Κλειστή σχολή στις 10/02

Αφού βαριέσαι τόσο να πας μέχρι την Γραμματεία, μπες εδώ.

Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos

Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro
Facebook ID: 0

Re: Κλειστή σχολή στις 10/02

Δημοσίευση από lunatic »

Το ποιος θα μαζεψει μαπες ειναι άλλο θεμα...Προφανως αν την πεσουν 10 σε εναν (οπως συνηθως γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις) τοτε θα φαει ξυλο αυτος ο κακομοιρης....Ωστοσο θα μεινει στην ιστορια ως ο ανθρωπος που εφαγε ξυλο απο μερικες ανανδρες φωκιες επειδη υποστηριζε την γνωμη του.... Αντιθετως αυτοι που θα τον δειρουν θα μεινουν για παντα ατιμασμενοι.... :e_surprised:
Λοιπόν η κουβέντα βλέπω να πηγαίνει στο άσυλο που είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα....
ΔΕΝ θέλω να καταργηθεί το άσυλο.Θέλω ομως να μπορει να παρακάμπτεται σε ορισμένες περιπτώσεις.
Πχ... Όποιος θεωρεί σωστό αυτό που εγινε περυσι με 10 μλκισμενα να καταστρεφουν το παλιο πολυτεχνειο και οι μπατσοι απ εξω να καθονται του αξίζει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ο χαρακτηρισμος μπετόστοκος και μ@λάκ@ς.....

gus δεν ξερω τι εισαι ουτε ποιος εισαι αλλα ξερω μονο ενα πραγμα στα σιγουρα.
Οτι εισαι πολυ φανατισμενος.... Και ο φανατισμος δεν κανει καλο...

Συνεχίζεις εσυ κ οι ομοιδεατες σου να πιστευετε οτι το προβλημα μας ειναι που "γαργαλήθηκε" το προγραμμα μας εμας των βολεμένων....
ΟΧΙ.Το προβλημα μας ειναι που δεν σεβεται κανεις το δικαιωμα μερικων να κανουν μαθημα αν θελουν...

Εγω βλεπω την συντριπτικη πλειοψηφια να εχει βαρεθει αυτη την αρρωστημενη κατασταση των ΓΣ που εχουν ψωμοτυρι το κλεισιμο της σχολης.... Και μην μου πεις που ειναι ολοι αυτοι.... Ξερεις πολυ καλα κ γω κ εσυ οτι πολλοι απλα δεν ασχολουνται...Καποιοι λένε την γνώμη τους....

Δεν βλεπω γιατι εσυ εισαι πιο αγωνιστης απο εμενα... Κ οι 2 αγωνιζομαστε γι αυτο που πιστευουμε....
Αν εισαι οντως αγωνιστης και συ οποιος θελει να φερει αυτον τον τίτλο (εγώ θέλω) ελάτε να ψηφίσουμε όλοι μαζί για πράγματα που θα πανε μπροστά τη σχολή μας....

Πχ... Να μοιράζονται τα θεματα μεσα σε φάκελο. Στον φάκελο θα περιέχονται τα θέματα και πολλές κολλες χαρτί... Ο φάκελος θα ανοιγει την ωρα που ειναι καθορισμενη για την εναρξη. Αν η εξεταση ειναι 3 ωρες θα εχουμε 3 ωρες και 5 λεπτα. Τα 5 λεπτα θα εινα για να συμπληρώσουμε τα στοιχεία μας.

Και τι θα κερδισουμε με αυτο θα μου πεις τωρα... Ε θα εχουμε να λεμε οτι υπαρχει μια επισημοτητα κ δεν ειναι σα να γραφουμε τεστ θρησκευτικών στο σχολείο.... Επίσης θα ειναι πιο οργανωμένα τα πράγματα...

