Βεβαίωση Σπουδών στ'αγγλικά

Συζητήσεις για όσα θα πρέπει να ξέρει ένας σωστός φοιτητής!

Συντονιστές: Ryu, antony07

Απάντηση
o_apolytos
Real Name: Πραγματικό Όνομα

Βεβαίωση Σπουδών στ'αγγλικά

Δημοσίευση από o_apolytos »

Παιδιά, μήπως ξέρετε αν μπορεί η γραμματεία να μου δώκει (εμένα του πτωχότα) μια βεβαίωση σπουδών στα αγγλικά που τη χρειάζομαι για κάποιον σκοτεινό μου λόγο; Ή θα μου τη δώσει στα ελληνικά και θα πρέπει να πάω να μεταφράσω τα όσα βαθυστόχαστα θα γράφει;
Άβαταρ μέλους
el_greco
Real Name: Νίκος Βέργος
Επικοινωνία:

Re: Βεβαίωση Σπουδών στ'αγγλικά

Δημοσίευση από el_greco »

Η Γραμματεία δυστυχώς δε μπορεί να σε βοηθήσει με αυτό το θέμα, ούτε το τμήμα ξένων γλωσσών αναλαμβάνει να το κάνει αυτό. Οπότε θα πάρεις μια ωραιόταττη βεβαίωση στα ελληνικά και στη συνέχεια είτε στη Μεταφραστική Υπηρεσία του ΥΠΕΞ στου Ψυρρή, είτε μέσω κάποιου συμβεβλημένου δικηγόρου θα κάνεις τη δουλειά σου...

ge99020
Real Name: Panagiotis A.
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από ge99020 »

Το ευκολότερο ειναι να σου δώσει κάποιο παιδί που ήδη εχει κάνει την μετάφραση , αντέγραψε το κείμενο μετά εσύ και βάλε τα μαθήματά σου. και τέλος πήγαινε σε έναν δικηγόρο να στο σφραγίσει και να γράψει τα γνωστά to the best of my knowledge this is a blah blah. Το μεταφραστικό κάνει 2-3 παπαριές στις μεταφράσεις μαθημάτων και εννοιών (degree einai allo apo diploma klp klp) που ειναι πολύ εκνευριστικές και παίρνει και μερικές μέρες.
o_apolytos

Ευχαριστώ παιδιά! ge099020 θέλω απλώς βεβαίωση σπουδών, όχι αναλυτική βαθμολογία. Μια σελίδα δηλαδή! Οπότε θα ακολουθήσω τη συμβουλή του θεού! Απλώς να σημειώσω σύμφωνα με αυτήν τη σελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, τα γραφεία όπου δέχονται κόσμο μεταφέρθηκαν και πήγαν στην Ακαδημίας 3 (Στοά Δαβάκη). Τα γραφεία στου Ψυρρή απ'ό,τι λέει είναι για να ταχυδρομούν προς μετάφραση έγγραφα, όσοι μένουν εκτός Αττικής.
Άβαταρ μέλους
el_greco
Επικοινωνία:

Χμ... άλλο επικυρώσεις άλλο μεταφράσεις... έκανα μεταφράσεις στην Αρίωνος και μετά το Μάρτιο του 2009 (τελευταία το Δεκέμβριο του 2009) ... Κάτι άλλο μεταφέρθηκε στην Ακαδημίας...

o_apolytos

έχεις δίκιο τελικά. Ακόμα στην Αρίωνος είναι η μεταφράσεις. Τελικά, αν η βεβαίωση σπουδών προορίζεται για μετάφραση οφείλει να έχει και την υπογραφή του (σ'εμάς της) προέδρου της σχολής!
Άβαταρ μέλους
CreamMcCracker
Real Name: Κώτσος, Κωστής, Στασκώ, Ζοργκ
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από CreamMcCracker »

ge99020 έγραψε:Το μεταφραστικό κάνει 2-3 παπαριές στις μεταφράσεις μαθημάτων και εννοιών (degree einai allo apo diploma klp klp) που ειναι πολύ εκνευριστικές και παίρνει και μερικές μέρες.
Επειδή είμαι και γω σε αυτή τη διαδικασία αυτό τον καιρό, θυμάσαι τι άλλα λάθη κάνουν να τα έχουμε υπόψη;
vidi, vici, veni
Άβαταρ μέλους
el_greco
Επικοινωνία:

Ισχύει ότι πρέπει ο/η πρόεδρος της Σχολής να έχει υπογράψει την (τελική) βεβαίωση σπουδών, ουσιαστικά το πιστοποιητικό που αναφέρει ότι έχεις αποφοιτήσει, και το οποίο χρειάζεσαι για εγγραφή σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού..

Άβαταρ μέλους
kostas213
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από kostas213 »

Έχω ακούσει για παράδειγμα ότι μία φορά έχουν μεταφράσει την Θεωρία Συνόλων ως Total Theory και όχι ως Set Theory! :chain:
There's no place like ::1
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ακαδημαϊκά”