Κλειστή σχολή στις 10/02

Αφού βαριέσαι τόσο να πας μέχρι την Γραμματεία, μπες εδώ.

Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro
Facebook ID: 0

Re: Κλειστή σχολή στις 10/02

Δημοσίευση από lunatic »

Στην τελική όλοι ατομικιστές είμαστε, είναι στην φύση του ανθρώπου. Το ερώτημα είναι ποιος είναι μεγαλύτερος ατομικιστής και κάτι με κάνει να πιστεύω ότι τελικά είναι αυτοί που το παίζουν αγωνιστές και μη ατομικιστές...
Σε αυτό συμφωνώ και γω μαζι σου 100%...Άλλοι ειναι οι ατομιστες και τα πιονια....

@ msl & dj manos
Παιδια έχετε δίκιο.Είναι μ@λακες ειναι ζωα που δεν μας συμπαραστάθηκαν ποτέ... Αλλά γινόμαστε σαν κ αυτούς αν κάνουμε το ίδιο....Επιτέλους πρεπει κάποιος να κάνει το πρώτο βήμα για να ενωθούμε όλοι...
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Άβαταρ μέλους
vbalos
Real Name: Vasilis

Δημοσίευση από vbalos »

@ msl & dj manos
Παιδια έχετε δίκιο.Είναι μ@λακες ειναι ζωα που δεν μας συμπαραστάθηκαν ποτέ... Αλλά γινόμαστε σαν κ αυτούς αν κάνουμε το ίδιο....Επιτέλους πρεπει κάποιος να κάνει το πρώτο βήμα για να ενωθούμε όλοι...
Έλεος ρε παιδιά και πάλι έλεος...΄Νομίζετε μερικοί ό,τι , ότι βρήκαμε να ισχύει σ'αυτόν τον κόσμο ίσχυε πάντα??? έχετε την εντύπωση πως το γεγονός ότι σήμερα μπορούμε να διαδηλώνουμε για ότι δε μας αρέσει , το γεγονός ότι δεν έχουν ανοίξει ιδιωτικά πανεπιστήμια ώστε να γίνουμε ακόμη πιο αναλώσιμοι , το γεγονός ότι μπορούμε να κυκλοφορούμε στους χώρους των ιδρυμάτων χωρίς ασφαλίτες και να έχουμε ελεύθερη διακίνηση ιδεών , το γεγονός ότι ο εργοδότης αύριο μεθαύριο είναι σχεδόν αναγκασμένος να μας δίνει τουλάχιστον έναν κατώτατο μισθό με βάση το πτυχίο μας και να μας κολλάει ένσημα , είναι επίτευγμα του φοιτητικού κινήματος και μόνο ΄, ή μήπως πιστεύετε ότι στα πλαίσια του κράτους δικαίου βεβαίως βεβαίως θεσπίστικαν νόμοι και τροπολογίες , ώστε να προστατευόμαστε...Χρειάστηκε να χυθεί πολύ αίμα , να καταστραφούν πολλές ζωές σε βασανιστήρια και φυλακές για να μπορούμε εμείς σήμερα να βιώνουμε έστω και αυτες τις κατακτήσεις και στις κατακτήσεις αυτές πρωτεύοντα και κύριο ρόλο έπαιζε και παίζει το εργατικό κίνημα...οπότε πριν το ανοίξουμε και πούμε το μακρύ μας και το κοντό μας ας σκεφτούμε λίγο παραπέρα...
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

Ρε συ vbalos ακομα γελαω..χαχα...Μηπως να σκεφτεσαι εσυ πριν το ανοιξεις....?
Ποιο αιμα χυθηκε για να μην υπαρχουν ασφαλιτες στο ΕΜΠ...?χαχα

Παλι καλα που υπαρχετε κ σεις οι αγωνιστες που χυνεται το αιμα σας για να ζουμε εμεις οι βολεμενοι ανετα....χαχαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
ΕΛ-Juan

Δημοσίευση από ΕΛ-Juan »

lunatic έγραψε:Ρε συ vbalos ακομα γελαω..χαχα...Μηπως να σκεφτεσαι εσυ πριν το ανοιξεις....?
Ποιο αιμα χυθηκε για να μην υπαρχουν ασφαλιτες στο ΕΜΠ...?χαχα

Παλι καλα που υπαρχετε κ σεις οι αγωνιστες που χυνεται το αιμα σας για να ζουμε εμεις οι βολεμενοι ανετα....χαχαχαχαχαχα
+1

Έλεος με αυτό το παραμύθι της ελεύθερης διακίνησης ιδεών στο ΕΜΠ... (Που μόνο ελεύθερη δεν είναι, αλλά αυτό είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο...)