Γιατί δεν ψηφίζουμε όποιος πιάνεται με σκονάκι να κόβεται επι τόπου και να του αφαιρειται το δικαιωμα να δωσει το μαθημα για 2 εξεταστικές? Μια χαρά δίκαιο το βρίσκω αυτό αλλα δεν μιλαει κανεις γιατι το 90% εχετε μαθει να περνατε μονο με σκονακι... :ssss:
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Άβαταρ μέλους
Chris
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Χρήστος

Δημοσίευση από Chris »

lunatic έγραψε: Πχ... Όποιος θεωρεί σωστό αυτό που εγινε περυσι με 10 μλκισμενα να καταστρεφουν το παλιο πολυτεχνειο και οι μπατσοι απ εξω να καθονται του αξίζει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ο χαρακτηρισμος μπετόστοκος και μ@λάκ@ς....
Για σένα τα γεγονότα του περσινού Δεκέμβρη ήταν 10 μλκισμένα που τα σπάσανε όλα;
lunatic έγραψε:Μια χαρά δίκαιο το βρίσκω αυτό αλλα δεν μιλαει κανεις γιατι το 90% εχετε μαθει να περνατε μονο με σκονακι... :ssss:
Δηλαδή εσύ θεωρείς εαυτώ συνεπή και καλό φοιτητή και όλους τους άλλους υποχθόνιους, κλέφτες και λαμόγια; Ελιτισμός και σνομπισμός...
ari2ell
Real Name: Aris

Δημοσίευση από ari2ell »

"Εγω βλεπω την συντριπτικη πλειοψηφια να εχει βαρεθει αυτη την αρρωστημενη κατασταση των ΓΣ που εχουν ψωμοτυρι το κλεισιμο της σχολης.... Και μην μου πεις που ειναι ολοι αυτοι.... Ξερεις πολυ καλα κ γω κ εσυ οτι πολλοι απλα δεν ασχολουνται...Καποιοι λένε την γνώμη τους...."

Afti tin ataka sinadelfe lunatic tin akouo 5 xronia pou eimai stin sxoli!!!!
Ksereis kati exo varethei na tin akouo,opoios exei provlima me to ekastote "kathestos" i tis isxuouses sinthikes prospathei na tis allaxei....dn ksero ti kaneis kai pos drastiriopoieisai stin sxoli kai den me afora alla an dn kaneis kati na allaxei i katastasi pou se enoxlei kalitera na stamatiseis na anamasas aftou tou eidous tis atakes gt ginesai pio grafikos kai apo tous knites!!Den anaferomai se sena sigkrekrimena anaferomai se olous osous anaparagoun ola afta!!!

Ksereis poia einai i diafora sou me aftous pou diafoneis(to theto kompsa) se aftin tn sizitisi???Oti aftoi oti kai an einai exoun kapoies idees pou tis pistevoun kai prospathoun na tis efarmosoun stn praxi!!!!Den kathontai oute sto saloni tous oute piso apo to pc na anaparagoun afta pou akoune apo tous giro tous....
To panepistimio den einai oute mathimatika oute fisiki,einai paideia!!!Paideia den einai to psomi paideia eleftheria pou kaneis dn kserei ti simainei kai to anaparagei etsi opos tou mathan na to papagalizei.
Paideia einai na matheis na skeftesai kai kirios na matheis na akous....stin sinexeia na skeftesai kai na axiologeis afta pou ginontai giro sou me ena tropo diaforetiko apo tous allous,mi epifaneiako!!!Gia afto apofasisa na grapso afto pou grafo giati oi perissoteroi skefteste epifaneiaka,skefteste tin voli sas!!!!
P.S<-Me enoxlise pou i apergia mou afairese to dikaioma na doso to mathima mou oxi giati ftaiei i adedi(poli kala kanei) alla giati to d.s tis sxolis mas adiaforei gia mas eno iksere gia tn apergia edo kai ena mina!!!Aparadektoi akoma mia fora..

Aaaa kai kati allo lunatic epeidi paratirisa apo ta logia sou oti arpazesai efkola kai ginesai eironikos kai apolitos den sou kano epithesi,den exo tpt mazi sou!Osa leo apefthinontai se olous osous xrisimopoioun ta idia kai ta idia gia na dilosoun tin disareskeia tous xoris na kanoun tpt....den me endiaferei oute thelo na mou apantisei kaneis gia na mou apodeixei oti prospathei na allaxei afto pou ton enoxlei stin sxoli!An eiste anamesa se aftous pou palevoun gia ta pistevo tous emprakta magkia sas alla den mas afora,an oxi stamatiste sas parakalo na gineste grafikoi giati katantaei aidia afti i pipila!!!

