Φυσική IV (Κβαντομηχανική Ι)

Μήπως να ξανακάνω Μηχανογραφικό;

Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!

Απάντηση
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Re: [K4o] Φυσική IV (Κβαντομηχανική Ι)

Δημοσίευση από O_Xamenos »

Hengeo έγραψε:
Qbric έγραψε:Signomi ...
Afino ta themata afirimenos kapou, giati einai klopi an ta vrei kapoios?
apo poion ta eklepse?
den pige kapoios na klepsei mia afirimeni grioula i afirimeno xristiano
den vrikame ena portofoli me lefta kai tautotita kai kaname tis papies vrikame themata eksetaseon ... den stoixeitheteitai klopi
an thes na milisoume gia ithiki allo topic
Και φυσικά είναι κλοπή! Δεν ξέρω αν ο νόμος που έχουμε τώρα το στοιχειοθετεί, αλλά εγώ πιστεύω ότι θα έπρεπε. Αν όχι φυλάκιση, οπωσδήποτε αποβολή για κάνα χρόνο από τη σχολή, και μη δυνατότητα εγγραφής σε άλλη. Είναι κλοπή εις βάρως αυτών που κοπιάζουν για να περάσουν ένα μάθημα, που ο 'μάγκας' θα πάει να το περάσει με αθέμιτο και κουτοπόνηρο τρόπο, αφήνοντας τον άλλο που κόπιασε ή/και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, να αισθάνεται ο μ...ς της υπόθεσης! Διάβασα στο άλλο νήμα τι έγινε στον Ηλεκτρομαγνητισμό ΙΙ. Αν εσένα σου αρέσει μια σχολή με σκονάκια σαΐτες, εμένα δεν μου αρέσει, και σίγουρα δεν ονειρευόμουν αυτό όταν πέρασα.
Qbric έγραψε:kai i pio apli aporia
pos o kathigitis emathe oti kapoios allos emathe ta themata, pou kikloforisan kai poios ton enimerose?
kai epitrepste mou na eimai pio kaxipoptos me tous kathigites dioti oi kathigites ekmetalleuontai to gegonos oti polloi foithtes tous theoroun alathitous se auta pou lene kai deuteron to ti lamogies kanoun den legetai kai den grafetai (oxi se auto to forum )
Ουδέποτε είπα ότι οι καθήγητες είναι οι 'άγγελοι'. Γίνονται πολλά δυστυχώς. Και τα παραπάνω που έγραψα πάνε στο ακέραιο και σε όσους καθηγητές δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχει η θέση τους. Αν όντως ισχύει ότι όλα αυτά τα είπε η κα Παπαδοπούλου μόνο και μόνο για να δικαιολογήσει το ότι άργησε 20 λεπτά, τότε θα πρέπει να φάει αυτή καμπάνα.

Πείτε με φασίστα, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι, όσο απαράδεκτη είναι η έλλειψη ελευθερίας, άλλο τόσο είναι η κατάχρησή της (ασυδοσία). Αντί να εκμεταλλευτούμε (ο πληθυντικός πάει σε όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας) την ελευθερία στη γνώση-έρευνα που έχουμε, σε αντίθεση με άλλες χουντικές-μεσαιωνικές εποχές, δεν σεβόμαστε τίποτα, απαξιώνουμε τα πάντα, και μετά κατηγορούμε οποινδήποτε άλλο π.χ. ιδιωτικά πανεπιστήμια!

αν εβρισκες στον δρομο ενα 50ευρω θα τοπαιρνες ή οχι???
αν εβρισκες εσυ παρατημενα θεματα κβαντομηχανικης θα επαιρνες ενα μαζι σου ή οχι???
ρητορικες οι ερωτησεις....
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Slym

Δημοσίευση από Slym »

