Χρ. Τσόλκας - Video

Πες κι εσύ μια χαζομάρα! ΜΠΟΡΕΙΣ!
Άβαταρ μέλους
DeMaKos
Real Name: Δημήτρης
Facebook ID: 0

Re: Χρ. Τσόλκας - Video

Δημοσίευση από DeMaKos »

Να κάνω μια κουτή ερώτηση: Αν βρεθεί κάποιος, που με ακαταμάχητα επιχειρήματα όπως του κυρίου Τσόλκα, καταρρίψει τη θεωρία της σχετικότητας, τι θα διδασκόμαστε μετά; Θα καταργηθεί και από τα πανεπιστήμια; τις βιβλιογραφίες; Θα αποσυρθούν τα βιβλία; ερώτημα, κουβέντα να γίνεται.
It was just a dream...
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

Θα καούν στην πυρά οι συγγραφείς και οι εκδότες των βιβλίων, παρέα με τους καθηγητές/ερευνητές του κλάδου, με προσάναμμμα τα βιβλία της ΘτΣ, προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και εκλαϊκευμένα.
Δίπλα, ο Χρίστος Τσόλκας, θα ξαπλώνει σε ένα ανάκλιντρο με στολή ιεροεξεταστή, το οποίο θα κρατάνε ανυψωμένο -ως άλλοι είλωτες- διάφορα διαδικτυακά κατακάθια που χλεύασαν τις ιδέες του Μεγάλου Φυσικού όπως,στην περίπτωση του δικού μας φόρουμ, ο αλήτης και χαμούρα dj manos, o dr cypher, ο Wizard, o Diablo, o Falgorn, η o_kanenas, papagalakos,ο υποφαινόμενος και άλλοι πολλοί μικρόμυαλοι, μικρόψυχοι και μικρο- γενικώς...

Παραδίπλα, ο προσφάτως εκδιωγμένος SV1GZ, θα αφρίζει από το κακό του που δεν σκέφτηκε πρώτος αυτός την Τσόλκεια ΘτΠ, και με επίφαση μεγαλοψυχίας θα λέει: "Μπράβο Τσόλκα! Η επιστήμη χρειάζεται αγάπη και ανιδιοτέλεια", και "Ολ ιν δε νέιμ οφ σάιενς", σε άψογα αγγλικά...

Μέσα σε 1 χρόνο, θα αλλάξουν όλα τα μπλουζάκια/σκιτσάκια με την φάτσα του τρισκατάρατου ακατανόμαστου αφάνα, και την θέση τους θα πάρουν νέα, αγρινιώτικης κατασκευής, με την γλυκιά φατσούλα του Μέγα Φυσικού...
Συνημμένα
ts_small.jpg
ts_small.jpg (2.25 KiB) Προβλήθηκε 3982 φορές
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
Άβαταρ μέλους
Artemoila
Real Name: Artemis
Facebook ID: 1003775262

Δημοσίευση από Artemoila »

Nαι, ναι όλοι στην πυρά με τις ξενέρωτες!
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Real Name: Hector-Xavier
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

Κρυφο-Αινστανίτσες.... :lol:
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο

Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει

Κανείς δεν τη λέει βίαιη.

Bertolt Brecht

Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
tsolkas
Real Name: Tsolkas

Δημοσίευση από tsolkas »

Μια απαντηση μου σε ενα φιλο απο ενα αλλο φορουμ.....

Αγαπητε k. Xαλανριδη,(Savvas)

Κατ' αρχην σε διαβεβαιωνω, οτι εχω ΑΔΙΚΑ παρεξηγηθει και απο το δικο σας αλλα και απο αλλα φορουμ!!
Εγω, ουτε κανενας "πυροβολημενος" ειμαι , ουτε κανενα ψωνιο, ουτε κανενας γραφικος τυπος περιπλανομενος στα διαφορα φορουμ, ουτε κανενας μανιακος, ανισορροπος, ναρκισσος,αλλαζονας,κλπ,κλπ,κλπ
Σε διαβεβαιωνω,οτι ΔΕΝ ειμαι απολυτως τιποτα απο αυτα που σου αναφερω παραπανω.
Απλα ειμαι ενα ΠΛΗΡΩΣ NORMAL ATOMO. εχοντας πληρη ΕΠΙΓΝΩΣΗ αυτων που γραφω.

Στο θεμα μας τωρα.....

Εγω,(καλως ή κακως) εχω διατυπωσει μια Θεωρια Φυσικης την οποια προσωπικα, θεωρω φερεγγυα και αξιοπιστη, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ (και οχι μονο) μεταξυ των αλλων και τα σοβαρα λαθη της Θεωριας της Σχετικοτητας...
Την θεωρια μου λοιπον αυτη τη ΘΕΤΩ υπο συζητηση και στην κριση των ΕΙΔΙΚΩΝ.

Τι συμβαινει τωρα?
Ο καθε προκατειλημμενος "ταλιμπαν" της Θ.Σ σου λεει...
Ασε μωρε τον Τσολκα ΑΣΧΕΤΟΣ και νουμερο, ψυχανωμαλος ειναι ο τυπος, που θελει να μας πει οτι, ο Αινσταιν ειναι λαθος,τη στιγμη κατα την οποια (ο Αινσταιν) εχει επαληθευθει απειρες φορες!!!!!!
Ολα ομως αυτα, οπως αντιλαμβανεσαι ειναι ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ, ΥΒΡΕΙΣ,κλπ και δεν ειναι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ αντιμετωπισης ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ αυτων που λεω!!!!

Ενταξει, (δεν λεω!!), οι φοιτητες νεοι ανθρωποι ειναι και ΕΓΩ τους ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ σε πολλα πραγματα...σαν νεους!!!

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ (π.χ σαν αυτες που θεσα σε πολλους εδω μεσα και προσφατα στο someone) και οι κυριοι αυτοι πανεπιστημιακοι, ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ!!!!
Και ερωτω , γιατι οι κυριοι αυτοι δεν μου απαντουν και να δουνε την απαντηση τους ολα τα παιδια εδω στο φορουμ και εγω βεβαια ?????Αυτο ειναι που με ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ αφανταστα!!!!και πολλες φορες παραφερομαι(χωρις να ειναι στο χαρακτηρα μου).

Επισης να ξερεις οτι, ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ (οσες φορες και να εχει πειραματικως επαληθευθει) δεν ειναι ΟΡΘΗ, μεχρι την εμφανιση μιας αλλης Θεωριας Φυσικης, η οποια ή εχει ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ τα λαθη της προηγουμενης Θεωριας ή ειναι ποιο ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ απο την προηγουμενη αυτη Θεωρια.....

Να σου πω κατι?

Η φυσικη βρισκεται σε σωστο και δημιουργικο δρομο, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ, οταν οι κατα καιρους εμφανιζομενες Θεωριες Φυσικης που ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ!!!!!και αυτο το ευχομαι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ και για τη δικη μου Θεωρια!!!!

Τελος εχω να σου πω οτι, τα "πραγματα" στη Φυσικη και ειδικα με τη ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ δεν ειναι τοσο ΑΘΩΑ οσο νομιζεις!!!!Παιζονται βρωμικα παιχνιδια γυρω απο αυτη, διοτι τα συμφεροντα ειναι ΠΟΛΛΑ και ΜΕΓΑΛΑ και ΔΙΦΟΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ !!!!

Θελεις να σου το αποδειξω?

Δαπανησαν τεραστια ποσα για το πειραμα Gravity Probe B και στο τελος ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! και δεν ΔΑΠΑΝΟΥΝ ελαχιστοτατα χρηματα για ενα απο τα 20 πειραματα μου που εγω τους ΠΡΟΤΕΙΝΩ!!!!

Ή ασε με εμενα!!! Γιατι δεν κανουν αυτο το ΑΠΛΟ- ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ πειραμα που τους ΠΡΟΤΕΙΝΩ?

Δηλαδη:

«ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΜΒΟΥ»

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ!

Εάν, το ίδιο ακριβώς πείραμα των J. P. Cedarholm – C. H. Townes (1959), εκτελεσθεί επάνω σε ένα κινούμενο όχημα (π.χ. αυτοκίνητο, τρένο, κλπ.) τότε, αμέσως θα αποδειχθεί εάν υπάρχει ή όχι, ο Αιθέρας μέσα στη Φύση.
Δυστυχώς, αυτό το πάρα πολύ απλό πείραμα Φυσικής δεν εκτελέσθηκε ποτέ μέχρι σήμερα και αυτό είναι το μεγάλο λάθος των Φυσικών!!!
Γιατί λοιπόν δεν εκτελείται, αυτό το πάρα πολύ απλό πείραμα Φυσικής για να αποδειχθεί οριστικά, εάν υπάρχει ή όχι, ο Αιθέρας μέσα στη Φύση;
Ερώτηση:
Μήπως ενδεχομένως, υπάρχει κάποια σκοπιμότητα και δεν εκτελείται, αυτό το πάρα πολύ απλό πείραμα Φυσικής;

Καταλαβες τωρα φιλε μου, ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ γυρω απο τη Θεωρια της Σχετικοτητας??????

