ΕΔΡΑς Έργα και Ημέραι

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Εγώ μόνο δύο μπορώ να σκεφτώ
1. Προβοκάτσια αν έκανε post με το nick του el_greco (που ίσως δεν πρόλαβε να κάνει)
2. Να αποκτήσει πρόσβαση σε ένα φόρουμ ως admin και χωρίς να τον ελέγξουν οι admins που εκείνη την ώρα έλειπαν.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Δεν ξέρω κατά πόσο θεωρείται απάντηση το "γιατί να το κάνει κάποιος αυτό;". Αυτό είναι ερώτηση που πρέπει να κάνει ο ίδιος ο el_greco ;)

Όσα χρόνια ασχολούμαστε με το forum γνωρίζουμε ότι τίποτα δεν χαλάει από μόνο του. Και αυτός που συνήθως προσπαθεί εναγωνίως να το φτιάξει είναι εκείνος που το χάλασε. Όπως έγινε με το mail μου στο footer της κεντρικής. Δεν χάλασε μόνο του, αλλά από συγκεκριμένο άτομο, ο οποίος χρειάστηκε περίπου 20 λεπτά για να το επαναφέρει!

Οπότε να κάνω εγώ μια και μόνο ερώτηση, χωρίς καταγγελία, περιμένοντας μια ώριμη απάντηση από άτομα που έχουν τον τίτλο του system administrator: Γιατί παίζετε με πράγματα που δεν ξέρετε, και κατόπιν δεν παίρνετε την ευθύνη ώστε να απεμπλέξετε και άλλους ανθρώπους (admins και εδρίτες) που αδίκως επωμίζονται τις αδεξιότητές σας;

Και τελικά, σε τι αποσκοπούν αυτοί οι πειραματισμοί; Παίζετε με λογαριασμούς χρηστών, και δεν έχει σημασία αν αυτοί είναι ο el_greco ή ο Wizard ή οποιοσδήποτε άλλος. Τι εμποστοσύνη περιμένετε να έχουν οι χρήστες σε ένα forum όπου κάποιος τυπάκος κρυμμένος πίσω από το σύστημα (χωρίς καν να έχει πρόσβαση στο forum) κάνει αλλαγές για τις οποίες δεν ενημερώνονται καν οι κανονικοί admins? ;)

Δεν περιμένω από σένα απάντηση Βαγγέλη, ούτε σε σένα πηγαίνουν τα παραπάνω. Ξέρουν καλά ποιοι πρέπει να απαντήσουν, όσο και αν προσπαθούν να το αποφύγουν όλον αυτόν τον καιρό ;)
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
ManOzzY
Real Name: Αλυσανδράτος Μανώλης
Facebook ID: 624949615

Δημοσίευση από ManOzzY »

Τουλάχιστον καταλήξαμε ότι δεν έφταιγε ο Forum Administrator ή να συνεχίσω να προσπάθώ να δώσω πίσω ένα μπιφτέκι το οποίο δε πήρα;
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Το θέμα δεν είναι αν φταις εσύ. Κακώς το γυρνάς στο προσωπικό. Ποτέ δεν ήταν. Το ερώτημα είναι ποιος είναι εκεί πίσω και αν τον ελέγχει κανείς, γιατί όπως φαίνεται κάνει ό,τι του κατέβει και μετά τα βαφτίζει τεχνικά προβλήματα. Λες και οι υπόλοιποι είμαστε βλάκες ;)

Αυτό το nick 'System Administrator' που χρησιμοποίησε (δεδομένου ότι είναι banned) ήταν όλα τα λεφτά. Πως ψοφάει ο κόσμος για τίτλους :P
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Το μπιφτέκι τράβα κάν'το ό,τι θέλεις.
Ο μόνος που κατέληξε στο συμπέρασμα που αναφέρεις είσαι εσύ ;)
Εκτός κι αν επιμένεις να προσπαθείς να καλύπτεσαι για κάτι που κανείς δε σου καταλόγισε οπότε ή πολύ ένοχος είσαι ή πολύ ηλίθιος ;)
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
ManOzzY
Real Name: Αλυσανδράτος Μανώλης
Facebook ID: 624949615

Δημοσίευση από ManOzzY »

οπότε ή πολύ ένοχος είσαι ή πολύ ηλίθιος Wink
Μάλλον το 2ο. Δε ξανασχολούμαι με το θέμα, βγάλτε ότι συμπεράσματα θέλετε. Αλλά για μία τελευταία φορά να πώ ότι το μπιφτέκι δε το έχω εγώ.

Πάω στο "Hot topic" να δω κανένα γκομενάκι γιατί αρκετές στεναχώριες πήρα σήμερα.
Neo
Real Name: Thomas Anderson
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από Neo »

Ελπίζω όσα προσωπικά μηνύματα έχετε σε εκείνο το forum να τα έχετε φυλάξει σε ασφαλέστερο μέρος. Οι τύποι είναι ικανοί για όλα. Εκτός και αν δε σας ενδιαφέρει το ποιος διαχειρίζεται τα προσωπικά σας δεδομένα...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”