lunatic έγραψε:Πραγματικα προσπαθω να κρατηθω κ να μην μιλησω γιατι ξερω οτι το να μιλαω με μερικους απο δω μεσα ειναι ανουσιο... Αλλα η κατασταση εχει ξεφυγει τελειως...
Ρε πατε καλα? Πεθανε κοσμος κ λετε οτι φταιει ο Βγενοπουλος? Πηγαν οι πυροσβεστες να σβησουν τη φωτια κ φωναζαν τα "καλα" παιδια να τους αφησουν να καουν? Πραγματικα εχω τρελαθει με το ποσο ΗΛΙΘΙΟΙ ανθρωποι ζουν σε αυτη τη χωρα....
Λες στον ενα για 3 (κατα την γνωμη μου 4) νεκρους κ σου λεει για παραπλευρες απώλειες σε καποιον (ταξικο) πολεμο.... Ρε τι απωλειες? Απωλεια σημαινει καταλαθος... Εδω πηγαν να σβησουν τη φωτια κ δεν τους αφηναν... Ο κοσμος εχει λαλησει...
Ο αλλος σου λεει για τους εργαζομενους στην Λαρκο... Αυτοι ειναι ακομα ΖΩΝΤΑΝΟΙ !
Σκεφτειτε τον αντρα της κοπελας με το παιδι. Νιοπαντρο ζευγαρι ετοιμοι να κανουν κ το παιδακι τους... Κ ολα γκρεμιστηκαν για τον φανατισμο 10 μλκισμενων...
Κ μερικοι βγαινετε κ λετε οτι φταιει ο Βγενοπουλος κ ο καθε Βγενοπουλος...? Ντροπη σας ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ!
ΟΛΟΙ ειμαστε θυμωμενοι με τα νεα μετρα. ΟΛΟΙ... Δεν παιρνουμε τα οπλα να βγουμε στους δρομους ομως κ να σκοτωσουμε τον γειτονα... Ελεος. Που ζουμε? Μα ειμαστε ζωα?
Πραγματικα ζουμε στην χωρα του παραλογισμου... Ντρεπομαι... Δυστυχως δεν ντρεπονται αυτοι που θα πρεπε....
Ρε ποιος σου είπε πως τους γιούχαραν και πως εμπόδιζαν την πυροσβεστική να σβήσει την φωτιά ; Εγώ έχω ακούσει ακριβώς το αντίθετο , ήσουν εκεί για να ξέρεις ρε ;
Δεν είμαστε αναίσθητοι , τουλάχιστον όχι εγώ και 2-3 άτομα που ξέρω προσωπικά εδώ μέσα . Αλλά το να πεις «καταδικάζουμε απερίφραστα την βία» , «να χυθεί άπλετο φως» και «να φτάσει το μαχαίρι ως το μεδούλι » δεν είναι ούτε δύσκολο , ούτε δημιουργικό . Αντιθέτως , αυτή είναι τεράστια ασέβεια προς τους νεκρούς και την οικογένειά τους .
Και μπορώ άμα θες να κάνουμε ντιμπέιτ λαϊκισμού να σου περιγράψω αμέτρητες ιστορίες οικογενειακής τραγωδίας , μόνο και μόνο για να βγάλει κάποιος εργοδότης πιο πολλά χρήματα . Και δεν δαιμονοποιούμε σωρηδόν τους εργοδότες , και η οικογένειά μου εργοδότες είναι αλλά ούτε κότερα έχουμε , ούτε έχουμε φερθεί ποτέ μπαμπέσικα σε κάποιον υπάλληλό μας (μη σου πω το αντίθετο) .
Δες τις φωτογραφίες , θα μπορούσα να ήμουν εγώ αυτός με τα αίματα στο χέρι .
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... id=1164674
Δεν το βίντεο , θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε .
[youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=kT3rj-kCHEc[/youtube]
(Στο τέλος ακούγετε έτσι επειδή τον έχει πιάσει από το λαιμό )