Me vs Αφίσες

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Άβαταρ μέλους
titanomegistoterastios
Real Name: Σπύρος

Me vs Αφίσες

Δημοσίευση από titanomegistoterastios »

Επειδή εδώ και αρκετό καιρό την έχω την απορία...Κάθε μέρα σηκώνομαι από το κρεβατάκι μου για να πάω στο πολυτεχνείο...Στη διαδρομή για να πάω στην ΠΒ βλέπω τόοοοοοοοοοοοοσες αφίσες που μου έχουν κάνει τα νεύρα κρόσια!ΠΚΣ,ΚΝΕ,ΚΚΕ,νόμος είναι το δίκιο του εργάτη και πάει λέγοντας....Η ερωτησή μου είναι η εξής:Κάθε παράταξη έχει το δικαίωμα να εκφράζει τις απόψεις τις μέσω των αφισών(και ας έχουν κόψει όλο τον Αμαζόνιο για να τις κάνουν)Δεκτό?Δεκτό ας πούμε...Εγώ εχω το δικαίωμα να εκφράσω το οτί μου έχουν σπάσει τα @@ βλεποντάς τα κάθε πρωί σκιζοντάς τες?Συνάδελφοι τις απόψεις σας!

Υγ.Και ας βγάλουν πια τις αφίσες που το ΚΚΕ στηρίζει τον Μαυρίκο....Τις βλέπω απο την εξεταστική!
Ο θάνατος είναι τσάμπα...Αλλά κοστίζει μια ζωή....
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Φυσικά και το έχεις.
Και μετά αυτοί θα έχουν το "δικαίωμα" να γίνουν οι γνωστοί χιμπατζήδες και να σου εξηγήσουν τι σημαίνει συσχετισμός δυνάμεων :D
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Facebook ID: 0
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Τιτανομεγιστοτεράστιε, εγώ έχω αναπτύξει έναν τρόπο άμυνας όταν βρίσκομαι σε οριακή κατάσταση. Απλά, γράφω στα @@ μου (υποθέστε ότι έχω. Για περισσότερες πληροφορίες, περί του φύλου μου και της σεξουαλικότητάς μου, στον ManOzzY) οτιδήποτε μου τη σπάει.
Συνιστώ σε όλους να το εφαρμόσουν.

Και αυτή την άμυνα πέχω μάθει πλέον να την εφαρνόζω και σε μη οριακές καταστάσεις, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο καλό είναι αυτό. Όσο να'ναι σε αδρανοποιεί...
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
titanomegistoterastios

Όσο να'χει μετά από ένα χρόνο γράψιμο στα @@ έχει....παρενέργειες!Wizard...Όταν λέμε συσχετισμός δυνάμεων εννοούμε αυτό που νομίζω? :D

ΥΓ.Κανένας είσαι ίσως από τους λίγους που γράφουν ολοκηρό το nick μου...Thank u για τον κόπο σου :lol:
Άβαταρ μέλους
ManOzzY
Real Name: Αλυσανδράτος Μανώλης
Facebook ID: 624949615

Δημοσίευση από ManOzzY »

Ρε παιδά, @@ είναι αυτά, πόσο μελάνι θα χωρέσουν; Όσο μεγάλα και αν είναι... σα της O kanenas πχ ;)
Άβαταρ μέλους
nastymike
Real Name: Α.Μ.

Δημοσίευση από nastymike »

titanomegistoterastios έγραψε:Κάθε μέρα σηκώνομαι από το κρεβατάκι μου για να πάω στο πολυτεχνείο...Στη διαδρομή για να πάω στην ΠΒ βλέπω τόοοοοοοοοοοοοσες αφίσες που μου έχουν κάνει τα νεύρα κρόσια!
Εγω μια νυχτα μαλλον θα σηκωθω απο το κρεβατακι μου για να παω στο Πολυτεχνειο ωστε την επομενη μερα που θα σηκωθεις εσυ να μη δεις ουτε μια... και το λεω ανοιχτα, θα το κανω καποια μερα! Οποιος γουσταρει επιχειριση commando ας μου στειλει pm :P
ΕικόναΕικόνα
Screw you guys... I'm goin' hooome!
Άβαταρ μέλους
HeartDoc
Real Name: Νίκος Καραστάθης

Δημοσίευση από HeartDoc »

Μωρέ μέσα κι εγώ, αλλά κάτι μου λέει ότι το προυνό που θα ξαναπάμε θα είναι πάλι γεμάτο αφίσες.

