Χρ. Τσόλκας - Video
- DeMaKos
- Real Name: Δημήτρης
- Facebook ID: 0
Re: Χρ. Τσόλκας - Video
Να κάνω μια κουτή ερώτηση: Αν βρεθεί κάποιος, που με ακαταμάχητα επιχειρήματα όπως του κυρίου Τσόλκα, καταρρίψει τη θεωρία της σχετικότητας, τι θα διδασκόμαστε μετά; Θα καταργηθεί και από τα πανεπιστήμια; τις βιβλιογραφίες; Θα αποσυρθούν τα βιβλία; ερώτημα, κουβέντα να γίνεται.
It was just a dream...
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
Θα καούν στην πυρά οι συγγραφείς και οι εκδότες των βιβλίων, παρέα με τους καθηγητές/ερευνητές του κλάδου, με προσάναμμμα τα βιβλία της ΘτΣ, προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και εκλαϊκευμένα.
Δίπλα, ο Χρίστος Τσόλκας, θα ξαπλώνει σε ένα ανάκλιντρο με στολή ιεροεξεταστή, το οποίο θα κρατάνε ανυψωμένο -ως άλλοι είλωτες- διάφορα διαδικτυακά κατακάθια που χλεύασαν τις ιδέες του Μεγάλου Φυσικού όπως,στην περίπτωση του δικού μας φόρουμ, ο αλήτης και χαμούρα dj manos, o dr cypher, ο Wizard, o Diablo, o Falgorn, η o_kanenas, papagalakos,ο υποφαινόμενος και άλλοι πολλοί μικρόμυαλοι, μικρόψυχοι και μικρο- γενικώς...
Παραδίπλα, ο προσφάτως εκδιωγμένος SV1GZ, θα αφρίζει από το κακό του που δεν σκέφτηκε πρώτος αυτός την Τσόλκεια ΘτΠ, και με επίφαση μεγαλοψυχίας θα λέει: "Μπράβο Τσόλκα! Η επιστήμη χρειάζεται αγάπη και ανιδιοτέλεια", και "Ολ ιν δε νέιμ οφ σάιενς", σε άψογα αγγλικά...
Μέσα σε 1 χρόνο, θα αλλάξουν όλα τα μπλουζάκια/σκιτσάκια με την φάτσα του τρισκατάρατου ακατανόμαστου αφάνα, και την θέση τους θα πάρουν νέα, αγρινιώτικης κατασκευής, με την γλυκιά φατσούλα του Μέγα Φυσικού...
Δίπλα, ο Χρίστος Τσόλκας, θα ξαπλώνει σε ένα ανάκλιντρο με στολή ιεροεξεταστή, το οποίο θα κρατάνε ανυψωμένο -ως άλλοι είλωτες- διάφορα διαδικτυακά κατακάθια που χλεύασαν τις ιδέες του Μεγάλου Φυσικού όπως,στην περίπτωση του δικού μας φόρουμ, ο αλήτης και χαμούρα dj manos, o dr cypher, ο Wizard, o Diablo, o Falgorn, η o_kanenas, papagalakos,ο υποφαινόμενος και άλλοι πολλοί μικρόμυαλοι, μικρόψυχοι και μικρο- γενικώς...
Παραδίπλα, ο προσφάτως εκδιωγμένος SV1GZ, θα αφρίζει από το κακό του που δεν σκέφτηκε πρώτος αυτός την Τσόλκεια ΘτΠ, και με επίφαση μεγαλοψυχίας θα λέει: "Μπράβο Τσόλκα! Η επιστήμη χρειάζεται αγάπη και ανιδιοτέλεια", και "Ολ ιν δε νέιμ οφ σάιενς", σε άψογα αγγλικά...
Μέσα σε 1 χρόνο, θα αλλάξουν όλα τα μπλουζάκια/σκιτσάκια με την φάτσα του τρισκατάρατου ακατανόμαστου αφάνα, και την θέση τους θα πάρουν νέα, αγρινιώτικης κατασκευής, με την γλυκιά φατσούλα του Μέγα Φυσικού...
- Συνημμένα
-
- ts_small.jpg (2.25 KiB) Προβλήθηκε 3983 φορές
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
- Artemoila
- Real Name: Artemis
- Facebook ID: 1003775262
Nαι, ναι όλοι στην πυρά με τις ξενέρωτες!
[imgr 300x250]http://www.michaeljohngrist.com/wp-cont ... ion-02.jpg[/imgr]
- Falgorn
- Real Name: Hector-Xavier
- Επικοινωνία:
Κρυφο-Αινστανίτσες.... 
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο
Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει
Κανείς δεν τη λέει βίαιη.
Bertolt Brecht
Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Bertolt Brecht
Μια απαντηση μου σε ενα φιλο απο ενα αλλο φορουμ.....
Αγαπητε k. Xαλανριδη,(Savvas)
Κατ' αρχην σε διαβεβαιωνω, οτι εχω ΑΔΙΚΑ παρεξηγηθει και απο το δικο σας αλλα και απο αλλα φορουμ!!
Εγω, ουτε κανενας "πυροβολημενος" ειμαι , ουτε κανενα ψωνιο, ουτε κανενας γραφικος τυπος περιπλανομενος στα διαφορα φορουμ, ουτε κανενας μανιακος, ανισορροπος, ναρκισσος,αλλαζονας,κλπ,κλπ,κλπ
Σε διαβεβαιωνω,οτι ΔΕΝ ειμαι απολυτως τιποτα απο αυτα που σου αναφερω παραπανω.
Απλα ειμαι ενα ΠΛΗΡΩΣ NORMAL ATOMO. εχοντας πληρη ΕΠΙΓΝΩΣΗ αυτων που γραφω.
Στο θεμα μας τωρα.....
Εγω,(καλως ή κακως) εχω διατυπωσει μια Θεωρια Φυσικης την οποια προσωπικα, θεωρω φερεγγυα και αξιοπιστη, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ (και οχι μονο) μεταξυ των αλλων και τα σοβαρα λαθη της Θεωριας της Σχετικοτητας...
Την θεωρια μου λοιπον αυτη τη ΘΕΤΩ υπο συζητηση και στην κριση των ΕΙΔΙΚΩΝ.
Τι συμβαινει τωρα?
Ο καθε προκατειλημμενος "ταλιμπαν" της Θ.Σ σου λεει...
Ασε μωρε τον Τσολκα ΑΣΧΕΤΟΣ και νουμερο, ψυχανωμαλος ειναι ο τυπος, που θελει να μας πει οτι, ο Αινσταιν ειναι λαθος,τη στιγμη κατα την οποια (ο Αινσταιν) εχει επαληθευθει απειρες φορες!!!!!!
Ολα ομως αυτα, οπως αντιλαμβανεσαι ειναι ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ, ΥΒΡΕΙΣ,κλπ και δεν ειναι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ αντιμετωπισης ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ αυτων που λεω!!!!
Ενταξει, (δεν λεω!!), οι φοιτητες νεοι ανθρωποι ειναι και ΕΓΩ τους ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ σε πολλα πραγματα...σαν νεους!!!
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ (π.χ σαν αυτες που θεσα σε πολλους εδω μεσα και προσφατα στο someone) και οι κυριοι αυτοι πανεπιστημιακοι, ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ!!!!
Και ερωτω , γιατι οι κυριοι αυτοι δεν μου απαντουν και να δουνε την απαντηση τους ολα τα παιδια εδω στο φορουμ και εγω βεβαια ?????Αυτο ειναι που με ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ αφανταστα!!!!και πολλες φορες παραφερομαι(χωρις να ειναι στο χαρακτηρα μου).
Επισης να ξερεις οτι, ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ (οσες φορες και να εχει πειραματικως επαληθευθει) δεν ειναι ΟΡΘΗ, μεχρι την εμφανιση μιας αλλης Θεωριας Φυσικης, η οποια ή εχει ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ τα λαθη της προηγουμενης Θεωριας ή ειναι ποιο ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ απο την προηγουμενη αυτη Θεωρια.....
Να σου πω κατι?