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τους βασανισμένους αγωνιστές, για όλα όσα μου έχουν προσφέρει τόσα χρόνια! Πραγματικά με συγκινήσατε σκασμένα.. :cry:
Μέχρι στιγμής από αυτά που διαβάζω σε τοίχους και έχουν μια υπογραφή με το γνωστό Α κάτω δεξιά:
"Η Κύπρος είναι κινέζικη"
"Τα Ίμια είναι κινέζικα"
"Η Μακεδονία είναι κινέζικη"

Αφού ρε παιδιά όλες αυτές οι ελληνικές περιοχές είναι κινέζικες, τι σας πειράζει να είναι και το λιμάνι του Πειραιά κινέζικο??
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

Και για το αιμα που έχουν χύσει..... Κυριως αυτο....
Το τελευταίο αιμα που χύθηκε ήταν πριν 35 χρόνια... Είναι ντροπή να στηρίζετε πάνω σε αυτό που έγινε τότε την προπαγάνδα σας....
Lesta
Real Name: Lesta

Δημοσίευση από Lesta »

Παιδιά πάλι κώλος θα γίνουμε
Άβαταρ μέλους
vbalos

Δημοσίευση από vbalos »

Άντε αγορίνες μου διαβάστε τα μαθηματάκια σας να πάτε μπροστά και να σταδιοδρομήσετε και αφήστε μας εμάς να λέμε...θέλετε να μάθετε και ποιό αίμα , άστο δεν αξίζει καν να μάθεις πιό αίμα , κανενός το αίμα ... σάμπως άμα θα σου πω θα τον ξέρεις ή θα τον σεβαστείς...κάθισε εκεί και χαχανα και μέχρι εκεί είσαι , τα άλλα αποτελούν βαριά πράγματα για εσένα , δεν είναι της κλάσης σου...
φιλάκια...ΠΑΙΔΑΚΙΑ...
:ssss:

Υ.Γ.
την προπαγάνδα σας....
quiz: Ποιοί είμαστε εμείς???

a) Men in Black
b) Κοινό της Σιών
c) Τρομοκράτες
J.R.T
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

Lesta έγραψε:Παιδιά πάλι κώλος θα γίνουμε
+1 :P
vbalos έγραψε:Άντε αγορίνες μου διαβάστε τα μαθηματάκια σας να πάτε μπροστά και να σταδιοδρομήσετε και αφήστε μας εμάς να λέμε...θέλετε να μάθετε και ποιό αίμα , άστο δεν αξίζει καν να μάθεις πιό αίμα , κανενός το αίμα ... σάμπως άμα θα σου πω θα τον ξέρεις ή θα τον σεβαστείς...κάθισε εκεί και χαχανα και μέχρι εκεί είσαι , τα άλλα αποτελούν βαριά πράγματα για εσένα , δεν είναι της κλάσης σου...
φιλάκια...ΠΑΙΔΑΚΙΑ...
Vbalos, αν υπάρχει κάτι που αξίσει να ακουστεί παραέξω, πες το! Αφτάκια έχουμε και είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο, όλοι εδώ μέσα *θέλω να ελπίζω*. Καταλαβαίνω το πόσο εξοργισμένος μπορείς να είσαι από τα post που διαβάζεις, αλλά δοκίμασε να υπερασπιστείς την θέση σου με πιο απτά επιχειρήματα από το "σάμπως άμα θα σου πω θα τον ξέρεις ή θα τον σεβαστείς...". Εγώ όσο μεγάλωνα έχανα την πίστη μου σε συλλογικές διαδικασίες της σχολής, επειδή δε μπορούσα να δω αυτά που λες!! Αν υπάρχει κάτι, plz πες το ....
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
ΕΛ-Juan

Δημοσίευση από ΕΛ-Juan »

vbalos έγραψε:Άντε αγορίνες μου διαβάστε τα μαθηματάκια σας να πάτε μπροστά και να σταδιοδρομήσετε και αφήστε μας εμάς να λέμε...θέλετε να μάθετε και ποιό αίμα , άστο δεν αξίζει καν να μάθεις πιό αίμα , κανενός το αίμα ... σάμπως άμα θα σου πω θα τον ξέρεις ή θα τον σεβαστείς...κάθισε εκεί και χαχανα και μέχρι εκεί είσαι , τα άλλα αποτελούν βαριά πράγματα για εσένα , δεν είναι της κλάσης σου...
φιλάκια...ΠΑΙΔΑΚΙΑ...
:ssss:

Υ.Γ.
την προπαγάνδα σας....
quiz: Ποιοί είμαστε εμείς???

a) Men in Black
b) Κοινό της Σιών
c) Τρομοκράτες
Προσωπικά ΔΕΝ με ενδιαφέρει να μάθω κανένα από αυτά τα ονόματα, τα οποία όπως φαντάζομαι ήταν εξέχοντα μέλη της επανάστασης σας. Ας ήταν και η Αυτού Μεγαλειότης ο Chuck Norris!
Πραγματικά θα ήταν μία ακόμα άχρηστη πληροφορία και δεν μπορώ να αποθηκεύσω άλλες, γιατί έχω φουλάρει με όσα "ενδιαφέροντα" ακούω τόσα χρόνια στις συνελεύσεις...

Αααα και όταν κατέβουν οι εργατοπατέρες για εμάς στους δρόμους, ξυπνήστε με κι εμένα! Θέλω να παρευρεθώ! :lol:

Και όσο για το κουίζ.. Διαλέγω το:

δ) Αργόσχολοι, ονειροπόλοι, ψευτοεπαναστάτες του σαλονιού..

Μιας και η κλάση μου και το επίπεδο μου είναι πολύ χαμηλά σε σχέση με το δικό σου αποχωρώ.. Πάω να διαβάσω, αν μπορέσω αφού πραγματικά νιώθω πολύ άσχημα που δεν μπορώ να δω το μεγαλείο του κινήματος και της επανάστασης σας... Σορρυ.. :roll:

Φιλάκια ρουφηχτά!
Μέχρι στιγμής από αυτά που διαβάζω σε τοίχους και έχουν μια υπογραφή με το γνωστό Α κάτω δεξιά:
"Η Κύπρος είναι κινέζικη"
"Τα Ίμια είναι κινέζικα"
"Η Μακεδονία είναι κινέζικη"

Αφού ρε παιδιά όλες αυτές οι ελληνικές περιοχές είναι κινέζικες, τι σας πειράζει να είναι και το λιμάνι του Πειραιά κινέζικο??
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

χαχαχαχαχα.....
Τι περιμένετε να σας πει ρε παιδια?Εγω αυτην την απάντηση περίμενα....
Δεν εχουν να πουν τίποτα....
Γι αυτο απάντησε έτσι...
Λοιπόν καλημέρα σε όλους.... Σε λίγο θα με πάει η μαμά μου στην παιδική χαρά επειδή ήμουν πολύ καλό ΠΑΙΔΑΚΙ χθες.... :lol: :lol:

ΥΓ: Παιδιά μην μιλάτε άλλο....ήδη έχετε εκτεθεί.... :ssss:
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

ΕΛ-Juan και lunatic .. αυτός δεν είναι πολιτισμένος τρόπος διαλόγου, ναι; Εγώ θέλω να μιλήσω σοβαρά και να ακούσω όσα έχei να πει!! Και αυτός και πόσοι άλλοι εδώ μέσα! Αυτό δεν αποτελεί αντικείμενο χλευασμού αλλά σεβασμού! Καλή - χρυσή η πλακίτσα, αλλά έχει και όρια! Σε τέτοια συμπεριφορά δεν τάσσομαι με το μέρος σας, παιδιά .. :S
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
vbalos

Δημοσίευση από vbalos »

