Kαταγωγή των Eλλήνων
Συντονιστής: AlexandraDC
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
Re: Kαταγωγή των Eλλήνων
ειμαι τουρκος μουσουλμανος μωαμεθανος γυφτος προβοκατορας και σλαβοσκοπιανος! γουσταρεις?

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
ΝΑΙ! Θελεις να κανουμε sex?O_Xamenos έγραψε:ειμαι τουρκος μουσουλμανος μωαμεθανος γυφτος προβοκατορας και σλαβοσκοπιανος! γουσταρεις?
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

Τερψιμπανι, μου έδωσες μια ωραία ιδέα:
Όσοι σ'αυτό το forum δε θέλετε να μασάμε τη γνωστή καραμέλα θα κάνετε μια εξέταση DNA. Όποιος αποδειχθεί ότι φέρει γονίδια τούρκων, αλβανών κι άλλων εθνικοτήτων πέραν των ΕΛΛΗΝΩΝΙΚΩΝ θα τον σκοτώσουμε.
Αυτό μάλιστα προτείνω να το εφαρμόσουμε πανελλαδικά. Έτσι θα απαλαχθούμε από οποιαδήποτε αλλοίωση και θα διατηρήσουμε το ένδοξο ελληνικό γονίδιο.
Αλήθεια, πιστεύεις ότι ενδιαφέρεται το σύμπαν για το τι γονίδια φέρει μια φυλή σε έναν πλανήτη; Πιστεψέ με, δε θα γίνεις ποτέ επιστήμονας. Το μόνο αρχαιοελληνικό που μπορείς να κουβαλάς εσύ κι οι όμοιοί σου είναι μόνο γονίδια. Γιατί από σκέψη είστε μίλια μακρυά απ' τους αρχαίους (Έλληνες και μη) σπουδαίους φιλοσόφους.
Όσοι σ'αυτό το forum δε θέλετε να μασάμε τη γνωστή καραμέλα θα κάνετε μια εξέταση DNA. Όποιος αποδειχθεί ότι φέρει γονίδια τούρκων, αλβανών κι άλλων εθνικοτήτων πέραν των ΕΛΛΗΝΩΝΙΚΩΝ θα τον σκοτώσουμε.
Αυτό μάλιστα προτείνω να το εφαρμόσουμε πανελλαδικά. Έτσι θα απαλαχθούμε από οποιαδήποτε αλλοίωση και θα διατηρήσουμε το ένδοξο ελληνικό γονίδιο.
Αλήθεια, πιστεύεις ότι ενδιαφέρεται το σύμπαν για το τι γονίδια φέρει μια φυλή σε έναν πλανήτη; Πιστεψέ με, δε θα γίνεις ποτέ επιστήμονας. Το μόνο αρχαιοελληνικό που μπορείς να κουβαλάς εσύ κι οι όμοιοί σου είναι μόνο γονίδια. Γιατί από σκέψη είστε μίλια μακρυά απ' τους αρχαίους (Έλληνες και μη) σπουδαίους φιλοσόφους.
- surf_tha_curl
Μιλοντας με τον θειο μου που κανει το διδακτορικο του πανω στην ιστορια της αττικης και το πως πρεπει να φωτογραφιζεται η αθηνα για να παρουσιαζονται τα πολιτισμικα μας στοιχεια,μου ειπε οτι ολες οι προσφατες ερευνες δειχνουν πως ο νεοελληνας εχει το μεγαλυτερο ποσοστο αραβικου DNA(κοντα στο 25%) απο ολες τις φυλες τις ευρωπης.Οι απογραφες στην αττικη δειχνουν οτι απο την περιοχη του αιγαλεου και μεχρι την κορινθο, το 1830 ζουσαν συνολο 5 οικογενειες και 10 μοναχοι απο ενα μοναστηρι.Πολυ πιθανο καποιες απο τις οικογενειες να ηταν και εν μερη τουρκοι.Το 2008 ο πληθισμος της αττικης ειναι περιπου 5.000.000.
1)Τι σας κανει να πιστευετε οτι οι αθηναιοι τωρα εχουν dna σχετικο με αυτο των κατοικων της αττικης το 1830 ποσο μαλλον με ελληνες του 400 π.χ.
2)μην προσπαθησετε να με αμφισβητισετε γιατι ο θειος μου ξερει και καρατε και θα σας δειξει...
3)κατω η ορθογραφια
1)Τι σας κανει να πιστευετε οτι οι αθηναιοι τωρα εχουν dna σχετικο με αυτο των κατοικων της αττικης το 1830 ποσο μαλλον με ελληνες του 400 π.χ.
2)μην προσπαθησετε να με αμφισβητισετε γιατι ο θειος μου ξερει και καρατε και θα σας δειξει...
3)κατω η ορθογραφια
- Skliraios
- Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης
νομιζω δεν εχεισ πιασει το νοημα δε μηλισα ουτε για ιερο γονιδιο ουτε για τιποταAngeliki έγραψε: .........................................................................................
Γιατί να με ενδιαφέρει αν έχω "το ιερό γονίδιο των Ελ" όταν μπορεί να φέρω το γονίδιο του καρκίνου του πνεύμονα όπως και κάποιος γερμανός, το γονίδιο της σχιζοφρένειας όπως και κάποιος ινδός ,και το γονίδιο των γαλάζιων ματιών όπως και κάποιος ιταλός, ενώ μπορεί ένας άλλος Ελ να μην έχει κανένα από αυτά τα γονίδια;
Όλοι ΣΥΝάνθρωποι είμαστε, όλοι ψυχή έχουμε -ή αν προτιμάτε- όλοι από κρέας είμαστε φτιαγμένοι. Δεν έχω κανένα λόγο να αγαπάω ένα τυχαίο έλληνα περισσότερο από ένα τυχαίο βιετναμέζο
και δε σου ειπα οτι δεν ειμαστε ολοι ανθρωποι αλλα ανεφερα ολο αυτο γιατι ακουγα κατι πραγματα τυπου νομιζετε οτι ειστε ελληνες ενω ειστε τουρκοσποροι και συνοθυλευμα διαφορων περαστικων....για αυτο ανοιξα το τοπικ οχι για αλλο λογ0
δεν εχω δει πουθενα τετοιο πραγμα εκτος και αν μιλας για τη πολυπολιτισμικη αθηνα που εχει δημιουργηθει τα τελευταια χρονια....surf_tha_curl έγραψε:α πολιτισμικα μας στοιχεια,μου ειπε οτι ολες οι προσφατες ερευνες δειχνουν πως ο νεοελληνας εχει το μεγαλυτερο ποσοστο αραβικου DNA(κοντα στο 25%) απο ολες τις φυλες τις ευρωπης.
ανοιξα ενα τοπικ με σκοπο να δειξω με στοιχεια σε καποιους οτι κανουν λαθος οταν μιλαν για συνοθυλευμα λαων ......αλλα αρκετοι χλευαζουν οποτε δεν εχει νοημα να παραθεσω περισσοτερα .......ο καθενας ειναι ελευθερος να πιστευει οτι θελει
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
Ρε τί μανία είναι αυτή με τους ΕΛ κ το Λιακό...Νισάφι... έχω απηυδίσει με αυτό τον ταλιροεισπράκτορα φωνακλα...
Για τους Καλάς έχει κάνει και αφιέρωμα και το Ναtιοn Geografic. Οι τύποι ζουν σε κοινότητες όπου καλλιεργούν αμπέλια, φτιάχνουν και πίνουν κρασί σε αντίθεση με τους μουσουλμάνους Πακιστανούς και έχουν εν γένει αρκετά ενδιαφέροντα πολιτιστικά στοιχεία. Οι ίδιοι καυχώνται πως είναι απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Αντιμετωπίζουν σήμερα όμως μεγάλο πρόβλημα γιατί οι νέοι τους πηγαίνουν στις μεγαλουπόλεις του Πακιστάν για εργασίακαι μόρφωση και ο παραδοσιακός τους τρόπος ζωής κινδυνεύει να χαθεί.
Όσο αφορά την έρευνα γενετικής...
Η έρευνα έγινε για να υποστηρίξει την άποψη πως οι νεο-Έλληνες χαρακτηρίστηκαν Έλληνες από τους Διαφωτιστές και πως ουδεμία σχέση υπάρχει με τους αρχαίους Έλληνες. Ο πρώτος που διατύπωσε αυτή την άποψη ήταν ο Αυστριακός Φελμαράιγιερ το 19 αιώνα, η θεωρία όμως του οποίου εξυπηρετούσε τη Θεωρία του Πανσαλβισμού κ έχει πολιτικές προεκτάσεις, περί επεμβάσεως της Τσαρικής Ρωσίας στη Νότια Βαλκανική.
Τα αποτελέσματα λοιπόν της έρευνας έδειξαν πως όντως υπάρχει γενετική συνέχεια μεταξύ νεοΕλλήνων και αρχαίων Ελλήνων. Αυτό και τίποτα παραπέρα. Δ νομίζω πως χάνεται κάτι από τον ανθρωπισμό μας...
Η ανάπτυξη ενός πολιτισμού και η καλλιέργεια μιας εθνικής κουλτούρας δεν γίνεται λόγω αίματος. Γίνεται μέσω της Πνευματικής Δραστηριότητας, Παιδείας και αν θέλετε της πολιτικής με την ευρύτερή της έννοια, που αναπτύσσεται σε ένα λαό. Για μένα, κοιτίδα Πολιτισμού και κουλτούρας είναι κατά κύριο λόγω τα Έθνη και κατα δεύτερον οι διάφορες φιλοσοφικές και κοινωνικές τάσεις που αναπτύσσονται σε κάθε εποχή οι οποίες όμως σε κάθε κοινωνία παίρνουν διαφορετικά χροιά και χρώμα. Αυτό φαίνεται ακόμα πιο καλύτερα μέσα από το εξής:
Οι ΗΠΑ παρόλο τη μεγάλη οικονομική και τεχνολογική ανάπτυξη που διαθέτει δεν έχει ανταπτύξει πολιτισμό...Αντίθετα, οι διάφορες φυλες της Αφρικής, παρά τη φτώχεια, τις αρρώστειες που τους θερίζουν και όλα τα υπόλοιπα τα δεινά που υποφέρουν έχουν κουλτούρα και πολιτισμό και παραδόσεις...
Επομένως η "καθαρότητα" του αίματος της φυλής με τις επιμιξίες δεν καθορίζει τη φυλή...κατακτητές από παντού πέρασαν, σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης. Το ότι πέρασαν από δω Ενετοί και Τούρκοι δε σημαίνει τίποτα. Πόσους σπόρους να άφησαν πίσω; και τι μαυτό δλδ;Αν και για τους Τούρκους συνέβη το αντίθετα...Πήραν σπόρους και όχι μόνο από εμάς αλλά από όλους τους λαούς που έχουν υποτάξει:Αρμένιους, Κούρδους και άλλες μικρότερες μικρασιατικές φυλές... Παιδομαζώματα για τους άντρες και οι γυναίκες στο χαρέμι.Αν δεν είμαστε Έλληνες στην καταγωγή ούτε Ελληνική γλώσσα θα είχαμε ούτε ελληνικά πολιτιστικά και λαογραφικά στοιχεία θα είχαμε.
"Οι ιστορικοί και οι αρχαιολόγοι, ίσως διότι αναπτύχθησαν τα νεώτερα χρόνια σε κράτη με ιμπεριαλιστική πολιτική, διαμόρφωσαν κι αυτοί μια ιμπεριαλιστική σκέψη από την οποία πρέπει να απαλλαγούν. Δεν είναιδυνατόν το κάθετι που βρίσκεται κάπου, να έρχεται από αλλού, από μια άλλη δήθεν πιο αναπτυγμένη, περιοχή και από ένα ανώτερα τάχα λαό...Κάθε τόπος αφού γεννά ζώα και φυτά και ανθρώπινα όντα, γεννά και πολιτσμό κάποιου επιπέδου.Ο πολιτισμός αυτός εμπλουτίζεται με την επαφή.
Κάθε τόπος και κάθε λαός δημιουργεί το δικό του πολιτισμό, ανεξάρτητα από επιδράσεις και επηρροές. Κάθε πολιτισμός έχει μια ιδιαιτερότητα που αναγνωρίζεται από τη σφραγίδα της εντοπιότητας. Έχει μια ιθαγένεια. Κι είναι αναγκαίο να λέγονται αυτά σε μια εποχή που για λόγους πολιτικούς-κι όχι επιστημονικούς-κινούμεθα προς τον πολιτικό "αχταρμά" της παγκοσμιοποιήσεως, για να χάσουν οι λαοί την πολιτιστική τους ταυτότητα, την εθνική τους ιδιαιτερότητα, τις πνευματικές τους ρίζες...."
Για τους Καλάς έχει κάνει και αφιέρωμα και το Ναtιοn Geografic. Οι τύποι ζουν σε κοινότητες όπου καλλιεργούν αμπέλια, φτιάχνουν και πίνουν κρασί σε αντίθεση με τους μουσουλμάνους Πακιστανούς και έχουν εν γένει αρκετά ενδιαφέροντα πολιτιστικά στοιχεία. Οι ίδιοι καυχώνται πως είναι απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Αντιμετωπίζουν σήμερα όμως μεγάλο πρόβλημα γιατί οι νέοι τους πηγαίνουν στις μεγαλουπόλεις του Πακιστάν για εργασίακαι μόρφωση και ο παραδοσιακός τους τρόπος ζωής κινδυνεύει να χαθεί.
Όσο αφορά την έρευνα γενετικής...
Η έρευνα έγινε για να υποστηρίξει την άποψη πως οι νεο-Έλληνες χαρακτηρίστηκαν Έλληνες από τους Διαφωτιστές και πως ουδεμία σχέση υπάρχει με τους αρχαίους Έλληνες. Ο πρώτος που διατύπωσε αυτή την άποψη ήταν ο Αυστριακός Φελμαράιγιερ το 19 αιώνα, η θεωρία όμως του οποίου εξυπηρετούσε τη Θεωρία του Πανσαλβισμού κ έχει πολιτικές προεκτάσεις, περί επεμβάσεως της Τσαρικής Ρωσίας στη Νότια Βαλκανική.
Τα αποτελέσματα λοιπόν της έρευνας έδειξαν πως όντως υπάρχει γενετική συνέχεια μεταξύ νεοΕλλήνων και αρχαίων Ελλήνων. Αυτό και τίποτα παραπέρα. Δ νομίζω πως χάνεται κάτι από τον ανθρωπισμό μας...
Η ανάπτυξη ενός πολιτισμού και η καλλιέργεια μιας εθνικής κουλτούρας δεν γίνεται λόγω αίματος. Γίνεται μέσω της Πνευματικής Δραστηριότητας, Παιδείας και αν θέλετε της πολιτικής με την ευρύτερή της έννοια, που αναπτύσσεται σε ένα λαό. Για μένα, κοιτίδα Πολιτισμού και κουλτούρας είναι κατά κύριο λόγω τα Έθνη και κατα δεύτερον οι διάφορες φιλοσοφικές και κοινωνικές τάσεις που αναπτύσσονται σε κάθε εποχή οι οποίες όμως σε κάθε κοινωνία παίρνουν διαφορετικά χροιά και χρώμα. Αυτό φαίνεται ακόμα πιο καλύτερα μέσα από το εξής:
Οι ΗΠΑ παρόλο τη μεγάλη οικονομική και τεχνολογική ανάπτυξη που διαθέτει δεν έχει ανταπτύξει πολιτισμό...Αντίθετα, οι διάφορες φυλες της Αφρικής, παρά τη φτώχεια, τις αρρώστειες που τους θερίζουν και όλα τα υπόλοιπα τα δεινά που υποφέρουν έχουν κουλτούρα και πολιτισμό και παραδόσεις...
Επομένως η "καθαρότητα" του αίματος της φυλής με τις επιμιξίες δεν καθορίζει τη φυλή...κατακτητές από παντού πέρασαν, σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης. Το ότι πέρασαν από δω Ενετοί και Τούρκοι δε σημαίνει τίποτα. Πόσους σπόρους να άφησαν πίσω; και τι μαυτό δλδ;Αν και για τους Τούρκους συνέβη το αντίθετα...Πήραν σπόρους και όχι μόνο από εμάς αλλά από όλους τους λαούς που έχουν υποτάξει:Αρμένιους, Κούρδους και άλλες μικρότερες μικρασιατικές φυλές... Παιδομαζώματα για τους άντρες και οι γυναίκες στο χαρέμι.Αν δεν είμαστε Έλληνες στην καταγωγή ούτε Ελληνική γλώσσα θα είχαμε ούτε ελληνικά πολιτιστικά και λαογραφικά στοιχεία θα είχαμε.
"Οι ιστορικοί και οι αρχαιολόγοι, ίσως διότι αναπτύχθησαν τα νεώτερα χρόνια σε κράτη με ιμπεριαλιστική πολιτική, διαμόρφωσαν κι αυτοί μια ιμπεριαλιστική σκέψη από την οποία πρέπει να απαλλαγούν. Δεν είναιδυνατόν το κάθετι που βρίσκεται κάπου, να έρχεται από αλλού, από μια άλλη δήθεν πιο αναπτυγμένη, περιοχή και από ένα ανώτερα τάχα λαό...Κάθε τόπος αφού γεννά ζώα και φυτά και ανθρώπινα όντα, γεννά και πολιτσμό κάποιου επιπέδου.Ο πολιτισμός αυτός εμπλουτίζεται με την επαφή.
Κάθε τόπος και κάθε λαός δημιουργεί το δικό του πολιτισμό, ανεξάρτητα από επιδράσεις και επηρροές. Κάθε πολιτισμός έχει μια ιδιαιτερότητα που αναγνωρίζεται από τη σφραγίδα της εντοπιότητας. Έχει μια ιθαγένεια. Κι είναι αναγκαίο να λέγονται αυτά σε μια εποχή που για λόγους πολιτικούς-κι όχι επιστημονικούς-κινούμεθα προς τον πολιτικό "αχταρμά" της παγκοσμιοποιήσεως, για να χάσουν οι λαοί την πολιτιστική τους ταυτότητα, την εθνική τους ιδιαιτερότητα, τις πνευματικές τους ρίζες...."
Κακίας απέχου.
- surf_tha_curl
sklireos ,δε μιλαω για καμια πολυπολιτισμικη αθηνα μιλαω για το γενετικο υλικο που κουβαλας εσυ και γω και κατα μεσο ορο ο καθε "ελληνας".
Παντως αν μπορεις κοιτωντας εναν ανθρωπο να διακρινεις την προελευση του dna του μπραβο. ισως πρεπει να το κανεις επαγγελμα
μη ξεχνας οτι το dna του πιθηκου διαφερει απο αυτο του ανθρωπου λιγοτερο απο 1%
Παντως αν μπορεις κοιτωντας εναν ανθρωπο να διακρινεις την προελευση του dna του μπραβο. ισως πρεπει να το κανεις επαγγελμα
μη ξεχνας οτι το dna του πιθηκου διαφερει απο αυτο του ανθρωπου λιγοτερο απο 1%
- Giannis_G
- Real Name: Γιαπιτζάκης Ιωάννης Άγγελος
- Facebook ID: 0
Koita dn kserw an uparxoun katharoaimoi ellines....kai ti exei o ellinas poy na min to exoun oi alloi ???gonidiaka milw panta..Kati tetoio nomizw oti dn exei noima...I ousia einai na eimaste ellines sto pneumatiko epipedo poy itan oi arxaioi ellines kai oxi apla epifaneiaka.....Pantws yparxoyn kapoies perioxes stin Ellada opoy oi katoikoi dn anamixthikan me allous laous...opws p.x stin Eparxia Sfakiwn sti kriti...
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
οχι πια σεξ...μονο φιλοι...LocknLoad έγραψε:ΝΑΙ! Θελεις να κανουμε sex?O_Xamenos έγραψε:ειμαι τουρκος μουσουλμανος μωαμεθανος γυφτος προβοκατορας και σλαβοσκοπιανος! γουσταρεις?

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
ο χαμένος τα παίρνει όλα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- ran-tan-plan
- Real Name: fr
Η αληθεια ειναι οτι η Αθηνα αποτελει μια πολυ-πολιτισμικη μεγαλουπολη.Δεν ειμαι απο δω,ειμαι απ την Πατρα,καμια σχεση με την Αθηνα σε μεγεθος αλλα ειναι η 3η πολυπληθεστερη πολη στην Ελλαδα.Αυτο που εχω ζησει μεσα σε 3-4 μηνες,στο Παγκρατι,στο Μοναστηρακι,στο Θησειο,στο Φαληρο,στην Καλλιθεα και τελος παντων στα λιγα μερη που εχω περασει καποιες ωρες και εχω κανει βολτες,δεν μπορουσα να το φανταστω...οχι με την αρνητικη εννοια,του ρατσιστη,αλλα ηταν κατι το πρωτογνωρο για μενα.Οπως πολυ σωστα ειπε καποιος πιο πριν σ αυτα τα 5μυρια που ζουν στην Αθηνα ειναι πολλοι(για να μην πω παρα πολλοι)αυτοι που δεν εχουν σχεση γονιδιακα με τους κατοικους των Αθηνων του προηγουμενου αιωνα(εννοω 18).Λογικο ομως μου φαινεται και καποιος που εχει ζησει μ αυτο το ''συνοθηλευμα'' και ταυτοχρονα ''βομβαρδιζεται''-απ το δημοτικο κιολας,με το ποσο περηφανος ειναι για την καταγωγη του και για το πως καταφερε να παραμεινει ''αλωβητος'' απ τους ''κακους'' Μωαμεθανους,να νιωθει πως χανει την ταυτοτητα του,πως ''απειλειται''!!!
Υ.Γ.Τις προαλλες παρακολουθησα μια διαλεξη για το Μηχανισμο των Αντικυθηρων,ο οποιος χρονολογειται στο 150 π.Χ. αν θυμαμαι καλα...Πανω σε μια πλακα του ηταν γραμμενη η φραση(μεταξυ πολλων) Σ Ωρ Θ και Η Ωρ.... που σημαινε Σεληνη,ωρα,ταδε και το αλλο Ηλιος,ωρα κτλ...Αυτο σε μενα δειχνει το βαθος της ιστοριας της γλωσσας που μιλω σημερα και της παιδειας που εχω.Αυτο μονο αρκει για να καταριπτονται οι οποιες κατηγοριες για την καταγωγη των Ελληνων.
Υ.Γ.2 Για να μην παρεξηγηθω Ελληνα δεν θεωρω αυτον που γεννηθηκε στην Ελλαδα ή ο μπαμπας του θεωρειται Ελληνας αλλα ολους οσους εχουν ελληνικη παιδεια και μορφωση,εχουν την Ελλαδα ως πατριδα τους και θα ''επεφταν'' γι αυτην...
Υ.Γ.Τις προαλλες παρακολουθησα μια διαλεξη για το Μηχανισμο των Αντικυθηρων,ο οποιος χρονολογειται στο 150 π.Χ. αν θυμαμαι καλα...Πανω σε μια πλακα του ηταν γραμμενη η φραση(μεταξυ πολλων) Σ Ωρ Θ και Η Ωρ.... που σημαινε Σεληνη,ωρα,ταδε και το αλλο Ηλιος,ωρα κτλ...Αυτο σε μενα δειχνει το βαθος της ιστοριας της γλωσσας που μιλω σημερα και της παιδειας που εχω.Αυτο μονο αρκει για να καταριπτονται οι οποιες κατηγοριες για την καταγωγη των Ελληνων.
Υ.Γ.2 Για να μην παρεξηγηθω Ελληνα δεν θεωρω αυτον που γεννηθηκε στην Ελλαδα ή ο μπαμπας του θεωρειται Ελληνας αλλα ολους οσους εχουν ελληνικη παιδεια και μορφωση,εχουν την Ελλαδα ως πατριδα τους και θα ''επεφταν'' γι αυτην...
nicolas
@ran-tan-plan
Πληροφορίες λένε οτι ο Ζαχόπουλος καθώς έπεφτε φώναζε "Για την Ελλάδα ρε γαμώτο"
Πληροφορίες λένε οτι ο Ζαχόπουλος καθώς έπεφτε φώναζε "Για την Ελλάδα ρε γαμώτο"
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
Μη μιλάς πολύ, γιατί σε βλέπω σαπούνι στις τουαλέτες της ΣΕΜΦΕ,για να καθαρίζουν την αμιγώς ελληνική παλάμη τους οι απόγονοι του Ευκλείδη.O_Xamenos έγραψε:ειμαι τουρκος μουσουλμανος μωαμεθανος γυφτος προβοκατορας και σλαβοσκοπιανος! γουσταρεις?
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Skliraios έγραψε:1.οι αληθειες μου λενε οτι εχουμε οι σημερινοι μεγαλη συγγενεια με τους αρχαιους και δεν ειμαστε ενα συνοθυλευμα οπως πολλοι ισχυριζονται πολλοι
2.τι θα πει αυτο?εγω λεω οτι ειμαστε απογονοι αυτων
Ωραία, δεν είστε τουρκοσλαβοαλβανόσποροι. Και τώρα τι; Νιώθετε πιο σοφοί; Πιο έξυπνοι; Τι καταλάβατε; Πόση σημασία είχε; Δεν σας έφτανε να το ξέρετε ή να το νιώθετε; Τι σας πειράζει κάποιος να αισθάνεται ή να σκέφτεται διαφορετικά ή αδιάφορα προς όλη αυτήν την πληροφορία που δήθεν στηρίζετε με πορίσματα της επιστήμης; Ισοδύναμα: "Γιατί να κάνει κανείς έρευνα και ολόκληρο θέμα με τέτοιο ζητούμενο;".Τερψιμπανι έγραψε:Δεν ειναι κακο ενας λαος να εχει διατηρησει τα χαρακτηριστικα του.Υπαρχουν φυλες στην Αφρικη και σε αλλα μερη που εχουν διατηρησει επισης τα χαρακτηριστικα τους στο χρονο.Δεν ειπε κανενας οτι ειμαστε ανωτεροι απο τους αλλους(δεν νιωθουμε ανωτεροι απο τους αλλους),απλως ειναι μια αποδειξη για να απορριφθει η γνωστη καραμελα ειμαστε "Τουρκοσποροι"-"Αλβανοσποροι"-"Σλαβοσποροι".
Λοιπόν, για να μην δουλευόμαστε: Κανένας δεν αφιερώνει χρόνο, ενέργεια ή χρήμα κάνοντας τέτοιες έρευνες για να αποδείξει κάτι τόσο ασήμαντο (σε επίπεδο πληροφορίας). Θέλει να δημιουργήσει πειστήρια για έναν συλλογισμό ο οποίος πάει πολύ μακρύτερα από τη συγγένεια. Μαντέψτε, δεν μπορώ να το αποδείξω... απλώς το παρατηρώ...
Στο ίδιο ύφος, κανένας δεν αφιερώνει χρόνο, ενέργεια ή χρήμα διαβάζοντας βιβλία του Λιακόπουλου ή άλλα "έγγραφα", "μελέτες" ή δεν-ξέρω-εγώ-τι μόνο και μόνο για να μάθει αν ο αντιπροπάπους του λεγόταν Θεμιστοκλής ή Ιγκόρ. Το κάνει γιατί προσπαθεί να αντλήσει αξία, υπερηφάνεια, έπαρση την ώρα που εκείνος είναι πνιγμένος στην ανυπαρξία ή την οριακή ανικανότητα, είτε ως πρόσωπο είτε ως σύνολο (π.χ. σύγχρονη Ελλάδα).
Αν θεωρείτε πως τα προβλήματα της σημερινής Ελλάδας είναι η προπαγάνδα ή οι συνωμοσίες των Εβραίων ή των Αλβανών, τότε κοιμάστε βαθιά. Άραγε αυτή η πνευματική υπνηλία είναι αποτέλεσμα της εκδήλωσης κάποιου καταγάλανου Ελληνικού γονιδίου σας ή μήπως οφείλεται απλώς σε πολιτική και κοινωνική αμορφωσιά και εθνικίστικη (έως εθνικιστική) πόρωση γηπεδικού επιπέδου;
Κλείνω με ένα στιχάκι:
και ένα παλιότερο κειμενάκι για να μην επαναλαμβάνομαι.TXC έγραψε:Σάπια μυαλά σε σάπια σώματα
κάνουν σάπιες σκέψεις, ζητάν να πιστέψεις
και πιστεύεις! Φτάνει πια!
Βγάλε τη βρωμιά μέσα απτό κεφάλι σου!
Έχεις το σθένος να παραδεχτείς την πλάνη σου;
Χαιρετίσματα στους καθαρούς και τους γενετικά πιστοποιημένους Ελληνάρες
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Oι δικές μου πληροφορίες λένε πως καθώς έπεφτε φώναζε "όχι για μια πουλάδα ρε γαμώτο..."Qbric έγραψε:@ran-tan-plan
antony07 έγραψε:Μη μιλάς πολύ, γιατί σε βλέπω σαπούνι στις τουαλέτες της ΣΕΜΦΕ,για να καθαρίζουν την αμιγώς ελληνική παλάμη τους οι απόγονοι του Ευκλείδη.O_Xamenos έγραψε:ειμαι τουρκος μουσουλμανος μωαμεθανος γυφτος προβοκατορας και σλαβοσκοπιανος! γουσταρεις?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος timos_m την Τετ Φεβ 13, 2008 2:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Συνένωσα τα ποστ
Λόγος: Συνένωσα τα ποστ
Κακίας απέχου.
- Tony Montana
Epeidi imaste isoi , prepei na eimaste kai idioi?
allo isotita, allo omoiotita.
diaferoume oloi metaxy mas, paramenontas isoi metaxy mas.
allo isotita, allo omoiotita.
diaferoume oloi metaxy mas, paramenontas isoi metaxy mas.