Γενική Συνέλευση Φ.Σ. [09/03/2010]

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος
Facebook ID: 0

Re: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. [09/03/2010]

Δημοσίευση από Hengeo »

Αναλυτικά οι ψήφοι:

Μέτωπο Αγώνα (Π.Κ.Σ.) 61
Ε.Α.Α.Κ και Σια 43
Δ.Α.Π. 18
Π.Α.Σ.Π. 10
ΛΕΥΚΑ 4

Με τις υγείες μας :mrgreen:
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Άβαταρ μέλους
diosak
Real Name: Διονύσης

Δημοσίευση από diosak »

η παραταση ειναι κλασσικο φαινομενο τωρα πια θα ελεγα...
Εικόνα
Εικόνα
Believe you can and you're halfway there.
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. And Today? Today is a gift. That's why we call it the present.
But only in their dreams can men be truly free. It was always thus and always thus will be.
Άβαταρ μέλους
sissy
Real Name: sissy

Δημοσίευση από sissy »

ΕΛ-Juan έγραψε:
Ναι, και λογικά νέα συνέλευση την Τρίτη
Eφοσον εχει βγει αποφαση και για την επομενη τεταρτη-πεμπτη γτ να εχουμε και την τριτη συνελευση???????????????????? :?:
Άβαταρ μέλους
moutsos
Real Name: Γιάννης

Δημοσίευση από moutsos »

Airbus έγραψε:
ΕΛ-Juan έγραψε:
Airbus έγραψε:Ισχύει οτι αν χαθούν 2 εβδομάδες μαθημάτων ,ακυρώνεται το εξάμηνο ?
Τυπικά ναι, απ'ότι ξέρω..
Αλλά όπως έχει δείξει η ιστορία... Θα κάνουμε μαθήματα Σάββατα, σε υπερεντατικούς ρυθμούς (δεν θα μάθουμε τίποτα δηλαδή), και εργαστήρια μέσα στο καλοκαίρι με 40 βαθμούς υπό σκιάν, όπως πριν 3 χρόνια...
..ατυπα?..καθώς προς τα κει πάει./.εχει ξανασυμβεί σε αλλες σχολες τη σεμφε ,να δωθει παράταση μαθηματων παραταυτα..?

ευχαριστώ
Άτυπα είναι πολύ δύσκολο να χαθεί το εξάμηνο,απ'ότι θυμάμαι είχε συμβεί στις καταλήψεις Μάη-Ιούνη του 2007 για το αρθρο 16 όπου είχαμε 12 εβδομάδες συνεχόμενα κατάληψη με μικρά διαστήματα ανοιχτής σχολής όλο το εαρινό εξάμηνο και πάλι δεν χάθηκε η εξεταστική αλλά το Σεπτέμβρη είχαμε την εξεταστική του εαρινού και επαναληπτική καπάκια.Μαθήματα γίνονταν μέχρι τέλη Ιουλίου. Ωστόσο δεν είναι έτσι τα πράγματα τώρα ούτε επικρατεί ο ίδιος αναβρασμός. Αν συνεχιστεί μέχρι το Πάσχα η κατάληψη πιθανότατα θα έχουμε παράταση εξαμήνου και αν χρειαστεί αναπληρώσεις μαθημάτων σε συνεννόηση με τους διδάσκοντες.
Civil disobedience 101...
Άβαταρ μέλους
ΕΛ-Juan

Δημοσίευση από ΕΛ-Juan »

sissy έγραψε:
ΕΛ-Juan έγραψε:
Ναι, και λογικά νέα συνέλευση την Τρίτη
Eφοσον εχει βγει αποφαση και για την επομενη τεταρτη-πεμπτη γτ να εχουμε και την τριτη συνελευση???????????????????? :?:
Χιουμοριστικά (ή όχι και τόσο χιουμοριστικά)...: Γιατί μπορούν..

Νομίζω το είπε ο ομιλητής.. Δεν είμαι σίγουρος..
Airbus έγραψε:
ΕΛ-Juan έγραψε:
Airbus έγραψε:Ισχύει οτι αν χαθούν 2 εβδομάδες μαθημάτων ,ακυρώνεται το εξάμηνο ?
Τυπικά ναι, απ'ότι ξέρω..
Αλλά όπως έχει δείξει η ιστορία... Θα κάνουμε μαθήματα Σάββατα, σε υπερεντατικούς ρυθμούς (δεν θα μάθουμε τίποτα δηλαδή), και εργαστήρια μέσα στο καλοκαίρι με 40 βαθμούς υπό σκιάν, όπως πριν 3 χρόνια...
..ατυπα?..καθώς προς τα κει πάει./.εχει ξανασυμβεί σε αλλες σχολες τη σεμφε ,να δωθει παράταση μαθηματων παραταυτα..?

ευχαριστώ
Άτυπα.. Πριν 3 χρόνια με καταλήψεις από πριν τα Χριστούγεννα έως μετά το Πάσχα, δηλαδή κοντά 4-5 μήνες, κάναμε εντατικά μαθήματα (κοινώς πασαλείμματα) έως 28-29 Ιουλίου και διπλή εξεταστική από 27 Αυγούστου έως τέλη Οκτωβρίου...

Οπότε ναι, δίνεται παράταση, αλλά βλέπεις τι είδους........
Μέχρι στιγμής από αυτά που διαβάζω σε τοίχους και έχουν μια υπογραφή με το γνωστό Α κάτω δεξιά:
"Η Κύπρος είναι κινέζικη"
"Τα Ίμια είναι κινέζικα"
"Η Μακεδονία είναι κινέζικη"

Αφού ρε παιδιά όλες αυτές οι ελληνικές περιοχές είναι κινέζικες, τι σας πειράζει να είναι και το λιμάνι του Πειραιά κινέζικο??
Άβαταρ μέλους
congi
Real Name: CG

Δημοσίευση από congi »

Τελικά την άλλη Τρίτη θα έχει συνέλευση;
Άβαταρ μέλους
moutsos

Δημοσίευση από moutsos »

congi έγραψε:Τελικά την άλλη Τρίτη θα έχει συνέλευση;
Επειδή στο καταστατικό λέει ότι η απόφαση του συντονιστικού κατάληψης πρεπει να ανανεώνεται κάθε εβδομάδα αν η ΠΚΣ δεν κάνει νέα ΓΣ τα ΕΑΑΚ θα συγκεντρώσουν υπογραφές για την διεξαξωγή νέας ΓΣ που θα αποφασίσει το μέλλον του συντονιστικού. Από την στιγμή που η ΠΚΣ έχει την πλειοψηφία ανακοινώνει νέα ΓΣ από μόνη της μη αφήνοντας χώρο στα ΕΑΑΚ για "πολιτικές αντιπροτάσεις" ανανεώνοντας ταυτόχρονα την ψήφο εμπιστοσύνης. Πάντως δεν έχει να κάνει με τα ΕΑΑΚ, και η ΠΚΣ το ίδιο θα έκανε στην θέση τους. Τελικά ναι, απ'ότι άκουσα και εκτιμώ θα γίνει νέα ΓΣ την Τρίτη αλλά θα μάθουμε και σίγουρα την Παρασκευή που θα είναι ανοιχτή η σχολή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moutsos την Τρί Μαρ 09, 2010 6:39 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

Τεταρτη-Πεμπτη καταληψη και την Παρασκευη συνελευση

Edit: Ρε μουτσε, δεν ελεγε το πλαισιο τους συνελευση την Παρασκευη?
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
moutsos

Δημοσίευση από moutsos »

LocknLoad έγραψε:Τεταρτη-Πεμπτη καταληψη και την Παρασκευη συνελευση

Edit: Ρε μουτσε, δεν ελεγε το πλαισιο τους συνελευση την Παρασκευη?
Δεν είμαι σίγουρος, δεν το είχα στα χέρια μου το πλαίσιο. Αν έλεγε Παρασκευή αλλάζουν τα πράγματα...τον άκουσα επίσης να λέει για νέα ΓΣ αλλά δεν έπιασα τη μέρα...
Άβαταρ μέλους
sissy
Real Name: sissy

Δημοσίευση από sissy »

Και ΝΑΙ ειναι αληθεια!!!!!!!!!!!Μου ειπαν και εμενα οτι θα εχουμε την Τριτη τλκ συνελευση κι ας εχουμε παρει αποφαση μεχρι την αλλη Πεμπτη!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
ex8ros tou malaka
Real Name: Vasilantwnhs

Δημοσίευση από ex8ros tou malaka »

Πιο λογικό μου φαίνεται το να γίνει συνέλευση και να αποφασίσει ο φοιτητικός σύλλογος πως θα κινηθεί στη συνέχεια, από το να πάρεις απόφαση από τις 9/3 για τις 17 και 18/3, δηλαδή 8 και 9 μέρες μετά.
Άβαταρ μέλους
ΕΛ-Juan

Δημοσίευση από ΕΛ-Juan »

ex8ros tou malaka έγραψε:Πιο λογικό μου φαίνεται το να γίνει συνέλευση και να αποφασίσει ο φοιτητικός σύλλογος πως θα κινηθεί στη συνέχεια, από το να πάρεις απόφαση από τις 9/3 για τις 17 και 18/3, δηλαδή 8 και 9 μέρες μετά.
Σωστά.. Αλλά αυτή η λέξη τι σχέση έχει με το Κόμμα του Λαού????

Αλήθεια που ήταν το ψήφισμα για το κάπνισμα που κάποιοι υπόσχονταν..? Ο καφές ήταν καλύτερος από τη ΓΣ ε???
Μέχρι στιγμής από αυτά που διαβάζω σε τοίχους και έχουν μια υπογραφή με το γνωστό Α κάτω δεξιά:
"Η Κύπρος είναι κινέζικη"
"Τα Ίμια είναι κινέζικα"
"Η Μακεδονία είναι κινέζικη"

Αφού ρε παιδιά όλες αυτές οι ελληνικές περιοχές είναι κινέζικες, τι σας πειράζει να είναι και το λιμάνι του Πειραιά κινέζικο??
Katestramenos

Δημοσίευση από Katestramenos »

Σιγουρο, επιβεβαιωμένο 100% από τον ομιλητή της ΠΚΣ-ΜΑΣ-ΚΝΕ κλπ έχουμε κατάληψη αύριο, μεθαύριο καθώς και την επόμενη τετάρτη και Πέμπτη, με συνέλευση την Τρίτη... Ναί ακούγεται παρανοϊκό, περίεργο και δεν ξέρω πως αλλίως να το πω αλλά έτσι είναι. Γιατί μπορούν όπως είπε και ο ίδιος :P . Στο πλαίσιο δεν το έλεγε γιατί θα είχαν τυπωθεί κατα χιλιάδες πριν το αποφασίσουν να την βάλουν αλλά το είπαν και στην τοποθέτηση τους ότι βάζουν γ.σ. την Τρίτη.
Οπότε προφανώς αν στην γ.σ. αποφασιστεί κάτι άλλο θα ισχύσει το κάτι αλλό αφού θα είναι η πιο πρόσφατη απόφαση οπότε η κατάληψη στις 17 και 18 πάει για φούντο(αλλιώς εμείς πάμε για φούντα για να ονειρευτούμε πότε θα γίνουν οι αναπληρώσεις στα εργαστήρια :lol: :lol: )

Όσο αναφορά το πως χάνεται το εξάμηνο κλπ.
Εξάμηνο δεν θα χαθεί γιατί κανείς τους δεν έχει τα @@ να αναλάβει μετά το κόστος.Ακόμα και στις 4μηνες καταλήψεις του '07 δεν χάθηκε, αν και για πολλούς πήγε στράφη όπως έγιναν μετά οι αναπληρώσεις( συγκεκριμένα εαρινό εξάμηνο 3 ιουνίου- 28 περίπου Ιουλίου(τότε με τους τεράστιους καύσωνες 45 βαθμών), 2η δόση εξαμήνου 25 Αυγούστου με 14 Σεπτμέμβρη και διπλή εξεταστική απο 17/9 μέχρι 8/11 αν θυμάμαι καλά). Δηλαδή μια κατάσταση κουλουβάχατα, κουτσουρεμένο εξάμηνο σε απάνθρωπες συνθήκες και εξεταστική περίοδος που εξόντωνε και ελέφαντα :? .

Το μόνο που λογικά θα γίνει αν σταματήσει άμεσα το νταβαντούρι είναι να πάρει 2 βδομάδες περίπου παράταση το 6μηνο να γίνουν οι αναπληρώσεις των χαμένων εργαστηρίων λιγάκι αρπα κόλα (ντάξει δεν είναι και πολλά) και τελικά να τελειώσουμε την εαρινή εξεταστική μέσα με τέλη Ιουλίου, δηλαδή κόβουμε χοντρικα 2 βδομάδες διακοπών.

Αλλά ξαναλέω ΑΝ σταματήσει τώρα το νταβαντούρι...
pinky
Real Name: fairy

Δημοσίευση από pinky »

Είμαι πολύ χαρούμενη που η Ελλάδα θα πάει μπροστά με την δική μας κατάληψη!Ας αγωνιστούμε λοιπόν ώστε η τεμπελιά να μην εκλείψει ποτέ από αυτή τη χώρα και ας ευχόμαστε να μην αργήσουν τα επόμενα νομοσχέδια μην τυχόν και δεν έχουμε άλλες δικαιολογίες για να καθίσουμε μερικές μέρες ακόμη!!Ευτυχώς που μπορώ ακόμη να πίνω το ζουμί των γονιών μου και αντί να τελειώνω τη σχολή στα χρόνια που πρέπει να τους πουλάω εύκολα το παραμύθι οτι μάχομαι για τα δικαιώματα τους! Ενα μεγάλο εύγε σ εμένα και τους συναδέλφους μου!!
Άβαταρ μέλους
C0n
Real Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από C0n »

pinky έγραψε:Είμαι πολύ χαρούμενη που η Ελλάδα θα πάει μπροστά με την δική μας κατάληψη!Ας αγωνιστούμε λοιπόν ώστε η τεμπελιά να μην εκλείψει ποτέ από αυτή τη χώρα και ας ευχόμαστε να μην αργήσουν τα επόμενα νομοσχέδια μην τυχόν και δεν έχουμε άλλες δικαιολογίες για να καθίσουμε μερικές μέρες ακόμη!!Ευτυχώς που μπορώ ακόμη να πίνω το ζουμί των γονιών μου και αντί να τελειώνω τη σχολή στα χρόνια που πρέπει να τους πουλάω εύκολα το παραμύθι οτι μάχομαι για τα δικαιώματα τους! Ενα μεγάλο εύγε σ εμένα και τους συναδέλφους μου!!
xaxaxa!
+10
Δε φοβάμαι τίποτα...

Δεν ελπίζω σε τίποτα....

ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”