Kαταγωγή των Eλλήνων

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Άβαταρ μέλους
Τερψιμπανι
Real Name: Ακης Τσωνος

Re: Kαταγωγή των Eλλήνων

Δημοσίευση από Τερψιμπανι »

O_Xamenos έγραψε:κατι ενδιαφερον περι ελληνικοτητας

http://www.youtube.com/watch?v=UDSSoH7vIE8

γιατι να θαυμαζω τον μεγα αλεξανδρο που σκοτωσε τους κατα το 95% προγονους μου???

υγ. και προφανως δεν υποστηριζω καμια εθνικιστικη προπαγανδα γιατι αναμενεται τρελο κραξιμο
Δεν αντιλεγει κανενας ,που εχει διαβασει ιστορια και δεν βλεπει βιντεακια youtube ,οτι σκοτωσε ομοιους του-Ελληνες.
Δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι το τοσο κακο στο να ξερω τους προγονους μου και τον τροπο ζωης-σκεψης.
Οτι επιρροη εχει ενας πατερας σε ενα γιο που επικοινωνει μαζι του,αλλη τοση θετικη επιρροη εχουν τα γραπτα των προγονων μου σε εμενα.Ειναι ενα πολιτισμικο στοιχειο το οποιο με επηρεαζει αμεσα.Κραταω τα θετικα και οχι ολα!
Qbrik πριν γελασεις:Η ελληνικη γλωσσα ειναι η μονη γλωσσα της οποιας οι λεξεις εχουν πρωτογενεια,ενω σε ολες τις αλλες γλωσσες,οι λεξεις ειναι συμματικες,σημαινουν κατι,απλως ετσι συμφωνηθηκε μεταξυ εκεινων που τη χρησιμοποιουν.Ολες οι λεξεις στην ελληνικη γλωσσα σημαινουν:γεωμετρια=γη+μετρω,ενθουσιασμος=εν+Θεω,κ.α.Εχουμε ,δηλαδη,αιτιωδη σχεση μεταξυ λεξεως-πραγματος,πραγμα ανυπαρκτο στις αλλες γλωσσες.
Η θεωρια του Αργυροπουλου(Ελληνας μαθηματικος,που εχει διακριθει παγκοσμιως για την αποδειξη του Πυθαγορειου Θεωρηματος με περισσοτερους απο 500 τροπους):Θεωρειται οτι το συνολο των γραμματων του ελληνικου αλφαβητου,και της δεδομενης σειρας την οποια κατεχουν,εκφραζουν ενα συνολο πληροφοριων με πληρη νοηματικη συγκροτηση και συνεχεια.Μετα απο προσφατες μελετες ανεπτυξε μια θεωρια,συμφωνα με την οποια η ελληνικη γλωσσα εχει δομηθει συμφωνα με τα μαθηματικα.Το καθε γραμμα που αντιπροσωπευεται απο εναν αριθμο σχηματιζει το αριθμητικο συνολο της λεξης,το οποιο οδηγει σε αλληλουχιες και συμπερασματα.Ο πινακας παρουσιαζει την μαθηματικη συνδεση του αλφαβητου με τους αριθμους:
Α 1 Ι 10 Ρ 100
Β 2 Κ 20 Σ 200
Γ 3 Λ 30 Τ 300 Τα τρια γραμματα στις παρενθεσεις εχουν πλεον καταργηθει
Δ 4 Μ 40 Υ 400
Ε 5 Ν 50 Φ 500
(Διγαμμα) 6 Ξ 60 Χ 600
Ζ 7 Ο 70 Ψ 700
Η 8 Π 80 Ω 800
Θ 9 (Κοππα)90 (Σαμπι) 900

Παρατηρωντας η λεξη Θεος:Θ=9,Ε=5,Ο=70,Σ=200 και αθροιζοντας:9+5+70+200=284.Το ιδιο αθροισμα δινουν οι λεξεις Αγιος=Αγαθος=Θεος=284.
Ομοιως Ανθρωπος=Φυσις=1310.
Τρανταχτο παραδειγμα ειναι το εξης:Η μαθηματικη σταθερα γνωστη σε ολους μας π=3.14.Ο τυπος της σταθερας ειναι π= μηκος περιφερειας κυκλου / διαμετρος.Προσθετοντας τα στοιχεια του αριθμητη και διαιρωντας με το αθροισμα των στοιχειων του παρανομαστη (μαντεψτε) εχουμε π=3.1424657.
Ενα επισης παραδειγμα της σχεσης μαθηματικων-γλωσσας ειναι ο ιαπετικος κωδικας(παναρχαιος) με εξισου τρανταχτα παραδειγματα.
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

Τερψιμπανι έγραψε: Παρατηρωντας η λεξη Θεος:Θ=9,Ε=5,Ο=70,Σ=200 και αθροιζοντας:9+5+70+200=284.Το ιδιο αθροισμα δινουν οι λεξεις Αγιος=Αγαθος=Θεος=284.
Τρανταχτο παραδειγμα ειναι το εξης:Η μαθηματικη σταθερα γνωστη σε ολους μας π=3.14.Ο τυπος της σταθερας ειναι π= μηκος περιφερειας κυκλου / διαμετρος.Προσθετοντας τα στοιχεια του αριθμητη και διαιρωντας με το αθροισμα των στοιχειων του παρανομαστη (μαντεψτε) εχουμε π=3.1424657.
Ενα επισης παραδειγμα της σχεσης μαθηματικων-γλωσσας ειναι ο ιαπετικος κωδικας(παναρχαιος) με εξισου τρανταχτα παραδειγματα.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=otZkZwQPlSs[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zUahdv3k4h0[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=D-Tl6qrwqCc[/youtube]

Τερψιμπάνι, συνάδελφός σου;

edit: Θυμάστε τον Σαββόπουλο: "Σημαία, αν πονάει όλοι υψώνουμε σημαία...πλαστική"
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Θέλω να ζητήσω δημοσίως συγγνώμη από τον εαυτό μου (ναιιιιιιιιιιιι, τον εαυτό μου!) που έκατσα και ασχολήθηκα. Τόση ώρα συμμετέχω σε συζήτηση με έναν τύπο που ξεκίνησε από την Ελληνική γλώσσα και έβγαλε αριθμολογικά βίτσια. Τώρα κατάλαβα, λοιπόν, γιατί είναι τόσο ζωτικής σημασίας για ορισμένους το τεστ Ελληνικού DNA: Δεν υπήρχε άλλος τρόπος να πουν ότι είναι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων και να τους πάρουν στα σοβαρά.

Συνεχίστε έτσι παιδιά! Κι όταν θα'ρθουν οι Ελ με τα διαστημόπλοια εμάς αφήστε μας στη Γη να τσουρουφλιστούμε στις ανίερες φλόγες των μολυσματικών παρελθουσών και μελλουσών επιμιξιών μας...

Ειλικρινά... δεν ξέρω αν θα με συγχωρέσω ποτέ... :oops:

Υ.Γ.: Πάμε παιδιάααααααααααα
Εικόνα

Ώπα, ώπα, ώπα, ώπαααααααααα!
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

Τερψιμπανι έγραψε: Δεν αντιλεγει κανενας ,που εχει διαβασει ιστορια και δεν βλεπει βιντεακια youtube ,οτι σκοτωσε ομοιους του-Ελληνες.

ωραια... εσυ που εισαι διαβαστερος και δεν βλεπεις βιντεακια στο γιουτουμπ θες να μου πεις αν πρεπει να βριζω τους υποστηρικτες του αλεξανδρου του μεγα που κατεσφαξαν τους προγονους μου σε αθηνα και χερωνεια (μιας και απο εκει κραταει η σκουφια μου)???
να ξερω δηλαδη.... γιατι στο σχολειο με εμαθαν να μισω τους τουρκους που διωξαν τους αλλους προγονους μου απο τον ποντο (και απο εκει εχω ριζες)
δηλαδη μπορεις να μου εξηγησεις που βρισκεται η εθνικη ταυτοτητα των ελληνων πριν την δημιουργια του πρωτου ελληνικου κρατους??? για να καταλαβω και εγω που ειμαι κουτος...

τωρα σε οτι αφορα την αριθμομαντεια...
την αφηνω στους ειδικους

Εικόνα
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

Τερψιμπανι έγραψε:Προσθετοντας τα στοιχεια του αριθμητη και διαιρωντας με το αθροισμα των στοιχειων του παρανομαστη (μαντεψτε) εχουμε π=3.1424657.
Δεν ξέρω για ποιό π λες, αλλά το γνωστό είναι π=3,141592.
Είσαι στη ΣΕΜΦΕ εσύ; :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Το λανθασμένο νούμερο που έβαλες εμφανίζεται στο βιντεάκι νο.3! Δάσκαλός σου είναι;
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Τερψιμπανι έγραψε:Παρατηρωντας η λεξη Θεος:Θ=9,Ε=5,Ο=70,Σ=200 και αθροιζοντας:9+5+70+200=284.Το ιδιο αθροισμα δινουν οι λεξεις Αγιος=Αγαθος=Θεος=284.
Είσαι σεμφίτης? Σπουδάζεις γενικά?

Εγώ βρήκα κι αυτό. Έλληνας είσαι = και φαίνεσαι = 1564 με τέτοιο μυαλό που κουβαλάς.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
Βραχνός Προφήτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Βραχνός Προφήτης »

και στον ψυχιατρο θα λεω,
Ελλας ολε, Ελλας ολε, Ελλας ολεο!
Συνταξη στα 18, στρατευση στα 100!
Άβαταρ μέλους
Skliraios
Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης

Δημοσίευση από Skliraios »

ειναι μια μια
μονο μια μια
η ονειρεμενη φουτοπια
ειναι μια μια μονο μια μια
δεν υπαρχει αλλη καμιιιααα
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif

ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.

Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)

http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Φτάσαμε να γράφουμε συνθήματα, τσιτάτα και να κάνουμε αντιστοιχήσεις λέξεων με αριθμούς για να βρούμε την απόλυτη αλήθεια.

Πιστεύω αυτό δείχνει έναν ακόμα κύκλο συζητήσεων που πλέον έχει κλείσει, που σημαίνει ότι άλλο ένα τόπικ κλειδώνει.

Ελπίζω μετά την εξεταστική να καθαρίσει το κεφάλι μας.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”