Επειδη πολυφοριεται αυτο το επιχειρημα τελευταια... Οταν ο παππους μου ηταν σχεδον κατακοιτος, με 16 ωρες την ημερα υποστηριξη οξυγονου, ειχαμε παντα στο σπιτι μια φιαλη που "αντεχε" γυρω στις 2 ωρες. Παρ ολα αυτα, οταν βλεπαμε πως γινοταν διακοπη ρευματος που διαρκουσε πανω απο 10 λεπτα, ειτε τον πηγαιναμε στο τοπικο νοσοκομειο, ή φωναζαμε ασθενοφορο να τον παρει. Δυστυχως ομως, σε αυτη τη χωρα εχει εκλειψει η λογικη και πνιγομαστε σε μια κουταλια νερο.ΕΛ-Juan έγραψε: Όταν πεθάνει κάποιος δικός σου επειδή δεν λειτούργησε το μηχάνημα να δω αν θα κάνεις πνεύμα αγορίνα μου!
Ολοι μας λιγο-πολυ εχουμε εναν ιδεολογικο χρωματισμο, κομματικο ή μη. Και τι με αυτο; Ακυρωνονται οσα γραφει ο Σταθης; Αν λεει αρλουμπες, κραξτον. Αν οχι ποιο ειναι το προβλημα; Για την ιστορια, ο Σταθης ηταν κνιτης, αλλα πλεον ειναι συριζαιος. Μαλιστα το 2004 ειχε την τελευταια θεση του επικρατειας.Lifo έγραψε:Δεν είπα πως είναι ενεργό μέλος ακόμα -μπορεί κιόλας, δεν τον ξέρω προσωπικά- αλλά κάποιοι ιδεολογικοί χρωματισμοί δύσκολα φεύγουν από πάνω μας, ακόμα πιο δύσκολα όσο μεγαλώνουμε.
Δεξια; Ποια δεξια; Την γαλαζια ή την πρασινη;Lifo έγραψε:όμως για τη Δεξιά δεν μας περισσεύει "καυστικό" χιούμορ?
Για του λόγου το αληθές, συγκρίνετε τις γελοιγραφίες επί εποχής Σημίτη και επί εποχής Καραμανλή..μόνο στον Παπανδρέου έχει "κολλήσει" τόσο καιρό
Οσον αφορα τις γελοιογραφιες, σωστα επικεντρωνει τα βελη του και στον Παπανδρεου. Οταν ο ΓΑΠ δηλωνει αριστερος, μιλαει για κεντρωο χωρο και προοδευτικους πολιτες και την ιδια στιγμη ειναι οσο δεξιος και ο Κωστακης, σε προκαλει να τον σατιρισεις. Αλλωστε ο Κωστακης, σε αντιθεση με τον George, ουδεποτε εκρυψε τις πολιτικες του καταβολες. Επισης, οταν ενα κομμα ειναι αξιωματικη αντιπολιτευση, επιβαλλεται να ασκει κριτικη στο κυβερνητικο εργο. Αν νομιζεις οτι η κριτικη του Γιωργακη (αυτο το συνοθυλευμα γενικολογιων και κορακιστικων) είναι η δέουσα και δεν της αξιζει σατιρα, παω πασο. Αλλωστε ο ιδιος ο κοσμος του πασοκ εχει αρχισει και γυρναει την πλατη του στο ανεκδοτο 'Γιωργακης', οι γελοιογραφιες του Σταθη σε πειραξαν;
Στην τελικη, τι να σατιρισει κανεις απο το θιασο που λεγεται ΝΔ; Ειναι τοσο λιγουριδες για χρημα και εξουσια που 'ξεβρακωνονται' μονοι τους. Ενω ο κηπος με τα ανθη του πασοκ, εβριθε επιστημονων στις μιζες και τη διαπλοκη.