Χρ. Τσόλκας - Video

Πες κι εσύ μια χαζομάρα! ΜΠΟΡΕΙΣ!
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Artemoila
Real Name: Artemis
Facebook ID: 1003775262

Re: Χρ. Τσόλκας - Video

Δημοσίευση από Artemoila »

Ω ταφε μου, ο Τσολκας ειναι και ιντερνασιοναλ...
Θεϊλα:
P.S Sorry but I am Alex-G and not 'Tsolkas'!!!
Tουλαχιστον τα αγγλικα του ειναι καλυτερα απο του sv1gz. Εξαιρειται το conductEr..χιχιχι
Άβαταρ μέλους
diosak
Real Name: Διονύσης

Δημοσίευση από diosak »

αληθεια τσολκιτοοο...απορω με το μυαλο σου...πολυ μπεμπης ΒΡΕ παιδι μου...αφου φαντασου κανεις ακομα σχολια του τυπου:

ΣΕΜΦΕ = Συλλογος Εργοδηγων Μηχανουργων Φανοποιων Ελλαδος!!!!

...

και μαλιστα χαιρεσαι...το λες με ενα παθος...οπως στο δημοτικο...
ΟΣΦΠ=Ομιλος Σκουπιδιαρεων Φουκαραδων Πειναλεων...
το λεγαμε και χαιρομασταν...

ΑΛΗΘΕΙΑ ποια η ηλικια σου???
αν θυμαμαι καλα...εχεις τελειωσει αγρονομους τοπογραφους το '70κατι ... Ε ΒΡΕ? νομιζω κατι τετοιο ηταν..
τεσπα...εισαι αρκετα μεγαλος και θα επρεπε να εισαι λιιιγο πιο ωριμος...
απο τη στιγμη που δεν εχεις λοιπον σχεση με την Φυσικη ασχολησου με τα χωραφακια σου...αντε μετρα ποσα τετραγωνικα ειναι κλπ...και:

ΑΣΕ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ!

αϊντε μπεμπεκο...αϊτοπουλο...α μπεμπεκο..(οπως λεει κι ο χατζηχρηστος...) :lol:
Εικόνα
Εικόνα
Believe you can and you're halfway there.
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. And Today? Today is a gift. That's why we call it the present.
But only in their dreams can men be truly free. It was always thus and always thus will be.
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

tsolkas έγραψε:ΣΕΜΦΕ = Συλλογος Εργοδηγων Μηχανουργων Φανοποιων Ελλαδος!!!!

Αυτη και εαν δεν ειναι οχι μονο ΝΤΡΟΠΗ αλλα και η ΞΕΦΤΙΛΑ σε ολο το ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ....!!!!!!!!!!!
touching ..

Λένε ότι η επανάληψη είναι μήτρηρ μαθήσεως .. αλλά εδώ ότι και να σου λένε, δεν καταλαβαίνεις τίποτα! :P Βρε πουλάκι μου, νομίζω ότι έχουμε το δικαίωμα να διαφωνούμε μαζί σου και στο έχουμε πει ξεκάθαρα στα post, στα οποία για κάποιο λόγο έκανες νοητό ignore. Αν θες να γίνει σοβαρός διάλογος, μπορείς να δώσεις το έναυσμα μιλώντας σαν άνθρωπος! Φυσικά, θα ήταν θεμιτό να μειώσεις και τα ορθογραφικά λάθη .. τα ματάκια μου δε ξέρω για πόσο ακόμα θα αντέξουν .. :roll:

Το ως τι θα σου συμπεριφέρονται σε αυτό το forum αλλά και σε κάθε forum που πλασάρεις αυτό το υφάκι και αυτές τις ιδέες, είναι καθαρά δικό σου θέμα! Αν σε ικανοποιεί να είσαι το εξιλαστήριο θύμα των εξεταστικών μας, keep on! Αν θες όμως από «ανθρωπάκι» να γίνεις άνθρωπος, έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου. Και θα έπρεπε, κατά βάθος, να ντρεπόμαστε και όλοι εμείς που ασχολούμαστε μαζί σου, διότι τρέφουμε την αυταπάτη στην οποία ζεις .. ότι είσαι σημαντικός άνθρωπος. :? Εκτός και αν πέφτω έξω και έχεις την επίγνωση ότι δεν είσαι τίποτα άλλο παρά ένας γελωτοποιός, με μάσκα σοβαρού επιστήμονα. Αν είναι έτσι, να μας το πεις να μεταφέρουμε τα topics σου στα Αστεία και να σου δώσουμε άφοβα την αρμόζουσα σημασία!