Τι να κάνεις όμως; Τα ανώτατα εκπαιδευτήρια είναι χώρος "ελεύθερης διακίνησης ιδεών"...
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Εγώ θα κυκλοφορώ με την πολύχρωμη κουκούλα μου την επόμενη του εγκλήματος και θα κάνω μια βόλτα από τα τραπεζάκια. Θέλω να δω ορδές "μονιασμένων" κομματαρχών (μαζί με τους στρατούς τους) να σας τσαλαπατούν με μίσος μέχρι να να καταλήξετε σε παχύρευστη μορφή, ώστε να χρησιμοποιηθείτε ως κόλα ή μπογιά για να αντικατασταθούν οι αφίσες και τα συνθήματα πολιτικής ζύμωσης που καταστρέψατε αφήνοντας τη Σ.Ε.Μ.Φ.Ε. γυμνή από πολιτικό σκεπτικό.

Ένα έχω να πω: Αλίμονο σε εκείνον που θα γίνει σπρέυ! :D
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Επικοινωνία:

Πα πα πα.... σιχαμάρα.... :Hangman:
Πάντως, όλο αυτό που περιέργραψες θυμίζει ένα σκηνικό πολύ πολύ γνωστό που εχει να κάνει με σαπούνια...
R.I.P.
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

στο http://www.olatakalapragmata8atavreiteedwtzaba.gr χω την καινουρια μου ανακαλυψη!!!!
η ενδοφλεβια ενεση αφισσοσταμινικο βοηθαει ακομα και τους πιο αλλεργικους σε αφισσες!!!
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
titanomegistoterastios

Πότε θα κάνουμε ντου λοιπόν???Θα παρακαλούσα το θέμα να μεταφερθεί κάπου μακριά από τα μάτια της ΠΚΣ....They are watching us!!!(Σιγά ρε μεγάλε :D )
Άβαταρ μέλους
ManOzzY
Real Name: Αλυσανδράτος Μανώλης
Facebook ID: 624949615

Δημοσίευση από ManOzzY »

Ιδέα... Να επενδύσουμε όλους τους τοίχους με φλοκάτες έτσι ώστε να μη μπορούν να κολλήσουν τπτ!!!
Άσε που θα ζεσταινόμαστε το χειμώνα!
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Επικοινωνία:

Σοβαρά τώρα, εγώ δεν είμαι υπέρ του να μην κολλούνται καθόλου αφίσες, αλλά θεωρώ πλήση εγκεφάλου το να γεμίζει ένας ολόκληρος τοίχος (πόσο μάλλον όταν μιλάμε για παραπάνω από έναν τοίχους) με την ίδια αφίσα.

Κάθε παράταξη/ομάδα/άτομο έχει το δικαίωμα να εκφράζει τις ιδέες του/της μέσω αφίσας. Όχι, όμως, να μας κάνει πλύση εγκεφάλου. Ας κολλήσουν μερικές σε μερικά σημεία.
R.I.P.
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

ή τουλαχιστον οι αφισσες να εχουν κατι να πουν!
βαρεθηκα τις αγωνιστικες κοκκινες αφισσες "οργανωσου στην κνε"
βαρεθηκα τις καταθλιπτικες απαισιοδοξες αφισσες ΑΡΣ
βαρεθηκα τις ιλουστρασιον αφισσες της δαπ-πασπ
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Επικοινωνία:

Βγάλε μια δικιά σου όπως την θες εσύ και κόλλα την!
Και άσε την ΠΚΣ να λέει να οργανωθείς στην ΚΝΕ, την ΑΡΣ να καταθλίβεται και να καταθλίβει. Τώρα για τις αφίσες της ΔΑΠ, μπορώ να συμγωνησω και θα ήθελα να τις σκίζω όποτε συναντάω κάποια.
R.I.P.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”