Παίζει, αλλά μπορείτε να πατήσετε απλά στο "διδασκαλία". Στον τίτλο δηλαδή. Αλλά αυτό πάντα ίσχυε και το ξέρατε έτσι?Κάποιο χαμένο tag ίσως...
Αναβάθμιση Portal v4.0
Συντονιστές: constant, AlexandraDC, markelos
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Στο "Μαθήματα" υπήρχε ανέκαθεν ένα drop down list όπου μπορείτε να διαλέξετε αν θέλετε να βλέπετε όλα τα εξάμηνα, ή μόνο χειμερινά/εαρινά.
Από mistype για κάποιο διάστημα είχαν εξαφανιστεί.
Τα κουμπάκια Δημιουργίας θα στρώσουν με τον καιρό, αγνοήστε τα.
Τα tabs που δεν φαίνονται πλέον είναι "πρόβλημα" του CSS. Κάποια στιγμή θα τα διορθώσει ο Wizard.
Από mistype για κάποιο διάστημα είχαν εξαφανιστεί.
Τα κουμπάκια Δημιουργίας θα στρώσουν με τον καιρό, αγνοήστε τα.
Τα tabs που δεν φαίνονται πλέον είναι "πρόβλημα" του CSS. Κάποια στιγμή θα τα διορθώσει ο Wizard.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
Θα πρότεινα να ξαναμπεί το κουμπί πρόγραμμα στη δεξιά στήλη του portal το οποίο να κάνει ακριβώς αυτό που κάνει το κουμπί διδασκαλία στο πάνω μέρος του portal.
Εκτός από εμένα άκουσα ότι και άλλοι είχαν πρόβλημα στο να βρουν πως μπορούν να συνθέσουν το πρόγραμμα των δικών τους μαθημάτων
Εκτός από εμένα άκουσα ότι και άλλοι είχαν πρόβλημα στο να βρουν πως μπορούν να συνθέσουν το πρόγραμμα των δικών τους μαθημάτων
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
- sparc
- Real Name: Γιώργος
Για πολλούς λόγους θα σου πρότεινα να σκεφτείς την επιλογή ενός resource file για όλα τα αλφαριθμητικά του site.
Ένα ξεχωριστό αρχείο για κάθε module και ίσως ένα global αρχείο για το σύνολο του site, των οποίων τα περιεχόμενα θα ανακτούνται κατά το include του module και θα αποθυκεύονται στο $_SESSION σε array. Για διευκόλυνση τα περιεχόμενα του αρχείου θα είναι την μορφής "1 entry ανα γραμμή" και " X=<text> " (όπου Χ αύξων αριθμός και index στο array)!
Τέλος διευκόλυνση μπορεί να φέρει wrapper function που κάνει parse το array στο $_SESSION και επιστρέφει το αλφαριθμητικό, με μόνη παράμετρο το X. Συμαντικό να γίνεται release το array στο τέλος κάθε σελίδας.
Ειδικά στην επιλογή AJAX προσωπικά με έχει βοηθήσει στην οργάνωση και διόρθωση τόσο όσο και το tablesless design στην μορφοποίηση.
Ένα ξεχωριστό αρχείο για κάθε module και ίσως ένα global αρχείο για το σύνολο του site, των οποίων τα περιεχόμενα θα ανακτούνται κατά το include του module και θα αποθυκεύονται στο $_SESSION σε array. Για διευκόλυνση τα περιεχόμενα του αρχείου θα είναι την μορφής "1 entry ανα γραμμή" και " X=<text> " (όπου Χ αύξων αριθμός και index στο array)!
Τέλος διευκόλυνση μπορεί να φέρει wrapper function που κάνει parse το array στο $_SESSION και επιστρέφει το αλφαριθμητικό, με μόνη παράμετρο το X. Συμαντικό να γίνεται release το array στο τέλος κάθε σελίδας.
Ειδικά στην επιλογή AJAX προσωπικά με έχει βοηθήσει στην οργάνωση και διόρθωση τόσο όσο και το tablesless design στην μορφοποίηση.
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
- skywalker
- Real Name: skywalker
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
tora tha koufathite oloi.Nai einai gegonos oi alages sto site kai i anabathmisi exoun arxisei na oloklironontai.Exoume idi to proto deigma die hard kodika.Sto imerologio stin imerominia pou exoume kathe mera px simera exoume 10.Xtes to xroma itan kokkino otan pigenes pano me to deikti tou pontikiou kai tora nai opos ta fantazeste exei allaxei kai egine portokali opos i kathe mera.Xairetizo
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Αυτό έχει αλλάξει εδώ και πολύ καιρό (νομίζω
)
Αλλαγές γίνονται και είμαστε σε πολύ καλό σημείο. Μόλις λύσουμε κάποια σημαντικά προβήματα, όπως αυτό του back σε ajax και upload αρχείων θα ανέβει η νέα έκδοση
Εκεί θα δεις αλλαγές. όχι απλώς ένα χρώμα
Αυτό έχει αλλάξει εδώ και πολύ καιρό (νομίζω
Αλλαγές γίνονται και είμαστε σε πολύ καλό σημείο. Μόλις λύσουμε κάποια σημαντικά προβήματα, όπως αυτό του back σε ajax και upload αρχείων θα ανέβει η νέα έκδοση
Εκεί θα δεις αλλαγές. όχι απλώς ένα χρώμα
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Re: Αναβάθμιση Portal v4.0
Είναι κάπως άκυρο εδώ, αλλά μην ανοίγω τώρα ολόκληρο topic γι'αυτό το πράμα:
Τι λεει? Αλλάξαμε στιλ?
Τι λεει? Αλλάξαμε στιλ?
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Αναφέρεσαι μάλλον στα κουτάκια που μπήκαν γύρω από τα πλευρικά μενού. Είχα λάβει παρατηρήσεις σχετικά με το ότι με τα μενού κολλημένα στα άκρα της σελίδας ο χρήστης έχανε την αίσθηση του που τελειώνει η σελίδα (αριστερά και δεξιά), οπότε ξεκόλλησα τα μενού από την άκρη.
Παρόλα αυτά ήταν άσχημα με την διακεκομμένη γραμμή οπότε τα έβαλα σε κουτάκια με απαλό χρώμα πλαισίου. Προτείνω τα μενού να γεμίσουν και με ένα χρώμα (και να μην είναι transparent όπως τώρα). Καλό θα ήταν όποιος σκαμπάζει λίγο από αισθητική και γραφικά να κάνει μια πρόταση.
Πάντως δεν νομίζω ότι θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει την εισαγωγή πλαισίων στα πλευρικά μενού ως "αλλαγή στυλ"
Παρόλα αυτά ήταν άσχημα με την διακεκομμένη γραμμή οπότε τα έβαλα σε κουτάκια με απαλό χρώμα πλαισίου. Προτείνω τα μενού να γεμίσουν και με ένα χρώμα (και να μην είναι transparent όπως τώρα). Καλό θα ήταν όποιος σκαμπάζει λίγο από αισθητική και γραφικά να κάνει μια πρόταση.
Πάντως δεν νομίζω ότι θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει την εισαγωγή πλαισίων στα πλευρικά μενού ως "αλλαγή στυλ"
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
Με τα γαλάζια πλαίσια είναι πολύ πιο ξεκούραστο στο μάτι, πάντως. Μπράβο!
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
- timos_m
- Real Name: ΤΜ
Εμένα πάντως δε μ' αρέσουν. Θα προτιμούσα μια απλή μαύρη γραμμή, όπως αυτή γύρω από το "Eνεργές συζητήσεις στο forum".