Η φυσικη βρισκεται σε σωστο και δημιουργικο δρομο, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ, οταν οι κατα καιρους εμφανιζομενες Θεωριες Φυσικης που ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ!!!!!και αυτο το ευχομαι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ και για τη δικη μου Θεωρια!!!!
Τελος εχω να σου πω οτι, τα "πραγματα" στη Φυσικη και ειδικα με τη ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ δεν ειναι τοσο ΑΘΩΑ οσο νομιζεις!!!!Παιζονται βρωμικα παιχνιδια γυρω απο αυτη, διοτι τα συμφεροντα ειναι ΠΟΛΛΑ και ΜΕΓΑΛΑ και ΔΙΦΟΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ !!!!
Θελεις να σου το αποδειξω?
Δαπανησαν τεραστια ποσα για το πειραμα Gravity Probe B και στο τελος ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! και δεν ΔΑΠΑΝΟΥΝ ελαχιστοτατα χρηματα για ενα απο τα 20 πειραματα μου που εγω τους ΠΡΟΤΕΙΝΩ!!!!
Ή ασε με εμενα!!! Γιατι δεν κανουν αυτο το ΑΠΛΟ- ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ πειραμα που τους ΠΡΟΤΕΙΝΩ?
Δηλαδη:
«ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΜΒΟΥ»
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Εάν, το ίδιο ακριβώς πείραμα των J. P. Cedarholm – C. H. Townes (1959), εκτελεσθεί επάνω σε ένα κινούμενο όχημα (π.χ. αυτοκίνητο, τρένο, κλπ.) τότε, αμέσως θα αποδειχθεί εάν υπάρχει ή όχι, ο Αιθέρας μέσα στη Φύση.
Δυστυχώς, αυτό το πάρα πολύ απλό πείραμα Φυσικής δεν εκτελέσθηκε ποτέ μέχρι σήμερα και αυτό είναι το μεγάλο λάθος των Φυσικών!!!
Γιατί λοιπόν δεν εκτελείται, αυτό το πάρα πολύ απλό πείραμα Φυσικής για να αποδειχθεί οριστικά, εάν υπάρχει ή όχι, ο Αιθέρας μέσα στη Φύση;
Ερώτηση:
Μήπως ενδεχομένως, υπάρχει κάποια σκοπιμότητα και δεν εκτελείται, αυτό το πάρα πολύ απλό πείραμα Φυσικής;
Καταλαβες τωρα φιλε μου, ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ γυρω απο τη Θεωρια της Σχετικοτητας??????
Θελεις τωρα να ΤΡΕΛΑΘΕΙΣ?
Το ξερεις πιστευω, οτι το Γαλιλαιο το ΒΑΤΙΚΑΝΟ τον αναγνωρισε μετα απο 300 ΧΡΟΝΙΑ, ητοι το ετος 1992!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν σου λεω τιποτε αλλο και πιστευω να καταλαβες σε τι ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΕΡΙΑ, ΤΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ και σε τι ΚΟΥΦΑΛΕΣ, βρισκεται ακομη και στις μερες μας η ερευνα στη Φυσικη!!!!
Φιλικα,
Χρηστος Τσολκας
Αγαπητε k. Xαλανριδη,(Savvas)
Κατ' αρχην σε διαβεβαιωνω, οτι εχω ΑΔΙΚΑ παρεξηγηθει και απο το δικο σας αλλα και απο αλλα φορουμ!!
Εγω, ουτε κανενας "πυροβολημενος" ειμαι , ουτε κανενα ψωνιο, ουτε κανενας γραφικος τυπος περιπλανομενος στα διαφορα φορουμ, ουτε κανενας μανιακος, ανισορροπος, ναρκισσος,αλλαζονας,κλπ,κλπ,κλπ
Σε διαβεβαιωνω,οτι ΔΕΝ ειμαι απολυτως τιποτα απο αυτα που σου αναφερω παραπανω.
Απλα ειμαι ενα ΠΛΗΡΩΣ NORMAL ATOMO. εχοντας πληρη ΕΠΙΓΝΩΣΗ αυτων που γραφω.
Στο θεμα μας τωρα.....
