Αποτίμηση Συγκέντρωσης - Τι Έρχεται

"Η πολιτική αφορά το παρόν, ενώ μια μαθηματική εξίσωση την αιωνιότητα. "
Albert Einstein

Συντονιστές: antony07, Chris

gipap
Real Name: GP
Facebook ID: 0

Re: Αποτίμηση Συγκέντρωσης - Τι Έρχεται

Δημοσίευση από gipap »

C0n έγραψε:ΕΣΥ ΦΙΛΤΑΤΕ, ΕΧΕΙΣ ΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ (συγχωρεστε με μοντερεϊτορς) ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΩΦ? ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ, ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ , ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΟΥ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ? (λέξη κλειδι ε?) Γιατί αυτό θα σήμαινε ένα σαφες "ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΣΤΥΓΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΘΩΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ"από τα χείλη σου.Η' ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΤΟ ΧΕΡΙ??????
δεν ξερω ποιος πεταξε τη μολοτοφ γιατι εκεινη τη στιγμη βισκομουν στο κατω πολυτεχνειο. και ναι, καταδικαζω τη δολοφονια των συμπολιτων μου, οπως (θελω να πιστευω) και καθε νοημων ανθρωπος. Εσυ καταδικαζεις την συναυτουργια, εστω και απο εγκληματικη αμελεια, του Βγενοπουλου σε αυτη τη δολοφονια? Ναι ή οχι?

Υ.Γ. ρωτας ολους τους αριστερους για το αν καταδικαζουν το χθεσινο. Να υποθεσω οτι και το δεκεμβρη του 2008 εθετες το ιδιο ερωτημα σε ολους τους μπατσους;;; ή μηπως επειδη ηταν "μεμονωμενο γεγονος" δεν ασχοληθηκες περεταιρω;;;
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από Hengeo »

Δεν έχω την πρόθεση να παρέμβω στη συζήτησή σας, αλλά διάβασα κάτι που έγραψε ο Νίκος Δήμου σήμερα, και θεωρώ ότι αξίζει να το παραθέσω ως τροφή για σκέψη:

Δεν καταλαβαίνω τίποτα πια. Διαβάζω μηνύματα αγανάκτησης και οργής – μόνο που στρέφονται το ένα εναντίον του άλλου και όλα εναντίον όλων. Πώς φτάσαμε εδώ; Πώς γίναμε μία κοινωνία μίσους; Ο καθένας κουβαλάει στο νου του μία άλλη εικόνα της πραγματικότητας, ποτισμένη με έχθρα και φθόνο. Οι ερμηνείες συγκρούονται, οι αιτιολογίες αναιρούν η μία την άλλη. Η αλήθεια του ενός είναι το ψέμα του άλλου. Όλοι είναι σίγουροι για την άποψή τους. Αυτός που πιστεύει ότι η κρίση είναι τεχνητή – μία συνωμοσία των ισχυρών – ζει σε άλλον κόσμο από εκείνον που την θεωρεί πραγματική.

Τρεις άνθρωποι πέθαναν θάνατο φριχτό και κατηγορούνται τόσοι για φταίχτες, που τελικά είναι σαν να μην φταίει κανείς. Προσπαθώ να καταλάβω τι σκέφτονταν (αν σκέφτονταν) οι άνθρωποι που εμπόδιζαν τους πυροσβέστες να σβήσουν τη φωτιά και πετροβολούσαν το πυροσβεστικό. Μάλλον δεν σκέφτονταν τίποτα. Υπακούανε στην Παβλοβική εξίσωση: στολές ίσον εξουσία.

Το μίσος αιωρείται στον αέρα σαν την τέφρα του ηφαιστείου. Ασφυκτιώ. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τίποτα. Είμαι ανίκανος να συλλάβω αυτή την πραγματικότητα – πόσο μάλλον να την σχολιάσω. Αποσύρομαι. Κλείνω το κινητό, κλείνω το blog, κλείνω τον υπολογιστή και σωπαίνω.

Πηγή
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

Θα πω το ίδιο που είχα πει και σε παλαιότερη συζήτηση.