Θελεις τωρα να ΤΡΕΛΑΘΕΙΣ?

Το ξερεις πιστευω, οτι το Γαλιλαιο το ΒΑΤΙΚΑΝΟ τον αναγνωρισε μετα απο 300 ΧΡΟΝΙΑ, ητοι το ετος 1992!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν σου λεω τιποτε αλλο και πιστευω να καταλαβες σε τι ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΕΡΙΑ, ΤΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ και σε τι ΚΟΥΦΑΛΕΣ, βρισκεται ακομη και στις μερες μας η ερευνα στη Φυσικη!!!!

Φιλικα,

Χρηστος Τσολκας
Άβαταρ μέλους
barbara
Real Name: Νίκος

Δημοσίευση από barbara »

tsolkas έγραψε: Απλα ειμαι ενα ΠΛΗΡΩΣ NORMAL ATOMO. εχοντας πληρη ΕΠΙΓΝΩΣΗ αυτων που γραφω.
Όλοι οι υπόλοιποι δεν νιώθουμε και πολύ νορμάλ μετά από αυτό το ποστ... :speechless:
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

barbara έγραψε:
tsolkas έγραψε: Απλα ειμαι ενα ΠΛΗΡΩΣ NORMAL ATOMO. εχοντας πληρη ΕΠΙΓΝΩΣΗ αυτων που γραφω.
Όλοι οι υπόλοιποι δεν νιώθουμε και πολύ νορμάλ μετά από αυτό το ποστ... :speechless:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gqeX84FoAsk[/youtube]
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

tsolkas έγραψε:Μια απαντηση μου σε ενα φιλο απο ενα αλλο φορουμ.....
Συγνώμη .. εμείς τα απομεινάρια των άλλων forum θα τρώμε; :( Δλδ μια τόση δα απαντησούλα σε ένα post από εδώ μέσα δε θα αξιωθούμε να δούμε; Κανείς από τους χρήστες μας δεν είναι άξιος ενασχόλησης μαζί του; :(
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Real Name: Hector-Xavier
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

Κατ' αρχάς, αυτός ο τύπος posting, μπορεί να θεωρηθεί spamming? :e_biggrin:

Επι του φλέγοντος θέματος τώρα... Θέλουμε κι εμείς να φιλοξενήσουμε στο forum μας μερικές από τις γραφικές κι ιστορικές απαντήσεις σου Tsolkas!!! Μη μας αφήνεις!
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο

Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει

Κανείς δεν τη λέει βίαιη.

Bertolt Brecht

Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
solidsn2004
Real Name: Tsilkos Chrostas

Δημοσίευση από solidsn2004 »

Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

"Tsolkas recently announced the birth of his first child, a daughter called Not Einstein. "

... wtf ??? :P
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

solidsn2004

Real Name: Tsilkos Chrostas
tsolkas
Real Name: Tsolkas

Ένα πολύ σημαντικό πείραμα Φυσικής!

Δημοσίευση από tsolkas »

Ενα σημαντικοτατο πειραμα Φυσικης με τεραστιες συνεπειες στο εποικοδομημα της Συγχρονης Φυσικης.

http://www.tsolkas.gr/html/peiramatikh-epalitheysh.html

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΛΚΑΣ
Άβαταρ μέλους
diosak
Real Name: Διονύσης

Re: Ενα πολυ σημαντικο πειραμα Φυσικης!

Δημοσίευση από diosak »

παντα σε περιοδο εξεταστικης....nice!
Εικόνα
Εικόνα
Believe you can and you're halfway there.
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. And Today? Today is a gift. That's why we call it the present.
But only in their dreams can men be truly free. It was always thus and always thus will be.
papagalakos

Re: Ενα πολυ σημαντικο πειραμα Φυσικης!

Δημοσίευση από papagalakos »

Ο λόρδος Frankenstein επέστρεψε...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αστεία”