Kali sinexeia magkes kai otan diavazete sta vivlia mn vlepete mono eksisoseis mathimatikon provlimaton....tsagia!!
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

@Chris
Μιλάμε είσαι αλλού γι αλλού....... Προφανώς σου χαλάω τη μόστρα και γι αυτό τα λες αυτά... Δεν βλέπω κάποιον άλλο λόγο.... Λες πραγματα που δεν έχω πει....
Για σένα τα γεγονότα του περσινού Δεκέμβρη ήταν 10 μλκισμένα που τα σπάσανε όλα;
Εσύ δλδ με αυτό που είπα, αυτό καταλαβες?!!...Ε τι να σου πω....Προφανως αποφευγεις να απαντησεις πραγματικα....
Δηλαδή εσύ θεωρείς εαυτώ συνεπή και καλό φοιτητή και όλους τους άλλους υποχθόνιους, κλέφτες και λαμόγια; Ελιτισμός και σνομπισμός...
Μιλάω με ΓΕΓΟΝΟΤΑ με βάση αυτά που βλέπω γύρω μου... Αν δε δέχεσαι αποδεδειγμένα πράγματα υποβαθμίζεις ακόμα περισσότερο την θέση σου... Και φυσικά πάλι απέφυγες να απαντήσεις....Προφανώς ανήκεις στο 90%....
Λες και ειπα εγω ολους τους αλλους υποχθόνιους κ κλεφτες... Δεν θα κατσω να φορτωθω τους χαρακτηρισμους που λες εσυ για να περασεις την ιδέες σου....

Well done Chris.....Η απάντηση σου και στα 2 που είπα ήταν εκτός τόπου και χρόνου..... :lol: :lol:

@ari2ell
Λοιπόν διάβασα με προσοχή το ποστ σου και νομίζω ότι κάνεις κάποια λάθη.
Το ότι έχεις βαρεθεί να την ακούς δεν σημαίνει ότι δεν ισχύει. Εγώ είπα απλά τι ισχύει.
Η διαφορά μου με τους άλλους είναι τεράστια...και όχι αυτό που λες. Το αν προσπαθώ για κάτι δεν το ξέρεις. Αλλά είναι μια καλή ευκαιρία με αυτό που λες να πω κ κάποια άλλα πράγματα.

Παρακαλώ από δω και κάτω να διαβάσετε με προσοχή και να μου πείτε αν συμφωνείτε...
Προσπαθώ να δω μια καλύτερη ΣΕΜΦΕ. Δεν είμαι θεός (με κόψανε στα θαύματα) και δεν μπορώ να ξέρω τα ξεχωριστά προβλήματα του κάθε φοιτητή. Όμως για παράδειγμα το πρόβλημα που υπήρχε με το βιβλίο "Κβαντομηχανική 2" που αργήσαμε πολύ να το πάρουμε εγώ πηγα κ το ανέφερα στην γραμματεία και κινήθηκαν κάπως τα πράγματα. ΔΕΝ έχω πετάξει ουτε ενα σκουπίδι κάτω εδώ και 3 χρόνια στο Πολυτεχνείο. Δεν έχω λερώσει ούτε στο ελάχιστο ένα θρανίο...Γιατί? Γιατι σέβομαι τον χώρο που με δέχτηκε για να ΣΠΟΥΔΑΣΩ. Εχω φτιάξει ενα excel template και ενα m-file για ελάχιστα τετράγωνα και το έχω μοιράσει σε ΟΛΟΥΣ και χαίρομαι που βλέπω το εξέλ να το έχουν κατεβάσει 90 άτομα μέχρι τώρα. Έχω κάνει mathematica guide που επίσης είναι ελεύθερο για όλους.
Όλα αυτά ΔΕΝ τα λέω για να κομπαστώ. Απλά θέλω να ρωτήσω τι με κάνει λιγότερο αγωνιστή από αυτούς...?! Ίσα ίσα που εγώ βλέπω να αγωνίζομαι περισσότερο από αυτους για να δω μια καλύτερη ΣΕΜΦΕ. ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ οτι τα παιδια οπως Gus κλπ αγωνίζονται σε κοινωνικά κ πολιτικά θέματα...
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ να μου λέει κάποιος ότι κάθομαι στον καναπέ μου μόνο κ μόνο επειδή δεν αγωνίζομαι με τον ίδιο τρόπο που το κάνει αυτός ή στο ίδιο αντικείμενο με αυτόν. Το να μην συμφωνεί κάποιος με το καθε 3 κ λιγο κλείσιμο της σχολής δε σημαίνει ότι δεν είναι αγωνιστής.
Το πρόβλημα είναι η αδιαφορία. Οι πιο πολλοι είναι αδιάφοροι και για το ειδος του αγωνα που κανω εγω και για το ειδος του αγώνα που κανουν τα άλλα παιδια.
Έχω άδικο?

ari2ell μπορεί να δεις να χρησιμοποιώ 2ο ενικό αλλά δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε σένα.Αναφέρομαι σε όσους έχουν την ίδια γνώμη με σένα.

Τώρα πάμε παρακάτω...
Στο προηγούμενο πόστ μου πρότεινα κάτι. Πέρασαν ήδη 2 ποστ και κανένας απ τους 2 δεν δήλωσε κάτι γι αυτό που είπα. Μιλάω φυσικά για την πρόταση με τους φακέλους. Και στο παρελθόν έχω κάνει πολλές προτάσεις και με έχουν γραψει στ @ρχίδια τους όλοι.... Δηλαδή για να ακουστώ πρέπει να φωνάζω μέσα σε ένα πράγμα που μοιαζει με αμφιθεατρο με πολύ καπνό που είναι όλο οι ιδιοι κ οι ιδιοι στιβαγμενοι σαν σαρδελες?

Πραγματικά πιο πολύ νευριάζω με τα άλλα παιδιά όχι επειδή αγωνίζονται με τον τρόπο που αγωνίζονται. Αλλά επειδή έχουν τελείως ξεχασμένη τη σχολή τους.

Ερωτώ. Θέλετε μια καλύτερη ΣΕΜΦΕ?
Ναι ή όχι?

Αν ναι γιατί δεν κατεβάζουμε ένα πλαίσιο ΑΣΧΕΤΟ με πολιτικά και κινητοποιήσεις. Ένα πλαίσιο ΜΟΝΟ για τη σχολή.
Μερικά πράγματα που θεωρώ ότι πρέπει να είναι στο πλαίσιο?

Οι φάκελοι

Το σκονάκι και οι κυρώσεις που θα έχει κάποιος αν πιαστεί (πιστεύω οτι αυτο θα βοηθησει να ειναι πιο ευκολα και τα θεματα)

Να είναι πιο πολλές ωρες ανοιχτή η βιβλιοθήκη. Πχ μέχρι τις 10-10.30..... Το 24ωρο που εχουν στο εξωτερικό δεν μπορώ καν να το φανταστώ τωρα....

Και πολλά άλλα που έχω σε μια λίστα και δεν θα γράψω τώρα γιατι ήδη το μήνυμά μου είναι τεράστιο και ΜΠΡΑΒΟ σε σένα που συνεχίζεις να το διαβάζεις. Αν υπάρχει κάποιος που έφτασε μέχρι εδώ δηλαδή...χαχαχαχα

Κλείνοντας να πω μόνο στα παιδιά που αγωνίζονται με τον τρόπο τους και μπράβο τους, να κοιτάξουν και λίγο παραπάνω την ΣΕΜΦΕ.
Η παράταξη που θα μείνει στην ιστορία ΔΕΝ είναι αυτή που κλείνει τη σχολή κάθε βδομάδα... Είναι αυτή που θα κανει τη σχολη ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!
rontrigez

Δημοσίευση από rontrigez »

Me sygxwreitai re paides pou auto pou tha grapsw mporei na fanei ligo akairo alla pragmatika karafliasa me merika post.

Exigoumai:

Edw kai 1,5-2 xronia sti xwra(alla kai kai sto synolo twn kapitalistikwn xwrwn) sovei kapitalistiki oikonomiki krisi. Krisi pou apokleistiki eythini exoun oi idioktites meswn pagwgis kai fysikia oi politikoi tous ypiretes, ta kommata tou euromonodromou.

Ta monopwlia paroti eythninontai ayti tin katastasi de theloun ki olas na plirwsoun.De theloun na tous xalasei i manestra(ta kerdi) kai gia ayto mesw twn politikwn ypirtwn tous prospathoun tin krisi na plirwsoun mi katexontes mesa paragwgis, dld oi mistwtoi ergazomenoi. Me diafora metra, opws auxisi oriwn ilikias syntaxiodotisis, meiwseis misthwn, eyelikti ergasia, kartikes enisxysei stis epixeireisis kai oxi se anergous, entasi tis katastolis ktl. Metra ta opoia etsi ki alliws tha epernan gia tin exasfalisi tis antgwnistikoitas tous.

Oi ergazomenoi kai ta ypoloipa laika stwmata tis polis kai tis ypaithrou, antidroun kai proxwroun se kinitopoihseis.Eite aytes einai apergies, eite mploka ktl.

To erwtima loipon einai ti thesi pairnei o kathenas.

Pio analytika, apo tis 12 genari to PAME kalese se panergatiko xesikwmo gia tis 11 Flevari. Merikes meres argotera, h ADEDY kalese gia tis 10. Telka gyrw stis 20 Genari kleidwse h hmeronia 10 Flevari.

Mpainei loipon to erwtima, prepei h oxi na yparxei oso to dynaton antidrasi kai pws tha fanei? To kleisimo tis sxolis, den ypodilwnei oti oi foitites apergoun, alla oti enwnoun tis fwnes tous me tous goneis tous kai diatranonoun ti diafwnia tous me ta metra ayta.
As skeftei kapoios, tha dwthei to idio politiko minima an methayrio "nekrwsi" kathe mazikos xwros douleias kai ekpaideysis me to ola na kilisoun omala? As thimithoun oi palioteroi tis mazikes kinitipoihseis gia tin eisvoli sto IRAK to 2003

Eidika gia ti sxoli.

Thymizw oti kata ti xroniki periodo pou mesolavei metaxi 2 G.S. twn foititwn, eythini gia ti lipsi apofasewn, exei to D.S. tou syllogou, to opoio en polois antankla kai ton politiko sysxtetismo o opoios prokyptei apo mystiki psiforia mia fora kathe xrono. Sinepws an den itan efikto na prgamatopoihthei sineleysi tote exei oli tin exousiodotisi na proxwrisi se apofasi. Toso apla.
Katestramenos

Δημοσίευση από Katestramenos »

rontrigez έγραψε:ta kommata tou euromonodromou.

rontrigez έγραψε:Pio analytika, apo tis 12 genari to PAME kalese se panergatiko xesikwmo

Θέλει ο κνίτης να κρυφτεί και η χαρα δεν τον αφήνει :lol: :lol:
incal
Real Name: qwerty

Δημοσίευση από incal »

Το φοβερο σ αυτο το τοπικ ειναι οτι αυτοι που προασπιζουν την ομαλοτητα της φοιτητητικης τους καθημερινοτητας ειναι ικανοι να υποστηριξουν απο την αμεσοδημοκρατι (μα δεν ειναι δυνατον να αποφασιστει απο δσ αυτο, επρεπε να γινει γσ κτλ) και την οχι-και-τοσο-ελευθερηδιακηνησηιδεων εντος του ασυλου (κανοντας μονοπαντες εκτιμησεις παντα), μεχρι στερεοτυπικες θεσεις γιαγιαδων για 10 μαλακισμενα που σπανε το κατω πολυτεχνειο για να πετυχουν το σκοπο τους!
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

μεχρι στερεοτυπικες θεσεις γιαγιαδων για 10 μαλακισμενα που σπανε το κατω πολυτεχνειο για να πετυχουν το σκοπο τους!
Αντι να πεταει ο καθενας τη μλκια του ας διαβασει πρωτα καλύτερα το ποστ που ετοιμαζεται να σχολιάσει....
ΔΕΝ ειπα πουθενα να καταργηθει το ασυλο. ΕΛΕΟΣ.Είπα απλά οτι θα έπρεπε να γινει μια παρακαμψη περυσι (και ΜΟΝΟ σε τετοιες ακραιες περιπτωσεις) και να μπουν μεσα να τα γ@αμησουν τα κωλοπαιδα...Κατέστρεψαν τον χωρο ΜΑΣ

Και μιας που μιλαμε για πολιτικα μηνυματα....
Ποτε θα περαστει ενα μηνυμα? Οταν κλεισει η σχολη κ πανε 10 ατομα στην πορεια ή οταν μείνει ανοιχτη η σχολή και πανε 1000 ατομα στην πορεια.....?
Με αυτο λοιπον θελω να αποδειξω οτι το κλεισιμο της σχολης δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ πολιτικο μηνυμα... Το ποσοι θα πανε στην πορεια εχει ομως....
incal

Δημοσίευση από incal »

στα λογια μου ερχεσαι...

p.s. l2politics noobs
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

rontrigez έγραψε:Eidika gia ti sxoli.

