Χρ. Τσόλκας - Video

Πες κι εσύ μια χαζομάρα! ΜΠΟΡΕΙΣ!
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
vbalos
Real Name: Vasilis
Facebook ID: 0

Re: Χρ. Τσόλκας - Video

Δημοσίευση από vbalos »

tsolkas έγραψε:Βρε φιλε καλο το μπλα-μπλα σου και οι "νουθεσιες" σου (δηλ. οι μακακιες σου) αλλα θα μας απαντησεις τωρα στις ερωτησεις που διαβαζεις εδω?

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ειδικοτερα, βλεπε το πολυ ενδιαφερον link,

http://www.tsolkas.gr/html/lathi-einstien.html

Απαντησε μου ρε "ΦΡΟΥΤΟ" εσυ που ξερεις Φυσικη να με διορθωσεις και να με μαθεις και εμενα τον ασχετο λιγη Φυσικη?
Σε τι να απαντήσω ρε φίλε ?? Στο ότι το νοητικό σου πείραμα του γυροσκοπίου αποδεικνύει ότι η ΘτΣ είναι λάθος ??? Πάμε καλά ??
Έχω μπροστά μου μια θεωρία καλά ορισμένη μαθηματικά , με χιλιάδες πειραματικές αποδείξεις που αποδεικνύουν ότι ισχύει , με δεκάδες συσκευές που λειτουργούν με βάση αυτή τη θεωρία σήμερα και θέλεις να πιστέψω και να απαντήσω στα νοητικά πειράματα ενός "πειραγμένου" μεγαλομανή , που όχι απλά δεν έχει να προσθέσει τίποτε πάνω σε αυτή τη θεωρία , αλλά προσπαθεί να την καταρρίψει ολοσχερώς και αυτή , αλλά και συνολικά το οικοδόμημα της σύγχρονης φυσικής , έχοντας σαφέστατη άγνοια του τι πραγματικά συμβαίνει ?? Και από εμένα θέλεις τι ?? να σου πω γιατί τα αποτελέσματα στο νοητικό σου πείραμα βγαίνουν όπως βγαίνουν ή γιατί τα χοντροειδή πειράματά σου είναι απλώς χονδροειδή??
Έχεις κάτσει και έχεις χαλάσει τόσο πολύ φαιά ουσία για να φτιάξεις νοητικά πειράματα που αποδεικνύουν τη μη ισχύ μιας θεωρίας και γενικότερα της φυσικής μην έχοντας ιδέα για το τι αυτή λέει το έχεις καταλάβει αυτό ???
Βάζεις νέα δεδομένα , μετονομάζεις κλασσικά μεγέθη , μιλάς για ηλεκτρίνια και λοιπές φανφάρες χωρίς να μπορείς να καταλάβεις ότι ο τρόπος με τον οποίο χτίστηκε ολόκληρο το εποικοδόμημα της φυσικής είναι απλές συμβάσεις και ένα μοντέλο το οποίο προσπαθεί άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε με αποτυχία να εξηγήσει τους νόμους που διέπουν αυτό τον κόσμο , ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη...
Όταν το καταλάβεις όλο αυτό (αν ποτέ) , τότε έλα να μιλήσουμε μέχρι τότε όμως μη χρησιμοποιείς ηλεκτρικό ρεύμα , οπτικές ίνες , αυτοκίνητο , φούρνο , ράδιο , τηλεόραση , internet , ηλεκτρονικό υπολογιστή , κινητό τηλέφωνο , σταθερό τηλέφωνο , πλαστικά γιατί σου έχω νέα όλα αυτά τα πράγματα του διαβόλου επινοήθηκαν και κατασκευάστηκαν με βάση τις θεωρίες που εσύ με νοητικά πειράματα απορρίπτεις...

Υ.Γ. Προς όλα τα μέλη του φόρουμ
Η εξεταστική πλησιάζει και εγώ έχω επωμιστεί το βαρύ φορτίο να κρατάω τον Τσόλκα in touch προς δική σας τέρψη , παρακαλώ για τη βοήθειά σας γιατί όλο αυτό έχει αρχίσει και γίνεται δυσβάσταχτο...
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
tsolkas
Real Name: Tsolkas

Δημοσίευση από tsolkas »

vbalos έγραψε:
tsolkas έγραψε:Βρε φιλε καλο το μπλα-μπλα σου και οι "νουθεσιες" σου (δηλ. οι μακακιες σου) αλλα θα μας απαντησεις τωρα στις ερωτησεις που διαβαζεις εδω?

