Δημοσκόπηση για το ΔΙΟΔΟΣ

Πριν το βάψεις μπλε και το ρίξεις στη θάλασσα γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά εδώ;

Συντονιστές: kostas213, markelos

Neo
Real Name: Thomas Anderson
Facebook ID: 0

Δημοσκόπηση για το ΔΙΟΔΟΣ

Δημοσίευση από Neo »

Έλαβα ένα Mail με τα αποτελέσματα της δράσης ΔΙΟΔΟΣ ή κοινώς "φτηνό φοιτητικό Internet"...

Θα αφήσω εδώ το link για να συζητήσουμε λίγο τα αποτελέσματα...

Τα είδα και έχω την εντύπωση ότι είτε ήταν στημένη η έρευνα ή μας δουλεύουν εντελώς. Πραγματικά απογοητεύτηκα με το πόσο εξαιρετική κρίνουν το όλο εγχείρημα όσοι συμμετείχαν.

Για την ιστορία...
  • To 79,31% κρίνει τη διαδικασία εγγραφής από "Πολύ εύχρηστη" έως "Εξαερετικά εύχρηστη"
  • Το 79,31% κρίνει το κόστος των υπηρεσιών από "Πολύ συμφέρον" έως "Εξαιρετικά συμφέρον". Τρέχτε να προλάβετε...
  • Σημείωση του συγγραφέα: Το γεγονός ότι το άθροισμα βγαίνει το ίδιο, ίσως να οφείλεται στο ότι είμαι άυπνος. Αλλιώς πρόκειται για διαβολική "μπλε" σύμπτωση.

Συνεχίζουμε λοιπόν με το κορυφαίο...
  • Παρά τα θετικότατα σχόλια, υπάρχει ένα ποσοστό 26,71% που του βγήκε το λάδι για να ενεργοποιηθεί η aDSL. Μάλλον είχαμε ένα ποσοστό διαρροής γύρω στο 5%. Το 26,71% των χρηστών προκύπτει από το άθροισμα των ποσοστών των συνδέσεων που έγιναν μέτά από 30 έως και μετά από 75 μέρες. Έλεος... Κάποιος καρφώνεται.
  • Κι ενώ το κάρφωμα συνεχίζεται, το 90% περίπου δηλώνει ότι το όλο εγχείρημα είναι από "Καλό" έως "Εξαιρετικό".

Μετά από όλα αυτά, δεν ξέρω αν θα με πάρει ο ύπνος. Τι διάολο με έπιασε να δω τα Mail μου πρωινιάτικα; Θέλω να μου πείτε αν περνάω κλιμακτήριο ή αν όλα γύρω μου είναι τόσο ιδανικά και δεν τα βλέπω μόνο εγώ έτσι.

Αφού είμαστε τόσο μ@λ@κες, έτσι θα μας συμπεριφέρονται. Θα μας δίνουν αποφάγια και θα λέμε κι ευχαριστώ. Δεν άντεξα να μην κάνω το "μηδενιστικό" μου σχόλιο...
Άβαταρ μέλους
skywalker
Real Name: skywalker
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skywalker »

logika exei kleisei i psifoforia.Eprepe na prolabo na psifiso kai go na meioso ligo ta kala pososta :D
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

Δε νομίζω να είναι καθόλου στημένο. Κι εγώ έκρινα πολύ θετικά τη δράση σε αυτή τη δημοσκόπηση, όπως φαντάζομαι και η πλειοψηφία. Πού είναι το πρόβλημά σου, Neo; Προφανώς ανήκεις στη μειοψηφεία!

Για την ιστορία: Είναι δύσκολη η διαδικασία εγγραφής;;;!!! Είναι ακριβά και ασύμφορα 9,75€ το μήνα;;;!!! Φταίει το ΔΙΟΔΟΣ για την καθυστέρηση ενεργοποίησης;;;!!!
Άβαταρ μέλους
skywalker
Επικοινωνία:

exeis dikio pao alla gia tin kathysterisi energopoiisis nomizo pos to diodos tha prepei na pernei kapoia metra outososte na apofeygontai peristatika san to diko mou kai tou neo
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pao132003
Επικοινωνία:

Δεν είναι καλό μέτρο ότι μπορείς να ακυρώσεις την αίτηση οποιαδήποτε στιγμή πριν την ενεργοποίηση και αν θες να διαλέξεις άλλη προσφορά;
Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό και εκτός ΔΙΟΔΟΣ.
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
HeartDoc
Real Name: Νίκος Καραστάθης

Δημοσίευση από HeartDoc »

Sorry κι όλας, αλλά...
8. Πιστεύετε ότι θα είχατε αποκτήσει προσωπική σύνδεση ADSL εάν δεν υπήρχε το πρόγραμμα ΔΙΟΔΟΣ;  
ΝΑΙ 2186 49,91%
ΟΧΙ 1571 35,87%
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ 623 14,22%
μου ακούγεται σαν να λέει "Ξέρουμε ότι δεν σας είναι χρήσιμο το internet...".

Και το λέει και σε φοιτητές! Συγγνώμη, αλλά προσωπικά, έχω μάθει πολλά περισσότερα πάνω σε ένα θέμα φυσικής με μια απλή αναζήτηση στο google παρά από το θηρίο τη φυσική του Berkeley.
Ή μου είναι πολύ πιο εύκολο να κάνω μια αναζήτηση για βιβλία πάνω σε ένα θέμα μέσω google (0.2 sec) παρά να πάω στη βιβλιοθήκη και να αρχίσω να ψάχνω τους τόμους (1 ώρα να πάω + 5 λεπτά αναζήτηση στο help desk + πόσες ωρες αναζήτηση σε διάφορα βιβλία μέχρι να βρω αυτό που θέλω = Live my May ...)

Ή έχω βρει αμέτρητα μουσικά κομμάτια ή ποιήματα (άτιμα hobbies...) τα οποία για να τα βρω με άλλον τρόπο θα ήθελα αρκετά χρόνια ... :?

Τι να πω...

Με απλά λόγια:
Neo έγραψε:Αφού είμαστε τόσο μ@λ@κες, έτσι θα μας συμπεριφέρονται. Θα μας δίνουν αποφάγια και θα λέμε κι ευχαριστώ.
:ssss:  :ssss:
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
Neo

Δημοσίευση από Neo »

Δεν νομίζω να είμαι στη μειοψηφία Γιάννη, τη στιγμή που εν έτει 2007 η καλύτερη προσφορά που έχει το ΔΙΟΔΟΣ είναι 1ΜBit για 1 χρόνο με 130 ευρά. Αν αυτή η προσφορά ήταν γενικά για τον κόσμο και ήταν στη μισή τιμή για τους φοιτητές τότε ίσως να ήμουν ευχαριστημένος.

Αλλά για ονομαστική ταχύτητα εμένα δε με καλύπτει.

Όσο για τη διαδικασία. Θέλεις να συζητήσουμε τη διαδικασία έχει για να κάνεις τη σύνδεση όσο πιο γρήγορα γίνεται; Ξέρω τουλάχιστον 3 άτομα που για να ενεργοποιηθεί η σύνδεσή του φτύσαν αίμα.

Τώρα αν εσύ είσαι ευχαριστημένος... Τι να πω.
Άβαταρ μέλους
pao132003
Επικοινωνία:

HeartDoc, για αναζήτηση στο google αρκεί να'χεις και μια απλή dial-up (το πολυτεχνείο δίνει δωρεάν 56k ή 64k).

Neo, προφανώς στην Ελλάδα οι τιμές της dsl είναι ακριβές, αλλά από τη στιγμή που το ΔΙΟΔΟΣ σε γλιτώνει έστω και από 10€ το μήνα για μένα είναι συμφέρον.

Για τη διαδικασία που λες, εγώ σε ένα πρωινό μάζεψα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Τα υπόλοιπα είναι θέμα ΟΤΕ και (λιγότερο) παρόχου. Για την ιστορία πάντως εμένα η ενεργοποίηση πήρε περίπου μια βδομάδα. Κι αν εσύ ξέρεις 3 άτομα που φτύσαν αίμα, εγώ βλέπω στη δημοσκόπηση ότι περίπου το 80% θεωρεί πολύ/πάρα πολύ/εξαιρετικά εύχρηστη τη διαδικασία εγγραφής.
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.

-Άγνωστου
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

HeartDoc, για αναζήτηση στο google αρκεί να'χεις και μια απλή dial-up (το πολυτεχνείο δίνει δωρεάν 56k ή 64k).
μην βαζεις και το χερι σου στην φωτια....
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Neo

Δημοσίευση από Neo »

Άρα είμαι γκαντέμης... αυτό μου λες;
Άβαταρ μέλους
pao132003
Επικοινωνία:

Διάλεξες vivodi... μάλλον αυτή είναι η αιτία που υποφέρεις...

-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
skywalker
Επικοινωνία:

diladi les as poume oti i alles den einai to idio me ti vivodi?dyskoleyomai na to pistepso.Oles nomizo idies einai
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
HeartDoc
Real Name: Νίκος Καραστάθης

Δημοσίευση από HeartDoc »

pao132003 έγραψε:HeartDoc, για αναζήτηση στο google αρκεί να'χεις και μια απλή dial-up (το πολυτεχνείο δίνει δωρεάν 56k ή 64k).

Εμένα, γιατί η αναζήτηση στο google για βιβλιογραφία για την εργασια της κυματικής μου είχε φάει κάτι μέρες;  :roll:

Και αν θυμάμαι καλά, οι dial-up συνδέσεις του ΕΜΠ έχουν χρονικό περιορισμό (4hours/day && 20hours/week) οι οποίες δεν είναι καν δωρεάν (free host και μειωμένες χρεώσεις).  :roll:

Τι να πω...
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
Άβαταρ μέλους
skywalker
Επικοινωνία:

Ontos to epibebaiono kai go toso einai
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Cappuccino
Real Name: Θάνος

Δημοσίευση από Cappuccino »

pao132003 έγραψε:Για τη διαδικασία που λες, εγώ σε ένα πρωινό μάζεψα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Τα υπόλοιπα είναι θέμα ΟΤΕ και (λιγότερο) παρόχου. Για την ιστορία πάντως εμένα η ενεργοποίηση πήρε περίπου μια βδομάδα. Κι αν εσύ ξέρεις 3 άτομα που φτύσαν αίμα, εγώ βλέπω στη δημοσκόπηση ότι περίπου το 80% θεωρεί πολύ/πάρα πολύ/εξαιρετικά εύχρηστη τη διαδικασία εγγραφής.

Συμφωνώ, κι εγώ σε 1 μέρα είχα μαζέψει δικαιολογητικά και έκανα την αίτηση και σε 7-8 μέρες είχε ενεργοποιηθεί. (εντελώς πληροφοριακά ΟΤΕΝΕΤ) Δεν αντιλέγω ότι για πολλούς ίσως υπήρξαν προβλήματα και καθυστερήσεις αλλά αφού σε μένα πήγαν όλα καλά, τι άλλο να ψήφιζα στο δημοψήφισμα; :P
I don't know who you're talking to with such fucking disrespect
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υπολογιστές - Εφαρμογές - Internet”