Θερμοδυναμική
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!
-
Jheremias
- Real Name: Ένας περίεργος τύπος
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Re: [Φ5ο] Θερμοδυναμική
Δεν πιστεύω να σας χάλασε το σημερινό;
Η αχαριστία είναι το χειρότερο πράγμα. Μέμνησο τον νόμο της Μάνης....
ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΚΩ.......... ΜΑΣ!!!
- The Godfather
Παιδιά θεωρώ πως το μάθημα έχει ξεφύγει πάρα πολύ για μάθημα 5ου εξαμήνου. Πλέον δεν ρωτά σχεδόν τίποτα από θερμοδυναμική και αντίθετα ρωτά πράγματα που διδάσκονται σε θεωρία υλικών σε ανώτερα εξάμηνα. Τέλοσπαντων, αν μπορώ να καταπιώ ότι βάζει δύσκολα θέματα αυτό που δεν μπορώ να ανεχθώ είναι το ειρωνικό και αφ΄υψηλού υφάκι του. Επίσης είναι εκνευριστικό αλλά ουσιαστικά δεν εξετάζει (ανταμοίβει) κάποιον που διάβασε, αφού ανάλογα με τα θέματα μπορείς να γράψεις από 2 - 10 όσο και να διάβασες. Κάτι τελευταίο: Έχω αντιληφθεί ότι όσοι είναι κοντά στο 4 τους περνάει. Το ερώτημα είναι: Υπάρχει κάποιο ποσοστό φοιτητών που πρέπει κάθε καθηγητής να περάσει σε κάθε εξεταστική βάση κανονισμού, γι΄αυτό περνάει τα τεσσάρια;
"Keep your friends close and your enemies closer"
Don Vito Corleone
Don Vito Corleone
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Απλά θα συμφωνήσω.The Godfather έγραψε:Παιδιά θεωρώ πως το μάθημα έχει ξεφύγει πάρα πολύ για μάθημα 5ου εξαμήνου.
Γενικά δεν υπάρχουν τέτοιοι κανονισμοί. Παρόλα αυτά όποτε παρατηρείται τέτοια συμπεριφορά συνήθως η εξήγηση είναι απλή: Αν δεν περάσει και τα 4άρια θα διορθώνει κάθε φορά 200 γραπτάThe Godfather έγραψε:Υπάρχει κάποιο ποσοστό φοιτητών που πρέπει κάθε καθηγητής να περάσει σε κάθε εξεταστική βάση κανονισμού, γι΄αυτό περνάει τα τεσσάρια;
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Ναι ρε πού@$% μου!!!The Godfather έγραψε: αυτό που δεν μπορώ να ανεχθώ είναι το ειρωνικό και αφ΄υψηλού υφάκι του.
Τι να πώ, εγώ έχω περάσει από το στάδιο της τσαντίλας σε αυτό της στεναχώριας...!! πραγματικά ρε παιδιά, με πιάνει απελπισία. Δηλαδή πόσο ακόμα πρέπει να διαβάσουμε για να το περάσουμε? Και με τι ψυχολογία να πάω στην επόμενη εξεταστική να πω ότι τώρα θα το περάσω? Όσο είχα διαβάσει σήμερα θα έχω διαβάσει και στην επόμενη. Και πάλι τα @@@@ μου θα πάρω!ΕΛΕΟΣ!
ελπίζω να δώσει χαριστική για όσους χρωστανε 3 μαθήματα και κάτω!!Δε μπορώ να διανοηθώ οτι θα μείνω ενα χρόνο στη σχολή ακόμα μόνο γι αυτο το μάθημα... 
-
Jheremias
- Επικοινωνία:
Παιδια...
Και γω ειχα διαβάσει πάρα πολυ καλα, πανω απο 15 μερες, αριστα τις σημειώσεις του, άριστα τις λυμένες του ασκήσεις, και πάλι πολύ αμφιβάλλω αν θα περάσω...Πασάλειψα 3 θέματα, όπου αμφιβολο αν είναι κατι σωστό από όλα αυτά, οσπου σε κάποιο σημείο άρχισα να ντρέπομαι για τον εαυτό μου.............
Δεν εξετάζεσαι στις βασικες εννοιες της Θερμοδυναμικής, όπως θα έπρεπε, (δείτε εξετάσεις εισαγωγικής Θερμοδυναμικής σε μηχανολόγους) εδώ εξετάζεσαι σε ανώτερη στατιστική φυσική, φυσική υλικών, καθως και το πόσα μαθηματικά tryks μπορεις να κανεις
Νομίζω οτι υπάρχει ένα κατώτερο ποσοστό για να θεωρηθούν έγκυρες οι εξετάσεις - είναι νομίζω το 15%. Σιγουρα θα υπάρχει κατι σχετικό με αυτό......
Χαριστικές δινει αν και μόνο αν χρωστάς κάτω από 3 και έχεις παραδωσει διπλωματικη εργασία..........
Δεν τον εχω παρακολουθησει ποτε για να ξέρω τη φιλοσοφια του, τι λεει για το μαθημα και για τον εαυτό του μέσα στην τάξη; Τι θέλει να κανει για να περάσει κανεις το μάθημα; Γιατί δεν βάζει παραδοσεις ασκήσεων να γίνει καπως πιο εύκολο;
Και γω ειχα διαβάσει πάρα πολυ καλα, πανω απο 15 μερες, αριστα τις σημειώσεις του, άριστα τις λυμένες του ασκήσεις, και πάλι πολύ αμφιβάλλω αν θα περάσω...Πασάλειψα 3 θέματα, όπου αμφιβολο αν είναι κατι σωστό από όλα αυτά, οσπου σε κάποιο σημείο άρχισα να ντρέπομαι για τον εαυτό μου.............
Δεν εξετάζεσαι στις βασικες εννοιες της Θερμοδυναμικής, όπως θα έπρεπε, (δείτε εξετάσεις εισαγωγικής Θερμοδυναμικής σε μηχανολόγους) εδώ εξετάζεσαι σε ανώτερη στατιστική φυσική, φυσική υλικών, καθως και το πόσα μαθηματικά tryks μπορεις να κανεις
Νομίζω οτι υπάρχει ένα κατώτερο ποσοστό για να θεωρηθούν έγκυρες οι εξετάσεις - είναι νομίζω το 15%. Σιγουρα θα υπάρχει κατι σχετικό με αυτό......
Χαριστικές δινει αν και μόνο αν χρωστάς κάτω από 3 και έχεις παραδωσει διπλωματικη εργασία..........
Δεν τον εχω παρακολουθησει ποτε για να ξέρω τη φιλοσοφια του, τι λεει για το μαθημα και για τον εαυτό του μέσα στην τάξη; Τι θέλει να κανει για να περάσει κανεις το μάθημα; Γιατί δεν βάζει παραδοσεις ασκήσεων να γίνει καπως πιο εύκολο;
- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
Re: Θερμοδυναμική
Βγήκαν τα αποτελέσματα της Θερμοδυναμικής μόλις απέναντι από το γραφείο του καθηγητή κ. Λιαροκάπη, στο ισόγειο του κτ. Φυσικής.
Jheremias μη γκρινιάζεις, πέντε πήρες
Jheremias μη γκρινιάζεις, πέντε πήρες
-
Jheremias
- Επικοινωνία:
PAIDIA KERNAW OLO TO FORUM. PEITE ORA KAI MEROS!PERASA THERMODYNAMIKHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!
ESY TI EKANES NIKO????
ESY TI EKANES NIKO????
-
Neo
- Real Name: Thomas Anderson
Γενικά πάντως πέρασε πάρα πολύς κόσμος, πράγμα που σημαίνει ότι δεδομένων των θεμάτων έγινε απίστευτη κανονικοποίηση... Μπράβο σε όσα παιδιά το κατάφεραν να το περάσουν. Είστε πλέον σε τροχιά πτυχίου. Από τα πιο δύσκολα μαθήματα που διδάσκονται στην Ελλάδα.
Μήπως έχει μαλακώσει πολύ ή μου φαίνεται;;;
Μήπως έχει μαλακώσει πολύ ή μου φαίνεται;;;
Bravo se osous ta kataferan!!! Ante avrio na doume ti kaname ki' emeis!!!!!
-
gikos
- Real Name: Γιώργος
Παιδιά καλησπέρα. Μπορεί κάποιος από οτυς φοιτητές που παρακολούθησαν το μάθημα την περίοδο 2007-2008 να ανεβάσουν τις σημειώσεις στο site; Βοηθήστε μπας και το περάσουμε κι εμείς οι παλιότεροι please!!!
έχω τις σημειώσεις αλλά είναι πολλές για να τις σκανάρω, περίπου 70 σελίδες. Θα είμαι στη σχολή την τετάρτη για ατομική, μπορώ να τις φέρω μαζί μου όποιος θέλει να τις βγάλει φωτοτυπίες.