Κλισέ δημοσιογραφικές εκφράσεις
Συντονιστής: AlexandraDC
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
ενα ραδιοφωνικο λιγο οφφτοπικ:
η ωρα στον φλασ/ σκαι κλπκλπκλπ ειναι 4 και 30
δηλαδη σε αλλους σταθμους εχει αλλη ωρα????
και μην ξεχασω ενα πιο προσφατο!
ο 10χρονος με εντονη παραβατικοτητα!!!
η ωρα στον φλασ/ σκαι κλπκλπκλπ ειναι 4 και 30
δηλαδη σε αλλους σταθμους εχει αλλη ωρα????
και μην ξεχασω ενα πιο προσφατο!
ο 10χρονος με εντονη παραβατικοτητα!!!

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- sparc
- Real Name: Γιώργος
"Εκτάκτως στο semfe.gr το offtopic θάψιμο των διαφημίσεων των εφημερίδων"
Έτυχε τις προάλλες να αφήσω την tv στον alpha και έβαλε στη σειρά 10 διαφημίσεις εφημερίδων όπου όλες παρουσίαζαν "δωράκια" εκτάκτως συνοδευτικά κάποιου φύλλου.
Δεν ξέρω πόσο καιρό τραβάει αυτό αλλά πρέπει να έχουν όλοι τον ίδιο διαφημιστή Μου ήρθε να της πετάξω το control, τελικά ηρέμησα γρήγορα και έβαλα την σίγαση. Ευτυχώς που δεν έχουν υπότιτλους για τους hearing impeared.
Έτυχε τις προάλλες να αφήσω την tv στον alpha και έβαλε στη σειρά 10 διαφημίσεις εφημερίδων όπου όλες παρουσίαζαν "δωράκια" εκτάκτως συνοδευτικά κάποιου φύλλου.
Δεν ξέρω πόσο καιρό τραβάει αυτό αλλά πρέπει να έχουν όλοι τον ίδιο διαφημιστή Μου ήρθε να της πετάξω το control, τελικά ηρέμησα γρήγορα και έβαλα την σίγαση. Ευτυχώς που δεν έχουν υπότιτλους για τους hearing impeared.
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Δεν ξέρω αν έχετε ακούσει τον ολοκαίνουριο δημοσιοκαφρικό νεολογισμό "ρεπορταζιακά" (!!!) (χρησιμοποιείται ως επίρρημα), αλλά είναι πλέον παντού και κάθε φορά με βάζει στο τριπάκι της αναζήτησης εκείνης της σκουριασμένης βαριοπούλας...
Συγγνώμη για το post... απλή ανακούφιση στο πλαίσιο της διαχείρισης τηλε-θυμού
edit: Τώρα που το θυμήθηκα... έλεος με τους καλλιτέχνες και τους αθλητές που δίνουν συνέντευξη! Πως θα τους πείσουμε ότι υπάρχει απειρία εναλλακτικών τρόπων να ξεκινήσουν το (κατά κανόνα ανούσιο) λογίδριό τους αντί του "Πισ(τ)εύω ότι"; :evil:
Συγγνώμη για το post... απλή ανακούφιση στο πλαίσιο της διαχείρισης τηλε-θυμού
edit: Τώρα που το θυμήθηκα... έλεος με τους καλλιτέχνες και τους αθλητές που δίνουν συνέντευξη! Πως θα τους πείσουμε ότι υπάρχει απειρία εναλλακτικών τρόπων να ξεκινήσουν το (κατά κανόνα ανούσιο) λογίδριό τους αντί του "Πισ(τ)εύω ότι"; :evil:
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- panosssvent19
- Real Name: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
to mono pou exw na pw.....To lew sunexeia kai to leei kai i upogragi mou.....
Έγχρωμη TV , Ασπρόμαυρη Ζωή
Έγχρωμη TV , Ασπρόμαυρη Ζωή
Υ.Γ.: Αμφότερα τα φύλα "ξενερώνουν" συχνά απέναντι σ αυτόν που δίνεται χωρίς ιδιοτροπίες και επιδίδονται στο προκλητικό κυνήγι αυτού που "δεν τους κάθεται". Θλιβερό παιχνίδι, που δυστυχώς το αντιλαμβανόμαστε μόνον όταν είμαστε από την πλευρά του χαμένου. Οταν είμαστε εμείς οι δράστες, μας φαίνονται όλα πολύ φυσικά...

- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Re: Κλισέ δημοσιογραφικές εκφράσεις
Σκοπεύω να σημειώνω εδώ τις λεγόμενες "εξοργιστικές λέξεις-κλειδιά" που αφορούν θεματικές ενότητες οι οποίες κατά καιρούς "απασχολούν" (με το δημοσιογραφικό ζόρι) τη χώρα.
- Υπόθεση Ζαχόπουλου: Βιντεοκομιστής: Εκείνος που παρέδωσε το DVD στην κυβέρνηση, όπως φαίνεται με αντάλλαγμα μια σακούλα με 5 εκατομμύρια ευρώ. Όλοι τον ξέρουμε αλλά κανείς δεν τον κατονομάζει (γιατί υπάρχει και δικαιοσύνη που κάνει καλά το έργο της)
- Θάνατος Χριστόδουλου: Ιστορικός του μέλλοντος: Μια αφηρημένη οντότητα που σε λίγα χρόνια θα μπορεί ελαφρά τη καρδία να αναφέρεται σε έναν έκφυλο αξιωματούχο της εκκλησίας σαν να ήταν η Μητέρα Τερέζα, ο Γκάντι ή ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- skywalker
- Real Name: skywalker
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Να συμπληρωσω και γω μερικες κλισε εκφρασεις για το semfe.gr
Τα offtopic του skywalker
O skywalker εκανε ξανα offtopic
Ποιος ειναι αυτος που κανει offtopic μαλλον θα ειναι ο skywalker με διαφορετικο account
Παππου Ελ ακα Γερο Ελ
και το αγαπημενο ολων Καψιμμο Κολαση
Τα offtopic του skywalker
O skywalker εκανε ξανα offtopic
Ποιος ειναι αυτος που κανει offtopic μαλλον θα ειναι ο skywalker με διαφορετικο account
Παππου Ελ ακα Γερο Ελ
και το αγαπημενο ολων Καψιμμο Κολαση
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
Το ότι ο Χριστόδουλος δεν πέθανε, αλλά εκοιμήθη, υπονοεί εμμέσως πλην σαφώς ότι κάποια στιγμή θα ξυπνήσει;;;
Μαμά........................................

Μαμά........................................
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Μερικά πρόχειρα που μου ήρθαν, και δεν είδα να τα έχει γράψει κανείς:
Ο τάδε άφησε την τελευταία του πνοή (ήταν από πάνω του και την είδαν να βγαίνει;
)
Σοκαρισμένη/ανάστατη η κοινή γνώμη παρακολουθεί.. (τόσες φορές που έχει σοκαριστεί, δεν συνήθισε πιά;
)
Ο/η νχρονος/νχρονη (όπου ν η ηλικία του ατόμου στο οποίο αναφέρονται)
Πανικόβλητοι/έντρομοι οι κάτοικοι βγήκαν από τα σπίτια τους, μετά το χτύπημα/ξύπνημα του εγκέλαδου (πάλι καλά που όταν έχει καταιγίδα δεν μιλάνε για ξύπνημα του Δία
)
Αυτά για τώρα, θα επανέλθω αν θυμηθώ άλλα
Ο τάδε άφησε την τελευταία του πνοή (ήταν από πάνω του και την είδαν να βγαίνει;
Σοκαρισμένη/ανάστατη η κοινή γνώμη παρακολουθεί.. (τόσες φορές που έχει σοκαριστεί, δεν συνήθισε πιά;
Ο/η νχρονος/νχρονη (όπου ν η ηλικία του ατόμου στο οποίο αναφέρονται)
Πανικόβλητοι/έντρομοι οι κάτοικοι βγήκαν από τα σπίτια τους, μετά το χτύπημα/ξύπνημα του εγκέλαδου (πάλι καλά που όταν έχει καταιγίδα δεν μιλάνε για ξύπνημα του Δία
Αυτά για τώρα, θα επανέλθω αν θυμηθώ άλλα
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Μου τη σπαει η φραση "πυρινη λαιλαπα"!!