@dj manos
dj manos έγραψε:Ακόμα να αυτοκτονήσεις?
Αυτό το σχόλιο το θεωρώ ακραίο και θα σε παρακαλούσα προσωπικά να μην επαναληφθεί.
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

@dj manos
έριξα τρελό γέλιο με αυτό το σχόλιο :e_biggrin: . πάντα τέτοια! :lol:
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

pao132003 έγραψε:@dj manos
έριξα τρελό γέλιο με αυτό το σχόλιο :e_biggrin: . πάντα τέτοια! :lol:
Εκνευριστικός όπως πάντα... Ήμουν βέβαιος όταν είδα το post σου κάτω από της msl... :P
Πρέπει να προσέξεις όμως, έχεις αρχίσει και γίνεσαι προβλέψιμος... :D
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Real Name: Hector-Xavier
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

tsolkas έγραψε:
diosak έγραψε:"Christos A. Tsolkas is a known quantity -- a person who confuses his own mistakes for scientific progress. The fact that this person finds it necessary to hide his own identity in such a transparent way shows his lack of respect for hard work and intelligence. -- The Moderator. "

hahahah ..just hahahha :P :e_biggrin:
βασικα "change your name dude! :P" παραπεμπει σε ελλαδα...ντροπη ντροπη... :e_ugeek:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Αναφερετε αποκλειστικα στους ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΗ, χρηστες αυτου του φορουμ και οχι στη Σχολη.

Αυτη και εαν δεν ειναι οχι μονο ΝΤΡΟΠΗ αλλα και η ΞΕΦΤΙΛΑ σε ολο το ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ....!!!!!!!!!!!

ΧΡ. ΤΣΟΛΚΑΣ
το αγγλόφωνο ανηψάκι που δεν υπάρχει, και αν υπήρχε δε θα μπορούσε να διαβάσει αυτό το forum (ektos apo ta posts tou SV1GZ) έγραψε:Get laid.
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο

Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει

Κανείς δεν τη λέει βίαιη.

Bertolt Brecht

Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
tsolkas
Real Name: Tsolkas

Δημοσίευση από tsolkas »

Falgorn έγραψε:
tsolkas έγραψε:
diosak έγραψε:"Christos A. Tsolkas is a known quantity -- a person who confuses his own mistakes for scientific progress. The fact that this person finds it necessary to hide his own identity in such a transparent way shows his lack of respect for hard work and intelligence. -- The Moderator. "

hahahah ..just hahahha :P :e_biggrin:
βασικα "change your name dude! :P" παραπεμπει σε ελλαδα...ντροπη ντροπη... :e_ugeek:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Αναφερετε αποκλειστικα στους ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΗ, χρηστες αυτου του φορουμ και οχι στη Σχολη.

ΧΡ. ΤΣΟΛΚΑΣ
το αγγλόφωνο ανηψάκι που δεν υπάρχει, και αν υπήρχε δε θα μπορούσε να διαβάσει αυτό το forum (ektos apo ta posts tou SV1GZ) έγραψε:Get laid.
ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΣ.
Στη γιορτη του συλλογου σας, (του Αγ. Χριστοφορου) προστατη των Φανοποιων, αυτο το ασμα θα χορεψω για χαρη σας....!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Gyh7FjDa ... re=related

Full ευγενικος μαζι σας,

Χρηστος Τσολκας
Άβαταρ μέλους
dentokan
Real Name: Nικος

Δημοσίευση από dentokan »

Με μεγάλη μου λύπη βλέπω ότι το forum έχει ξεφύγει από την αρχικά επιστημονική του προσέγγιση, ας μου επιτραπεί λοιπόν να επαναφέρω την κατάσταση:

Προσπάθησα να οραματιστώ το νοητικό πείραμα του κ. Τσόλκα με το αυτοκίνητο.
Εχουμε λοιπόν ένα αυτοκίνητο που το οδηγεί ο ....Τσόλκας με 150 km/h και κρέμεται ένα φορτίο ας πούμε 100 coulomb.
Ρωτάει λοιπόν ο κ. Τσόλκας : Θα εμφανιστεί μαγνητικό πεδίο ή όχι ????? κι άν ναι, ισχύει τότε η Θεωρία της Σχετικότητας???