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ειδικοτερα, βλεπε το πολυ ενδιαφερον link,

http://www.tsolkas.gr/html/lathi-einstien.html

Απαντησε μου ρε "ΦΡΟΥΤΟ" εσυ που ξερεις Φυσικη να με διορθωσεις και να με μαθεις και εμενα τον ασχετο λιγη Φυσικη?
Σε τι να απαντήσω ρε φίλε ?? Στο ότι το νοητικό σου πείραμα του γυροσκοπίου αποδεικνύει ότι η ΘτΣ είναι λάθος ??? Πάμε καλά ??
Έχω μπροστά μου μια θεωρία καλά ορισμένη μαθηματικά , με χιλιάδες πειραματικές αποδείξεις που αποδεικνύουν ότι ισχύει , με δεκάδες συσκευές που λειτουργούν με βάση αυτή τη θεωρία σήμερα και θέλεις να πιστέψω και να απαντήσω στα νοητικά πειράματα ενός "πειραγμένου" μεγαλομανή , που όχι απλά δεν έχει να προσθέσει τίποτε πάνω σε αυτή τη θεωρία , αλλά προσπαθεί να την καταρρίψει ολοσχερώς και αυτή , αλλά και συνολικά το οικοδόμημα της σύγχρονης φυσικής , έχοντας σαφέστατη άγνοια του τι πραγματικά συμβαίνει ?? Και από εμένα θέλεις τι ?? να σου πω γιατί τα αποτελέσματα στο νοητικό σου πείραμα βγαίνουν όπως βγαίνουν ή γιατί τα χοντροειδή πειράματά σου είναι απλώς χονδροειδή??
Έχεις κάτσει και έχεις χαλάσει τόσο πολύ φαιά ουσία για να φτιάξεις νοητικά πειράματα που αποδεικνύουν τη μη ισχύ μιας θεωρίας και γενικότερα της φυσικής μην έχοντας ιδέα για το τι αυτή λέει το έχεις καταλάβει αυτό ???
Βάζεις νέα δεδομένα , μετονομάζεις κλασσικά μεγέθη , μιλάς για ηλεκτρίνια και λοιπές φανφάρες χωρίς να μπορείς να καταλάβεις ότι ο τρόπος με τον οποίο χτίστηκε ολόκληρο το εποικοδόμημα της φυσικής είναι απλές συμβάσεις και ένα μοντέλο το οποίο προσπαθεί άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε με αποτυχία να εξηγήσει τους νόμους που διέπουν αυτό τον κόσμο , ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη...
Όταν το καταλάβεις όλο αυτό (αν ποτέ) , τότε έλα να μιλήσουμε μέχρι τότε όμως μη χρησιμοποιείς ηλεκτρικό ρεύμα , οπτικές ίνες , αυτοκίνητο , φούρνο , ράδιο , τηλεόραση , internet , ηλεκτρονικό υπολογιστή , κινητό τηλέφωνο , σταθερό τηλέφωνο , πλαστικά γιατί σου έχω νέα όλα αυτά τα πράγματα του διαβόλου επινοήθηκαν και κατασκευάστηκαν με βάση τις θεωρίες που εσύ με νοητικά πειράματα απορρίπτεις...

Υ.Γ. Προς όλα τα μέλη του φόρουμ
Η εξεταστική πλησιάζει και εγώ έχω επωμιστεί το βαρύ φορτίο να κρατάω τον Τσόλκα in touch προς δική σας τέρψη , παρακαλώ για τη βοήθειά σας γιατί όλο αυτό έχει αρχίσει και γίνεται δυσβάσταχτο...

Σε ερωτω για δευτερη φορα....

Ερώτηση: Με βάση το πείραμα – 14 (Το πείραμα του Γυροσκοπίου) η «αρχή της ισοδυναμίας» της Γενικής Θεωρίας της Σχετικότητας είναι, ορθή ή λάθος (Ναι ή Όχι);

Σε αυτο που σε ερωτω μπορεις να μου απαντησεις?
Αυτο θελω απο εσενα, ολα τα αλλα που γραφεις δεν με ενδιαφερουν καθολου.

