι τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησες είναι στην καλύτερη περίπτωση πολύ υπερβολικά. Κανείς δεν είπε το σχολή.
[..]είτε επειδή το λέει εκ παραδρομής ή από λάθος.
Όχι, μου τη σπάει η έκφραση "το ΣΕΜΦΕ" (ακουστικά και γραμματικά). Το πρόβλημα (μου), δηλ. είναι πιο απλό απ' ό,τι φαίνεται σε πρώτη ανάγνωσηtheos έγραψε:Το πρόβλημά σας ποιό είναι? Σας προσβάλανε τη σχολή?
Ως άλλος Βενιζέλος (=μελλοντικός ηγέτης της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης) θα απαντήσω "αν ο πολύς κόσμος το θεωρήσει τραβηγμένο, τότε μάλλον θα είναι... εγώ πάντως θα είμαι εδώ να τσακωθώ με όλους αυτούς μέχρι να μην καταλήξουμε πουθενά"theos έγραψε:Κώστα, δεν είναι κάπως τραβηγμένο να χαρακτηρίζεις κάποιον επιπέδου δημοτικού για αυτό το λόγο?
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Αναφερόμενος στον Κώστα αντιγράφω τον γνωστό γουνέμπορα (όσοι δεν τον ξέρετε ντροπή σας και ξεκινήστε να ακούτε ελληνοφρένεια...)
Που σου μαλ@κισμένο, εδώ είσαι πάλι? Καλά δεν ήσουν εκεί που είχες πάει??? ΡΕ ΚΟΨΕ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ!!!

Που σου μαλ@κισμένο, εδώ είσαι πάλι? Καλά δεν ήσουν εκεί που είχες πάει??? ΡΕ ΚΟΨΕ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ!!!
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
Μην πιάνεστε από το παραμικρό. Κάποιοι από εμάς (όχι ο συνάδελφος που προκάλεσε αυτό το thread, σίγουρα) μπήκαμε στο ΤΕΜΦΕ κάποτε, και σας διαβεβαιώ ότι ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να συνηθίσουμε στη νέα (κακόηχη) ονομασία της Σχολής. Από εκεί και πέρα φυσικά, δεν έχει "κάθεται καλύτερα" ή όχι. Όπως λέμε "ο ΟΤΕ", "η ΔΕΗ", "η ΝΔ", "το ΠΑΣΟΚ", "το ΚΚΕ" κλπ, έτσι και πρέπει να λέμε "η ΣΕΜΦΕ". Ας μην κολλάμε στα στοιχειώδη...
Στο δημοτικό πάντως η δασκάλα έλεγε σε ένα παιδάκι ότι δεν πρέπει να λέμε "της ΔΕΗς" αλλά "της ΔΕΗ", στο αντίστοιχο μάθημα του "Εμείς και ο κόσμος"... είναι κάτι σαν το "η ΕΔΡΑ" - "της ΕΔΡΑ"
ΥΓ: σούπερ αυτό το feature που ενημερώνει ότι υπήρξε απάντηση όσο έγραφες
Στο δημοτικό πάντως η δασκάλα έλεγε σε ένα παιδάκι ότι δεν πρέπει να λέμε "της ΔΕΗς" αλλά "της ΔΕΗ", στο αντίστοιχο μάθημα του "Εμείς και ο κόσμος"... είναι κάτι σαν το "η ΕΔΡΑ" - "της ΕΔΡΑ"
ΥΓ: σούπερ αυτό το feature που ενημερώνει ότι υπήρξε απάντηση όσο έγραφες
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
ελα ρε ελ... δηλαδη εισαι απο τις χρονιες που περηφανευοντουσαν για το :
ΤΕΜΦΙΤΗΣ εγενηθηκα ΣΕΜΦΙΤΗΣ θα πεθναω??? ουαου
ΤΕΜΦΙΤΗΣ εγενηθηκα ΣΕΜΦΙΤΗΣ θα πεθναω??? ουαου

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- surf_tha_curl
κουφαλες φεμινιστριες
,
Ο Σεμφε ειναι
, Ο Σεμφε ειναι
Λεω "η ΣΕΜΦΕ" παρολααυτα με βολευει περισσοτερο το "Στο ΣΕΜΦΕ" παρα το "Στη ΣΕΜΦΕ" (οχι οτι δεν το χρησιμοποιω αλλα απο βιασυνη/ακουστικοτητα το εγραψα προηγουμενος "στο", δεν κανει "μπαμ" το λαθος)
Στη ΣΕΜΦΕ
ΣΤΗΣΕΜΦΕ
ΣΤΗΣΕΜ(Φ)Ε
ΣΤΗΣΕΜΕ
στησε με???
(εχασα 25 δευτερολεπτα απο τη ζωη μου ψαχνοντας για αλλο λογο να μην λεω "Στη"
)
Στη ΣΕΜΦΕ
ΣΤΗΣΕΜΦΕ
ΣΤΗΣΕΜ(Φ)Ε
ΣΤΗΣΕΜΕ
στησε με???
(εχασα 25 δευτερολεπτα απο τη ζωη μου ψαχνοντας για αλλο λογο να μην λεω "Στη"
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

- drcypher
- Portal Administrator

Το αν κάνει μπαμ ή όχι εξαρτάται από τα αφτιά. Στα δικά μου ακούγεται πιο δυνατά από παλλαϊκή γροθιά ΚΝΕίτη... Απλώς να αποφασίσουμε ότι κάθε φορά που θα βλέπω να γράφεις "στο ΣΕΜΦΕ" θα σε μισώ ως εγκάθετο κωλόπαιδο (δημοτικού, μην το ξεχνάμε) που παίζει με τα ευαίσθητα ψυχαναγκαστικά μου σύνδρομα... τις υπόλοιπες ώρες θα ζούμε αγαπημένοι, σαν να μην μας χώριζε τίποτα πάνω σε αυτόν τον μάταιο κόσμο. Κάτι σαν εμένα με τον Wizard σε θέματα administrationLocknLoad έγραψε:Λεω "η ΣΕΜΦΕ" παρολααυτα με βολευει περισσοτερο το "Στο ΣΕΜΦΕ" παρα το "Στη ΣΕΜΦΕ"