Η Microsoft απειλεί να εξαπολύσει τα Windows Vista!

Πριν το βάψεις μπλε και το ρίξεις στη θάλασσα γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά εδώ;

Συντονιστές: kostas213, markelos

Άβαταρ μέλους
theos
Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017

Δημοσίευση από theos »

sparc έγραψε:
@theos είσαι πραγματικά αφελής με αυτά που λες. Η γη γυρίζει και αργά η γρήγορα όλα αλλάζουν. Ελπίζω να μην αφήσεις την αφέλεια αυτή να εξελιχθεί σε χαζομάρα!
theos έγραψε:Η Microshoft τώρα που έχει επικρατήσει και κυριαρχεί στην αγορά, έχει πλουτίσει και έχουμε εξαρτηθεί στα προϊόντα της, μπορεί πράγματι να αλλάξει στρατηγική.
Που την βλέπεις την αφέλεια? Αυτό που λέω παραπάνω σε καλύπτει, ή εννοείς  κάτι άλλο? Εγώ απλώς αιτιολογούσα γιατί δεν μου καίγεται καρφάκι που κλέβουν και κλέβω τη microshoft. Τι δεν κατάλαβες από αυτά που λέω για να το επαναδιατυπώσω?
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
Άβαταρ μέλους
sparc
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από sparc »

Η Microshoft δεν ασφαλίζει τα προϊόντα της επειδή έτσι τη συμφέρει. Όχι επειδή δεν μπορεί. Μπορεί να μη θέλεις να το καταλάβεις αλλά διαφέρει πολύ το ένα από το άλλο.
Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι τη microshoft τη συμφέρει η πειρατεία και γι'αυτό την έχει επιτρέψει
Όταν, λοιπόν κάποιος έχει κέρδος από το να τον κλέβω και με αφήνει να το κάνω ελεύθερα αυτό, τότε δεν έχω καμία τύψη που το κάνω αυτό. Το θεωρώ μάλιστα απόλυτα φυσιολογικό.
sorry πoυ δε διευκρίνισα, εκεί πάει το σχόλιο.
Μιλώντας στον ενεστώτα δε δείχνεις να πολύ-πιστεύεις ότι η microsoft θα αλλάξει τακτική. Και ακόμη, για πες μου και μένα ρε θεέ, πότε βγήκες για καφεδάκι με τον billy και σου είπε τι συμφέρει και τι δε συμφέρει την microsoft. Μην είσαι ποτέ σίγουρος ότι επειδή νομίζεις κάτι ως προφανές, είναι και αληθές.

Όπως και να 'χει σε αυτή τη χώρα έχουμε συνηθίσει τόσο να μας κλέβουν και να κλέβουμε και εμείς που είναι πλέον θεμιτό. Δεν πιστεύω ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να επιβιώσει αν ξαφνικά ανακαλύπταμε την λέξη τιμιότητα
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Άβαταρ μέλους
theos
Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017

Δημοσίευση από theos »

sparc έγραψε: Μιλώντας στον ενεστώτα δε δείχνεις να πολύ-πιστεύεις ότι η microsoft θα αλλάξει τακτική.
Δεν κόβω το κεφάλι μου για τίποτα. Δεν ξέρω αν θα γίνει. Θεωρώ, χωρίς να γνωρίζω, λίγο δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά αφού το λες εσύ που το έψαξες, απλώς δεν σε αμφισβητώ. Αλλά ναι, είναι αλήθεια, δεν το πολυπιστεύω. (Δεν το αποκλείω όμως κιόλας)
sparc έγραψε: Και ακόμη, για πες μου και μένα ρε θεέ, πότε βγήκες για καφεδάκι με τον billy και σου είπε τι συμφέρει και τι δε συμφέρει την microsoft. Μην είσαι ποτέ σίγουρος ότι επειδή νομίζεις κάτι ως προφανές, είναι και αληθές.
Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για σένα νομίζω...

theos έγραψε: Η Microshoft τώρα που έχει επικρατήσει και κυριαρχεί στην αγορά, έχει πλουτίσει και έχουμε εξαρτηθεί στα προϊόντα της, μπορεί πράγματι να αλλάξει στρατηγική.
Θέλω να διευκρινήσω σε αυτό ότι το μπορεί δεν είναι υποθετικό. Σημαίνει "έχει την δυνατότητα". Πως λέμε, μπορώ να το λύσω? Ε αυτό
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
Άβαταρ μέλους
sparc

Δημοσίευση από sparc »

theos έγραψε:
sparc έγραψε: Και ακόμη, για πες μου και μένα ρε θεέ, πότε βγήκες για καφεδάκι με τον billy και σου είπε τι συμφέρει και τι δε συμφέρει την microsoft. Μην είσαι ποτέ σίγουρος ότι επειδή νομίζεις κάτι ως προφανές, είναι και αληθές.
Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για σένα νομίζω...
Αν και θέλω να τελειώσει εδώ αυτή η αντιπαράθεση θέλω να διασαφηνίσω μία σημαντική διαφορά στα λεγόμενά μας... Αν δεις το παραδίπλα post, ποτέ δεν παρέθεσα προσωπικά πιστεύω και αν μου ζητηθεί μπορώ να δώσω ακόμη πιο έγκυρες πηγές.
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Άβαταρ μέλους
skywalker
Real Name: skywalker
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skywalker »

nai ama mporeis dimoseiyse kai tis piges gia na doume kai meis ti paizei kai na krinoume kai tin egkyrotita tous
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
sparc

Δημοσίευση από sparc »

@Skywalker: Υπάρχει πρόσφατη και εκτενέστατη ανάλυση των όσων ισχυρίζομαι σε παραδίπλα thread. Διάβασε τα και τότε ίσως και να το συζητήσουμε.
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Αυτό το post εννοεί.
http://www.semfe.gr/forum/viewtopic.php?t=352
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υπολογιστές - Εφαρμογές - Internet”