Πάνε κάποιοι ανεγκέφαλοι και πετάνε μολότοφ μέσα σε μια τράπεζα που έχει κόσμο, που έχει εργαζόμενους. Οι απορίες είναι: Τι στην ευχή σκεφτόντουσαν όταν το κάνανε αυτό; Ότι θα καταφέρουν τι; Αν δε γουστάρανε που λειτουργούσε η τράπεζα, ας μπαίναν μέσα να κάνουν κατάληψη ή ας απέτρεπαν την είσοδο σε αυτήν. Τι ανεγκέφαλη κίνηση ήταν αυτή; Και στο τέλος μας φταίει το κτίριο .. επειδή δε προβλέφτηκε ότι κάποιος θα έβαζε επίτηδες φωτιά με σκοπό να βλάψει κόσμο, και όχι το ζώο ο κάποιος που έκανε αυτή τη κίνηση. Όταν δε μπορούμε να το καταφέρουμε κάτι με πράξεις ειρηνικές, στρεφόμαστε στη βία; Και μετά το μόνο που έχουμε να πούμε είναι αποποίηση της ευθύνης και ότι το-ο,τι-υπερασπιζόμαστε είχε καταπληκτική στάση απέναντι στο συμβάν;

Και όλα αυτά για να ακούμε τα ίδια και τα ίδια! Πως κάθε μέρα πεθαίνουν εκατοντάδες από εργατικά ατυχήματα, από την πείνα, από κακουχίες. Μόνο που ξέρουμε τι ζώα είναι στις κυβερνήσεις και στην εξουσία! Αυτό που δε λέμε να χωνέψουμε είναι το πόσο ζώα είμαστε οι ίδιοι που προκειμένου να περάσουμε το δικό μας, μπορούμε να οδηγηθούμε στους πιο φασιστικούς τρόπους δράσης, σκορπώντας ακόμα και τον θάνατο σε αθώους πολίτες!
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
moutsos
Real Name: Γιάννης

Δημοσίευση από moutsos »

C0n έγραψε:μαθαν πως κραζόμαστε, πλακώσαν και οι ΕΑΑΚιτες.
Αφού τα'χουμε ξαναπεί, δεν είμαι ΕΑΑΚίτης, ξεκόλλα!
C0n έγραψε:Ανάξιο σχολιασμού, ειλικρινά :)
Το ίδιο απάντησε σήμερα έμμεσα και ο πρόεδρος της ΝΔ όταν ρωτήθηκε που είναι ο κος Καραμανλής που απουσιάζει μόνιμα απ'το κοινοβούλιο-ναι ξέρουμε στη Ραφήνα για αστακομακαρονάδες-οι συντεχνίες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-κεφαλαίου είναι πλέον ορατές και σεσάς τους ίδιους. Αλλά μην ανησυχείς τώρα που θα κάνει η Ντόρα νέο κόμμα για να βγάλει τη χώρα απ'την ύφεση θα μπορείς να είσαι για άλλη μια φορά υπερήφανος που είσαι ΔΑΠίτης!
Civil disobedience 101...
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

C0n έγραψε:Η' ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΤΟ ΧΕΡΙ??????
Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα.
Άβαταρ μέλους
Glaurung
Real Name: ....

Δημοσίευση από Glaurung »

http://www.youtube.com/watch?v=S8dItJSl ... r_embedded

EDIT :
http://pitsirikos.net/2010/05/%CF%8C%CE ... %BF%CF%82/
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=131644&cid=4

Μα όχι , ο κύριος Βγενόπουλος δεν έχει καμία ευθύνη , αφού το βλέπεις και ο ίδιος πόσο λυπάται
Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro

Δημοσίευση από lunatic »

Πραγματικα προσπαθω να κρατηθω κ να μην μιλησω γιατι ξερω οτι το να μιλαω με μερικους απο δω μεσα ειναι ανουσιο... Αλλα η κατασταση εχει ξεφυγει τελειως...
Ρε πατε καλα? Πεθανε κοσμος κ λετε οτι φταιει ο Βγενοπουλος? Πηγαν οι πυροσβεστες να σβησουν τη φωτια κ φωναζαν τα "καλα" παιδια να τους αφησουν να καουν? Πραγματικα εχω τρελαθει με το ποσο ΗΛΙΘΙΟΙ ανθρωποι ζουν σε αυτη τη χωρα....
Λες στον ενα για 3 (κατα την γνωμη μου 4) νεκρους κ σου λεει για παραπλευρες απώλειες σε καποιον (ταξικο) πολεμο.... Ρε τι απωλειες? Απωλεια σημαινει καταλαθος... Εδω πηγαν να σβησουν τη φωτια κ δεν τους αφηναν... Ο κοσμος εχει λαλησει...

Ο αλλος σου λεει για τους εργαζομενους στην Λαρκο... Αυτοι ειναι ακομα ΖΩΝΤΑΝΟΙ !
Σκεφτειτε τον αντρα της κοπελας με το παιδι. Νιοπαντρο ζευγαρι ετοιμοι να κανουν κ το παιδακι τους... Κ ολα γκρεμιστηκαν για τον φανατισμο 10 μλκισμενων...
Κ μερικοι βγαινετε κ λετε οτι φταιει ο Βγενοπουλος κ ο καθε Βγενοπουλος...? Ντροπη σας ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ!

ΟΛΟΙ ειμαστε θυμωμενοι με τα νεα μετρα. ΟΛΟΙ... Δεν παιρνουμε τα οπλα να βγουμε στους δρομους ομως κ να σκοτωσουμε τον γειτονα... Ελεος. Που ζουμε? Μα ειμαστε ζωα?

Πραγματικα ζουμε στην χωρα του παραλογισμου... Ντρεπομαι... Δυστυχως δεν ντρεπονται αυτοι που θα πρεπε....
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
papagalakos

Δεν ντρέπεσαι ρε γελοίε να λές ότι οι εργαζόμενοι της Λάρκο είναι ζωντανοί; Και της κάθε Λάρκο. Δεν έχεις καθόλου συναίσθηση τι παίζεται εδώ;

Ο Βγενόπουλος τους κλείδωσε κυριολεκτικά σε έναν προφανή στόχο μια τέτοια μέρα, ακριβώς σαν να δένεις έναν άνθρωπο στις ράγες ενός τρένου. Χωρίς πυρασφάλεια, χωρίς κλειδιά, χωρίς έξοδο κινδύνου.

Ανεξάρτητα όμως, αυτή η ενέργεια μπορεί να είναι από δουλειά του παρακράτους μέχρι μ@λ@κία αυτού που δεν είδε ότι είχε κόσμο μέσα.

Δεν μπορεί να χαρακτηρήσει ούτε την αριστερά, ούτε την αναρχία, ούτε το μισό εκατομύριο κόσμου που κατέβηκε στο δρόμο. Δεν μπορεί ακόμα να απενοχοποιήσει τα νέα και τα παλιά μέτρα τόσων χρόνων.

Δεν μπορεί ο Βγενόπουλος και ο κάθε βγενόπουλος που μετράει τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας σε χρήμα και τα συγκρίνει με τις αποζημιώσεις σε εργατικά ατυχήματα να μιλάει για ανθρώπινη ζωή.

Δεν μπορεί να μιλάει για ανθρώπινη ζωή ένα σύστημα που είναι βαμένο με αίμα νεκρών και που πατά στις ζωές των ζωντανών.

Δεν μπορεί τέλος σε ένα πόλεμο να τα βάζεις με τη μια μεριά, την αμυνόμενη, και να μην βλέπεις ότι ένοχος είναι ο ίδιος ο πόλεμος. Εν προκειμένης η εκμετάλευση και η ανισότητα. Γιατί στην τελική από εκεί ξεκινούν όλα. Από τον νεκρό εργάτη στο πέραμα, στους 3 υπάλληλους της τράπεζας χτες, στους 80 νεκρούς στις πυρκαγιές πριν μερικά χρόνια, στον νεκρό Αλέξη από τις δυνάμεις καταστολής, στους αναρίθμητους νεκρούς των εργατικών ατυχημάτων.

Ζούμε σε ένα άθλιο σύστημα βίας και εκμετάλευσης με πολύ εντυπωσιακή και καθαρή βιτρίνα που θέλει σπάσιμο. Τι δεν καταλαβαίνεις; Ότι ένα σύστημα που με βία συντηρείται με βία θα ανατραπεί;

Η ιστορία ποτέ δεν προχώρησε από την πλειοψηφία του κόσμου. Πάντα αποφασιστηκές μειοψηφίες τραβούσαν μπροστά. Θέλω να πιστεύω λοιπόν ότι αυτή η μειοψηφία το πήρε πλέον απόφαση. Θέλω να πιστεύω ότι βρισκόμαστε στην ιστορική στιγμή που θα πάμε ένα βήμα μπροστά.

Ακόμη κι αν κάνω λάθος όμως...

Τη νύχτα μπήκε στο κελί ένας άνθρωπος
πούχε χάσει το πρόσωπό του

Τον ρώτησε που είχε κρυμμένα τα όπλα
κι εκείνος έβαλε το χέρι πάνω στην καρδιά του.

Τον χτύπησε.
Ύστερα μπήκε κι άλλος, πούχε χάσει κι αυτός το πρόσωπό του.
Τον χτύπησε κι αυτός.
Κι οι άνθρωποι πούχαν χάσει το πρόσωπό τους ήταν πολλοί.
Και ξημέρωσε.
Και βράδιασε - μέρες σαράντα.
Κι ήρθαν στιγμές που φοβήθηκε πως θάχανε το λογικό του.
Τον έσωσε μια αράχνη:
ακούραστη κι υπομονετική ύφαινε τον ιστό της.
Κάθε μέρα της το χάλαγαν
Κάθε μέρα τον ξανάρχιζε

Πάλι της τον χάλαγαν
Πάλι τον ξανάρχιζε.
Κάθε μέρα.
Εις τους αιώνας των αιώνων!
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από Hengeo »

Μπήκα στον πειρασμό να στείλω και το παρακάτω βίντεο. Η βία δεν θα σταματήσει με την (αντι)βία, αλλά με την αγάπη.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IZsmhfnPvNc[/youtube]
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
papagalakos

Μακάρι...

Ιστορικά μπορείς να το στηρίξεις;...

Όταν ήμουν μικρός σκεφτόμουν ότι όταν η δικιά μου η γενιά πάρει τη θέση των μεγάλων θα είναι όλα τέλεια. Λάθος εκτίμηση...
Άβαταρ μέλους
Glaurung
Real Name: ....

Δημοσίευση από Glaurung »

lunatic έγραψε:Πραγματικα προσπαθω να κρατηθω κ να μην μιλησω γιατι ξερω οτι το να μιλαω με μερικους απο δω μεσα ειναι ανουσιο... Αλλα η κατασταση εχει ξεφυγει τελειως...
Ρε πατε καλα? Πεθανε κοσμος κ λετε οτι φταιει ο Βγενοπουλος? Πηγαν οι πυροσβεστες να σβησουν τη φωτια κ φωναζαν τα "καλα" παιδια να τους αφησουν να καουν? Πραγματικα εχω τρελαθει με το ποσο ΗΛΙΘΙΟΙ ανθρωποι ζουν σε αυτη τη χωρα....
Λες στον ενα για 3 (κατα την γνωμη μου 4) νεκρους κ σου λεει για παραπλευρες απώλειες σε καποιον (ταξικο) πολεμο.... Ρε τι απωλειες? Απωλεια σημαινει καταλαθος... Εδω πηγαν να σβησουν τη φωτια κ δεν τους αφηναν... Ο κοσμος εχει λαλησει...

Ο αλλος σου λεει για τους εργαζομενους στην Λαρκο... Αυτοι ειναι ακομα ΖΩΝΤΑΝΟΙ !
Σκεφτειτε τον αντρα της κοπελας με το παιδι. Νιοπαντρο ζευγαρι ετοιμοι να κανουν κ το παιδακι τους... Κ ολα γκρεμιστηκαν για τον φανατισμο 10 μλκισμενων...
Κ μερικοι βγαινετε κ λετε οτι φταιει ο Βγενοπουλος κ ο καθε Βγενοπουλος...? Ντροπη σας ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ!

ΟΛΟΙ ειμαστε θυμωμενοι με τα νεα μετρα. ΟΛΟΙ... Δεν παιρνουμε τα οπλα να βγουμε στους δρομους ομως κ να σκοτωσουμε τον γειτονα... Ελεος. Που ζουμε? Μα ειμαστε ζωα?

Πραγματικα ζουμε στην χωρα του παραλογισμου... Ντρεπομαι... Δυστυχως δεν ντρεπονται αυτοι που θα πρεπε....
Ρε ποιος σου είπε πως τους γιούχαραν και πως εμπόδιζαν την πυροσβεστική να σβήσει την φωτιά ; Εγώ έχω ακούσει ακριβώς το αντίθετο , ήσουν εκεί για να ξέρεις ρε ;
Δεν είμαστε αναίσθητοι , τουλάχιστον όχι εγώ και 2-3 άτομα που ξέρω προσωπικά εδώ μέσα . Αλλά το να πεις «καταδικάζουμε απερίφραστα την βία» , «να χυθεί άπλετο φως» και «να φτάσει το μαχαίρι ως το μεδούλι » δεν είναι ούτε δύσκολο , ούτε δημιουργικό . Αντιθέτως , αυτή είναι τεράστια ασέβεια προς τους νεκρούς και την οικογένειά τους .
Και μπορώ άμα θες να κάνουμε ντιμπέιτ λαϊκισμού να σου περιγράψω αμέτρητες ιστορίες οικογενειακής τραγωδίας , μόνο και μόνο για να βγάλει κάποιος εργοδότης πιο πολλά χρήματα . Και δεν δαιμονοποιούμε σωρηδόν τους εργοδότες , και η οικογένειά μου εργοδότες είναι αλλά ούτε κότερα έχουμε , ούτε έχουμε φερθεί ποτέ μπαμπέσικα σε κάποιον υπάλληλό μας (μη σου πω το αντίθετο) .

Δες τις φωτογραφίες , θα μπορούσα να ήμουν εγώ αυτός με τα αίματα στο χέρι .
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... id=1164674
Δεν το βίντεο , θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε .
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kT3rj-kCHEc[/youtube]
(Στο τέλος ακούγετε έτσι επειδή τον έχει πιάσει από το λαιμό )
Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro

Δημοσίευση από lunatic »

Ρε Glaurung τι σχεση εχουν οι πηγες που παραθετεις με αυτο που λεω?

Παπαγαλακο μη σου πω οτι πηρε κ τηλεφωνο μερικους μπραβους του να πανε να βαλουν τη φωτια επιτειδες..... Ασε μας ρε παπαγαλακο. Εχει κολλησει το μυαλο σου με το κεφαλαιο κ νομιζεις οτι φταινε για ολα οι μεγαλοεπιχειρηματιες...
Εμεις φταιμε πιο πολυ απ αυτους. Αλλα σιγα μην το παραδεχτει αυτο καποιος στο Ελλαδιστάν.... Ενα ματσο κοτες που ξερουν να ριχνουν ευθυνες σε ολους τους αλλους εκτος απ τον εαυτο τους.....

Τα ζωα της υποθεσης ειναι αυτοι που εβαλαν τη φωτια κ κανενας αλλος. Αν σ αρεσει. Αν δε σ αρεσει κατσε στην κοσμαρα σου κ πραγματικα περαστικά.....
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Άβαταρ μέλους
moutsos
Real Name: Γιάννης

Δημοσίευση από moutsos »

lunatic έγραψε:Πραγματικα προσπαθω να κρατηθω κ να μην μιλησω γιατι ξερω οτι το να μιλαω με μερικους απο δω μεσα ειναι ανουσιο...
Έπρεπε να κρατηθείς...γιατί απ'την στιγμή που ακούμπησες το πληκτρολόγιο ξεκίνησες παπαγαλισμό!
lunatic έγραψε:Εδω πηγαν να σβησουν τη φωτια κ δεν τους αφηναν...
Άκου να δείς...όσο λες απλά την άποψη σου θα φέρομαι πολιτισμένα...όσο όμως θα αναπαράγεις ανακρίβειες και όσα ακούς από Πρετεντέρη και άλλους δημοσιοκάφρους θα στην λέω μόνο και μόνο γιατί είσαι Σεμφίτης και περιμένω να έχεις πιο έξυπνη στάση! Όταν δεν ξέρεις λοιπόν να το ράβεις καλύτερα...μάσα καμια τσίχλα... κάνε ότι θες. Γιατί δεν άκουσα,δεν μου είπαν, ούτε εκτιμώ αλλά ήμουν εκεί και έιδα με τα μάτια μου τι έγινε. Η πρώτη ειδοποίηση της πυροσβεστικής έγινε στην πλατεία κλαυθμώνος από την Χριστίνα Γ. με την οποία συμπορευόμουν στο μπλοκ της CWI. Μέχρι να φτάσει το όχημα στο σημείο πέρασαν 4-5 λεπτά χωρίς να πέσει ούτε πλαστικό μπουκάλι νερού, δεν υπήρχαν καν μπάχαλοι στο σημείο αφου τα εσπαγαν εκείνη την ώρα σε Αμαλίας. Η πορεία όμωε ήταν σε εξέλιξη και ήταν δύσκολο να περάσει το όχημα-φαντάζομαι το καταλαβαίνεις αυτό...όλα τα υπόλοιπα είναι προβοκάτσιες.
Civil disobedience 101...
Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις

Δημοσίευση από Gus »

Ρε λουνατικ ποσο γραφικος εισαι ρε?Που σε ενοχλουνε οι κομματικες πορειες καναπεδακια ε καναπεδακια.Και εμενα με ενοχλουν αλλα κατεβαινω κατω γιατι απο το να καθομαι στον καναπε μου και να κραζω,προτιμω να κραζω απο τον δρομο.Που ειδες ρε κοιμισμενε οτι πετροβολουσαν το πυροσβεστικο,αυτο εγινε στην συγγρου για διαφορετικο λογο ξεκολλα απο την ζωη σου και φυγε απο το πληκτρολογιο ,κατεβα στον δρομο και τοτε να εχεις αποψη,μεχρι τοτε θα εισαι ενας ακομα τηλεορασοπληκτος διποδος φιλος μας.Επισης πως μπορειτε ολοι να ειστε σιγουροι οτι ειδαν οι αλλοι κοσμο μεσα στο κτιριο δν μπορω να καταλαβω.Ή μαλλον υπαρχει η εξηγηση, οταν εχεις μαθει να καις το μυαλο σου τοσα χρονια απο τις τηλεδικιες στα παραθυρα των καναλιων,σου ειναι πολυ απλο να βγαλεις το πιο ηλιθιο συμπερασμα.Αλλα αυτοι ειστε,γραφετε απο τα σπιτακια σας με την πλατη των χρηματων του μπαμπα για ιδιωτικη πρωοβουλια,την ιδια ιδιωτικη πρωτοβουλια που επιτευχθηκε στην αμερικη μετα την δεκαετια του 70 και τωρα οι ανθρωποι τρωνε "οικονομικες κρισεις"(ή αλλιως τα αποτελεσματα της συσσωρευσης πλουτου) στην μαπα.Ναι ρε φωτια στις τραπεζες λεμε, σε καθε πορεια αυτο φωναζεται, και δεν αποκλειω αυτο να το εκανε καποιος ανθρωπος που εχει χασει το σπιτι του απο την συγκεκριμενη τραπεζα.Το οτι ο βγενοπουλος ομως ειχε απαγορευσει στους ανθρωπους να βγουν εξω, κλειδωνοντας την πορτα (η πυροσβεστικη εχει απαγορευσει πορτες που να μην μπορουν να ανοιξουν απο μεσα, αλλα φαινεται οι νομοι σας και η δικαιοσυνη σας δεν προκειται να τον πειραξουν, ουτε αυτον ουτε ολες τις τραπεζες) ενω απεξω υπηρχε 200.000 κοσμος αγανακτισμενος και οργισμενος,αυτο ειναι εγκληματικη αμελεια οσο και αν εθελοτυφλειτε.

Τιπ: απο μαρτυρια γνωστων μου που ηταν εκει την ωρα του σκηνικου, οι διαδηλωτες προσπαθουσαν μολις ανtιληφθηκαν την παρουσια κοσμου μεσα να σβησουν την φωτια και να σπασουν την πορτα.

ΥΓ.Ποσα λεφτα θα εχανε ο βγενοπουλος αν εκεινη την μερα ητανε κλειστη η ραπεζα στο κεντρο?????????????????????????????????????
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

lunatic έγραψε:Τα ζωα της υποθεσης ειναι αυτοι που εβαλαν τη φωτια κ κανενας αλλος. Αν σ αρεσει. Αν δε σ αρεσει κατσε στην κοσμαρα σου κ πραγματικα περαστικά.....
λθνατιψ (όσο με λες μσλ, θα σε λέω έτσι), μην βλέπεις τα πράγματα τόσο μονόπλευρα και τόσο κοντόφθαλμα. Δες λίγο όσα έχουν ειπωθεί στο thread, μιας και η κατάσταση δεν είναι τόσο απλή.
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική”