[Μηχανογραφικό & ΣΕΜΦΕ] Παρακαλώ βοηθήστε με....!!!!!!!

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Laplace

Δημοσίευση από Laplace »

ΑΚΡΙΒΩΣ Συμφωνώ και επαυξαύνω με το Lifo στο 100%.

Και μετά λενε τους άλλους κάφρους και κάνουν προσωπικές επιθέσεις και γράφουν βλακείες.Αν έχετε να πείτε κατι τεκμηριωμένο πείτε το.
Lifo έγραψε:
Αλλά, ειλικρινά, ΔΕΝ προτίθομαι να συνεχίσω ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΙ να καταλαβαίνετε ό,τι σας βολεύει από τα όσα
-αρκούντως ξεκάθαρα και ζυγισμένα- γράφω.
Και αυτό πάει προς όλους.
Έχεις απόλυτο δίκιο.Και στο κάτω κάτω να βράσω το moderation.!!! :shock: Υπάρχει ελευθερία λόγου και εσύ επιτίθεσαι σε οποιουσδήποτε γραφουν ένα ποστ το οποιό υποθετικά σε θίγει με αγριοτητα.Μή μου απτου τελείως είσαι ή παίρνεις ποσοστά απο τους καθηγητές του σεμφε?Γιατί ολοι απογοητευόμαστε απο καταστασεις , για αυτό τις σχολιάζουμε και τις βελτιώνουμε.Δηλαδή το σεμφε δν παίρνει βελτίωση? Εκτός αν δεν ήθελες να δημοσιευτεί το ποστ μου για να νομίζουν ολοι ότι είναι η σουπερ γαμαουα σχολή όπως παρουσίαζαν ακόμα και στα φροντιστήρια.Ασχετο το ρεύμα δυσφήμισης που πέφτει τελευταία απο τον Κάτσικα και καποιους μαθηματικούς,Και σου θετω και εγώ την ερώτηση. Εσύ ποιός νομίζεις ότι είσαι ρε μεγάλε? , όπως μου είπες κ εμενα σε κάποια στιγμή drcypher να κρίνεις τί κάνω εγώ ή οχι με τη ζωή μου και να μου λες δν ξέρω τι.Λες και μιλας σε κανα τραβέλι στη Συγγρού.Να τώρα το εκανα κι εγώ κ....λο το τοπικ οπως εσυ.Γουστάρεις επιχειρήματα?? Γιατί κ εσύ τα ίδια εχεις.
theos έγραψε:Συγχαρητήρια Laplace για το καινούργιο πληκτρολόγιο.Χαίρομαι που μοιράστηκες μαζί μας αυτήν την αλλαγή στη ζωή σου!
Και εσύ δν μας χέζεις ρε βλαμμένο.

Το όνομα μου θες:Σταύρος Νικηφόρος
Και μν ξαναγράψεις ανυπόστατες μ@λ@κίες για μένα γιατί θα δεις με τη ξένα @ρχ...ίδια γαμάω.Αν δν γουστάρεις το λογο μ  κάνε με μπαν.
Προσωπικά, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ότι εσείς μπήκατε με την νοοτροπία την οποία στηλίτεψα στο post μου.
Μας το έχουν γνωστοποιήσει πολλές φορές.Οσον αφορά γιατί γραφω εδώ είναι δικός μου λόγος.Και 2) για να πω και κάτι σοβαρό εδώ λειτουργούν τα ΚΕΣ και δν έχουν επαγγελματικά δικαιώματα και μου πηγαίνουν στο Ευρωπαικό Δικαστήριο για να πάρουν τα δικαιώματα που τους ανήκουν , κ εσύ υποστηρίζεις μια σχολή η οποία εξαπατά συστηματικα 200 πρώην συναδέλφους το χρόνο.Και απορώ γιατι?
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri
Real Name: nikolas?

Δημοσίευση από nikolas_asteri »

Ρε πραγματικά δεν πάτε καλά.
Λέτε 5 παπαριές και μετά δεν δέχεστε και τον αντίλογο κιόλας.
Όταν εσείς φτύνετε χολή είναι όλα ωραία αλλα όταν κάποιος σας "την πει" τότε το γυρνάμε στο παραμυθάκι "α-μανούλα-μου-κ(λ)άνετε-προσωπική-επίθεση" (και είστε και admins, σα δε ντρέπεστε).
Δεν σας έκανε η σχολή; ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ! αι στην ευχή του θεού αφήστε μας ήσυχους παλιο-προβληματικά!!
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

Εκτός αν δεν ήθελες να δημοσιευτεί το ποστ μου για να νομίζουν ολοι ότι είναι η σουπερ γαμαουα σχολή όπως παρουσίαζαν ακόμα και στα φροντιστήρια
Υπηρχαν τετοια φροντιστηρια;;  :shock:  Εγω οταν δηλωνα, οπου ρωτουσα, ακουγα παντου πως δεν ειχε επαγγελματικα, πως ειναι δυσκολη και βγαζει μονο σε ερευνα που ειναι ανυπαρκτη στην ελλαδα!!! Και αυτα οταν η βαση ηταν ακομα υψηλοτερη απο αυτη των χημ. μηχ. ...  :?  :?

Δε ξερω με ποια κριτηρια στη συστησαν ως "γαμαουα", αλλα ισως θα ηταν χρησιμο να το ψαχνουμε καλυτερα πριν δηλωσουμε την οποια σχολη για να αποφευγουμε καταστασεις που επιδρουν τοσο αρνητικα στη ψυχικη μας υγεια!  :roll: (και για να ειμαστε και οντοπικ αυτο φυσικα αποτελει μια αυτονοητη γενικη συμβουλη - ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΤΕ!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΣΠΑΤΕ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ (που μπηκατε/φυγατε/εγκλωβιστηκατε) ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος noir την Δευ Οκτ 22, 2007 1:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

Laplace έγραψε: Μας το έχουν γνωστοποιήσει πολλές φορές.Οσον αφορά γιατί γραφω εδώ είναι δικός μου λόγος.Και 2) για να πω και κάτι σοβαρό εδώ λειτουργούν τα ΚΕΣ και δν έχουν επαγγελματικά δικαιώματα και μου πηγαίνουν στο Ευρωπαικό Δικαστήριο για να πάρουν τα δικαιώματα που τους ανήκουν , κ εσύ υποστηρίζεις μια σχολή η οποία εξαπατά συστηματικα 200 πρώην συναδέλφους το χρόνο.Και απορώ γιατι?
Ο μόνος που προσπαθεί να εξαπατήσει Laplace είσαι ΕΣΥ.
Ποιος σου είπε ότι έχεις το δικαίωμα, παρουσιάζοντας ανύπαρκτα "στοιχεία" να δυσφημείς μία αξιόλογη, και όπως έχουν μέχρι τώρα τα πράγματα, πλήρως ανερχόμενη σχολή, απλώς επειδή ΕΣΥ δεν κατάφερες να ανταπεξέλθεις;

Νομίζεις ότι έχεις το δικαίωμα να αποθαρρύνεις νέους ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με τις εφαρμοσμένες επιστήμες, επειδή απλώς εσύ δεν κατάφερες να καταλάβεις ούτε καν την έννοιά τους, και το μυαλό σου φτάνει μέχρι το "ιατρός - δικηγόρος - μηχανικός" (το ίνδαλμα του νεοέλληνα μπαμπά, που τόσο ιδανικά ενσαρκώνεις).

Η ΣΕΜΦΕ δημιουργήθηκε ακολουθώντας το διεθνές ακαδημαϊκό ρεύμα, που απαιτούσε και απαιτεί την ύπαρξη τέτοιων επιστημόνων, άρα και τέτοιων σχολών. Τώρα, αν εσύ δεν μπορείς να το αντιληφθείς, αυτό είναι ΔΙΚΟ ΣΟΥ πρόβλημα,δεν είναι ούτε της ΣΕΜΦΕ, ούτε των φοιτητών της, ούτε της Επιστήμης.

Αφού είσαι τόσο ευχαριστημένος, κάτσε να συναρμολογείς κεραίες,γεννήτριες και πισιά. Καθείς εφώ ετάχθη.
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
Άβαταρ μέλους
Eric Roberts

Δημοσίευση από Eric Roberts »

Ο Laplace με τον Lifo συμφωνούν:

Laplace:
Τώρα δν εγκατελειψα το ΣΕΜΦΕ λογω δυσκολίας, αν και δν είμαι ούτε στο ελάχιστον υποχρεωμένος να δικαιολογηθώ σε καμιά ανούσια και ανυποστατη κατηγορία.Είχα περάσει 26 μαθήματα πριν τν διπλή εξεταστική του Σεπτεμβρίου.Θα τελείωνα στα 5.5-6 χρόνια, που πιστεύω οτι είναι καλός χρόνος για τη δυσκολία που είχε η σχολή.Αν θέλεις σου στέλνω και αναλυτική. Ή μήπως δν θέλεις(ασφαλίτη)? Απλά δν αξίζει τον κόπο ως σχολή για τις ελάχιστες διεξόδους π σου δινει μετα.Δν μπορεί εσύ να σκίζεσαι να περάσεις 63 μαθήματα κ μετά σχεδόν αποκλειστική σου διέξοδος να είναι το γνωστό ''5 ευρώ την ώρα σε φροντιστήρια''.
Προφανώς δν είσαι Ηλεκτρολόγος και προφανώς δν είσαι μηχανικός.
Και πώς μπορουν οι εισακτέοι να ενημερωθούν για τα επαγγελματικά δικαίωματα και τις διεξόδους της σχολής τους?
ενα ποσοστό> 50% των φοιτητων της σχολής του 1,2 ετους δν ξέρει καν τί σπουδάζει?Απλά χαίρεται που μπηκε στο λογοτυπο ΕΜΠ.
Lifo:
Κι εγώ εγκατέλειψα το HMS Semfe για παρόμοιους λόγους με αυτούς που αναφέρει ο Laplace
To κείμενο δεν το βρίσκω καθόλου "μ@λ@κία"· νομίζω μάλιστα πως δίνει μία ακριβή εικόνα της κατάστασης, ιδίως όσον αφορά τις ευθύνες των δημιουργών της σχολής, του ΕΜΠ ως ιδρύματος ένταξής της αλλά και των νεοεισαγόμενων φοιτητών της,
οι οποίοι ως επί το πλείστον ακούν Εθνικό-Μετσόβειο-Πολυτεχνείο και "τρέχουν" σαν να βρίσκεται εντός του η μόνη πηγή γνώσης, κοινωνικής ανάδειξης και επαγγελματικής κατοχύρωσης
- περισσότερο τα δύο τελευταία, γιατί αν ενδιαφέρονταν τόσο για την αληθινή γνώση θα είχαν συγκεντρώσει περισσότερα μόρια και θα εισάγονταν σε μία "καλύτερη" σχολή.
Εντελώς ηλίθιοι, δηλαδή - και με απίστευτα αναχρονιστική αντίληψη περί σπουδών.
Τα συμπεράσματα δικά σας...

Υ.Γ. 1
Δν ξέρω αν ξέρεις ότι το σεμφε είναι η 1η σχολή σε εγκατάλειψη στο ΕΜΠ.
Μέχρι να γράψεις αυτή τη φράση,δε θεωρούσα οτι είσαι εμπαθής με τη σχολή,αλλά απλώς ήθελες να πείς κάποια πράγματα που σε ενοχλούσαν καθώς είχες ταλαιπωρηθεί 3 χρόνια στη σχολή και επομένως είχες κάθε δικαίωμα να το πράξεις.
Η ατάκα αυτή όμως,δείχνει κάποια εμπάθεια διότι αν εσύ -όπως ισχυρίζεσαι- δεν είχες σκοπό να προσβάλλεις αυτούς που σπουδάζουν στη ΣΕΜΦΕ,δε θα το'γραφες ποτέ αυτό.
Κι αυτό επειδή απο τη στιγμή που θεωρείς πως έτσι έχει η κατάσταση και απο τη στιγμή που είχες βρεθεί σ'αυτή τη θέση,θα'πρεπε να ξέρεις οτι ενδεχομένως ορισμένοι να ενοχλούνται απ'αυτό.

Υ.Γ. 2 Και για να μην έχουμε παρεξηγήσεις,δε μ'ενοχλεί ό,τι και να μου γράψεις για εγκατάλειψη,επαγγελματικά δικαιώματα,ΤΕΕ (καλά εδώ κι αν χέστηκα) κλπ.
Θες επειδή πιστεύω οτι θα τη βρώ τη άκρη?
Θες επειδή θέλω να την κάνω για τα ξένα?
Θες επειδή πιστεύω οτι θα γυρίσει ο τροχός?
Το μόνο που μπορεί να με εξοργίσει (και εκεί θα δώσω όχι μόνο όνομα,αλλά και τηλέφωνα,διευθύνσεις,φωτογραφίες κλπ) είναι να μου θίξει -όχι οτι το'κανες- κάποιος το επίπεδο σπουδών...
Εικόνα

Don't worry be happy...
Moses

Δημοσίευση από Moses »

Paidia me pareksigisate...Nai men m'aresei i astrofysiki alla den eipa oti thelo na tin askiso ki olas...Perissotero me endiaferei na asxolitho me kati pio fantezy meta ti sxoli... Nanotexnologia as poume.
Kai an pistevete oti den tha anevei i vasi poly tote me kanate na xaro gia ligo giati exo pathei poly agxos kai einai akoma oktovrios  :shock: .
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Παιδιά, βοηθήστε με να καταλάβω. Τώρα τσακώνεται ο Lifo με τον Laplace? Ο Laplace πάλι με όλους; Ο Lifo με τους υπόλοιπους πλην του Laplace? Τι σχέση έχει το moderation? Γιατί μου ερεθίσατε πάλι τον Laplace? Σκάσανε οι Γερμανοί ή απλώς οι Ηλεκτρολόγοι; Laplace, σε ποια πόλη σπουδάζεις Ηλεκτρολόγος αν επιτρέπεται;

Όλο αυτό το σκηνικό είναι πολύ σουρεαλ, και το μόνο που εκκρεμεί για να αρχίσω να ρίχνω φωτοβολίδες από το σπίτι μου είναι τον Laplace να πετάει την ατάκα "Παιδιά να οργανωθούμε... έχω φάει 5 και δεν έχω ρίξει κανέναν!"... :P

Υ.Γ.: Παρακαλώ να μην κλειδωθεί το topic. Αν εξαιρέσετε τις προβοκατόρικες και κατά κανόνα χυδαίες και ανυπόστατες επιθέσεις ενός πικραμένου προς την πρώην σχολή του, κάποια παιδιά ενημερώνονται. Θεωρώ πως σε 2-3 posts θα έχουμε ηρεμήσει όλοι... ;)

edit: @moses: Μην έχεις άγχος... για αυτά που αναφέρεις υπάρχουν διέξοδοι από τη σχολή. Η ένστασή μου ήταν μόνο στην αστροφυσική, η οποία αν αποτελούσε το βασικό σου κίνητρο για την επιλογή σχολής, θα σου πρότεινα το πανεπιστήμιο.

Τέλος, η Σχολή δεν πρόκειται να ανέβει δραματικά, οπότε μπορείς να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με τα μαθήματά σου. Και εμείς εδώ είμαστε ;)
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
HeartDoc
Real Name: Νίκος Καραστάθης

Δημοσίευση από HeartDoc »

Moses έγραψε:Nai men m'aresei i astrofysiki alla den eipa oti thelo na tin askiso ki olas...
Απογοητεύτηκα...  :(
Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας... ; :P
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
Moses

Hello again

Δημοσίευση από Moses »

Γεια σας μέλλοντες συνάδελφοι!
Έκανα 2 post πιο πριν σχετικά με την είσοδό μου στη σχολή...Μέχρι τώρα όλα πάνε καλά στα μαθήματα... Όλα τα διαγωνίσματα στα μαθήματα που δίνω έχουν βαθμούς απο 18 μέχρι 20. Με εξαίρεση τα Μαθ.Κατ (που είναι δυσκολούτσικα) όπου πήρα γύρω στο 16(με δύσκολα θέματα όμως) και υψηλότερους στη Βιολογία 20 και Φυσική 19 (με θέματα πανελληνίων. Θα είχα γράψει καθαρό 20 αν δεν είμουν ελλεεινά απρόσεκτος και είχα αντιστρέψει ολόκληρο τύπο εξαναγκασμένης ταλάντωσης με αποτέλεσμα να βρω λάθος σχέση :roll: ) . Όλοι οι καθηγητές από σχολείο και φροντιστήριο λένε ότι θα γίνω συνάδελφος σας :) (Αφου σκοπεύω να βάλω Ο,ΤΙ και αν γράψω ως πρώτη επιλογή τη ΣΕΜΦΕ) και τα νούμερα έως τώρα τους επιβεβαιώνουν. Πότε-πότε τσεκάρω τα φόρουμ και σημειώσεις από τα μαθήματα και μέρα με τη μέρα ανυπομονώ να τελειώσουν αυτές οι 108 μέρες (δηλ. οι 2592 ώρες, δηλ. τα 155.520 λεπτά) μέχρι το τέλος των πανελληνίων και να μπω στη σχολή.
Δυστυχώς όμως βλέπω κάθε μέρα παιδιά που είναι καλοί μαθητές να θέλουν να δηλώσουν σχολές όπως Ιατρική ή ΗΜΜΥ. Μόνο και μόνο επειδή ο Νεοέλληνας γονέας (εδώ ταιριάζει το τραγούδι του Τζιμάκου) θέλει να δει το παιδί του να μπαίνει σε σχολή με βάση 19.000 μόρια. Το κάθε παιδί χωρίς ενδιαφέροντα με καλούς βαθμούς θελει να μπει εκεί για να ευχαριστήσει τους γονείς. Δε θέλω να απαξιώσω τις σχολές αυτές αλλά και δε θέλω να μπω ΣΕΜΦΕ και να ακούω "Πφφφ μπήκες σε σχολή με 16600 βάση και κάτι έγινε." Οι βάσεις είναι τελείως πλασματικές ως προς τη δυσκολία και το ενδιαφέρον της σχολής. Βλέπω εσάς και ξεκατινιάζεστε :P για τους ΗΜΜΥ και τους (ορκισμένους απ'ο,τι βλέπω) υπερασπιστές του ΣΕΜΦΕ...που δείχνει ότι μάλλον είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα σχολή που πρέπει να κερδίσει prestige. Η ώρα πέρασε πάω να διαβάσω λίγα ολοκληρώματα για να περάσω και θα σας αφήσω να μαλώνετε :mrgreen: .
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator

Re: Hello again

Moses έγραψε:Δυστυχώς όμως βλέπω κάθε μέρα παιδιά που είναι καλοί μαθητές να θέλουν να δηλώσουν σχολές όπως Ιατρική ή ΗΜΜΥ. Μόνο και μόνο επειδή ο Νεοέλληνας γονέας (εδώ ταιριάζει το τραγούδι του Τζιμάκου) θέλει να δει το παιδί του να μπαίνει σε σχολή με βάση 19.000 μόρια. Το κάθε παιδί χωρίς ενδιαφέροντα με καλούς βαθμούς θελει να μπει εκεί για να ευχαριστήσει τους γονείς.
Ο μικρός μου αδερφός είναι στη δευτέρα λυκείου. Η μάνα μου στην αρχή του είχε βάλει στο μυαλό ότι "θέλει να γίνει γιατρός". Μετά έμαθε για τους στρατιωτικούς γιατρούς (έχω 2-3 φίλους που έχουν βγάλει αυτή τη σχολή) που έχουν μεγαλύτερη βάση, και τον έπεισε ότι θέλει να γίνει "στρατιωτικός γιατρός". Φυσικά δεν ήταν δική του σκέψη και αργά ή γρήγορα την αμφισβήτησε, αλλά το βασικό κριτήριο είχε μείνει στο μυαλό του. Ήρθε και με ρώτησε για διάφορες σχολές και τώρα έχει πέσει (ως προς τη βάση της σχολής που θέλει) στους ΗΜΜΥ.

Το τελευταίο στάδιο ελπίζω πως θα είναι μια επιλογή με κριτήριο τι του αρέσει να κάνει, και όχι τι μπορεί να πιάσει με τους βαθμούς που θα βγάλει.
Moses έγραψε:Δε θέλω να απαξιώσω τις σχολές αυτές αλλά και δε θέλω να μπω ΣΕΜΦΕ και να ακούω "Πφφφ μπήκες σε σχολή με 16600 βάση και κάτι έγινε." Οι βάσεις είναι τελείως πλασματικές ως προς τη δυσκολία και το ενδιαφέρον της σχολής.
Ο διπλανός μου στο Λύκειο ήταν επιμελής και έξυπνος. Έβγαλε κάτι παραπάνω από 19500 μόρια (ίσως 19700, θα σε γελάσω). Από τις συζητήσεις μας, κλπ. φαινόταν ότι του αρέσει η φυσική. Πέρασε 8ος στην Ιατρική γιατί του είπαν να μην "χαραμίσει" τον βαθμό του. Πέρασε τα περισσότερα μαθήματα των πρώτων 2 ετών με 8-10. Λίγο πριν το 3ο έτος έκανε μηχανογραφικό και πήγε στο Φυσικό του ΕΚΠΑ.

Ηθικό δίδαγμα: Η βαθμολογία σου είναι το κλειδί για τη σχολή που θα ήθελες. Δεν είναι βάρος που θα σου υποδείξει αριθμητικά ποιά σχολή θα επιλέξεις ;)
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Laplace

Re: [Μηχανογραφικό & ΣΕΜΦΕ] Παρακαλώ βοηθήστε με....!!!!!!!

Δημοσίευση από Laplace »

Όντως είναι πολύ σημαντικό να σπουδάζει κάποιος αυτό που του αρέσει,αν το γνωρίζει βεβαια.Άλλοι το ανακαλύπτουν αρκετά μετά το λύκειο,για αυτό και πολλοί κάνουν 2ο πτυχίο ή αλλάζουν σχολή. Πάντως αγαπητέ υποψήφιε πριν κάνεις οποιαδήποτε επιλογή σκέψου καλά τι θες και διάβασε και αυτά τα 2 άρθρα,ενδεικτικά της κατάστασης στην 3βαθμια εκπαίδευση της Ελλάδας:
http://www.alfavita.gr/typos/typos080212k.php
και το 2ο και πιο σημαντικό άρθρο:
Α,και btw ψάξε και τι σημαίνει "γενικό" τμήμα.Παρεπιπτόντως η νανοτεχνολογία ειναι μεγάλος επιστημονικός κλάδος.Μπορείς να ασχοληθείς και από μηχανολόγους και χημ.μηχανικούς ίσως και από ιατρική.
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator

Laplace έγραψε:Όντως είναι πολύ σημαντικό να σπουδάζει κάποιος αυτό που του αρέσει,αν το γνωρίζει βεβαια.Άλλοι το ανακαλύπτουν αρκετά μετά το λύκειο,για αυτό και πολλοί κάνουν 2ο πτυχίο ή αλλάζουν σχολή. Πάντως αγαπητέ υποψήφιε πριν κάνεις οποιαδήποτε επιλογή σκέψου καλά τι θες και διάβασε και αυτά τα 2 άρθρα,ενδεικτικά της κατάστασης στην 3βαθμια εκπαίδευση της Ελλάδας:
και το 2ο και πιο σημαντικό άρθρο:
Α,και btw ψάξε και τι σημαίνει "γενικό" τμήμα.Παρεπιπτόντως η νανοτεχνολογία ειναι μεγάλος επιστημονικός κλάδος.Μπορείς να ασχοληθείς και από μηχανολόγους και χημ.μηχανικούς ίσως και από ιατρική.
1ον: Έβαλες 2 φορές το ίδιο link
2ον: Ο άνθρωπος δεν δήλωσε πουθενά ότι θέλει να εισαχθεί σε κάποιο γενικό τμήμα
3ον: Ακόμα δεν έχεις χωνέψει ότι απέτυχες να συμπληρώσεις σωστά το μηχανογραφικό σου;
4ον: Όλες οι σχολές ασχολούνται χρόνια τώρα με αντικείμενα που είναι οριακά πέρα από το ιδιαίτερο επιστημονικό τους πεδίο, ελλείψει ειδικής ή κατάλληλης σχολής. Μπορείς να αισθάνεσαι μίζερος αλλά η παραπληροφόρηση είναι πολύ πέρα από το επίπεδο των αφορμών που σου δίνει η προσωπική σου αστοχία και πικρία, κακιασμένε διαφωτιστή των ηλιθίων ;)
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

Εντάξει, Laplace, καταλάβαμε. Τα μεταπτυχιακά της ΣΕΜΦΕ είναι παράνομα. Τώρα γύρισε πλευρό, γιατί θα ξυπνήσεις πιασμένος.
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator

Γιάννη, κάποιες σχολές δημιουργήθηκαν από το τίποτα (στις αρχές της 3οβάθμιας εκπαίδευσης). Κάποιες άλλες γεννήθηκαν κατ' αντιγραφή άλλων (ομοιειδή τμήματα ανά την Ελλάδα). Κάποιες ξεπήδησαν από γενικά τμήματα. Η ΣΕΜΦΕ είναι Σχολή του ΕΜΠ, δεν είναι γενικό τμήμα. Τα μεταπτυχιακά της δεν είναι παράνομα. Μην τρέφεις τις αυταπάτες πικρόχολων κρετίνων. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να δίνεις αξία και αφορμές στην παρασιτική και δυσφημιστική ενασχόληση που ορίζει το σύνολο της ζωής τους.
Orrion

Δημοσίευση από Orrion »

Ρε Laplace ...τσουρέκια πια...
(Θα σχολίαζα και τα υπόλοιπα posts αλλά με κάλυψαν οι συνάδελφοι και επί πλέον βαριέμαι τραγικά να το κάνω).
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”