that's the point. Συμφωνώ απόλυτα αλλά πρόσεξε πια είναι η διαφορά μας:Συνδέεις με κάποιο μεταφυσικό τρόπο το αν θα ψηφίσεις με το τι θα κάνεις μετά. Λες ότι το πρόβλημα είναι οποίος ψηφίσει και μετά πάει σπίτι του. Σωστό. Αλλά βρίσκεις σαν αιτία του προβλήματος ότι ψήφισε και αυτό είναι λάθος. Αντί να παλεύεις για το πως θα συνεχίζει να αγωνίζεται και μετά του λες να μην ψηφίσει.noir έγραψε:Στο κατω-κατω εξισου ανουσια ειναι και τα λευκα και τα ακυρα με την εκλογικη διαδικασια οσο η καθε ψηφος, το καθε λευκο και το καθε ακυρο δε συνοεδευται απο διαρκη κινηματικη παρουσια και δημιουργικη συνδιαμορφωση και συμμετοχη
Αντίθετα κριτήριο πρέπει να είναι πως από την εκλογική φάση θα βγουν ευνοημένοι οι αγώνες μετά.
Πάρε το παράδειγμα τις αμερικής. Η αποχή είναι τεράστια αλλάζει κάτι αυτό? Όχι. Αν εδω απέχουμε στις εκλογές οι περισσότεροι τότε τι θα γίνει? Κοίτα τι λέει η ΔΑΠ:http://www.dap.gr/modules/news/article.php?storyid=204. Το αποτέλεσμα των εκλογών θα επισφραγίσει καταληκτικά την εφαρμογή και συνέχιση της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης στη τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Και εγώ ρωτάω: Θα βοηθήσει το κίνημα να λέει η κυβέρνηση οτι όλο και περισσότεροι νέοι συνενούν στη πολιτική μου? Ότι πέρασε ένας Δεκέμβρης κάτι μήνες καταλήψεων και δεν άλλαξε τίποτα? Ότι αυτοί συνεχίζουν να συνενουν? Θα μου πεις πως και πριν δεν το έλεγε η Δαπ αυτό και γίναν όμως κάποια πράγματα. Σωστά αλλά για εμάς σκοπός δεν πρέπει είναι να συνεχίσουμε όπως πριν αλλά να προχωρήσουμε στο μέλλον με τους καλύτερους δυνατούς όρους.