Εγω,(καλως ή κακως) εχω διατυπωσει μια Θεωρια Φυσικης την οποια προσωπικα, θεωρω φερεγγυα και αξιοπιστη, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ (και οχι μονο) μεταξυ των αλλων και τα σοβαρα λαθη της Θεωριας της Σχετικοτητας...
Την θεωρια μου λοιπον αυτη τη ΘΕΤΩ υπο συζητηση και στην κριση των ΕΙΔΙΚΩΝ.
Τι συμβαινει τωρα?
Ο καθε προκατειλημμενος "ταλιμπαν" της Θ.Σ σου λεει...
Ασε μωρε τον Τσολκα ΑΣΧΕΤΟΣ και νουμερο, ψυχανωμαλος ειναι ο τυπος, που θελει να μας πει οτι, ο Αινσταιν ειναι λαθος,τη στιγμη κατα την οποια (ο Αινσταιν) εχει επαληθευθει απειρες φορες!!!!!!
Ολα ομως αυτα, οπως αντιλαμβανεσαι ειναι ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ, ΥΒΡΕΙΣ,κλπ και δεν ειναι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ αντιμετωπισης ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ αυτων που λεω!!!!
Ενταξει, (δεν λεω!!), οι φοιτητες νεοι ανθρωποι ειναι και ΕΓΩ τους ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ σε πολλα πραγματα...σαν νεους!!!
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ (π.χ σαν αυτες που θεσα σε πολλους εδω μεσα και προσφατα στο someone) και οι κυριοι αυτοι πανεπιστημιακοι, ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ!!!!
Και ερωτω , γιατι οι κυριοι αυτοι δεν μου απαντουν και να δουνε την απαντηση τους ολα τα παιδια εδω στο φορουμ και εγω βεβαια ?????Αυτο ειναι που με ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ αφανταστα!!!!και πολλες φορες παραφερομαι(χωρις να ειναι στο χαρακτηρα μου).
Επισης να ξερεις οτι, ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ (οσες φορες και να εχει πειραματικως επαληθευθει) δεν ειναι ΟΡΘΗ, μεχρι την εμφανιση μιας αλλης Θεωριας Φυσικης, η οποια ή εχει ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ τα λαθη της προηγουμενης Θεωριας ή ειναι ποιο ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ απο την προηγουμενη αυτη Θεωρια.....
Να σου πω κατι?
Η φυσικη βρισκεται σε σωστο και δημιουργικο δρομο, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ, οταν οι κατα καιρους εμφανιζομενες Θεωριες Φυσικης που ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ!!!!!και αυτο το ευχομαι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ και για τη δικη μου Θεωρια!!!!
Τελος εχω να σου πω οτι, τα "πραγματα" στη Φυσικη και ειδικα με τη ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ δεν ειναι τοσο ΑΘΩΑ οσο νομιζεις!!!!Παιζονται βρωμικα παιχνιδια γυρω απο αυτη, διοτι τα συμφεροντα ειναι ΠΟΛΛΑ και ΜΕΓΑΛΑ και ΔΙΦΟΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ !!!!
Θελεις να σου το αποδειξω?
Δαπανησαν τεραστια ποσα για το πειραμα Gravity Probe B και στο τελος ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! και δεν ΔΑΠΑΝΟΥΝ ελαχιστοτατα χρηματα για ενα απο τα 20 πειραματα μου που εγω τους ΠΡΟΤΕΙΝΩ!!!!
Ή ασε με εμενα!!! Γιατι δεν κανουν αυτο το ΑΠΛΟ- ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ πειραμα που τους ΠΡΟΤΕΙΝΩ?
Δηλαδη:
«ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΜΒΟΥ»
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Εάν, το ίδιο ακριβώς πείραμα των J. P. Cedarholm – C. H. Townes (1959), εκτελεσθεί επάνω σε ένα κινούμενο όχημα (π.χ. αυτοκίνητο, τρένο, κλπ.) τότε, αμέσως θα αποδειχθεί εάν υπάρχει ή όχι, ο Αιθέρας μέσα στη Φύση.
Δυστυχώς, αυτό το πάρα πολύ απλό πείραμα Φυσικής δεν εκτελέσθηκε ποτέ μέχρι σήμερα και αυτό είναι το μεγάλο λάθος των Φυσικών!!!
Γιατί λοιπόν δεν εκτελείται, αυτό το πάρα πολύ απλό πείραμα Φυσικής για να αποδειχθεί οριστικά, εάν υπάρχει ή όχι, ο Αιθέρας μέσα στη Φύση;
Ερώτηση:
Μήπως ενδεχομένως, υπάρχει κάποια σκοπιμότητα και δεν εκτελείται, αυτό το πάρα πολύ απλό πείραμα Φυσικής;
Καταλαβες τωρα φιλε μου, ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ γυρω απο τη Θεωρια της Σχετικοτητας??????
Θελεις τωρα να ΤΡΕΛΑΘΕΙΣ?
Το ξερεις πιστευω, οτι το Γαλιλαιο το ΒΑΤΙΚΑΝΟ τον αναγνωρισε μετα απο 300 ΧΡΟΝΙΑ, ητοι το ετος 1992!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν σου λεω τιποτε αλλο και πιστευω να καταλαβες σε τι ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΕΡΙΑ, ΤΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ και σε τι ΚΟΥΦΑΛΕΣ, βρισκεται ακομη και στις μερες μας η ερευνα στη Φυσικη!!!!
Φιλικα,
Χρηστος Τσολκας
- barbara
- Real Name: Νίκος
Όλοι οι υπόλοιποι δεν νιώθουμε και πολύ νορμάλ μετά από αυτό το ποστ...tsolkas έγραψε: Απλα ειμαι ενα ΠΛΗΡΩΣ NORMAL ATOMO. εχοντας πληρη ΕΠΙΓΝΩΣΗ αυτων που γραφω.
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gqeX84FoAsk[/youtube]barbara έγραψε:Όλοι οι υπόλοιποι δεν νιώθουμε και πολύ νορμάλ μετά από αυτό το ποστ...tsolkas έγραψε: Απλα ειμαι ενα ΠΛΗΡΩΣ NORMAL ATOMO. εχοντας πληρη ΕΠΙΓΝΩΣΗ αυτων που γραφω.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Συγνώμη .. εμείς τα απομεινάρια των άλλων forum θα τρώμε;tsolkas έγραψε:Μια απαντηση μου σε ενα φιλο απο ενα αλλο φορουμ.....
- Falgorn
- Real Name: Hector-Xavier
- Επικοινωνία:
Κατ' αρχάς, αυτός ο τύπος posting, μπορεί να θεωρηθεί spamming?
Επι του φλέγοντος θέματος τώρα... Θέλουμε κι εμείς να φιλοξενήσουμε στο forum μας μερικές από τις γραφικές κι ιστορικές απαντήσεις σου Tsolkas!!! Μη μας αφήνεις!
Επι του φλέγοντος θέματος τώρα... Θέλουμε κι εμείς να φιλοξενήσουμε στο forum μας μερικές από τις γραφικές κι ιστορικές απαντήσεις σου Tsolkas!!! Μη μας αφήνεις!
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο
Bertolt Brecht
Bertolt Brecht
-
solidsn2004
- Real Name: Tsilkos Chrostas
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
"Tsolkas recently announced the birth of his first child, a daughter called Not Einstein. "
... wtf ???
... wtf ???
-
papagalakos
solidsn2004
Real Name: Tsilkos Chrostas
Facebook ID: 0
Real Name: Tsilkos Chrostas
Facebook ID: 0
Ένα πολύ σημαντικό πείραμα Φυσικής!
Ενα σημαντικοτατο πειραμα Φυσικης με τεραστιες συνεπειες στο εποικοδομημα της Συγχρονης Φυσικης.
http://www.tsolkas.gr/html/peiramatikh-epalitheysh.html
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΛΚΑΣ
http://www.tsolkas.gr/html/peiramatikh-epalitheysh.html
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΛΚΑΣ
Re: Ενα πολυ σημαντικο πειραμα Φυσικης!
παντα σε περιοδο εξεταστικης....nice!

Believe you can and you're halfway there.
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. And Today? Today is a gift. That's why we call it the present.
But only in their dreams can men be truly free. It was always thus and always thus will be.