Σε τι να απαντήσω ρε φίλε ?? Στο ότι το νοητικό σου πείραμα του γυροσκοπίου αποδεικνύει ότι η ΘτΣ είναι λάθος ??? Πάμε καλά ??tsolkas έγραψε:Βρε φιλε καλο το μπλα-μπλα σου και οι "νουθεσιες" σου (δηλ. οι μακακιες σου) αλλα θα μας απαντησεις τωρα στις ερωτησεις που διαβαζεις εδω?
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ειδικοτερα, βλεπε το πολυ ενδιαφερον link,
http://www.tsolkas.gr/html/lathi-einstien.html
Απαντησε μου ρε "ΦΡΟΥΤΟ" εσυ που ξερεις Φυσικη να με διορθωσεις και να με μαθεις και εμενα τον ασχετο λιγη Φυσικη?
Έχω μπροστά μου μια θεωρία καλά ορισμένη μαθηματικά , με χιλιάδες πειραματικές αποδείξεις που αποδεικνύουν ότι ισχύει , με δεκάδες συσκευές που λειτουργούν με βάση αυτή τη θεωρία σήμερα και θέλεις να πιστέψω και να απαντήσω στα νοητικά πειράματα ενός "πειραγμένου" μεγαλομανή , που όχι απλά δεν έχει να προσθέσει τίποτε πάνω σε αυτή τη θεωρία , αλλά προσπαθεί να την καταρρίψει ολοσχερώς και αυτή , αλλά και συνολικά το οικοδόμημα της σύγχρονης φυσικής , έχοντας σαφέστατη άγνοια του τι πραγματικά συμβαίνει ?? Και από εμένα θέλεις τι ?? να σου πω γιατί τα αποτελέσματα στο νοητικό σου πείραμα βγαίνουν όπως βγαίνουν ή γιατί τα χοντροειδή πειράματά σου είναι απλώς χονδροειδή??
Έχεις κάτσει και έχεις χαλάσει τόσο πολύ φαιά ουσία για να φτιάξεις νοητικά πειράματα που αποδεικνύουν τη μη ισχύ μιας θεωρίας και γενικότερα της φυσικής μην έχοντας ιδέα για το τι αυτή λέει το έχεις καταλάβει αυτό ???
Βάζεις νέα δεδομένα , μετονομάζεις κλασσικά μεγέθη , μιλάς για ηλεκτρίνια και λοιπές φανφάρες χωρίς να μπορείς να καταλάβεις ότι ο τρόπος με τον οποίο χτίστηκε ολόκληρο το εποικοδόμημα της φυσικής είναι απλές συμβάσεις και ένα μοντέλο το οποίο προσπαθεί άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε με αποτυχία να εξηγήσει τους νόμους που διέπουν αυτό τον κόσμο , ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη...
Όταν το καταλάβεις όλο αυτό (αν ποτέ) , τότε έλα να μιλήσουμε μέχρι τότε όμως μη χρησιμοποιείς ηλεκτρικό ρεύμα , οπτικές ίνες , αυτοκίνητο , φούρνο , ράδιο , τηλεόραση , internet , ηλεκτρονικό υπολογιστή , κινητό τηλέφωνο , σταθερό τηλέφωνο , πλαστικά γιατί σου έχω νέα όλα αυτά τα πράγματα του διαβόλου επινοήθηκαν και κατασκευάστηκαν με βάση τις θεωρίες που εσύ με νοητικά πειράματα απορρίπτεις...
Υ.Γ. Προς όλα τα μέλη του φόρουμ
Η εξεταστική πλησιάζει και εγώ έχω επωμιστεί το βαρύ φορτίο να κρατάω τον Τσόλκα in touch προς δική σας τέρψη , παρακαλώ για τη βοήθειά σας γιατί όλο αυτό έχει αρχίσει και γίνεται δυσβάσταχτο...