Θα αφήσω εδώ το link για να συζητήσουμε λίγο τα αποτελέσματα...
Τα είδα και έχω την εντύπωση ότι είτε ήταν στημένη η έρευνα ή μας δουλεύουν εντελώς. Πραγματικά απογοητεύτηκα με το πόσο εξαιρετική κρίνουν το όλο εγχείρημα όσοι συμμετείχαν.
Για την ιστορία...
- To 79,31% κρίνει τη διαδικασία εγγραφής από "Πολύ εύχρηστη" έως "Εξαερετικά εύχρηστη"
- Το 79,31% κρίνει το κόστος των υπηρεσιών από "Πολύ συμφέρον" έως "Εξαιρετικά συμφέρον". Τρέχτε να προλάβετε...
- Σημείωση του συγγραφέα: Το γεγονός ότι το άθροισμα βγαίνει το ίδιο, ίσως να οφείλεται στο ότι είμαι άυπνος. Αλλιώς πρόκειται για διαβολική "μπλε" σύμπτωση.
Συνεχίζουμε λοιπόν με το κορυφαίο... - Παρά τα θετικότατα σχόλια, υπάρχει ένα ποσοστό 26,71% που του βγήκε το λάδι για να ενεργοποιηθεί η aDSL. Μάλλον είχαμε ένα ποσοστό διαρροής γύρω στο 5%. Το 26,71% των χρηστών προκύπτει από το άθροισμα των ποσοστών των συνδέσεων που έγιναν μέτά από 30 έως και μετά από 75 μέρες. Έλεος... Κάποιος καρφώνεται.
- Κι ενώ το κάρφωμα συνεχίζεται, το 90% περίπου δηλώνει ότι το όλο εγχείρημα είναι από "Καλό" έως "Εξαιρετικό".
Μετά από όλα αυτά, δεν ξέρω αν θα με πάρει ο ύπνος. Τι διάολο με έπιασε να δω τα Mail μου πρωινιάτικα; Θέλω να μου πείτε αν περνάω κλιμακτήριο ή αν όλα γύρω μου είναι τόσο ιδανικά και δεν τα βλέπω μόνο εγώ έτσι.
Αφού είμαστε τόσο μ@λ@κες, έτσι θα μας συμπεριφέρονται. Θα μας δίνουν αποφάγια και θα λέμε κι ευχαριστώ. Δεν άντεξα να μην κάνω το "μηδενιστικό" μου σχόλιο...