Θεϊλα:
Tουλαχιστον τα αγγλικα του ειναι καλυτερα απο του sv1gz. Εξαιρειται το conductEr..χιχιχιP.S Sorry but I am Alex-G and not 'Tsolkas'!!!
Tουλαχιστον τα αγγλικα του ειναι καλυτερα απο του sv1gz. Εξαιρειται το conductEr..χιχιχιP.S Sorry but I am Alex-G and not 'Tsolkas'!!!

touching ..tsolkas έγραψε:ΣΕΜΦΕ = Συλλογος Εργοδηγων Μηχανουργων Φανοποιων Ελλαδος!!!!
Αυτη και εαν δεν ειναι οχι μονο ΝΤΡΟΠΗ αλλα και η ΞΕΦΤΙΛΑ σε ολο το ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ....!!!!!!!!!!!
Αυτό το σχόλιο το θεωρώ ακραίο και θα σε παρακαλούσα προσωπικά να μην επαναληφθεί.dj manos έγραψε:Ακόμα να αυτοκτονήσεις?
έριξα τρελό γέλιο με αυτό το σχόλιοdj manos έγραψε:Ακόμα να αυτοκτονήσεις?

Εκνευριστικός όπως πάντα... Ήμουν βέβαιος όταν είδα το post σου κάτω από της msl...pao132003 έγραψε:@dj manos
έριξα τρελό γέλιο με αυτό το σχόλιοdj manos έγραψε:Ακόμα να αυτοκτονήσεις?. πάντα τέτοια!
tsolkas έγραψε:diosak έγραψε:"Christos A. Tsolkas is a known quantity -- a person who confuses his own mistakes for scientific progress. The fact that this person finds it necessary to hide his own identity in such a transparent way shows his lack of respect for hard work and intelligence. -- The Moderator. "
hahahah ..just hahahha![]()
![]()
βασικα "change your name dude!" παραπεμπει σε ελλαδα...ντροπη ντροπη...
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Αναφερετε αποκλειστικα στους ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΗ, χρηστες αυτου του φορουμ και οχι στη Σχολη.
ΣΕΜΦΕ = Συλλογος Εργοδηγων Μηχανουργων Φανοποιων Ελλαδος!!!!
Αυτη και εαν δεν ειναι οχι μονο ΝΤΡΟΠΗ αλλα και η ΞΕΦΤΙΛΑ σε ολο το ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ....!!!!!!!!!!!
ΧΡ. ΤΣΟΛΚΑΣ
το αγγλόφωνο ανηψάκι που δεν υπάρχει, και αν υπήρχε δε θα μπορούσε να διαβάσει αυτό το forum (ektos apo ta posts tou SV1GZ) έγραψε:Get laid.
ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΣ.Falgorn έγραψε:tsolkas έγραψε:diosak έγραψε:"Christos A. Tsolkas is a known quantity -- a person who confuses his own mistakes for scientific progress. The fact that this person finds it necessary to hide his own identity in such a transparent way shows his lack of respect for hard work and intelligence. -- The Moderator. "
hahahah ..just hahahha![]()
![]()
βασικα "change your name dude!" παραπεμπει σε ελλαδα...ντροπη ντροπη...
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Αναφερετε αποκλειστικα στους ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΗ, χρηστες αυτου του φορουμ και οχι στη Σχολη.
ΣΕΜΦΕ = Συλλογος Εργοδηγων Μηχανουργων Φανοποιων Ελλαδος!!!!
ΧΡ. ΤΣΟΛΚΑΣτο αγγλόφωνο ανηψάκι που δεν υπάρχει, και αν υπήρχε δε θα μπορούσε να διαβάσει αυτό το forum (ektos apo ta posts tou SV1GZ) έγραψε:Get laid.
dentokan έγραψε:Με μεγάλη μου λύπη βλέπω ότι το forum έχει ξεφύγει από την αρχικά επιστημονική του προσέγγιση, ας μου επιτραπεί λοιπόν να επαναφέρω την κατάσταση:
Προσπάθησα να οραματιστώ το νοητικό πείραμα του κ. Τσόλκα με το αυτοκίνητο.
Εχουμε λοιπόν ένα αυτοκίνητο που το οδηγεί ο ....Τσόλκας με 150 km/h και κρέμεται ένα φορτίο ας πούμε 100 coulomb.
Ρωτάει λοιπόν ο κ. Τσόλκας : Θα εμφανιστεί μαγνητικό πεδίο ή όχι ????? κι άν ναι, ισχύει τότε η Θεωρία της Σχετικότητας???
Αφού έκανα τους σχετικούς υπολογισμούς και μία προσομοίωση στο Matlab με στατιστικές μεθόδους, μου βγήκε το εξής αποτέλεσμα:
Ειναι πιό πιθανό να εμφανιστεί στο αυτοκίνητο ως συνοδηγός (νοητικά πάντα) η Μονικα Μπελούτσι και να του πάρει "πίπα" ή να εμφανιστεί ένας νοητικός μπάτσος και να τον γράψει για υπερβολική ταχύτητα, παρά να εμφανιστεί μαγνητικό πεδίο από το ηλεκτρικό φορτίο που κρέμεται μέσα στο αυτοκίνητο!!!
Αποδεικνύεται δε αδιαμφισβήτητα ότι η θεωρία της σχετικότητας σίγουρα δεν ισχύει και στη θέση της ισχύει η θεωρία της "α-σχετικότητας" του κ. Τσόλκα.
Η εσωτερικη μου Αγγλιδα (με προφορα downtown London) έγραψε:You are my ray of sunshine in the gloomy scenery of eksetasiki.