Ναι, αλλά θα σου έλεγα οτι αν κοιτάξεις τις σημειώσεις του Φαράκου στο site του, θα δεις οτι είναι δομημένες με βάση το βιβλίο του Ανδριτσόπουλου. Οπότε τσέκαρε όλα τα βιβλία και δες ποιο σε εξυπηρετεί να διαβάσεις καλύτερα και ποιο σου ταιριάζει εσένα.
Ρε παιδια τι θα λεγατε για αλλαγη στην ημερομηνια εξετασης? Πχ. θα ηταν πολυ καλυτερα να εμπαινε η κβαντο στις 8/2/2010 και το Εργαστηριο Συγχρονης Φυσικης στις 1/2/2010 ωστε να εχουμε μια βδομαδα ελευθερη για διαβασμα...
Ρε παιδια τι θα λεγατε για αλλαγη στην ημερομηνια εξετασης? Πχ. θα ηταν πολυ καλυτερα να εμπαινε η κβαντο στις 8/2/2010 και το Εργαστηριο Συγχρονης Φυσικης στις 1/2/2010 ωστε να εχουμε μια βδομαδα ελευθερη για διαβασμα...
Καταρχάς είναι σχετικά τυχαίο αν θα σε βολέψουν οι μέρες των μαθημάτων.
Δεν μπορεί να πάει 8/2 που θες έτσι και αλλιώς αφού 9/2 έχει πυρηνική φυσική.
Εμένα η κβαντο2 είναι το μόνο μάθημα που με βολέυει,μου έχουν πέσει τα τελευταία 6 χειμέρινα σε 10 μέρες εξεταστικής
Οταν λες βιβλιο του Τραχανα εννοεις το κανουργιο (Κβαντομηχανικη ΙΙ)?
Θεωρια διαταραχων εχει κανει λιγο στα πρωτα μαθηματα αλλα αν δεν κανω λαθος ειπε οτι μαλλον δεν θα βαλει στις εξετασεις. Αλλα δεν ειμαι σιγουρος 100% γιατι εχασα τα τελευταια 3-4 μαθηματα...
Mαθηματα επιλυσης ασκησεων γιναν κ οι ασκησεις ειναι απο τις ανεβασμενες σειρες στο σαιτ του. Σύμφωνες καταστάσεις έχω την εντύπωση ότι δεν κάναμε... Μόνο μέθοδο των διαταραχών έχουμε κάνει από 9 κεφάλαιο λίγο, ελπίζω να μην πεσει!!! Οι σημειώσεις που είναι αναρτημένες στη σελίδα είναι αυτές που παραδίδει στο μάθημα.
Sorry που ζητάω κι άλλες διευκρυνίσεις αλλά είναι για να μη χάσω πολύτιμο χρόνο. Βλέπω ότι είναι στην ύλη οι κβαντικές μεταβάσεις (κεφ. 12.1), το παρέδωσε αυτό ?