Αφού έκανα τους σχετικούς υπολογισμούς και μία προσομοίωση στο Matlab με στατιστικές μεθόδους, μου βγήκε το εξής αποτέλεσμα:
Ειναι πιό πιθανό να εμφανιστεί στο αυτοκίνητο ως συνοδηγός (νοητικά πάντα) η Μονικα Μπελούτσι και να του πάρει "πίπα" ή να εμφανιστεί ένας νοητικός μπάτσος και να τον γράψει για υπερβολική ταχύτητα, παρά να εμφανιστεί μαγνητικό πεδίο από το ηλεκτρικό φορτίο που κρέμεται μέσα στο αυτοκίνητο!!!
Αποδεικνύεται δε αδιαμφισβήτητα ότι η θεωρία της σχετικότητας σίγουρα δεν ισχύει και στη θέση της ισχύει η θεωρία της "α-σχετικότητας" του κ. Τσόλκα.
tsolkas
Real Name: Tsolkas

Δημοσίευση από tsolkas »

dentokan έγραψε:Με μεγάλη μου λύπη βλέπω ότι το forum έχει ξεφύγει από την αρχικά επιστημονική του προσέγγιση, ας μου επιτραπεί λοιπόν να επαναφέρω την κατάσταση:

Προσπάθησα να οραματιστώ το νοητικό πείραμα του κ. Τσόλκα με το αυτοκίνητο.
Εχουμε λοιπόν ένα αυτοκίνητο που το οδηγεί ο ....Τσόλκας με 150 km/h και κρέμεται ένα φορτίο ας πούμε 100 coulomb.
Ρωτάει λοιπόν ο κ. Τσόλκας : Θα εμφανιστεί μαγνητικό πεδίο ή όχι ????? κι άν ναι, ισχύει τότε η Θεωρία της Σχετικότητας???

Αφού έκανα τους σχετικούς υπολογισμούς και μία προσομοίωση στο Matlab με στατιστικές μεθόδους, μου βγήκε το εξής αποτέλεσμα:
Ειναι πιό πιθανό να εμφανιστεί στο αυτοκίνητο ως συνοδηγός (νοητικά πάντα) η Μονικα Μπελούτσι και να του πάρει "πίπα" ή να εμφανιστεί ένας νοητικός μπάτσος και να τον γράψει για υπερβολική ταχύτητα, παρά να εμφανιστεί μαγνητικό πεδίο από το ηλεκτρικό φορτίο που κρέμεται μέσα στο αυτοκίνητο!!!
Αποδεικνύεται δε αδιαμφισβήτητα ότι η θεωρία της σχετικότητας σίγουρα δεν ισχύει και στη θέση της ισχύει η θεωρία της "α-σχετικότητας" του κ. Τσόλκα.

Φανοποιε, εχω αδικο μετα εγω που σας συμπεριφερουμε ΕΥΓΕΝΙΚΑ :lol:

ΤΣΟΛΚΑΣ
Άβαταρ μέλους
Artemoila
Real Name: Artemis
Facebook ID: 1003775262

Δημοσίευση από Artemoila »

Η εσωτερικη μου Αγγλιδα (με προφορα downtown London) έγραψε:You are my ray of sunshine in the gloomy scenery of eksetasiki.
Άβαταρ μέλους
dentokan

Εχω μια απορία: Το "συμπεριφερουμε" είναι το "συμπεριφέρομαι" στα... Αγρινιώτικα???
Άβαταρ μέλους
diosak

Δημοσίευση από diosak »

ασ' τον ειναι μπουτρζοβλαχος... :lol:
Εικόνα
Εικόνα
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. And Today? Today is a gift. That's why we call it the present.
But only in their dreams can men be truly free. It was always thus and always thus will be.
Άβαταρ μέλους
dentokan

Εκτός άν μαζί με τα λοιπά "νοητικά προβλήματα" πάσχει κι από δυσλεξία!
Άβαταρ μέλους
diosak

Δημοσίευση από diosak »

χμμμ...τοτε ισως δικαιολογειται...αλλα μονο για την ορθογραφια...γιατι αυτα που γραφει ειναι τα πλεον αδικαιολογητα... :ssss:
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Τσόλκα, βρε ξετσίπωτε, το ΕΚΠΑ θα μπορούσε να σου κάνει μήνυση για δυσφήμιση, που παρουσιάζεσαι ως καθηγητής εκεί μέσα βρε ξεδιάντροπε!

Φτου σου ρε!
Το πείραμα 14 είναι νοητικά λάθος. Το ίδιο κι ο εφκέφαλός σου!
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αστεία”