Αυτό με το δ) ήταν πράγματι εμπνευσμένο , που το σκέφτηκες ρε ψυχή ... πας κατευθείαν για ΜΙΤ μπράβο καμάρι μου...Όσο για όλα τα άλλα τι να σας πω , απλά εγώ μεταπτυχιακό σε Τατιάνα και Λαμπίρη δεν έχω και ως εκ τούτου τέτοιου είδους ξεκατινιάστικη συζήτηση δεν μπορώ να κάνω...Καλή συνέχεια ΠΑΙΔΑΚΙΑ και καλό ύπνο...
ΕΛ-Juan και lunatic .. αυτός δεν είναι πολιτισμένος τρόπος διαλόγου, ναι; Εγώ θέλω να μιλήσω σοβαρά και να ακούσω όσα έχei να πει!! Και αυτός και πόσοι άλλοι εδώ μέσα! Αυτό δεν αποτελεί αντικείμενο χλευασμού αλλά σεβασμού! Καλή - χρυσή η πλακίτσα, αλλά έχει και όρια! Σε τέτοια συμπεριφορά δεν τάσσομαι με το μέρος σας, παιδιά ..
ΕΛ-Juan και lunatic .. αυτός δεν είναι πολιτισμένος τρόπος διαλόγου, ναι; Εγώ θέλω να μιλήσω σοβαρά και να ακούσω όσα έχei να πει!! Και αυτός και πόσοι άλλοι εδώ μέσα! Αυτό δεν αποτελεί αντικείμενο χλευασμού αλλά σεβασμού! Καλή - χρυσή η πλακίτσα, αλλά έχει και όρια! Σε τέτοια συμπεριφορά δεν τάσσομαι με το μέρος σας, παιδιά .. :S
Πραγματικά η στήριξή σου ήταν περιττή αν και ευχαριστώ για την προσπάθεια...Δεν έχω κάτι άλλο να πω γιατί δεν υπάρχει κατάλληλο ακροατήριο , και όσο για πολιτισμό , διάλογο και τα ρέστα αστο καλύτερα πήγε περίπατο.ελλείψει επιχειρημάτων άλλωστε... :ssss:..
Αν εσύ νιώθεις μια φορά απογοητευμένη από τον τρόπο που λειτουργούν τα πράγματα εγώ είμαι δέκα , συνεπώς δεν είμαι ο κατάληλος να σε επαναφέρει σ'αυτό το δρόμο...Αυτό όμως δεν αλλάζει τίποτε όσον αφορά τους αγώνες , τις συλλογικές διεκδικήσεις και το δίκαιο που εμπεριέχουν...
J.R.T
Άβαταρ μέλους
C0n
Real Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από C0n »

lesta έγραψε:Παιδιά πάλι κώλος θα γίνουμε
Μπα ο βμπαλος ή βαρεθηκε, η διαβάζει πυρετωδώς, αλλιώς θα είχαμε γίνει από την σελίδα 4 κωλος, κ εχουμε φτασει στην 6 κ δεν εχει ανοίξει ουτε ρουθούνι! :P
msl έγραψε:Vbalos, αν υπάρχει κάτι που αξίσει να ακουστεί παραέξω, πες το! Αφτάκια έχουμε και είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο, όλοι εδώ μέσα *θέλω να ελπίζω*. Καταλαβαίνω το πόσο εξοργισμένος μπορείς να είσαι από τα post που διαβάζεις, αλλά δοκίμασε να υπερασπιστείς την θέση σου με πιο απτά επιχειρήματα από το "σάμπως άμα θα σου πω θα τον ξέρεις ή θα τον σεβαστείς...". Εγώ όσο μεγάλωνα έχανα την πίστη μου σε συλλογικές διαδικασίες της σχολής, επειδή δε μπορούσα να δω αυτά που λες!! Αν υπάρχει κάτι, plz πες το ....
msl έγραψε:ΕΛ-Juan και lunatic .. αυτός δεν είναι πολιτισμένος τρόπος διαλόγου, ναι; Εγώ θέλω να μιλήσω σοβαρά και να ακούσω όσα έχei να πει!! Και αυτός και πόσοι άλλοι εδώ μέσα! Αυτό δεν αποτελεί αντικείμενο χλευασμού αλλά σεβασμού! Καλή - χρυσή η πλακίτσα, αλλά έχει και όρια! Σε τέτοια συμπεριφορά δεν τάσσομαι με το μέρος σας, παιδιά ..
Anamella συγκηνιτική η προσπάθειά σου να διατηρηθεί ε ένα επίπεδο η συζήτηση, όταν ομως τα επιχειρήματα του ενός εξαντλούνται και περιορίζονται σε ουτοπισμούς και παπαγαλείες χωρις περιεχόμενο και μάλιστα απαιτείται και συγκεκριμένου τύπου ακροατήριο για αυτά (να μαντέψω? αβουλα πρωτοετά χωρις επαφή με τον έξω κόσμο, ευπλαστη συνείδηση και εύκολη λεία της συκεκριμένης προπαγάνδας, τέλειο θύμα της πλύσης εγκεφάλου και μελλοντικό στρατιωτάκι του απεργειακού "αγωνα") είναι λογικό η συζήτηση να έχει φθίνει πολύ πριν χλευάσουν οι ΕΛ-Juan και lunatic.

Παράδειγμα: δύο φορές εθεσε την ερώτηση ο lunatic
lunatic έγραψε:ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ το δικαίωμα σας να θέλετε να απεργήσετε και να συμπαρασταθείτε στον αγώνα. Δεν σας απαγόρεψε ποτέ κανεις να κατέβετε σε πορεία. Εσείς λοιπόν με ποιο δικαίωμα απαγορεύετε σε ΕΜΑΣ να πάμε στην σχολή μας αν θέλουμε...?
και δυο φορές πήρε την απάντηση πως στόχος είναι να ξεβολευτούν οι βολεμένοι για να πάρουνε κ εκείνοι τα όπλα.

απάντηση: Όσοι σκοπεύουν να συμμετάσχουν σε μία απεργία θα το κάνουν είτε είναι κλειστή η σχολή είτε όχι. Απο κεί και πέρα, κλειστή σχολή εξυπηρετεί μόνο αυτούς που απο κεί που θα χάνανε το μάθημά τους, ανακατατάσσουν ολο το πρόγραμμα της σχολής για όλους. Οι 10 δηλαδή (50? 100? 200? δεν ειναι παραπάνω) αλλάζουν τον τρόπο λειτουργίας της σχολής για τους υπόιπους 1800.

και μετά από αυτή την απάντηση τι επιχείρημα αντιτάσσεται? ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΑ ΟΠΛΑ! θεωρείς εσύ οτι έτσι προάγεται ο διάλογος? Με παραλογισμούς?

Το "κατάλληλο ακροατήριο" ομως δεν θα αντέκρουε το αρχικό επιχείρημα, πργμα που το καθιστά και "κατάλληλο".

Η συζήτηση μάλλον εχει τελειώσει προ πολλού. Παω κ εγω στη παιδική χαρα να κανω τραμπάλα με τον lunatic. Καλό κουράγιο για το υπόλοιπο της εξεταστικής σε όλους. :)
Δε φοβάμαι τίποτα...

Δεν ελπίζω σε τίποτα....

ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! :)
Lesta
Real Name: Lesta

Δημοσίευση από Lesta »

C0n έγραψε:
lesta έγραψε:Παιδιά πάλι κώλος θα γίνουμε
Μπα ο βμπαλος ή βαρεθηκε, η διαβάζει πυρετωδώς, αλλιώς θα είχαμε γίνει από την σελίδα 4 κωλος, κ εχουμε φτασει στην 6 κ δεν εχει ανοίξει ουτε ρουθούνι! :P
χαχαχα.....! ! ! :lol: :lol: :lol: καλό!
Άβαταρ μέλους
Full Metal Alchemist
Real Name: Konstantinos
Facebook ID: 849225054
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Full Metal Alchemist »

O kanenas έγραψε:
Hengeo έγραψε:Μιλάτε για ατομικισμό. Το να θεωρείτε όμως τον δικό σας τρόπο αντίδρασης τον μοναδικό σωστό, και όποιον άλλο διαφωνεί να τον ταμπελοποιείτε αμέσως, δεν είναι ατομικιστικό;
Μάλιστα, το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι ο ατομικιστής θεωρεί και προβάλλει ως δικαίωμα τον αγώνα του για επιτυχία, η οποία προφανώς πάει πακέτο με την αδιαφορία του για τον κόσμο, όταν γύρω του υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν ούτε τις μισές ευκαιρίες από αυτόν. Θεωρεί δικαίωμά του το να έχει περισσότερες ευκαιρίες από άλλους και να τις εκμεταλλεύεται και ξανά δικαίωμά του να αδιαφορεί για αυτούς, τους που ποδοπατάει επειδή έτυχε να γεννηθεί σε συνθήκες καλύτερες από κάποιων άλλων.
Κι επειδή αρκετά μου την έσπασε το ύφος μου σ'αυτό το post, καιρός να το τελειώσω.
Αρα κατα τη γνωμη σου οποιος εχει γεννηθει σε καλες συνθηκες θα πρεπει ναχει μια καθοδικη πορια στην ποιοτητα της ζωης του ενω οποιος εχει γεννηθει σε ασχημες συνθηκες θα πρεπει να βελτιωνεται συνεχως.
People cannot gain anything without sacrificing something. You must present something of equal value to gain something. That is the principle of equivalent trade in alchemy. We believed that was the truth of the world when we were young...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις”