lesta έγραψε:Παιδιά πάλι κώλος θα γίνουμε
Μπα ο βμπαλος ή βαρεθηκε, η διαβάζει πυρετωδώς, αλλιώς θα είχαμε γίνει από την σελίδα 4 κωλος, κ εχουμε φτασει στην 6 κ δεν εχει ανοίξει ουτε ρουθούνι!
msl έγραψε:Vbalos, αν υπάρχει κάτι που αξίσει να ακουστεί παραέξω, πες το! Αφτάκια έχουμε και είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο, όλοι εδώ μέσα *θέλω να ελπίζω*. Καταλαβαίνω το πόσο εξοργισμένος μπορείς να είσαι από τα post που διαβάζεις, αλλά δοκίμασε να υπερασπιστείς την θέση σου με πιο απτά επιχειρήματα από το "σάμπως άμα θα σου πω θα τον ξέρεις ή θα τον σεβαστείς...". Εγώ όσο μεγάλωνα έχανα την πίστη μου σε συλλογικές διαδικασίες της σχολής, επειδή δε μπορούσα να δω αυτά που λες!! Αν υπάρχει κάτι, plz πες το ....
msl έγραψε:ΕΛ-Juan και lunatic .. αυτός δεν είναι πολιτισμένος τρόπος διαλόγου, ναι; Εγώ θέλω να μιλήσω σοβαρά και να ακούσω όσα έχei να πει!! Και αυτός και πόσοι άλλοι εδώ μέσα! Αυτό δεν αποτελεί αντικείμενο χλευασμού αλλά σεβασμού! Καλή - χρυσή η πλακίτσα, αλλά έχει και όρια! Σε τέτοια συμπεριφορά δεν τάσσομαι με το μέρος σας, παιδιά ..
Anamella συγκηνιτική η προσπάθειά σου να διατηρηθεί ε ένα επίπεδο η συζήτηση, όταν ομως τα επιχειρήματα του ενός εξαντλούνται και περιορίζονται σε ουτοπισμούς και παπαγαλείες χωρις περιεχόμενο και μάλιστα
απαιτείται και συγκεκριμένου τύπου ακροατήριο για αυτά (να μαντέψω? αβουλα πρωτοετά χωρις επαφή με τον έξω κόσμο, ευπλαστη συνείδηση και εύκολη λεία της συκεκριμένης προπαγάνδας, τέλειο θύμα της πλύσης εγκεφάλου και μελλοντικό στρατιωτάκι του απεργειακού "αγωνα") είναι λογικό η συζήτηση να έχει φθίνει πολύ πριν χλευάσουν οι ΕΛ-Juan και lunatic.
Παράδειγμα: δύο φορές εθεσε την ερώτηση ο lunatic
lunatic έγραψε:ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ το δικαίωμα σας να θέλετε να απεργήσετε και να συμπαρασταθείτε στον αγώνα. Δεν σας απαγόρεψε ποτέ κανεις να κατέβετε σε πορεία. Εσείς λοιπόν με ποιο δικαίωμα απαγορεύετε σε ΕΜΑΣ να πάμε στην σχολή μας αν θέλουμε...?
και δυο φορές πήρε την απάντηση πως στόχος είναι να ξεβολευτούν οι βολεμένοι για να πάρουνε κ εκείνοι τα όπλα.
απάντηση: Όσοι σκοπεύουν να συμμετάσχουν σε μία απεργία θα το κάνουν είτε είναι κλειστή η σχολή είτε όχι. Απο κεί και πέρα, κλειστή σχολή εξυπηρετεί μόνο αυτούς που απο κεί που θα χάνανε το μάθημά τους, ανακατατάσσουν ολο το πρόγραμμα της σχολής για όλους. Οι 10 δηλαδή (50? 100? 200? δεν ειναι παραπάνω) αλλάζουν τον τρόπο λειτουργίας της σχολής για τους υπόιπους 1800.
και μετά από αυτή την απάντηση τι επιχείρημα αντιτάσσεται? ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΑ ΟΠΛΑ! θεωρείς εσύ οτι έτσι προάγεται ο διάλογος? Με παραλογισμούς?
Το "κατάλληλο ακροατήριο" ομως δεν θα αντέκρουε το αρχικό επιχείρημα, πργμα που το καθιστά και "κατάλληλο".
Η συζήτηση μάλλον εχει τελειώσει προ πολλού. Παω κ εγω στη παιδική χαρα να κανω τραμπάλα με τον lunatic. Καλό κουράγιο για το υπόλοιπο της εξεταστικής σε όλους.