Γιατί μαμά;

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Facebook ID: 0
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Γιατί μαμά;

Δημοσίευση από O kanenas »

Όλα αρχίζουν από την στιγμή που γεννιόμαστε. Είμαστε άνθρωποι και η φύση μας έχει δώσει, εκτός από την λογική, και κάτι καταραμένα, εγωιστικά γονίδια, που μας στιγματίζουν με έναν σκοπό. Αυτόν της διαιώνισης του είδους. Ολόκληρη η ανθρωπότητα λειτουργεί βάσει αυτού του φαύλου σκοπού.

Γι'αυτό έχουμε το ένστικτο της επιβίωσης, γι'αυτό η μάνα αγαπά το δικό της παιδί περισσότερο από κάθε άλλο, γι'αυτό μας αρέσει τόσο πολύ το σεξ. Η φύση μας έχει δώσει ένα κίνητρο για την εκπλήρωση του σκοπού της. Την ηδονή και την απόλαυση.

Χαρακτήρισα φαύλο τον σκοπό, επειδή, για να τον εκπληρώσουμε, προικιστήκαμε με εγωισμό και απληστία*. Στην σημερινή μας κοινωνία, αυτά τα δύο μεταφράζονται σε λεφτά και συμφέρον. Ακριβώς αυτές, όμως, είναι οι αιτίες για τις οποίες καταστρεφόμαστε. Θυσιάζουμε τα πάντα προκειμένου να επκληρώσουμε το συμφέρον μας και να κερδίσουμε λεφτά. Θυσιάζουμε την ίδια την φύση με τις παρεμβάσεις μας σ'αυτήν.

Και πού καταλήγω? Ότι καταστρέφουμε εμάς για να διαιωνίσουμε το είδος μας? Τι λούκι είναι αυτό? Εμένα η μάνα μου με ρώτησε αν θέλω να το περάσω? :?

*Διότι, εκτός από το ότι πρέπει να διαιωνιστούμε, πρέπει να εξασφαλίσουμε καi γερούς απογόνους, ώστε να "διευκολύνουμε" την δική τους υλοποίηση του σκοπού και το είδος μας να μείνει "καθαρό" και δυνατό. Ο καλύτερος τρόπος να το κάνουμε αυτό είναι να είμαστε εμείς όσο το δυνατόν πιο "καθαροί" και δυνατοί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O kanenas την Κυρ Ιαν 28, 2007 9:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Neo
Real Name: Thomas Anderson
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από Neo »

Δε ρώτησε εσένα, αλλά ρώτησε τον πατέρα σου το "Εγώ, πότε θα γίνω μάνα;"
Άβαταρ μέλους
sweet-fairy
Real Name: Νούσια Ανέτα

Δημοσίευση από sweet-fairy »

Δεν τις ενδιαφέρει όλες τις γυναίκες να γίνουν μάνες!  Κάποιες φορές τυχαίνει και λόγω των καταστάσεων δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς παρά  να το κρατήσουν...

Δεν είναι όλες οι γυναίκες σαν τη Δήμητρα από το "Σ'αγαπώ-Μ'αγαπάς"!!!!
ΕικόναΕικόνα Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Επειδή πρέπει να φύγω σύντομα ώστε να παραστώ στην δημόσια σταύρωση ενός νέου άνδρα που νυμφεύεται μια καθηγήτριά μου, θα είμαι σύντομος. Όλες οι γυναίκες θέλουν να γίνουν μάνες, διαφέρουν μόνο στην ηλικία. Το γεγονός ότι κάποιες αισθάνονται ή είναι αντικειμενικά ακατάλληλες για μάνες δεν έχει να κάνει με τη φυσική τους ροπή.

Όσο για το ερώτημα "γιατί δε με ρωτήσανε", η προφανής απάντηση είναι "shit happens" με το αίτημα προς πάσα επίδοξη μάνα να σκεφτεί δεύτερη φορά πρωτού διαπράξει το σφάλμα των γονέων της (να την φέρουν στον μάταιο κόσμο) προς το παιδί της.

Τέλος, οφείλω να σχολιάσω το παρακάτω:
O kanenas έγραψε:Γι'αυτό έχουμε το ένστικτο της επιβίωσης, γι'αυτό η μάνα αγαπά το δικό της παιδί περισσότερο από κάθε άλλο, γι'αυτό μας αρέσει τόσο πολύ το σεξ. Η φύση μας έχει δώσει ένα κίνητρο για την εκπλήρωση του σκοπού της. Την ηδονή και την απόλαυση.
Ενστικτωδώς ο άνδρας θέλει πιο πολύ απ' όλα την ηδονή και την απόλαυση (βλ. μπύρα, μπάλα, μπουζούκι και σεξ), αλλά ο Θεός τον τιμώρησε με το εφιαλτικό ενδεχόμενο της εγκυμοσύνης. Και έτσι γεννήθηκε η βιομηχανία προφυλακτικών και η τεχνική της έκτρωσης.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
sweet-fairy
Real Name: Νούσια Ανέτα

Δημοσίευση από sweet-fairy »

Γιατί , νοιάζονται οι άντρες για την πιθανή εγκυμοσύνη της γυναίκας με την οποία πηγαίνουν??????  Ας γελάσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  
Ο "εφιάλτης"  της εγκυμοσύνης  επηρεάζει περισσότερο την γυναίκα(μιας και αυτή θα το περάσει αν τύχει κάτι τέτοιο) και όχι τόσο τον άντρα,οι περισσότεροι από τους οποίους την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια σε τέτοιες περιπτώσεις...
Ρώτησες όλες τις γυναίκες κ σου είπαν ότι αυτές δεν θέλουν την ηδονή κ την απόλαυση όσο κ οι άντρες?Εγώ άλλα ξέρω.Εμείς είμαστε οι καταδικασμένες που για να νιώσουμε λίγη περισσότερη ηδονή είναι να μείνουμε έγκυες για να μη χρειάζεται ο άλλος να χρησιμοποιεί προφυλακτικό... Τι ειρωνία!!!!!!!  
Τι ωραίο και το προφυλακτικό!!!!!!  Πολλές φορές εξαφανίζει  τελείως την ηδονή (για τη γυναίκα).  Το θέμα είναι άλλο:Μετράει και το μέγεθος,αλλά άμα δεν ξέρετε κ να το χρησιμοποιείτε , άστα να πάνε...
Κ κάτι άλλο:Αν θέλαμε τόσο πολύ να γίνουμε μάνες,θα καταφεύγαμε  στην τράπεζα σπέρματος  στην τελική!!! Θα δίναμε κάμποσα φράγκα,αλλά όταν θέλεις κάτι πολύ δεν  σκέφτεσαι τπτ.    :)
ΕικόναΕικόνα Εικόνα Εικόνα
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

Χαρακτήρισα φαύλο τον κύκλο, επειδή, για να τον εκπληρώσουμε, προικιστήκαμε με εγωισμό

λαθος μεγαλο... ο ανθρωπος μαθαινει την εννοια του εγω στην ηλικια των τριων... καπου το ειχα διαβασει αυτο και το παρατηρησα σχετικα προσφατα που ερχομαι σε επαφη με μερικα ανηψακια μου... τα μωρα δεν χρησιμοποιουν την λεξε εγω αλλα μιλουν για τον εαυτο τους στο τριτο προσωπο... "αυτο ειναι της μπεμπας" μου λεει η ανηψια μου οταν της παιρνω για πλακα κανενα παιχνιδακι...

κατα τα αλλα ο εγωισμος ειναι ενα απο τα πιο ασχημα "ενστιτκτα" του ανθρωπου... ολα τα δεινα και τα προβληματα ξεκινανε απο τον εγωισμο...
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
Skliraios
Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης

Δημοσίευση από Skliraios »

sweet-fairy έγραψε: Ρώτησες όλες τις γυναίκες κ σου είπαν ότι αυτές δεν θέλουν την ηδονή κ την απόλαυση όσο κ οι άντρες?Εγώ άλλα ξέρω.
εδω θα συμφωνησω αλλωστε η δυσκολοτερη εγχειρηση ειναι να βγαλεις το sex απο το μυαλο μιας γυναικας .....απλα οι περισσοτεροι απο μας δε το εχουμε παρει χαμπαρι ακομα......
ξεχωρα ομως απο αυτο δεν καταλαβαινω τον προβληματισμο της O_kanenas,τι θελει να πει ο ποιητης? δεν θα ελεγα οτι ο εγωισμος μας καταστρεφει παντα ...ισως πολλες φορες μας γλυτωνει απο διαφορα δεινα

το μονο που μπορω να βγαλω εγω ως συμπερασμα ειναι το ερωτημα :ποιος ο λογος υπαρξης μας ,καπου εκει μου παει ο προβληματισμος που αναφερει η O_kanenas.....στη συνεχεια το θεμα ξεφυγε....
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif

ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.

Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)

http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

sweet-fairy έγραψε:Γιατί , νοιάζονται οι άντρες για την πιθανή εγκυμοσύνη της γυναίκας με την οποία πηγαίνουν???
Έχω ακούσει ότι ορισμένοι έχουν ακόμα άγχος.
sweet-fairy έγραψε:Ο "εφιάλτης"  της εγκυμοσύνης  επηρεάζει περισσότερο την γυναίκα
Τι με νοιάζει; Εγώ κοιτάω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο άνδρας :P
sweet-fairy έγραψε:Αν θέλαμε τόσο πολύ να γίνουμε μάνες,θα καταφεύγαμε  στην τράπεζα σπέρματος  στην τελική!!! Θα δίναμε κάμποσα φράγκα,αλλά όταν θέλεις κάτι πολύ δεν  σκέφτεσαι τπτ.    :)
Χμμ, το σπέρμα από την τράπεζα, όμως, δεν μπορείς να το πας στην εκκλησία ντυμένη νυφούλα για να σκάσουν όλες οι φίλες σου, δεν μπορείς να το κράζεις αναιτίως όποτε οι ορμόνες σου χτυπάνε κόκκινα, και φυσικά δεν σου φέρνει σταθερό μισθό στο σπίτι και διατροφή σε περίπτωση που το βαρεθείς και διαλέξεις άλλο σπέρμα.

Δεν το κάνετε επειδή δε σας συμφέρει :P

Όπως και να'χει, το όλο ύφος που έχετε δείχνει αλαζονεία. Έχετε υπερεκτιμήσει το ρόλο και τη χρησιμότητά σας στον κόσμο, μόνο και μόνο επειδή έχετε διαβολικές ορμόνες και μηχανισμό τοκετού. Δεν είστε δα και Θεοτόκες! Όσο για τον απίστευτο πόνο για τον οποίο προσπαθείτε να "αποζημιωθείτε" μια ζωή, είναι μάλλον ένα δυσάρεστο μειονέκτημα παρά υπερήφανο προτέρημα, οπότε καλό είναι να το κρύβετε αντί να το επαναλαμβάνετε.

Μη ζητάτε συμπάθεια όταν επιτίθεστε ;)

Ως συμπέρασμα, λοιπόν, εκμαιεύουμε άλλα δυο λήμματα από το νέο φεμινιστικό λεξικό υπό μορφή των συνωνυμιών

Κώδικας: Επιλογή όλων

γυναίκα: το ωραίο πλην κατατρεγμένο φύλο
άνδρας: το περιττό φύλο
που αντικαθιστούν τις φαλλοκρατικές και άστοχες

Κώδικας: Επιλογή όλων

γυναίκα: το ωραίο πλην ασθενές φύλο
άνδρας: το ισχυρό φύλο
Και εις ανώτερα!
Skliraios έγραψε:το μονο που μπορω να βγαλω εγω ως συμπερασμα ειναι το ερωτημα :ποιος ο λογος υπαρξης μας ,καπου εκει μου παει ο προβληματισμος που αναφερει η O_kanenas.....στη συνεχεια το θεμα ξεφυγε....
Δεν πολυξέφυγε, αν σκεφτείς τα δυο αυτά σημεία:
1. Ο εγωισμός κληροδοτήθηκε στον άνθρωπο από την γυναίκα
2. Κατά πάσα πιθανότητα αυτά που γράφω είναι η κομπλεξική εκδίκηση προς τη μάνα μου που με καταδίκασε σε πολυετή επιβίωση στον κόσμο. Και την πληρώνουν όλα τα υπόλοιπα αθώα θυληκά πλάσματα όπως η συμπαθεστάτη Μπουμπού :P
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
Νάξιος
Real Name: Λάμπρος

Δημοσίευση από Νάξιος »

Βάσει των ανωτέρω μήπως θα έπρεπε ο τίτλος να λέει "γιατί μπαμπά;"

όπως στους "ΑΜΑΝ τα καθάρματα"?  :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”