Χρηστος Τσολκας
Άβαταρ μέλους
vbalos

Δημοσίευση από vbalos »

Ερώτηση: Με βάση το πείραμα – 14 (Το πείραμα του Γυροσκοπίου) η «αρχή της ισοδυναμίας» της Γενικής Θεωρίας της Σχετικότητας είναι, ορθή ή λάθος (Ναι ή Όχι);

Χρηστος Τσολκας
Το πρόβλημα είναι το πείραμά σου δεν το καταλαβαίνεις αυτό ?? το πείραμα με το γυροσκόπιο είναι λάθος διότι δεν συνυπολογίζεις τον όρο 2u*ω στην επιτάχυνση της αίθουσας και επομένως το σκεπτικό είναι λάθος...Ρε φίλε έχεις ακουστά τη δύναμη Coriolis ή την ακούς για πρώτη φορά ??
Αν όλα ίσχυαν όπως τα έχεις πει ναι η σχετικότητα θα ήταν λάθος , όμως δεν είναι έτσι διότι παραλείπεις σημαντικότατους όρους είτε επειδή έτσι σε βολεύει , είτε επειδή απλώς τους αγνοείς...Και το πρόβλημα είναι ότι δεν το κάνεις μόνο σε αυτό σου το πείραμα , αλλά σε όλα...Γι'αυτό σου λέω πήγαινε διάβασε λιγάκι φυσική γ' λυκείου και μετά έλα να μιλήσουμε σε άλλη βάση...
J.R.T
tsolkas

Δημοσίευση από tsolkas »

vbalos έγραψε:

Χρηστος Τσολκας
Το πρόβλημα είναι το πείραμά σου δεν το καταλαβαίνεις αυτό ?? το πείραμα με το γυροσκόπιο είναι λάθος διότι δεν συνυπολογίζεις τον όρο 2u*ω στην επιτάχυνση της αίθουσας και επομένως το σκεπτικό είναι λάθος...Ρε φίλε έχεις ακουστά τη δύναμη Coriolis ή την ακούς για πρώτη φορά ??
Αν όλα ίσχυαν όπως τα έχεις πει ναι η σχετικότητα θα ήταν λάθος , όμως δεν είναι έτσι διότι παραλείπεις σημαντικότατους όρους είτε επειδή έτσι σε βολεύει , είτε επειδή απλώς τους αγνοείς...Και το πρόβλημα είναι ότι δεν το κάνεις μόνο σε αυτό σου το πείραμα , αλλά σε όλα...Γι'αυτό σου λέω πήγαινε διάβασε λιγάκι φυσική γ' λυκείου και μετά έλα να μιλήσουμε σε άλλη βάση...

Στα παρακατω, βλεπεις καμια δυναμη Coriolis?

Καταλαβαινεις τι ειναι αυτα που διαβαζεις?

http://books.google.gr/books?id=WcDPrrf ... le&f=false

http://www.perimeterinstitute.ca/en/Out ... ativity/1/

http://www.physics4u.gr/articles/2005/spacewarp.html

Επισης εδω, βλεπεις καμια δυναμη Coriolis?

http://books.google.gr/books?id=1RV0Ays ... le&f=false

Χρηστος Τσολκας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Artemoila την Δευ Μάιος 17, 2010 10:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Posts merged.
Άβαταρ μέλους
vbalos

Δημοσίευση από vbalos »

Μόνο για το πρώτο link έτσι και για να μη μένουν εντυπώσεις και επειδή διαβάζεις μάλλον ότι σε συμφέρει διάβασε καλά (αν την παλεύεις με τα αγγλικά) και τέλος...Πάρα πολύ ασχολήθηκα :
http://books.google.gr/books?id=WcDPrrf ... is&f=false

Όπως λοιπόν παρατηρείς ο Einstein είχε συμπεριλάβει μια χαρά στους υπολογισμούς του τη δύναμη Coriolis κάτι που (τι κρίμα :e_surprised: ) δεν έχεις κάνει εσύ ...
J.R.T
tsolkas

Δημοσίευση από tsolkas »

Και εδω μιλαει για Coriolis αλλα δεν τη βλεπω!!!! Εσυ τη ΒΛΕΠΕΙΣ??????????????

http://www.perimeterinstitute.ca/en/Out ... ativity/1/

Χρηστος Τσολκας
Άβαταρ μέλους
vbalos

Δημοσίευση από vbalos »

Ρε Τσόλκα κοίταξε , ξεκίνησε ως αστείο , αλλά πλέον βαρέθηκα και αυτό διότι δεν έχεις να μου πεις τίποτε...Αν είχες μπει τουλάχιστον στον κόπο να δεις τι είναι η δύναμη Coriolis θα είχες καταλάβει και γιατί δεν την βλέπεις ...
Ωστόσο δε θα κάτσω ιδιαίτερα μέσα στον τόσο φόρτο εργασίας και σχολής να σου κάνω μαθήματα γιατί πέραν του ότι χρεώνω σχετικά ακριβά δεν πιστεύω πως αποτελείς και το κατάλληλό ακροατήριο...
Οπότε καλή συνέχεια στα νοητικά σου πειράματα και σου εύχομαι μια μέρα να καταρίψεις τα πάντα από τη θεωρία της σχετικότητας μέχρι τα χειρόγραφα των σοφών της Σιών...Μέχρι όμως να το καταφέρεις (γιατί πίστεψέ με δεν είσαι ούτε καν στην αρχή) μπορείς άνετα να γίνεσαι περιοδεύον θίασος στα διάφορα φόρα και να ξεκατινιάζεσαι με όσους δε συμφωνούν με τις ανακρίβειές σου...Καληνύχτα !!!
J.R.T
tsolkas

Δημοσίευση από tsolkas »

vbalos έγραψε:Μόνο για το πρώτο link έτσι και για να μη μένουν εντυπώσεις και επειδή διαβάζεις μάλλον ότι σε συμφέρει διάβασε καλά (αν την παλεύεις με τα αγγλικά) και τέλος...Πάρα πολύ ασχολήθηκα :
http://books.google.gr/books?id=WcDPrrf ... is&f=false

Όπως λοιπόν παρατηρείς ο Einstein είχε συμπεριλάβει μια χαρά στους υπολογισμούς του τη δύναμη Coriolis κάτι που (τι κρίμα :e_surprised: ) δεν έχεις κάνει εσύ ...

Βρε χαμενε, απο την αρχη σε "εκοψα", οτι εχεις "μαυρα μεσανυχτα" για το θεμα που συζηταμε διοτι:

1) Δεν εχεις καταλαβει, μελετησει και μαλιστα αφομοιωσει, τι ειναι η "αρχη της ισιδυναμιας" και ποια ειναι η φυσικη σημασια της.

2)Δεν εχεις καθολου υποψη σου τα ΝΟΗΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ, τα οποια χρησιμοποιει ο Αινσταιν στη συλλογιστικη του, προκειμενου να διατυπωσει την αρχη της ισοδυναμιας.

3) Ειμαι απολυτως βεβαιος οτι, δεν γνωριζεις (ουτε εχεις ακουσει), τι ειναι η Ασθενης αρχη της Ισοδυναμιας και τι ειναι η Ισχυρη αρχη της Ισοδυναμιας.

Γιαυτο λοιπον το λογο σου συνιστω:

Να διαβασεις παρα πολυ και να μελετησεις ακομη ποιο περισσοτερο για να μαθεις, τι ειναι αρχη της ισοδυναμιας και οταν το κανεις αυτο και εχεις χρονο θα ηθελα να με μαθεις και εμενα τι ειναι η αρχη της ισοδυναμιας και εαν σου ειναι ευκολο να με μαθεις και τι ειναι δυναμη Coriolis!!!!(εδω γελαμε..!!!!!!!!!)

....Και επειδη τωρα εισαι "πολυ λιγος" για το θεμα που συζηταμε να πας στο καλο σου....και να εχεις καλες σπουδες.

Αντε τωρα στο καλο σου, και ουτε να σε κουραζω και ουτε να με κουραζεις.....διοτι η συζητηση μεταξυ μας (με αυτο το υποβαθρο γνωσεων που εχεις για το θεμα που συζηταμε) δεν εχει πλεον νοημα...

Χρηστος Τσολκας
Άβαταρ μέλους
xaplas
Real Name: Real Name

Δημοσίευση από xaplas »

Τσόλκα αρχηγέ, έχεις αναρωτηθεί γιατί αυτή η τέφρα έρχεται κάθε φορά από δώθε και δεν πάει ποτέ κατά Αμερική πλευρά?Τι στο διάολο, όλο από προς τα δω φυσάει?

(Επειδή δε διάβασα όλα τα ποστς, τελικά ξέρεις τι είναι η δύναμη Coriolis, δεν ξέρεις, ξέρεις αλλά ξέχασες να την συμπεριλάβεις στους υπολογισμούς σου, ξέρεις αλλά σκοπίμως δεν την συμπεριλαμβάνεις? τι από όλα είναι? σοβαρά τώρα.)
tsolkas

Δημοσίευση από tsolkas »

XAPLA,

Ας το ελαφρυνουμε λιγο το "πραμα"....

Με βαση τη δυναμη Coriolis

1) Οι κοιτες των ποταμων "τρωγονται" απο το νερο περισσοτερο απο τη μια μερια

2)Στα υδατοφραγματα με μεγαλους μηκους αγωγους(προσαγωγους) λαμβανεται υποψη για το νερο που τρεχει μεσα στους αγωγους αυτους η δυναμη Coriolis για τη στατικοτητα των αγωγων αυτων

3) Επισης στην εκτοξευση διηπειρωτικων πυραυλων για την ακριβεια στοχευσης του προεπιλεγμενου στοχου, λαμβανεται υποψη η δυναμη Coriolis

....και δε σου αναφερω τωρα τα πολυ γνωστα φαινομενα, κυκλωνων, αληγεις και ανταληγεις ανεμοι, μεγαλα θαλασσια ρευματα ωκεανων,κλπ,κλπ,κλπ

Δυστυχως ομως ,ο μεγαλος (ο Αινσταιν) τη "ΠΑΤΗΣΕ" στο πειραμα του γυροσκοπιου (ΠΕΙΡΑΜΑ-14).
Ολα αυτα εινα "ψιλα γραμματα" για τους ημιμαθεις περι τη σχετικοτητα αλλα ομως για τους φυσικους που ειναι "γατες" ο Αινσταιν τη ΠΑΤΗΣΕ παταγωδως και γιαυτο και εγω "φωναζω" αλλα ποιος να με ακουσει...
Να με ακουσουν τα "επικουρακια" τα "αναπληρωματακια" τα "καθηγητακια" ή τα "μορμολυκια" της Α. ΑΘΗΝΩΝ (εδω γελαμε....!!!!!)
Αυτοι εχουν στο μυαλο τους τον "επιστημονικο τουρισμο" (βλ. ΣΥΝΕΔΡΙΑ), μπας και γαμ..σουν καμια "ψοφια" και φερουν και καμια γουνα για τη γκομενα τους !!!!!

Δε βλεπεις με τη κριση που περναμε, που φευγουν ολα τα "μυαλα" και στο τελος θα παραμεινουν για την αναπτυξη της οικονομιας οι πλανοδιοι γυφτοι απο τα Μεγαρα , ΚΟΤΕΣ, ΠΑΠΑΚΙΑ, ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΩ!!!!!!!

Αυτη ειναι η αναπτυξη.....

Ακου τωρα και το τρελλο....

"Συνεληφθη Γυναικολογος(λαμογιο) που εδωσε συνταγη για εξωσωματικη γονιμοποιηση σε γρια 94 χρονων :lol: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

.....και μετα μου λες εμενα για "αρχη της ισοδυναμιας" και για "Αινσταιν" ?????????

Αθανατο, ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ !!!!!!

Χρηστος Τσολκας
Άβαταρ μέλους
Artemoila
Real Name: Artemis
Facebook ID: 1003775262

Δημοσίευση από Artemoila »

Άβαταρ μέλους
vbalos

Δημοσίευση από vbalos »

tsolkas έγραψε:Με βαση τη δυναμη Coriolis

1) Οι κοιτες των ποταμων "τρωγονται" απο το νερο περισσοτερο απο τη μια μερια

2)Στα υδατοφραγματα με μεγαλους μηκους αγωγους(προσαγωγους) λαμβανεται υποψη για το νερο που τρεχει μεσα στους αγωγους αυτους η δυναμη Coriolis για τη στατικοτητα των αγωγων αυτων

3) Επισης στην εκτοξευση διηπειρωτικων πυραυλων για την ακριβεια στοχευσης του προεπιλεγμενου στοχου, λαμβανεται υποψη η δυναμη Coriolis

....και δε σου αναφερω τωρα τα πολυ γνωστα φαινομενα, κυκλωνων, αληγεις και ανταληγεις ανεμοι, μεγαλα θαλασσια ρευματα ωκεανων,κλπ,κλπ,κλπ
Τώρα εμένα γιατί η απάντησή σου αυτή μου κάνει : "μπήκα στο google έγραψα coriolis και ότι βρήκα το έστειλα " δεν ξέρω...
Από πότε βρε άσχετε , που μου θέλεις να καταρρίψεις και τη ΘτΣ ερμηνεία ενός φαινομένου αποτελούν τα αποτελέσματά του ??? Έλεος... Σα να σου ζητήσω να μου εξηγήσεις τι είναι η ορμή και να αρχίσεις να μου λες πως η ορμή ευθύνεται για τους θανάτους στα τροχαία... :lol: :lol: Έλεος και πάλι λυπήσου μας !!!
tsolkas έγραψε:Ολα αυτα εινα "ψιλα γραμματα" για τους ημιμαθεις περι τη σχετικοτητα αλλα ομως για τους φυσικους που ειναι "γατες" ο Αινσταιν τη ΠΑΤΗΣΕ παταγωδως και γιαυτο και εγω "φωναζω" αλλα ποιος να με ακουσει...
Να με ακουσουν τα "επικουρακια" τα "αναπληρωματακια" τα "καθηγητακια" ή τα "μορμολυκια" της Α. ΑΘΗΝΩΝ (εδω γελαμε....!!!!!)
Αυτοι εχουν στο μυαλο τους τον "επιστημονικο τουρισμο" (βλ. ΣΥΝΕΔΡΙΑ), μπας και γαμ..σουν καμια "ψοφια" και φερουν και καμια γουνα για τη γκομενα τους !!!!!
1) Τι κόμπλεξ είναι αυτά που βαράς ρε φίλε ... τι "επικουράκια" και "καθηγητάκια" είναι αυτά που λες ??? Τι θράσσος να μιλάς έτσι για ανθρώπους που δε τους φτάνεις ούτε στο νυχάκι...εσύ δηλ τι είσαι ? πόσες δημοσιεύεσεις έχεις ? Αλλά ξέχασα εσένα σε πολεμά το σύστημα...Μη χέσω !!
2)Μιλάς για συνέδρια και επιστημονικό τουρισμό...Σε πόσα συνέδρια αλήθεια έχεις παραβρεθεί για να ξέρεις και το τι συμβαίνει κατά τη διάρκειά τους ??
3)Όλα τα "φρέσκα" τα γα...ς εσύ ομορφάντρα μου...Αλλά πες μου έχεις υπ'όψιν σου ότι τουλάχιστον το 40% (μπορεί και παραπάνω) του εκπαιδευτικού προσωπικού είναι γυναίκες ?? Εκτός από άσχετος είσαι και φαλοκράτης...Επιστήμονα του καναπέ και της εθνικής οδού...
J.R.T
Άβαταρ μέλους
The Godfather

Δημοσίευση από The Godfather »

O trimegistos parenoxlise polla alla fora ws gnwston. Sto akoloutho paristanei oti einai foititis fisikis sto panepistimio athinwn gia na peisei ton kosmo oti kati kserei.. Apla theos. Enjoy:

http://www.physforum.com/index.php?showtopic=22324

P.S.1: O moderator ton katalamvainei
P.S.2: Ti lei gia ayto o trismegistox Alex-G (Tsolkas)
P.S.3: Ypotithetai oti snpbarei tous fysikous. Tote giati katdexetai na ypodeithei enan

haha
"Keep your friends close and your enemies closer"

Don Vito Corleone
Άβαταρ μέλους
vbalos

Δημοσίευση από vbalos »

Δώσε Τσόλκα δώσε !!!
J.R.T
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αστεία”