Ούτε το μάθημα έδινα , ούτε ξέρω τί έγινε.Το θέμα έχει πάει στο πολύ θεωρητικό του , αφού κανείς δεν ξέρει τί έγινε ακριβώς.Ακούω από κάποιους το εξής κουφό , ότι αν ο καθηγητής έχασε τα θέματα , τότε εάν κάποιος στη συνέχεια τα βρήκε και τα διάβασε θεωρείται κλοπή.Και βέβαια δεν μπορεί να θεωρηθεί κλοπή.Εννοείται πως ο μόνος που μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος είναι ο καθηγητής που τα έχασε για τους εξής λόγους :
1) Εάν ο καθηγητής δεν τα έχανε , τότε δε θα τα είχε πάρει ποτέ στα χέρια του ο φοιτητής , αφού λογικά δε θα σκόπευε να παραβιάσει το γραφείο του καθηγητή για να τα πάρει.
2) Θα μπορούσε , και δε λέω σε καμία περίπτωση ότι ισχύει για την κυρία Παπαδοπούλου , ο καθηγητής να έχει σκοπό να παγιδεύσει ένα φοιτητή , να αφήσει τα θέματα να του πέσουν , όπως περπατάει από πίσω του ο φοιτητής και μετά από λίγο να τα βρει με σκοπό να τον στείλει στο πειθαρχικό για κλοπή (από το πάτωμα ίσως;).

Δεν ξέρω τον ελληνικό όρο , αλλά από τις ξένες ταινίες που βλέπω ο πλησιέστερος όρος σε αυτό είναι το entrapment.

Entrapment is the act of a law enforcement agent in inducing a person to commit an offence which the person would not have, or was unlikely to have, otherwise committed.(wiki)

Απλά εδώ δε μιλάμε για αστυνομικό , αλλά για καθηγητή , δηλαδή και πάλι ένα πρόσωπο με εξουσία.Και αφού οι καθηγητές έχουν την απόλυτη εξουσία στο ελληνικό πανεπιστήμιο , θεωρώ ότι ο παραλληλισμός ταιριάζει.
Απλά από ότι κατάλαβα και εάν έγιναν έτσι τα πράγματα , έγινε μια malakia που χάθηκαν , μετά έγινε μια άλλη που ανέβηκαν στο Internet και την πλήρωσε για άλλη μια φορά το σύνολο των φοιτητών.Το καλύτερο θα ήταν , και πιστεύω ότι πρέπει να το απαιτήσετε , να δοθεί δεύτερη εξέταση , εάν έγιναν έτσι τα πράγματα , με φυσιολογικά θέματα για όσους το επιθυμούν.
Έλεος πάντως με αυτούς που λένε ότι θα έπρεπε να θεωρείται και κλοπή.Είναι κάτι το απολύτως ανθρώπινο και όποιος το καταλαβαίνει , το καταλαβαίνει.Οι υπόλοιποι ας γυρίσουν πίσω στον πλανήτη τους.Ούτε ο Ευαγγελάτος δε θα ζητούσε τέτοιες ευθύνες από το φοιτητή που βρήκε τα θέματα.
Άβαταρ μέλους
thangus
Real Name: Θανος
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από thangus »

file xamene xwris na thelw na uponoisw kati kako kai panw apola xwris na thelw na prostatepsw autous pou ekanan oti ekanan pisteueis pragmatika oti adikeis tous allous an mia fora sou tixei na matheis ta themata?den antilegw pws oloi prepei n dinoun me isous orous kai kati tetoio to opoio ginete sixna einai odws adikia alla stin sigekrimeni periptwsi prokeitai gia ekseresi. ta en logo atoma stathikan tuxera na vroun ta themata kai pragmatika den borei n arnithei kaneis pws an ta evriske den tha ta eperne.klopi opws anaferthike kai prin einai na listepseis enan anthrwpo me ti bia i kai en agnoia tou pernwntas tou kati aksias pou to eixe pragmatika anagi.me autin tin logiki einai klopi otan pernas to mathima me antigrafi(skonakia klp)giati kai pali dn exeis grapsei me tin aksia sou, kai min mou pei kaneis pws den exei kanei skonaki pote tou i oti den exei antigrapsei :D .to lathos pou ekanan ta en logo atoma(an odws telika isxiei auti i istoria)einai pou anevasan ta themata sto internet.tha simfwnisw me osous poun pws ekanan mia praksi allilegiis alla to internet einai o pleon pio dimosios xwros kai pragmatika den pisteuw pws upirxe periptwsi na min to anakalipsei kapoios apo tous 2 kathigites.telos pisteuw pws itan aparadekti kai i siberifora twn kathigitwn oxi mono oson afora tin istoria me ta themata.den borei na exoun parapono oti erxomaste oi diplasioi apo osous upologizoun oti tha erthoun na dwsoun.kalws i kakws oloi autoi oi foitites xrwstousame to mathima k thelame na to dwsoume.distixws stin prokeimeni periptwsi kapoioi th katsoun k stis endiameses seires k theseis apti stigmi pou den upirxan alles aithouses
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

προφανως δεν το λες αυτο σε εμενα {file xamene} γιατι και εγω συνιγορος υπερασπισης του εγγληματιου ειμαι!!!
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από Hengeo »

O_Xamenos έγραψε:αν εβρισκες στον δρομο ενα 50ευρω θα τοπαιρνες ή οχι???
Αν μπορούσα με κάποιον τρόπο να εντοπίσω ποιός τα έχασε, θα τα επέστρεφα. Αλλιώς, ελλείψει καλύτερης εναλλακτικής, θα τα κρατούσα.
O_Xamenos έγραψε:αν εβρισκες εσυ παρατημενα θεματα κβαντομηχανικης θα επαιρνες ενα μαζι σου ή οχι???
Θα τα επέστρεφα στον καθηγητή, και θα τον ενημέρωνα ότι υπάρχει πρόβλημα. Και εδώ υπάρχει πάντα αυτή η καλύτερη εναλλακτική, από το να αδικήσεις τους συμφοιτητές σου :wink:

Προσωπικά μόνο μία φορά αντέγραψα σε ένα τεστ στα θρησκευτικά στο σχολείο.. Και άλλη μία μπήκα στον πειρασμό να κοιτάξω το βιβλίο σε ένα μάθημα επιλογής εδώ στο Πολυτεχνείο, λόγω ανύπαρκτης επιτήρησης, αλλά τελικά από τις τύψεις και το άγχος μη με καταλάβουν, δεν μου βγήκε, τελικά έγραψα ότι θυμόμουν..

Για τα υπόλοιπα που γράφτηκαν τι να απαντήσω; Μέχρι και ότι είναι ανθρώπινο να αδικείς τον άλλο είδα. Αφήνω των Λουκιανό να μιλήσει..

http://www.youtube.com/watch?v=meBm0UdutOM

Υ.Γ. Στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι ότι το 'ήρθαν διπλάσιοι από ότι περιμέναμε', δεν έχει καμμία λογική. Το έγραψα και σε προηγούμενο post.

Υ.Γ.2 Αναφέρθηκε ο Ευαγγελάτος. Μα πραγματικά πιστεύετε ότι κάνει κάτι παραπάνω από το να λαϊκίζει, με βάση κάποιες 'χοντρές' περιπτώσεις;
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Άβαταρ μέλους
stroformi
Real Name: Δήμητρα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από stroformi »

Παιδιά παιδιά, έχουμε χάσει πάλι το σημείο αναφοράς μας. Τελικά τι έγινε, δεν μάθαμε.
Όντως υπόθηκαν αυτά από την Παπαδοπούλου στο 2; Επειδή είμαι λίγο αργόστροφη, δεν έχω καταλάβει, το ανακάλυψε την προηγούμενη, ας πούμε, και άλλαξε τα θέματα;
Και ήταν δηλαδή τόσο εύκολο να τα βρει; Εδώ αυτή, αν θυμάμαι καλά δεν έχει pc καν στο γραφείο της, μου γίναν τώρα όλοι καθηγητές παιδιά του internet. Και αφού το πε στο 2, εμάς στην ΠΒ γιατί δεν μας το πανε; (Γενικά, η ΠΒ είναι λίγο παραμελημένη θα μου πεις..)
Και αν όντως έχουν έτσι τα πράγματα, κάνω έκκληση σε όποιον διαβάζει αυτό το post και συμμετείχε στη σπείρα σπείρα, να μας τα ανέβασει να τα δούμε και μεις τα πρώην θέματα με κωδικό-όνομα π.χ ανέκδοτα για ξανθιές, και υπόσχομαι δεν θα τον λιντσάρω. Η, εσύ (Ηλία π.χ) που κάνεις διπλωματική στην Παπαδοπούλου ρώτα τη απ' έξω απ' έξω να μάθουμε. (Πριν σφαχτούμε, οι σηκώνωταθέματαποκάτω και οι αφήνωταθέματακάτω ). Απλά, για το γμτ, γιατί είχα διαβάσει και μόλις είδα το 4, κοιτάξα πάλι μπροστά μήπως έδινα Κβαντόμηχανική ΙΙ και δεν το είχα καταλάβει.
Άβαταρ μέλους
sebastianF13
Real Name: Σεμπάστιαν Φραγκόπουλος

Δημοσίευση από sebastianF13 »

Παιδιά, τα είδε κανείς τα θέματα ανεβασμένα πουθενά; Δεν νομίζω. Για μένα (απ'την στιγμή που ο καθένας φτιάχνει την δικιά του ιστορία, θα το κάνω κι εγώ 8) ) το πιθανότερο είναι ότι η Παπ απλά έχασε (misplaced) τα θέματα, τα έψαξε εδώ-τα έψαξε εκεί-δεν τα βρήκε πουθενα, και απλά για να είναι καλυμμένη :oops: έβαλε παλούκια την τελευταία στιγμή. Μην ξεχνάτε ότι και τα δύο forum (αυτό και η ΕΔΡΑ) έχουν ένα γενικότερο "καθαρό" προφίλ και αμφιβάλλω, ακόμα κι αν τα θέματα έπεφταν στα χέρια κάποιου συνάδελφου, αν θα τα ανέβαζε κανείς, για τον φόβο των Ιουδαίων και των αρουραίων!
Donnie: I made a new friend today.
Dr. Lilian Thurman: Real or imaginary?
Donnie: Imaginary.
Real Name: Alex

Δημοσίευση από chelsea13 »

Hengeo έγραψε:Και φυσικά είναι κλοπή!
Μάλλον έχομε χάσει λίγο την έννοια της κλοπής...αλλά άλλη κουβέντα αυτή.Να στο θέσω αλλιώς.Πες ότι εγω δεν τα παίρνω τα θέματα αλλά είμαι τόσο γαμάτος που τα θυμάμαι όλα.Δηλαδή σύμφωνα με την λογική σου πρέπει να πάω να πω στον καθηγητή ότι κάτι τρέχει????Έλεος!!!
Άβαταρ μέλους
kostas213
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από kostas213 »

sebastianF13 έγραψε:το πιθανότερο είναι ότι η Παπ απλά έχασε (misplaced) τα θέματα, τα έψαξε εδώ-τα έψαξε εκεί-δεν τα βρήκε πουθενα, και απλά για να είναι καλυμμένη :oops: έβαλε παλούκια την τελευταία στιγμή.
Αν έχει κάνει κάτι τέτοιο, που ελπίζω όχι, τότε σίγουρα δεν είχε λόγο να κράξει όλο το αμφιθέατρο 2. Πάντως ούτε εγώ είδα πουθενά τα "κλεμμένα" θέματα. Και δεν μπορεί. Θα είχε μαθευτεί μεταξύ φοιτητών αν είχαν διαρρεύσει στο Ίντερνετ.
There's no place like ::1
Άβαταρ μέλους
surf_tha_curl

Δημοσίευση από surf_tha_curl »

Σιγουρα εχει λογο να κραξει ολο το αμφιθεατρο καθοτι ειναι γυναικα.
ΚΑΘΕ γυναικα που σεβεται τον εαυτο της πρεπει να κραζει τους αλλους οταν κανει η ιδια λαθος
Άβαταρ μέλους
barbara
Real Name: Νίκος

Δημοσίευση από barbara »

surf_tha_curl έγραψε:Σιγουρα εχει λογο να κραξει ολο το αμφιθεατρο καθοτι ειναι γυναικα.
ΚΑΘΕ γυναικα που σεβεται τον εαυτο της πρεπει να κραζει τους αλλους οταν κανει η ιδια λαθος
ΧΑΧΑΧΑΟΧΑΟΧΟΑΧΑΧΑ!!!Μ'αρεσεις!!! :ROFL2:
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Παιδιά, να ηρεμήσουμε λίγο, αφού ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα, μερικά από τα οποία είναι γεγονότα, άλλα εκτιμήσεις και απορίες μου:
  • Ερώτηση/απορία: Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι ειπώθηκε αυτό από την κα. Παπαδοπούλου ώστε να συζητάμε επί ρεαλιστικής βάσης;
  • Ξεχωρίστε την κλοπή από την υποκλοπή και αφήστε τα αρμόδια όργανα του ΕΜΠ (και όχι την αστυνομία ή ό,τι άλλο υπερβολικό ακούστηκε για άλλη μια φορά) να αποφανθεί για τα "παραπτώματα".
  • Επειδή ακούστηκαν εικασίες για το αν τα θέματα ανέβηκαν στο site, ως διαχειριστής (και έχοντας πλήρη εποπτεία των αρχείων που ανεβάζουν οι χρήστες, καθώς περνάνε από moderation για παρόμοιους και πολλούς άλλους λόγους) σας διαβεβαιώ ότι ούτε στο forum (υπό μορφή attachment ή συζήτησης) ούτε στο portal (υπό μορφή "φανερού" ή "κρυφού" ηλεκτρονικού υλικού) δεν ανέβηκαν, μοιράστηκαν ή σχολιάστηκαν θέματα.

Επίσης, παρόλο που δεν τρέφω κάποια ιδιαίτερη συμπάθεια, θα πρότεινα να διατυπώνετε εικασίες με την ίδια φειδώ και σύνεση για οποιοδήποτε άλλο site, όπως της ΕΔΡΑς, της ΔΑΠ, κλπ.. Όπως οι διαχειριστές αυτού του site, έτσι και των υπολοίπων (εικάζω, τουλ. μέχρι αποδείξεως του εναντίου) δεν θα ρίσκαραν για να περάσουν 5-10 άτομα στην Κβαντομηχανική. Και όπως δεν είναι σωστό και ωφέλιμο να αφήνονται υποννοούμενα για το semfe.gr, ομοίως δεν είναι σωστό και ωφέλιμο για οποιοδήποτε άλλο site, τουλ. στο πλαίσιο συζήτησης που φιλοξενεί το semfe.gr.
Όπως σχοιάσανε αρκετοί παραπάνω, υπάρχουν πολλοί τρόποι να διαρρεύσουν θέματα, και κατά κανόνα οφείλονται σε αφηρημάδα διδασκόντων. Δεν είναι δουλειά μου να επιρρίψω ευθύνες ή να αποδώσω κατηγορίες, και νομίζω δεν είναι ούτε της καθηγήτριας (αν όντως έκανε κάτι τέτοιο) ούτε του καθενός εξ υμών ξεχωριστά.

Επειδή, λοιπόν, πέρα από τις κυρώσεις που επισύει μια τέτοια πράξη υπάρχει και το θέμα της αξιοπιστίας, του καθενός μας προσωπικά αλλά και των sites που εξυπηρετούν σαφείς και αποδεκτές διαδικασίες (και όχι την διοχέτευση υλικού με τους προαναφερθέντες στόχους ή τρόπους), θα παρακαλούσα να μιλάμε επί γεγονότων και με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, όπως επιβάλλουν οι συνθήκες.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
izela
Real Name: Ιζέλα

Re: Φυσική IV (Κβαντομηχανική Ι)

Δημοσίευση από izela »

Αύριο ο κ.Κατσούφης θα βγάλει τα αποτελέσματα της Κβαντομηχανικής. Θα δεχθεί στο γραφείο του φοιτητές 12:30-2:30.
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από Hengeo »

Έχει κανείς/υπάρχουν πουθενά οι λύσεις των περιβόητων θεμάτων του Ιουλίου; Πιστεύω θα βοηθούσαν πολλούς, όχι μόνο εμένα..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
thalia
Real Name: Θάλεια

Δημοσίευση από thalia »

Στο portal στα μαθήματα, προστέθηκε μια ιστοσελίδα που τα λέει πολύ ωραία....Οποιος έχει όρεξη... :wink:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Δεύτερο Έτος”