Hengeo έγραψε:Και φυσικά είναι κλοπή! Δεν ξέρω αν ο νόμος που έχουμε τώρα το στοιχειοθετεί, αλλά εγώ πιστεύω ότι θα έπρεπε. Αν όχι φυλάκιση, οπωσδήποτε αποβολή για κάνα χρόνο από τη σχολή, και μη δυνατότητα εγγραφής σε άλλη. Είναι κλοπή εις βάρως αυτών που κοπιάζουν για να περάσουν ένα μάθημα, που ο 'μάγκας' θα πάει να το περάσει με αθέμιτο και κουτοπόνηρο τρόπο, αφήνοντας τον άλλο που κόπιασε ή/και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, να αισθάνεται ο μ...ς της υπόθεσης! Διάβασα στο άλλο νήμα τι έγινε στον Ηλεκτρομαγνητισμό ΙΙ. Αν εσένα σου αρέσει μια σχολή με σκονάκια σαΐτες, εμένα δεν μου αρέσει, και σίγουρα δεν ονειρευόμουν αυτό όταν πέρασα.Qbric έγραψε:Signomi ...
Afino ta themata afirimenos kapou, giati einai klopi an ta vrei kapoios?
apo poion ta eklepse?
den pige kapoios na klepsei mia afirimeni grioula i afirimeno xristiano
den vrikame ena portofoli me lefta kai tautotita kai kaname tis papies vrikame themata eksetaseon ... den stoixeitheteitai klopi
an thes na milisoume gia ithiki allo topic
Ουδέποτε είπα ότι οι καθήγητες είναι οι 'άγγελοι'. Γίνονται πολλά δυστυχώς. Και τα παραπάνω που έγραψα πάνε στο ακέραιο και σε όσους καθηγητές δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχει η θέση τους. Αν όντως ισχύει ότι όλα αυτά τα είπε η κα Παπαδοπούλου μόνο και μόνο για να δικαιολογήσει το ότι άργησε 20 λεπτά, τότε θα πρέπει να φάει αυτή καμπάνα.Qbric έγραψε:kai i pio apli aporia
pos o kathigitis emathe oti kapoios allos emathe ta themata, pou kikloforisan kai poios ton enimerose?
kai epitrepste mou na eimai pio kaxipoptos me tous kathigites dioti oi kathigites ekmetalleuontai to gegonos oti polloi foithtes tous theoroun alathitous se auta pou lene kai deuteron to ti lamogies kanoun den legetai kai den grafetai (oxi se auto to forum )
Πείτε με φασίστα, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι, όσο απαράδεκτη είναι η έλλειψη ελευθερίας, άλλο τόσο είναι η κατάχρησή της (ασυδοσία). Αντί να εκμεταλλευτούμε (ο πληθυντικός πάει σε όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας) την ελευθερία στη γνώση-έρευνα που έχουμε, σε αντίθεση με άλλες χουντικές-μεσαιωνικές εποχές, δεν σεβόμαστε τίποτα, απαξιώνουμε τα πάντα, και μετά κατηγορούμε οποινδήποτε άλλο π.χ. ιδιωτικά πανεπιστήμια!
αν εβρισκες στον δρομο ενα 50ευρω θα τοπαιρνες ή οχι???
αν εβρισκες εσυ παρατημενα θεματα κβαντομηχανικης θα επαιρνες ενα μαζι σου ή οχι???
ρητορικες οι ερωτησεις....