Me vs Αφίσες
Συντονιστής: AlexandraDC
- titanomegistoterastios
- Real Name: Σπύρος
Me vs Αφίσες
Επειδή εδώ και αρκετό καιρό την έχω την απορία...Κάθε μέρα σηκώνομαι από το κρεβατάκι μου για να πάω στο πολυτεχνείο...Στη διαδρομή για να πάω στην ΠΒ βλέπω τόοοοοοοοοοοοοσες αφίσες που μου έχουν κάνει τα νεύρα κρόσια!ΠΚΣ,ΚΝΕ,ΚΚΕ,νόμος είναι το δίκιο του εργάτη και πάει λέγοντας....Η ερωτησή μου είναι η εξής:Κάθε παράταξη έχει το δικαίωμα να εκφράζει τις απόψεις τις μέσω των αφισών(και ας έχουν κόψει όλο τον Αμαζόνιο για να τις κάνουν)Δεκτό?Δεκτό ας πούμε...Εγώ εχω το δικαίωμα να εκφράσω το οτί μου έχουν σπάσει τα @@ βλεποντάς τα κάθε πρωί σκιζοντάς τες?Συνάδελφοι τις απόψεις σας!
Υγ.Και ας βγάλουν πια τις αφίσες που το ΚΚΕ στηρίζει τον Μαυρίκο....Τις βλέπω απο την εξεταστική!
Υγ.Και ας βγάλουν πια τις αφίσες που το ΚΚΕ στηρίζει τον Μαυρίκο....Τις βλέπω απο την εξεταστική!
Ο θάνατος είναι τσάμπα...Αλλά κοστίζει μια ζωή....
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Facebook ID: 0
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Τιτανομεγιστοτεράστιε, εγώ έχω αναπτύξει έναν τρόπο άμυνας όταν βρίσκομαι σε οριακή κατάσταση. Απλά, γράφω στα @@ μου (υποθέστε ότι έχω. Για περισσότερες πληροφορίες, περί του φύλου μου και της σεξουαλικότητάς μου, στον ManOzzY) οτιδήποτε μου τη σπάει.
Συνιστώ σε όλους να το εφαρμόσουν.
Και αυτή την άμυνα πέχω μάθει πλέον να την εφαρνόζω και σε μη οριακές καταστάσεις, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο καλό είναι αυτό. Όσο να'ναι σε αδρανοποιεί...
Συνιστώ σε όλους να το εφαρμόσουν.
Και αυτή την άμυνα πέχω μάθει πλέον να την εφαρνόζω και σε μη οριακές καταστάσεις, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο καλό είναι αυτό. Όσο να'ναι σε αδρανοποιεί...
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
- titanomegistoterastios
- nastymike
- Real Name: Α.Μ.
Εγω μια νυχτα μαλλον θα σηκωθω απο το κρεβατακι μου για να παω στο Πολυτεχνειο ωστε την επομενη μερα που θα σηκωθεις εσυ να μη δεις ουτε μια... και το λεω ανοιχτα, θα το κανω καποια μερα! Οποιος γουσταρει επιχειριση commando ας μου στειλει pmtitanomegistoterastios έγραψε:Κάθε μέρα σηκώνομαι από το κρεβατάκι μου για να πάω στο πολυτεχνείο...Στη διαδρομή για να πάω στην ΠΒ βλέπω τόοοοοοοοοοοοοσες αφίσες που μου έχουν κάνει τα νεύρα κρόσια!

Screw you guys... I'm goin' hooome!
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Εγώ θα κυκλοφορώ με την πολύχρωμη κουκούλα μου την επόμενη του εγκλήματος και θα κάνω μια βόλτα από τα τραπεζάκια. Θέλω να δω ορδές "μονιασμένων" κομματαρχών (μαζί με τους στρατούς τους) να σας τσαλαπατούν με μίσος μέχρι να να καταλήξετε σε παχύρευστη μορφή, ώστε να χρησιμοποιηθείτε ως κόλα ή μπογιά για να αντικατασταθούν οι αφίσες και τα συνθήματα πολιτικής ζύμωσης που καταστρέψατε αφήνοντας τη Σ.Ε.Μ.Φ.Ε. γυμνή από πολιτικό σκεπτικό.
Ένα έχω να πω: Αλίμονο σε εκείνον που θα γίνει σπρέυ!
Ένα έχω να πω: Αλίμονο σε εκείνον που θα γίνει σπρέυ!
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
στο http://www.olatakalapragmata8atavreiteedwtzaba.gr χω την καινουρια μου ανακαλυψη!!!!
η ενδοφλεβια ενεση αφισσοσταμινικο βοηθαει ακομα και τους πιο αλλεργικους σε αφισσες!!!
η ενδοφλεβια ενεση αφισσοσταμινικο βοηθαει ακομα και τους πιο αλλεργικους σε αφισσες!!!

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- titanomegistoterastios
- O kanenas
- Επικοινωνία:
Σοβαρά τώρα, εγώ δεν είμαι υπέρ του να μην κολλούνται καθόλου αφίσες, αλλά θεωρώ πλήση εγκεφάλου το να γεμίζει ένας ολόκληρος τοίχος (πόσο μάλλον όταν μιλάμε για παραπάνω από έναν τοίχους) με την ίδια αφίσα.
Κάθε παράταξη/ομάδα/άτομο έχει το δικαίωμα να εκφράζει τις ιδέες του/της μέσω αφίσας. Όχι, όμως, να μας κάνει πλύση εγκεφάλου. Ας κολλήσουν μερικές σε μερικά σημεία.
Κάθε παράταξη/ομάδα/άτομο έχει το δικαίωμα να εκφράζει τις ιδέες του/της μέσω αφίσας. Όχι, όμως, να μας κάνει πλύση εγκεφάλου. Ας κολλήσουν μερικές σε μερικά σημεία.
R.I.P.
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
ή τουλαχιστον οι αφισσες να εχουν κατι να πουν!
βαρεθηκα τις αγωνιστικες κοκκινες αφισσες "οργανωσου στην κνε"
βαρεθηκα τις καταθλιπτικες απαισιοδοξες αφισσες ΑΡΣ
βαρεθηκα τις ιλουστρασιον αφισσες της δαπ-πασπ
βαρεθηκα τις αγωνιστικες κοκκινες αφισσες "οργανωσου στην κνε"
βαρεθηκα τις καταθλιπτικες απαισιοδοξες αφισσες ΑΡΣ
βαρεθηκα τις ιλουστρασιον αφισσες της δαπ-πασπ

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
ο χαμένος τα παίρνει όλα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- O kanenas
- Επικοινωνία:
Βγάλε μια δικιά σου όπως την θες εσύ και κόλλα την!
Και άσε την ΠΚΣ να λέει να οργανωθείς στην ΚΝΕ, την ΑΡΣ να καταθλίβεται και να καταθλίβει. Τώρα για τις αφίσες της ΔΑΠ, μπορώ να συμγωνησω και θα ήθελα να τις σκίζω όποτε συναντάω κάποια.
Και άσε την ΠΚΣ να λέει να οργανωθείς στην ΚΝΕ, την ΑΡΣ να καταθλίβεται και να καταθλίβει. Τώρα για τις αφίσες της ΔΑΠ, μπορώ να συμγωνησω και θα ήθελα να τις σκίζω όποτε συναντάω κάποια.
R.I.P.