Thymizw oti kata ti xroniki periodo pou mesolavei metaxi 2 G.S. twn foititwn, eythini gia ti lipsi apofasewn, exei to D.S. tou syllogou, to opoio en polois antankla kai ton politiko sysxtetismo o opoios prokyptei apo mystiki psiforia mia fora kathe xrono. Sinepws an den itan efikto na prgamatopoihthei sineleysi tote exei oli tin exousiodotisi na proxwrisi se apofasi. Toso apla.
Έχεις γνώση ότι μετά από ένα ΓΣ που δεν έγινε λόγω απαρτίας, δεν έγινε ξανά ΓΣ αλλά πάρθηκε απόφαση με ΔΣ και αυτή η απόφαση είναι από το δεύτερο ΔΣ που έγινε, στη σειρά; Και με τα δύο αποφασίστηκε κλείσιμο της σχολής .. Αυτό το χρονικό διάστημα δε θα έπρεπε κάπως να προσδιορίζεται; Ή το πόσα ΔΣ μπορούν να γίνουν μέσα σε αυτό;
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

@ incal
Δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβως εννοεις.. Δεν ημουν σιγουρος απο το πρωτο σου ποστ και με το δευτερο μπερδευτηκα ακομα πιο πολυ...
Εισαι υπερ σε αυτο που λεω ή κατά?
incal

Δημοσίευση από incal »

λεω οτι οι δηλωσεις σου μου θυμιζουν γερο που εχει φωτογραφια του βασιλια πανω απ το γραφειο του και μονιμως βριζει με βαση το τι ακουει στην τηλεοραση... και παλι αυτο δεν ειναι το ζητημα του ποστ μου...
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

Μαλλον εισαι πολυ βαθια νυχτωμένος. Δηλαδή δεν παραδέχεσαι ότι έγιναν όλα λίμπα στο παλιό πολυτεχνείο και πιστευεις οτι ήταν μονο λόγια των ΜΜΕ?
Πραγματικά δεν μπορώ να σας καταλάβω μερικους.

Τα σπασαν όλα = ΓΕΓΟΝΟΣ

Δεν με νοιαζει ουτε απο ποιον χωρο ηταν ουτε τιποτα.
Μάλιστα, αν πει καποιος οτι ήταν ακροδεξιοί και το έκαναν για να ζητήσουμε μετά την αστυνομία στα πανεπιστήμια μάλλον θα συμφωνήσω μαζί του... Ωστόσο δεν βαζω και το χερι μου στη φωτιά...

Ειτε ηταν φασιστες ειτε αναρχικοι ειτε ο πιτερ παν με την παρεα του, αυτό που έκαναν ειναι ασυγχώρητο και μόνο σεβασμό στην μνήμη του Αλεξ δεν έδειχνε....

Αν νομιζετε οτι αυτα τα "καλα" παιδια χρησιμοποίησαν το άσυλο με τον ιδιο τρόπο που το χρησιμοποίησαν και τα παιδια του 73, ε τι να σας πω...?Ειστε αξιοι της μοιρας σας....

Θα μας βγει και το ονομα οτι ειμαστε χουντικοι επειδη κάποιοι λένε ότι θέλουν... :lol: :lol: :lol:
incal

Δημοσίευση από incal »

ωχ καλα... /paralirimamodeon...
once again l2politics noobs...
Άβαταρ μέλους
Chris
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Χρήστος

Δημοσίευση από Chris »

Δεν έχω εμπλακεί σε διαδυκτιακή συζήτηση με πιο ανώριμο άτομο στη ζωή μου. Εγώ σου έκανα δύο ερωτήσεις και εσύ τελικά άρχισες τις ειρωνείες, και να βγάζεις άσχετα συμπεράσματα.

Λοιπόν μπαίνω στο ψητό, γιατί μας έχεις κουράσει όλους μας εδώ μέσα, και αντί να κάτσεις λίγο και να σκεφτείς πριν πετάξεις ο,τι σου κατέβει, προτιμάς να προκαλείς και να βάζεις φυτιλιές στη συζήτηση. Μπράβο. Τέτοια άτομα σαν και εσένα θέλουμε να γράφουν, για να διατηρούμε πολιτισμένο κλίμα στο forum.

lunatic έγραψε:@Chris
Μιλάμε είσαι αλλού γι αλλού....... Προφανώς σου χαλάω τη μόστρα και γι αυτό τα λες αυτά... Δεν βλέπω κάποιον άλλο λόγο.... Λες πραγματα που δεν έχω πει....
Εσύ δλδ με αυτό που είπα, αυτό καταλαβες?!!...Ε τι να σου πω....Προφανως αποφευγεις να απαντησεις πραγματικα....
Ωραία, κατάλαβα λάθος. Δεν προσπαθώ να αποφύγω τίποτα, απλά σε ρωτάω τι εννοούσες. Εσύ όμως το μόνο που ξέρεις να κάνεις είναι να αντιμετωπίζεις τον άλλο με προκατάληψη.
lunatic έγραψε:
Μιλάω με ΓΕΓΟΝΟΤΑ με βάση αυτά που βλέπω γύρω μου... Αν δε δέχεσαι αποδεδειγμένα πράγματα υποβαθμίζεις ακόμα περισσότερο την θέση σου... Και φυσικά πάλι απέφυγες να απαντήσεις....Προφανώς ανήκεις στο 90%....
Ο κύριος lunatic λοιπόν, ως φοβερός επιστήμονας, δίκαιος και καλός, μιλάει με στοιχεία για τον συνομιλητή του. Πάντα. Έχεις μετρήσει γύρω σου πόσα άτομα αντιγράφουν (αντιγραφή; στην πυρά στην πυρά!) και έχεις βγάλει το ωραίο σου ποσοστό; Δεν ξέρω αν θυμάσαι ένα post του vbalos λίγο παραπάνω που προσπαθούσε να σου πει κάποια πράγματα για τον λόγο τον οποίο κάποιοι αντιγράφουν. Αλλά φυσικά, ως επιστήμονας, εσύ κοιτάς μόνο τα αποτελέσματα και όχι τα αίτια. Και φυσικά, ως αμερόληπτος επιστήμονας, βγάζεις συμπέρασμα για μένα και για το πόσο συνεπής φοιτητής είμαι. Μπράβο.

Αγαπητέ επιστήμονα lunatic:

Μην βγάζεις συμπέρασμα για κάποιον που δεν ξέρεις προσωπικά. Κοίτα στοιχεία (γιατί ως επιστήμονας πρέπει να έχεις αποδείξεις και στοιχεία) πρώτα για να χαρακτηρίσεις τον άλλον.

Το μόνο που κάνεις είναι να περιορίζεσαι σε χαχανητά και εξυπνάδες χωρίς κανένα επιχείρημα. Έχω μάθει να σέβομαι όποιον έχω απέναντι μου και μιλάει με επιχειρήματα. Ακόμα και αν είναι αντίθετης ιδεολογίας με μένα. Φυσικά, αν εσύ συμπεριφέρεσαι σαν υδροκέφαλος και το μόνο που ξέρεις είναι να λες ο,τι σου καπνίσει, βάζοντας την αυτού μεγαλειότητά σου πάνω από εμάς τους πληβείους, θα λάβεις ο,τι σου αξίζει.

Ως επιστήμονας λοιπόν κύριε lunatic, πρέπει να μάθεις να είσαι αμερόληπος και να μην αντιμετωπίζεις τους άλλους με προκατάληψη. Μάθε να αναπτύσσεις τη σκέψη σου και μη γράφεις δύο τρεις γραμμές με χαρωπό και ειρωνικό ύφος. Πες μας γιατί θεωρείς μλκισμένα τα παιδιά που σπάνε το πολυτεχνείο. Δεν θα σε φάμε αν μιλάς λογικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις”