@Chris
Μιλάμε είσαι αλλού γι αλλού....... Προφανώς σου χαλάω τη μόστρα και γι αυτό τα λες αυτά... Δεν βλέπω κάποιον άλλο λόγο.... Λες πραγματα που δεν έχω πει....
Για σένα τα γεγονότα του περσινού Δεκέμβρη ήταν 10 μλκισμένα που τα σπάσανε όλα;
Εσύ δλδ με αυτό που είπα, αυτό καταλαβες?!!...Ε τι να σου πω....Προφανως αποφευγεις να απαντησεις πραγματικα....
Δηλαδή εσύ θεωρείς εαυτώ συνεπή και καλό φοιτητή και όλους τους άλλους υποχθόνιους, κλέφτες και λαμόγια; Ελιτισμός και σνομπισμός...
Μιλάω με ΓΕΓΟΝΟΤΑ με βάση αυτά που βλέπω γύρω μου... Αν δε δέχεσαι αποδεδειγμένα πράγματα υποβαθμίζεις ακόμα περισσότερο την θέση σου... Και φυσικά πάλι απέφυγες να απαντήσεις....Προφανώς ανήκεις στο 90%....
Λες και ειπα εγω ολους τους αλλους υποχθόνιους κ κλεφτες... Δεν θα κατσω να φορτωθω τους χαρακτηρισμους που λες εσυ για να περασεις την ιδέες σου....
Well done Chris.....Η απάντηση σου και στα 2 που είπα ήταν εκτός τόπου και χρόνου.....
@ari2ell
Λοιπόν διάβασα με προσοχή το ποστ σου και νομίζω ότι κάνεις κάποια λάθη.
Το ότι έχεις βαρεθεί να την ακούς δεν σημαίνει ότι δεν ισχύει. Εγώ είπα απλά τι ισχύει.
Η διαφορά μου με τους άλλους είναι τεράστια...και όχι αυτό που λες. Το αν προσπαθώ για κάτι δεν το ξέρεις. Αλλά είναι μια καλή ευκαιρία με αυτό που λες να πω κ κάποια άλλα πράγματα.
Παρακαλώ από δω και κάτω να διαβάσετε με προσοχή και να μου πείτε αν συμφωνείτε...
Προσπαθώ να δω μια καλύτερη ΣΕΜΦΕ. Δεν είμαι θεός (με κόψανε στα θαύματα) και δεν μπορώ να ξέρω τα ξεχωριστά προβλήματα του κάθε φοιτητή. Όμως για παράδειγμα το πρόβλημα που υπήρχε με το βιβλίο "Κβαντομηχανική 2" που αργήσαμε πολύ να το πάρουμε εγώ πηγα κ το ανέφερα στην γραμματεία και κινήθηκαν κάπως τα πράγματα. ΔΕΝ έχω πετάξει ουτε ενα σκουπίδι κάτω εδώ και 3 χρόνια στο Πολυτεχνείο. Δεν έχω λερώσει ούτε στο ελάχιστο ένα θρανίο...Γιατί? Γιατι σέβομαι τον χώρο που με δέχτηκε για να ΣΠΟΥΔΑΣΩ. Εχω φτιάξει ενα excel template και ενα m-file για ελάχιστα τετράγωνα και το έχω μοιράσει σε ΟΛΟΥΣ και χαίρομαι που βλέπω το εξέλ να το έχουν κατεβάσει 90 άτομα μέχρι τώρα. Έχω κάνει mathematica guide που επίσης είναι ελεύθερο για όλους.
Όλα αυτά ΔΕΝ τα λέω για να κομπαστώ. Απλά θέλω να ρωτήσω τι με κάνει λιγότερο αγωνιστή από αυτούς...?! Ίσα ίσα που εγώ βλέπω να αγωνίζομαι περισσότερο από αυτους για να δω μια καλύτερη ΣΕΜΦΕ. ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ οτι τα παιδια οπως Gus κλπ αγωνίζονται σε κοινωνικά κ πολιτικά θέματα...
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ να μου λέει κάποιος ότι κάθομαι στον καναπέ μου μόνο κ μόνο επειδή δεν αγωνίζομαι με τον ίδιο τρόπο που το κάνει αυτός ή στο ίδιο αντικείμενο με αυτόν. Το να μην συμφωνεί κάποιος με το καθε 3 κ λιγο κλείσιμο της σχολής δε σημαίνει ότι δεν είναι αγωνιστής.
Το πρόβλημα είναι η αδιαφορία. Οι πιο πολλοι είναι αδιάφοροι και για το ειδος του αγωνα που κανω εγω και για το ειδος του αγώνα που κανουν τα άλλα παιδια.
Έχω άδικο?
ari2ell μπορεί να δεις να χρησιμοποιώ 2ο ενικό αλλά δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε σένα.Αναφέρομαι σε όσους έχουν την ίδια γνώμη με σένα.
Τώρα πάμε παρακάτω...
Στο προηγούμενο πόστ μου πρότεινα κάτι. Πέρασαν ήδη 2 ποστ και κανένας απ τους 2 δεν δήλωσε κάτι γι αυτό που είπα. Μιλάω φυσικά για την πρόταση με τους φακέλους. Και στο παρελθόν έχω κάνει πολλές προτάσεις και με έχουν γραψει στ @ρχίδια τους όλοι.... Δηλαδή για να ακουστώ πρέπει να φωνάζω μέσα σε ένα πράγμα που μοιαζει με αμφιθεατρο με πολύ καπνό που είναι όλο οι ιδιοι κ οι ιδιοι στιβαγμενοι σαν σαρδελες?
Πραγματικά πιο πολύ νευριάζω με τα άλλα παιδιά όχι επειδή αγωνίζονται με τον τρόπο που αγωνίζονται. Αλλά επειδή έχουν τελείως ξεχασμένη τη σχολή τους.
Ερωτώ. Θέλετε μια καλύτερη ΣΕΜΦΕ?
Ναι ή όχι?
Αν ναι γιατί δεν κατεβάζουμε ένα πλαίσιο ΑΣΧΕΤΟ με πολιτικά και κινητοποιήσεις. Ένα πλαίσιο ΜΟΝΟ για τη σχολή.
Μερικά πράγματα που θεωρώ ότι πρέπει να είναι στο πλαίσιο?
Οι φάκελοι
Το σκονάκι και οι κυρώσεις που θα έχει κάποιος αν πιαστεί (πιστεύω οτι αυτο θα βοηθησει να ειναι πιο ευκολα και τα θεματα)
Να είναι πιο πολλές ωρες ανοιχτή η βιβλιοθήκη. Πχ μέχρι τις 10-10.30..... Το 24ωρο που εχουν στο εξωτερικό δεν μπορώ καν να το φανταστώ τωρα....
Και πολλά άλλα που έχω σε μια λίστα και δεν θα γράψω τώρα γιατι ήδη το μήνυμά μου είναι τεράστιο και ΜΠΡΑΒΟ σε σένα που συνεχίζεις να το διαβάζεις. Αν υπάρχει κάποιος που έφτασε μέχρι εδώ δηλαδή...χαχαχαχα
Κλείνοντας να πω μόνο στα παιδιά που αγωνίζονται με τον τρόπο τους και μπράβο τους, να κοιτάξουν και λίγο παραπάνω την ΣΕΜΦΕ.
Η παράταξη που θα μείνει στην ιστορία ΔΕΝ είναι αυτή που κλείνει τη σχολή κάθε βδομάδα... Είναι αυτή που θα κανει τη σχολη ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!