Θερμοδυναμική

Μήπως να ξανακάνω Μηχανογραφικό;

Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!

Jheremias
Real Name: Ένας περίεργος τύπος
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Re: [Φ5ο] Θερμοδυναμική

Δημοσίευση από Jheremias »

Δεν πιστεύω να σας χάλασε το σημερινό;
Η αχαριστία είναι το χειρότερο πράγμα. Μέμνησο τον νόμο της Μάνης....
fytoulas

Δημοσίευση από fytoulas »

ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΚΩ.......... ΜΑΣ!!!
Άβαταρ μέλους
The Godfather

Δημοσίευση από The Godfather »

Παιδιά θεωρώ πως το μάθημα έχει ξεφύγει πάρα πολύ για μάθημα 5ου εξαμήνου. Πλέον δεν ρωτά σχεδόν τίποτα από θερμοδυναμική και αντίθετα ρωτά πράγματα που διδάσκονται σε θεωρία υλικών σε ανώτερα εξάμηνα. Τέλοσπαντων, αν μπορώ να καταπιώ ότι βάζει δύσκολα θέματα αυτό που δεν μπορώ να ανεχθώ είναι το ειρωνικό και αφ΄υψηλού υφάκι του. Επίσης είναι εκνευριστικό αλλά ουσιαστικά δεν εξετάζει (ανταμοίβει) κάποιον που διάβασε, αφού ανάλογα με τα θέματα μπορείς να γράψεις από 2 - 10 όσο και να διάβασες. Κάτι τελευταίο: Έχω αντιληφθεί ότι όσοι είναι κοντά στο 4 τους περνάει. Το ερώτημα είναι: Υπάρχει κάποιο ποσοστό φοιτητών που πρέπει κάθε καθηγητής να περάσει σε κάθε εξεταστική βάση κανονισμού, γι΄αυτό περνάει τα τεσσάρια;
"Keep your friends close and your enemies closer"

Don Vito Corleone
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

The Godfather έγραψε:Παιδιά θεωρώ πως το μάθημα έχει ξεφύγει πάρα πολύ για μάθημα 5ου εξαμήνου.
Απλά θα συμφωνήσω.
The Godfather έγραψε:Υπάρχει κάποιο ποσοστό φοιτητών που πρέπει κάθε καθηγητής να περάσει σε κάθε εξεταστική βάση κανονισμού, γι΄αυτό περνάει τα τεσσάρια;
Γενικά δεν υπάρχουν τέτοιοι κανονισμοί. Παρόλα αυτά όποτε παρατηρείται τέτοια συμπεριφορά συνήθως η εξήγηση είναι απλή: Αν δεν περάσει και τα 4άρια θα διορθώνει κάθε φορά 200 γραπτά 8)
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
darth
Real Name: Dimitris

Δημοσίευση από darth »

The Godfather έγραψε: αυτό που δεν μπορώ να ανεχθώ είναι το ειρωνικό και αφ΄υψηλού υφάκι του.
Ναι ρε πού@$% μου!!!
Τι να πώ, εγώ έχω περάσει από το στάδιο της τσαντίλας σε αυτό της στεναχώριας...!! πραγματικά ρε παιδιά, με πιάνει απελπισία. Δηλαδή πόσο ακόμα πρέπει να διαβάσουμε για να το περάσουμε? Και με τι ψυχολογία να πάω στην επόμενη εξεταστική να πω ότι τώρα θα το περάσω? Όσο είχα διαβάσει σήμερα θα έχω διαβάσει και στην επόμενη. Και πάλι τα @@@@ μου θα πάρω!ΕΛΕΟΣ!
fytoulas

Δημοσίευση από fytoulas »

ελπίζω να δώσει χαριστική για όσους χρωστανε 3 μαθήματα και κάτω!!Δε μπορώ να διανοηθώ οτι θα μείνω ενα χρόνο στη σχολή ακόμα μόνο γι αυτο το μάθημα... :-(
Jheremias
Επικοινωνία:

Παιδια...

Και γω ειχα διαβάσει πάρα πολυ καλα, πανω απο 15 μερες, αριστα τις σημειώσεις του, άριστα τις λυμένες του ασκήσεις, και πάλι πολύ αμφιβάλλω αν θα περάσω...Πασάλειψα 3 θέματα, όπου αμφιβολο αν είναι κατι σωστό από όλα αυτά, οσπου σε κάποιο σημείο άρχισα να ντρέπομαι για τον εαυτό μου.............

Δεν εξετάζεσαι στις βασικες εννοιες της Θερμοδυναμικής, όπως θα έπρεπε, (δείτε εξετάσεις εισαγωγικής Θερμοδυναμικής σε μηχανολόγους) εδώ εξετάζεσαι σε ανώτερη στατιστική φυσική, φυσική υλικών, καθως και το πόσα μαθηματικά tryks μπορεις να κανεις :(

Νομίζω οτι υπάρχει ένα κατώτερο ποσοστό για να θεωρηθούν έγκυρες οι εξετάσεις - είναι νομίζω το 15%. Σιγουρα θα υπάρχει κατι σχετικό με αυτό......

Χαριστικές δινει αν και μόνο αν χρωστάς κάτω από 3 και έχεις παραδωσει διπλωματικη εργασία..........

Δεν τον εχω παρακολουθησει ποτε για να ξέρω τη φιλοσοφια του, τι λεει για το μαθημα και για τον εαυτό του μέσα στην τάξη; Τι θέλει να κανει για να περάσει κανεις το μάθημα; Γιατί δεν βάζει παραδοσεις ασκήσεων να γίνει καπως πιο εύκολο;
Άβαταρ μέλους
el_greco
Real Name: Νίκος Βέργος
Επικοινωνία:

Re: Θερμοδυναμική

Δημοσίευση από el_greco »

Βγήκαν τα αποτελέσματα της Θερμοδυναμικής μόλις απέναντι από το γραφείο του καθηγητή κ. Λιαροκάπη, στο ισόγειο του κτ. Φυσικής.

Jheremias μη γκρινιάζεις, πέντε πήρες :P

Jheremias
Επικοινωνία:

PAIDIA KERNAW OLO TO FORUM. PEITE ORA KAI MEROS!PERASA THERMODYNAMIKHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

ESY TI EKANES NIKO????
Άβαταρ μέλους
el_greco
Real Name: Νίκος Βέργος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από el_greco »

Επταράκι :D Κι εγώ ανάλογα ήδη έχω ξεκινήσει κεράσματα! ;)

Άβαταρ μέλους
skywalker
Real Name: skywalker
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skywalker »

sygxaritiria kai stous dyo :D
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...
Εικόνα Εικόνα
Neo
Real Name: Thomas Anderson

Δημοσίευση από Neo »

Γενικά πάντως πέρασε πάρα πολύς κόσμος, πράγμα που σημαίνει ότι δεδομένων των θεμάτων έγινε απίστευτη κανονικοποίηση... Μπράβο σε όσα παιδιά το κατάφεραν να το περάσουν. Είστε πλέον σε τροχιά πτυχίου. Από τα πιο δύσκολα μαθήματα που διδάσκονται στην Ελλάδα.

Μήπως έχει μαλακώσει πολύ ή μου φαίνεται;;;
Ad

Δημοσίευση από Ad »

Bravo se osous ta kataferan!!! Ante avrio na doume ti kaname ki' emeis!!!!!
gikos
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από gikos »

Παιδιά καλησπέρα. Μπορεί κάποιος από οτυς φοιτητές που παρακολούθησαν το μάθημα την περίοδο 2007-2008 να ανεβάσουν τις σημειώσεις στο site; Βοηθήστε μπας και το περάσουμε κι εμείς οι παλιότεροι please!!!
Άβαταρ μέλους
darth
Real Name: Dimitris

Δημοσίευση από darth »

έχω τις σημειώσεις αλλά είναι πολλές για να τις σκανάρω, περίπου 70 σελίδες. Θα είμαι στη σχολή την τετάρτη για ατομική, μπορώ να τις φέρω μαζί μου όποιος θέλει να τις βγάλει φωτοτυπίες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Δεύτερο Έτος”