andy84 έγραψε:Δε χρειάζεται να πάω πιο πίσω από αυτό το τελευταίο σαββατοκύριακο. Για πληροφορήσου τι έγινε με καθηγήτρια του τομέα που φιλοξενούσε ξένο ερευνητή για κάποιες μετρήσεις, πρόσθεσέ το σε τόσα άλλα παρόμοια περιστατικά όλα αυτά τα χρόνια και έλα να μας πεις ότι οι καθηγητές δε νοιάζονται πραγματικά να έχουν πρόσβαση. Έχεις ιδέα πόσα και ποια προβλήματα μπορεί να τους προκαλέσει ένας αποκλεισμός του κτιρίου; Ο ισχυρισμός είναι αστείος. Όχι τόσο αστείος όσο η εκτίμηση ότι αν θέλανε θα είχε λυθεί το ζήτημα. Ξεχνάμε το επίπεδο των συνδικαλιστών μας, μου φαίνεται;...LocknLoad έγραψε:Οσο αφορα την προσβαση στο γραφειο του, αν στ΄αληθεια ειχαν προβλημα οι καθηγητες (και οχι μονο) με αυτο τοτε το ζητημα θα ειχε ηδη λυθει.* Ειχε υπαρξει παλιοτερα καποια κινηση να σταματησει αυτο? Τι εγινε ξαφνικα φετος και ξεχειλησε το ποτηρι και υπαρχει τετοια κινηση?
Γιατί τώρα; Δεν ξέρω, μήπως ξέρεις εσύ; Εγώ το βρίσκω θετικό κι ας αργήσανε. Γενικά δεν καταλαβαίνω καν το σκοπό ερωτήματός σου εκτός και αν ξέρεις ή υπονοείς κάτι. Ειδάλλως είναι απλή ρητορεία.
Αρχικα να αναφερω (αφου παμε με παραδειγματα) και εγω μια περιπτωση (δεν θυμαμαι ποτε, νομιζω περσι, θα μαθω και θα σου πω) οπου μεταπτυχιακη φοιτητρια εκανε πειραμα στο κτιριο αυτο και συννονοηθηκε μια χαρα και ωραια και την αφησαν να μεινει.andy84 έγραψε:Μπορείς να το βρεις και μόνος σουΜόλις το αντιλήφθηκαν, μαζεύτηκαν στην κεντρική είσοδο του κτ. Φυσικής που ήταν κλειδωμένη από μέσα οι -πάντα πολιτισμένοι και διαχρονικά εμβαπτισμένοι στις δημοκρατικές πρακτικές- Φρουροί της Επανάστασης απαιτώντας να φύγει αμέσως κτλ. Εποικοινώνησαν και με την Πρόεδρο της Σχολής, η οποία της τηλεφώνησε για να της συστήσει να φύγει (φάουλ της Κυριάκη, πιστεύω). Τελικά τρομάξανε και τους ανοίξανε (τι θα έκανε ο καθένας;), και τους είχαν πάνω από τα κεφάλια τους μέχρι να τελειώσουν -μεγάλο το έλεός τους- τις μετρήσεις.
Democracy at work
Μετά ρωτάει ο συνάδελφος τι έγινε και ξεχείλισε το ποτήρι...
Μετα, αφου ρωτας γιατι ρωταω, μετα γιατι λες "φαουλ στην Κυριακη"? Δεν απαντησες στον εαυτο σου? Η συμφωνουν ή διαφωνούν σιωπηλα χωρίς να κανουνε τπτ. Αφησανε την κατασταση να χτιστει και τωρα "καποιοι" (αμφιβαλλω αν ειναι πολλοι) σου λενε οτι θα περιφρουρησουνε το κτιριο...
Για να μην παρεξηγηθουμε, δεν συμφωνω με το "κλεισιμο" ορισμενων κτηριων οπως το φυσικης ή αντοχης υλικων. Αλλα απο την αλλη δεν πιστευω οτι θα μπορουσανε οι καθηγητες να συμφωνησουνε να μην κανουν μαθηματα οπως αποφασισε ο Φ.Σ.
Και για να προλαβω τα περι συνελευσης που εχουν ηδη ειπωθει:
Εστω για μια στιγμη οτι οι φοιτητες της ΣΕΜΦΕ ειναι μονο οσοι ψηφισαν στις εκλογες
Με πολυ λιγα (συγκριτικα) λευκα δυστυχος η πλειοψηφια προτιμα τους κΩματικους. Οποτε δεν νομιζω οτι τα περι 1/5 που λετε θα αλλαζε κατι αν δεν ισχυε. Απλα θα φερνανε περισσοτερους δικους τουςΠΚΣ 164
ΔΑΠ 155
ΕΑΑΚ 78
ΠΑΣΠ 39
ΑΡΕΝ 30
ΛΕΥΚΑ 20
ΑΚΥΡΑ 30
Edit: μαζι με τα ακυρα φτανουν καπου. Ομως δεν φτανει καπου...