Νόμος Πλαίσιο...
Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Re: Νόμος Πλαίσιο...
Παρονομο θα ηταν αν ηταν γραμμενος σε δευτερο ελληνικο αει ή τει. Δηλαδη αν το ελληνικο κρατος πληρωνε 2 θεσεις για ενα φοιτητη, την οποια θεση θα στερουσε μάλιστα και απο καποιον αλλο. Ο καθενας μπορει ανετα να γραφτει σε ιδιωτικη σχολη ή σε πανεπιστιμιακο ιδρυμα του εξωτερικου, οντας γραμμενος και σε ενα κρατικο αει ή τει.
Οπως και να χει, δε χρειαζεται καποια δικαιολογια ή εξηγηση, ετσι και αλλιως.
Οπως και να χει, δε χρειαζεται καποια δικαιολογια ή εξηγηση, ετσι και αλλιως.

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Το παραπάνω προβλέπεται από τον νόμο πλαίσιο και δεν είναι πρωτοβουλία του ΕΜΠ.Συγκεκριμένα:Katestramenos έγραψε:Όλα αυτά είναι σε θεωριτική βάση. Πρακτικά σήμερα στη σχολή μας υπάρχουν φοιτητές που βρίσκοντα το 11ο έτος σπουδών(εισακτέοι του 99) χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Γενικότερα στο ΕΜΠ υπάρχουν περιπτώσεις για 12ο, 13ο και βάλε έτος οπότε τουλάχιστον μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα
Φοιτητές ή σπουδαστές που,κατά την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου, έχουν ήδη συμπληρώσει τον ελάχιστο αριθμό εξαμήνων που απαιτούνται για τη λήψη του πτυχίου, σύμφωνα με το ενδεικτικό πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος, μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους επί πέντε ακόμη ακαδημαϊκά έτη, αρχόμενα από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου. Φοιτητές ή σπουδαστές που, κατά την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου, έχουν ήδη υπερβεί το παραπάνω ανώτατο όριο φοίτησης, καλούνται εγγράφως από το οικείο Α.Ε.Ι. να δηλώσουν εγγράφως εάν επιθυμούν τη συνέχιση των σπουδών τους. Σε περίπτωση καταφατικής δήλωσης μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους επί πέντε (5) ακόμη ακαδημαϊκά έτη, αρχόμενα από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος από την έναρξη ισχύος
Ο νόμος πλαίσιο ψηφίστηκε το 2007 και αναφέρει οτι τίθεται σε ισχύ από το επόμενο ακαδημαικό έτος.Αρα από το 2014 και μετά θα δούμε εάν το ΕΜΠ τον εφαρμόσει και αρχίσει διαγραφές φοιτητών.
- Σουβλακοφάγος
- Real Name: Νίκος
- Facebook ID: 661164630
τους είπα την κατάσταση ως έχει και μου είπαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τις σπουδές....
θα το ψάξω να δω αν γίνεται να διαγράψω τα εξάμηνα που δεν μου χρειάζονται για να είμαι σίγουρος
αν κάποιος ξέρει και μπορεί να βοηθήσει και στο συγκεκριμένο θέμα .....
θα το ψάξω να δω αν γίνεται να διαγράψω τα εξάμηνα που δεν μου χρειάζονται για να είμαι σίγουρος
αν κάποιος ξέρει και μπορεί να βοηθήσει και στο συγκεκριμένο θέμα .....
Θα σε τιμωρήσω σκληρά στο όνομα του Τζατζικιού