Η απόγνωση δεν κάνει καλό.roundnipple έγραψε:Ηλεκτρονικη ψηφοφορια το λεω μεσα απο την απογνωση μου.
Μπράβο έμαθες κάτι σε αυτή τι σχολή ας είναι και παπαγαλίαroundnipple έγραψε:Τις πιπιλισμένες παραταξιακές καραμέλες τις ξέρω απέξω
Για να μην γίνουμε Λιακόπουλοι εξηγησε μου ποιά είναι αυτά τα κομματικά συμφέροντα. Αν υπάρχουν είναι για όλα τα πολιτικά σχήματα ίδια; και γιατί είναι ίδια.roundnipple έγραψε:Η γ.σ. ειναι πολυ σεβαστος θεσμος απλα λειτουργει ελλατωματικα χωρις να προσφερει τιποτα γιατι πολυ απλα κρυβει απο πισω της κομματικα συμφεροντα
Τα μικρά συμφέροντα είναι καλά; σαν το μικρό κεφάλαιο; (οχι του Mαρξ) Πώς ορίζονται τα μικρά συμφέροντα και πώς τα μεγάλα δεν διευκρινίζεις (κάθε ανθρωπος μπορεί να τα βλέπει διαφορετικά). Πως ορίζετε η οργάνωση διαφορετικά από τις δομές που ήδη ξέρουμε;roundnipple έγραψε:Αν ειναι να οργανωθουμε ως ανεξαρτητοι φοιτητες, ανεξαρτητοι απο καθε μεγαλο συμφερον συμφωνω
Είμαι προβοκάτορας; γιατί; ξέρεις που ανήκω; γιατί πρέπει να ανήκω σε ένα χώρο ( φυσικά και ανήκω απλα ρωτώ )roundnipple έγραψε:Απλα καθε φορα που γραφω τετοια πραγματα πεταγονται οι γραφικοι προβοκατορες και λενε τα κλασικα αβασιμα και εριστικα στιχακια και φυσικα ολοι αυτοι ανηκουν σε κομματα και θελουν να συντηρουν την σαπιλα.
Τα επιχειρήματα δεν κοστίζουν μόνο τα βιβλία. Αν δεν ασχολείσαι δε φταίς αν ο άλλος παίρνει απόφαση για το μέλλον σου;;;;roundnipple έγραψε:Τελος το πιο ΤΖΑΜΠΑ επιχειρημα που επαναλαμβανεται συνεχεια ειναι αυτο που λενε καποιοι οτι φταινε αυτοι που καθονται στον καναπε τους και δεν ασχολουνται. Δεν ειναι ετσι τα πραγματα αυτη η υπεραπλουστευση ειναι για μικρα παιδια.
Οργάνωση=παράταξη =>17Ν το κόμμα του λαού. ελπ'ιζω να καταλαβαίνεις τα άλματα στη συλλογιστική σουroundnipple έγραψε:Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν ατομα που λειτουργουν ξεχωριστα ο καθενας, αν παει καποιος να τα οργανωσει τοτε θα εχει δημιουργησει παραταξη. Απλα δεν θελουν να ανηκουν σε καμια παραταξη ή οργανωμενη ομαδα απλα θελουν να αποφασιζουν για το μελλον της σχολης τους. Με αποτελεσμα να επιβαλλονται οι 100 οργανωμενοι εναντι των 800 ανοργανωτων